Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én nemjovok rá bazz már mindent betetttem s nincsen + élet a karaktereknek meiket tegyem be mit fejlesszek? special? mert az tele van de semmi a tobbihez is van téve de azok se adnak??? na most mivan?
Black Hawk
NEM

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

US: November 13, 2007
Japan: October 4, 2007
Australia: November 23, 2007

A BT3-m hosszabb mint a BT2 storija?

mikor jön ki a legujabb játék
black h.:
Kiütöd a lábát majd amig esne hanyatt négyzet négyzet kör azthiszem de egy ilyen kombó! kikell gáncsolni elöször is!
vki
Küldtem pm-et.

ACER Aspire 5738ZG

martin23
naon köszi!

Dragon Ball Z,GT 4ever

kérni kell a sárkánytól
martin23
hy all!Future Gohan-t hogy lehet megszerezni?😄

Dragon Ball Z,GT 4ever

Black Hawk
Hogy van az a teleport amikor körbe ütti az ellent és a végén visszaüti a földre?

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

krissz88
Sziasztok 2napja van ps2-m és leszedtem netrõl 100%os mentést a budokai 3 hoz. Azt hogy tudom rávarázsolni a gépre?

meg hogy nemlehet az egész helyet telepakolni csak osszesen 7et mert annyi ig lehet pénzért fejleszteni max befér 2-3 kapszula 7 pontért:S
oks de a tenkaichi 2 ben volt +1 2 3 majd z fejlodott 19 ig itt meg csak ien +3 sokat találok de azok csak specialt adnak vagy mit hát nemtom mivan evvel:S
Smithie
Ecsém,mission failed...:/ Már nem tudok mit kitalálni!Hmmm...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

kijozu
hell!

jah persze h müködik😄

meg az ImgBurn is tök jó😄

^^Arielle Forever^^

Smithie
Ez neked akart menni!😄

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Heh,mingyá' kipróbálom...😄

A capsule-tól... Rá van írva hogy Health +2,+3 vagy jóval több😄 A sárgák is adnak. Japul is megtaláltam mindent, hogy mi mit ad, és hogy mennyit... Nem nagy cucc. Ha játzsottál a T2-vel, tudni fogod a sorrendet. Ennyi.
sérulés nélkul gyõzd le vegitást, na nekem is kellene help a tenkaichi 3 ba hogyan lehet az emberekbe HEALTH kapszulát tenni mert ez kurvára idegesít hogy 3 csikunk van az secc pecc lemegy 1 nagyobb támadástol vagy mitol nõ az élet pls help
gercse
defeat vegeta,but do not care any damage

pedig eszerint annyi a feladat hogy gyõzd le, és ne szerezz közben sérülést(ha jól sejtem)

Smithie
Na skacok,most kivételesen nekem kéne help.Most hasítom a PSP-s DBZ Shin Budokai 2-Another Road-ot,és elakadtam ott amikor Majin Vegeta-t kell leverni,bármit csinálok,akár megverem,akár kikapok,mindig failed a mission.Azt irja hogy defeat vegeta,but do not care any damage.Hiába minden,ha csak ütöm,ha csak lövöm,mindig sikertelen.Na erre varjatok gombot!😄

itt az msnem [email protected] ha kell help valamiben
Gokunak van félmeztelen sérulése zsír!!!! (a radiccos goku)
Na de most gondoltam vki elmondja!xD
Smithie
Ne hibáztasd magad,nem mindenki ugy születik hogy tud ps2 játékot irni!😄

Áhh ahogy látom nem PLS magyarázni!!😛 Bocsi csak béna vok még!Am hányszorosan írjam ki? 2x?
és itt is ugyanúgy kell,hogy rar.-t kicsomizod kapsz ISO fájlt majd azt kép fájl lemezre rögzítésre??
Na kívántam egy új karit, egy ilyen sisakos kislány... Ha megint összegyûjtöm, lehet mégegy karit kívánni, vagy csak azokat, amik ott maradtak? És aza menüpont, ahol ilyen gép a jele, ahol ottvan C16és17 annak mi értelme?😄
vki
Látom, megfogadtad a tanácsomat. Amúgy mûködik a cucc, amit elküldtem?

ACER Aspire 5738ZG

kijozu
írd inkább ImgBurn-el ImgBurn Letöltése:ImgBurn Letöltése

^^Arielle Forever^^

Hellosztok!Lenne 1 nagyon,de nagyon fontos kérdésem!Hogy lehet kiírni 1 játékot!:S Vagyis inkább úgy kérdezem mivel lehet kiírni 1 játékot?Mert olvastam vhol,hogy a Nero 7-essel!Le is töltöttem csak 1 gond van vele,hogy amikor installálnám fel akkor kiírja,hogy a sorozatszám lejárt...!:SSSS SEGÍTSÉÉÉÉG!!!Vagy adjatok 1 linket ahonan letölthetnék 1 normálisat!:SSSS
killswitch90
amint összeszeded a 7 kristálygönböt megjelenik 1 + menü a story meg a vs meg az ienek alatt ! 7 kristálygömb az ikonja szal összetéveszthetetlen

redday
nem, majd novemberben fog:/

hi!
csak azt akarom megkérdezni megjelent e a Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 angolul?

Fyrex
nah de melyik menüben lehet kívánni

Avanti Crociati!

killswitch90
a kristálygömbök ugyan úgy vannak mint a bt2-be ! valahol elvan relytve , szikla vagy ház alatt és ugyan úgy kapod mint a 2-be csak ott ha szétromboltál 1 házat ami alatt volt 1 akkor uténa fölszedhetted ha esetleg észrevetted 😄 de itt ha azt a bizonyos helyet szétrobbantod egybõl megadja nem kell felszedegetni !

Fyrex
hol lehet elõhívni a sárkányt?

Avanti Crociati!

martin23
hy all!honnan lehet leszedni a DBZBT3 jap verziót naon kéne!elõre is köszi

Dragon Ball Z,GT 4ever

Hy all! Tegnap vittem végig, de még mindig hiányzik 4ember. Honnan szerezzem meg õket? Mert item fuzion télleg nincs. Viszont már van 3 kristálygömböm. Én Jap-al tolom, mindig is azzal toltam, és azal fogom. Úgy az igazi.
a storyn kívül a world tounamentbe is nyerhetsz
vki
Nekem eddig a Story mód alatt sikerült összeszednem egyet, mikor belevágtak az épületbe 😄.

ACER Aspire 5738ZG

kijozu
hy all!

hol lehet a kristálygömböket össze szedni??

^^Arielle Forever^^

PM-be elküldenéd honnan szedted le és hogy tetted rá a ps-re?
vki
Amúgy azért vakartam le, mert ebbõl a jap verzióból nem értek semmit. Most megnéztem a karaktereket, kipróbáltam, hogy milyen a game (nekem tetszik), és ha kijön az angol, akkor nekiállok normálisan megcsinálni.

ACER Aspire 5738ZG

Fyrex
gratulálunk.

Avanti Crociati!

vki
Nekem megvan az összes kari, mert szedtem le mentést 😄.

ACER Aspire 5738ZG

ebbe mér nem raktak item fuziót?? sztem az sokkal jobb
Mindig más sárkány jön elõ, én asszem a zöld színûtõl kértem Future Gohant.
ronihun
nemtom sztem mindig más jön elõ:S

...