Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
ACER Aspire 5738ZG
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
deamon tols xal megnyitottam az isot és pár fájl volt rajta de semmi értelmes telepitõ
mivel lehetne elinditani?
emu kell hozzá? és ha igen milyen és honnan lehetne letölteni. elöre is köx a segítséget.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Szóval az átalakuláshoz 3pont kell, és az elõre + R3-at kell megnyomni.
Mert csak választani lehet,mondjuk,amikor vegitát vagy nappát kiválasztom és utána választhatom,h rögtön oozaru vagy csak simán.De játék közben,hogyan tudnék átalakulni Oozaruvá?Meg még 1 átalakulással kapcsolatos kérdés,ahhoz,h ssjbe mennyek hányszoros kék izé kell? 😄
vagy,h bármelyik karakterrel tovább alakuljak?Mert a =es sárkány átalakulásához kellett vagy 2szeres kék izé😄
Nah,ezt jól leírtam XD
Remélem azért értitek,h mire gondolok.
Elõre is Kösz a választ!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
ACER Aspire 5738ZG
Az új budokaiban a japán verziónál hol tudom beállítani a nehézségi fokozatot???Mert most még csak vegitánál tartok,de nem bírom legyõzni.
Valaki help pls!
Elõre is kösz!
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
Én most írok ide elõször és lenne egy kérdésem:HONNAN LEHET MEGVENNI A Budokai Tenkaichi 3 JÁTÉKOT MERT NAGYON SZERETNÉM???????????????!!!!!!!
(ez lehet hogy hülye kérdés volt de nekem nagyon fontos)
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
^^Arielle Forever^^
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Dragon Ball Z,GT 4ever
Elbaszták,a repülés is meg lett bonyolítva,de ez van...Meg kell tanulni játszani vele!<#pardon1>#pardon1>
Ez sztem idegesítõ tud lenni, mert sokszor véletlenül is azt veszem észre hogy már a hátát sorozom az ellenfélnek, és ez általában veszekedésbe szokott torkollni mikor haverral nyomom. xD
Szal mintha ez a game kicsit aljasabb lenne mint a 2. 😄