Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

heh igaz lehet beseteszi többet bt3 mert mozogni kell benne neki!!heh
Black Hawk
azé Wii-ben hogy elfáradhatnak már az emberek?kid buu-s csata után megy tusolni a kövér amcsi gyerek mert leizzadt 8 kilót 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

kösz
kárhogy nincs a bt3-ban netplay 😞
Black Hawk
nyomvatartod a kör-t és vársz egy két ütést utána meg megynyomod a 3 szöget.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

az ütések elõl való elhajolgatást hogy kell?
a gép csin 3x nekem nagyon vad..
ütsz,ütsz,ütsz aztán balra kör vagy jobbra kör
ez alap teleportálás bunyóközben
Black Hawk
nagyütés és 3szög. ha sokat akarsz akkor pedig full Power nagy ütés és sok 3 szög 😄 lehetQleg egyszer fel utána körbe körbe asszem 3 után nyom egy lövést 😄

kijozu
h kell teleportálni a bt3 ban??

^^Arielle Forever^^

Black Hawk
nem annyira mint én 😄
De egy jobban el lesz találva.
Mire kijön a T4 addigra beszerzek egy Ps3 at. 😄

Callme
nah, utoljára offolok, ígérem 😊 csak még lenne egy kérdésem: Az említett hiba(#4173) nem oldódott meg, hiába próbáltam másik TV... egy chip csere megoldaná szerintetek a dolgot? mert másra már nem tok gondolni, ha a fej lenne gagyi, nem olvasná rendesen a játékot, de azzal nincs gond

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

kijozu
bt3

^^Arielle Forever^^

ronihun
meilyik részben?

...

kijozu
jah és oozaruvá változni??

^^Arielle Forever^^

kijozu
hy all!!

ki tudja h kell egy csomoszor egymás után teleportálni??

^^Arielle Forever^^

kriszkukac
Szerintetek Broly kemény a BT3-ban?

songoku ssj 3ban a 3.ruhában a legkemányebb a bt3-ban.
Okés. 😊
killswitch90
játék közbe fox mindenre rájönni 😊

Ja ezt a tenkaichi kettõre értettem, mert én azzal fogok elõször játszani!
Ezekre a combókra hogyan lehet rájönni? Vagy mondjuk a tréningnél le vannak írva? És utána meg lehet jegyezni õket vagy gondolkozol játék közben hogy "húbazmeg hogy is kell lõni kamehamehat?!"? 😊
killswitch90
2xüt és háromszög , piccolóval legalábbis 😊

hogy kell azt a támadást csinálni amibe oda teszi a kezét az ellenfélre és átlõ rajta vmi fényt?? má egy csomószor megcsináltam de mindig csak véletenül.
Végülis igaz, így is megoldhatták 😄 Amúgy lehet hülyeséget beszélek, de mikor megnyersz egy csatát elõjön a "clear" szöveg, és hogy mit nyertél potarát, vagy új csatát. Az új részt egy pergamen szerûség jelöli (Mint az új pályát kis fás kép...). Viszont felfigyeltem rá, hogy volt mikor összetekert pergamen jelent meg... Szal lehet semmi jelentõsége de én arra gondoltam esetleg ilyen unlock csaták...
Callme
mind1, majd kipróbálom 😄 asszem ezután a játék után vehetek még 1 joyt XD

Black Hawk
Ui nem tudom hogy mennyi ütés kell hozzá.😄

Black Hawk
Kirugod a lábát (ütütütüt egyszer pedig 3szög leffelé tartva) utána 3szög és két négyzet assszem.

Black Hawk
fogják beállítják a pályát meg a karaktereket duelben és kész is a kép. a story mode elég érdekes lett hol az elõnyére hol pedig a hátrányára vált. De engem ez az egész harc rendszer kárpótol amúgy Gt goku rulz nagyon lehet vele osztani 😄.

ronihun
te am melyik résszel jáccol?

...

Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? Akadt néhány problémám a story móddal... Végigvittem, 100%-os, viszont még mindig hiányzik 7-8 karakter, és jónéhány csatát is hiányolok.
Nem tudom, hogy alapjában ennyi az egész, vagy elõlehet hozni a többit is?! Pl. C-18 & Vegita harca, Cell vs. Piccolo (többirõl nem is beszélve ebben a sagában...) Aztán a Bou sagában Goten-Trunks
fúzió nem is volt, közbe láttam róla képeket a neten. Gotenks egyáltalán nem is harcolt Bouval... Ezenkívül Badibi nagy, behemót, zöld szörnyével (új kari) se harcolt Goku. A Budokain Videl és Spropovits (bocsi, ha rosszul írom)
csata se volt, pedig aról is láttam képeket, na meg Gohan erengia elszívása. Future Gohanos részek se. Erõsen gyanítom, hogy elõlehet hozni ezeket a részeket, mert rengetek helyen láttam róluk képeket... Elõre is köszi a segítséget!
Black Hawk
Én csak azt tudom mikor elüti és belerepíti a földet. nagy ütés háromszög lehetõleg felfelé utána Kör.

kijozu
még mindig nem megy a sorrend megvan de egyszerre kell õket??

^^Arielle Forever^^

Callme
Sonic Swway - Kör+háromszög, amikor elkezd ütni(én elõször lenyomva tartom a védekezést, és akkor amikor üt, megnyomom a háromszöget a lenyomva tartott körrel együtt, így biztos, mert egyszerre nehezebb eltalálni a két gombot, és ha nem találod el, akkor csak védekezõállásba áll)
És azt valaki tudja, hogyan kell csinálni azt a nagyon gyors teleportálást, amikor srégen üti fel-le teleportálással együtt?

Black Hawk
Jah és a 3 ik goku is kell hozzá.

Black Hawk
L2+bal analóg jobbra tolva+jobb görgõ lenyomva. ehhez az is hozzátartozik hogy goku mellett a 3 ik tipusu vegita legyen.

kijozu
plz valaki írja le részletesen a fuziót!! nagyon megköszönném

^^Arielle Forever^^

Thadius
sztem ez az egész irányítás meg mittomén a jap verzsön miatt van ugyhogy én várok úgydöntöttem 😊

sk8 4 fun

kijozu
valaki nem írnále pontosan??<#help><#help><#help>

^^Arielle Forever^^

Black Hawk
vagy fel. vegetto vagy gogeta...

kijozu
nem megy😞😞😞

írd le picit részletesebben ha lehet*.*

^^Arielle Forever^^

3 vagy 4 pont kell hozzá majd jobbra s R3
full power >>>> nagyutés hároszög utána x nagyutés 3szög stb,,,,,
kijozu
ki tudja h kell fuzionálni???

^^Arielle Forever^^

Black Hawk
És azt a sok teleportálgatósat 😄

L2 x utána még 1x L2 X ez a hipergyors repulés
Black Hawk
Azt én se tudom de bosszant hogy a buzik kihajolnak ha kell ha nem 😄.
Hogy kell hirtelen odaröppenni az ellenfél mögé. Párszor már sikerült de nem jövök rá hogy kell.

ronihun
és rényleg hoyg kell ewlhajolni az ütések elõl..az a sonic sway vagy mi szt h kell?

...

Black Hawk
Kör plusz ball görgõ (csakazértis) 😄

ronihun
elõszõr arra is rá kellet jönnöm h itt nem a jobb hanem a bal analóg kart kell forgatni:S

...

Drephis
hogy lehet ezeket a "ki labdákat" visszalökni?<#idiota> rám dob egy csomót a Zenemy, és nemtudom visszaütni... bt2-be simán ment

help

kijozu
megvan ezeket rohatrt könnyû behozni😊

^^Arielle Forever^^