Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de mitõl függ a sárkány színe?
ronihun
gondolom többször összekell😊

...

én má össze gyûjtöttem de csak chi-chit tudtam kérni más karakter nem is volt a listába a sárákny meg piros volt de nem tom mér
Ha összegyûjtöd mind a 7 gömböt, Shenron-tól kérheted Future Gohant.
"shenron's Wish" ez mit takarna Future Gohannal az Unlockable leírásoknál?????????,
Fehercsoki
Jobb oldali analóg kart be kell nyomni(nem forgatni,benyomni),és nem kell éjszakai pálya hozzá.

vki
L1? Hm.. Nem is írja. Köszi, megpróbálom.

ACER Aspire 5738ZG

vagy bocs nem kör hanem R3
L1+Kör asszem de nem biztos
vki
Hi!

Hogy lehet átváltozni nagy majommá? Bardock-kal próbáltam, még direkt éjszakai pályára mentem, de semmi.

A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG

Fehercsoki
Köszi.Honnan tom leszedni?😄

ronihun
Dan Dan Kokoro

...

Fehercsoki
Story modenál ott ha rámek a gtre mi a zene neve ami van?😊Asszem valami gt theme de így nem találom😞

Smithie
Teleport,a legerösebb lövések,dragon homing count 3x+sok utána teleportálás megint...😄

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Fehercsoki
Ütni meg lõni kell amíg meg nem hal.

kijozu
ti a bt3 ban a story modban h gyõztétek le azt a bogarat??

^^Arielle Forever^^

redday
nah figy mindenki itt van néhány unlock!! Katt..

igen, benne van, habár én nem tudom azzal tolni

Thadius
budokai 3ban van asszem de nem 100

sk8 4 fun

Lunki88
Na kipróbáltam végre én is a Tenkaichi 3-at, hát vegyes érzelmeket okozott. Az jó hogy sokkal több karakter van benne de ez hogy a story feleannyira részletes kb. mint a 2-nél az nem igen tetszik benne. Haverom azt mondta 3óra alatt kivégezte a story módot...
Ezek Wii trailerek, szóval minket ezek nem nagyon érdekelnek. A francnak sincs kedve így ugrálni játék közben. Szerintem itt a legtöbbeknek PS2-jük van, vagy lesz! 😊
Nem tudja valaki megmondani, hogy a normál boltban kapható verziójú Tenkaichi 3 mikor jön ki?
Drephis
ha cell sagaban gohan helyett gokuval nyomod le cellt, akkor másképp alakul a story?

help

vki
Apropó. Mikor a Tenkaichi 3-ban a elsõnek kell Vegita ellen nyomni, akkor gondolom nem muszály karaktert váltani ahhoz, hogy legyõzzem. Ugyanis én váltottam, és átment Oozaru-ba, amit már nem tudtam legyõzni (nem próbáltam meg megint, mert elkellett jönni otthonról.)

ACER Aspire 5738ZG

Smithie
Az nekem is bejön,a sorozatban bántam is hogy Buu ellen nem abban osztotta!😊

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Valamelyik Budokai Tenkaichi részben benne van Son Gohan abban a ruhában amiben a Kaioshinek (remélem jól írtam) bolygóján volt? Mert az kurva jó!
mármint úgy hogy nem jön be
a banner másnak is szar vagy csak nekem?
oda mentem aztán ütötem 1000-el aztán 1 kicsit lövöldöztem rá és a végén bedobtam 1 olyan MAX poweres cuccot
kijozu
hy!!

ki hogyan gyõzte le a bt3 ban story mod ban VEGETA-t??

nekem nem megy:-(

jah és vki tud készíteni vagy fölvenni videót arról ahoy jáccik???

^^Arielle Forever^^

Smithie
nm 😊

Köszönöm!
Smithie
Nekem a másfeles van meg és full verzió.

Az lenne a kérdésem hogy hány megabájtos verzió a helyes a Budokai Tenkaichi 2-nél a letöltésnél? A másfél gigást vagy a 4 gigást kell letölteni vagy mindegy? Vagy azt a legérdemesebb amit a legtöbben szedtek le?
redday
ez budokai topic. külön van dbz is asszem

mondjatok már egykét oldalt ahol képek vannak jo minóségben és nagy felbontásban fent(de nem a játékból) hanem ugy általánosan a dbz bõl, fõleg vegetto-s! köszi
ronihun
elég régi már....
és itt azért van több harcemert gondolom duelbõl hozzávágtak pár harcot

...

kijozu
köszi<#vigyor4><#wink><#wave>

^^Arielle Forever^^

Ha érdekel v.kit itt van egy trailer a story módból. http://youtube.com/watch?v=JrsHnzKxA90 Sokkal több harc van tényleg csak megszerezni nem tudom XD
Smithie
De harapós kedvedbe vagy mostanába!😄

Thadius
a sonynak nemvolt túlsok köze hozzá 😄

sk8 4 fun

sokal jobb lett
az erõgyütée,támadások minden sokkal jobblett benne nem csalódtam a sony-ban
Lunki88
Az eddigi tapasztalatok alapján milyen a Sparking Meteor? Jobb lett mint az elõzõ? (Mert olvastam hogy pár embernek nem tetszik. :S)
Ombredor
Hello! Kijozu én átérzem amit irtál nekem se volt sokáig😊 kb 10-szer kezdtem elõrõl a bt2-õt😊
ebayrõl megérkezik az eredeti bt3!!! már rég akartam:Ð

The Lord Of The Rings Online Snowburn: Trophys, Veasse Evernight: Ombredor

Drephis
gt goten sajnos nincs benne 😞(

help

na kész a story 100%-on de egy-két ember még hiányzik például future gohan meg GT goten nem tudja vki hogy tudom õket megszerezni?
Thadius
szerinted ez érdekel itt valakit ? 😊

sk8 4 fun

kijozu
Hello all!!

LESZ MEMOÓRIA KARIM A PS2-M BE^^ MÁR RÉG AKARTAM😄😄

^^Arielle Forever^^

Black Hawk
Norbi elhúzhat a duci tréningel mert itt a Tenkaichi 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"