Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Japan: October 4, 2007
Australia: November 23, 2007
Kiütöd a lábát majd amig esne hanyatt négyzet négyzet kör azthiszem de egy ilyen kombó! kikell gáncsolni elöször is!
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
pedig eszerint annyi a feladat hogy gyõzd le, és ne szerezz közben sérülést(ha jól sejtem)
^^Arielle Forever^^
csak azt akarom megkérdezni megjelent e a Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 angolul?
Dragon Ball Z,GT 4ever
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG