Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Drephis
dejó, hogy így se akar átalakulni nekem...

help

egyet értek

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Csak ritka esetekben jobb esetleg szinkron
Miért, van olyan, aki nem Japánul nézte a DB-t? Öcsém... Sztem term. hogy egy animét Japánul nézze meg az ember már nem azért...
Fehercsoki
Angol zenék és hangok nagyon szarok szerintem,japán viszont nagyon jó,az animet is japánul néztem meg.

vki
Elméletileg asszonták még anno, hogy most nem lesz eredeti hang, hanem eredeti zene. De hogy ebbõl mi igaz, majd csak késõbb tudjuk meg.

ACER Aspire 5738ZG

Sziasztok az lenne a kérdésem:Ha megveszem az angol verziót akkor eredeti japán hang,zene lessz benne??

Al Age
Célhardver szükséges hozzá, 30.000 Forint környékén juthatsz hozzá újonnan. PS2 a neve.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

Hali lenne 1 olyan kérdésem h a dragon ball budokai-t letöltöttem kicsomagoltam és lett 1 iso és 1 mds fájl.
deamon tols xal megnyitottam az isot és pár fájl volt rajta de semmi értelmes telepitõ
mivel lehetne elinditani?
emu kell hozzá? és ha igen milyen és honnan lehetne letölteni. elöre is köx a segítséget.
Sztem is érdemesebb a Jap-al nyomni. Mégiscsak az az eredeti nyelv... Én nem szedtem le mentést, és most ott vagyok, hogy két ember hiányzik😄
Fehercsoki
Én leszedtem egy mentést és most csak vs-be nyomom,majd az angolt viszem végig.(de a japán sokkal jobb a hangok és zenék miatt)

Ok. Télleg Oozaru a sima majom is (Oozaru - Great Monkey) Ti hogy haladtok amúgy a gammel?
Hogyne néztem volna. Összes részét láttam.... Ha akarod, megkeresem neked amikor ezt mondják. Lényeg hogy írtam hogy tudsz átalakulni. Nincs mit...
www.youtube.com
kill3r21
videokat hol tudok nézni a tenkaichi 3 rol? 😄
Fehercsoki
Oozaru a fekete is...Látszik hogy nem nézted az animet.

Smithie
Azthiszem ezzel meggyõzted a hitetlenkedöket!<#vigyor2>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ronihun
Nem😄 Ott kezdõdik, hogy az nem Oozaru... Az Oozaru az az aranymajom...
Szóval az átalakuláshoz 3pont kell, és az elõre + R3-at kell megnyomni.
Fehercsoki
Átalakulni úgy kell,hogy kiválasztod a karaktert aminek megvan az oozaru,pl az 1. vegita neki megvan,vagy kid goku.Kezdõdik a játék megnyomod az R3-t és átalakul.

vixo
Oozaruvá,hogyan lehet átalakulni???
Mert csak választani lehet,mondjuk,amikor vegitát vagy nappát kiválasztom és utána választhatom,h rögtön oozaru vagy csak simán.De játék közben,hogyan tudnék átalakulni Oozaruvá?Meg még 1 átalakulással kapcsolatos kérdés,ahhoz,h ssjbe mennyek hányszoros kék izé kell? 😄
vagy,h bármelyik karakterrel tovább alakuljak?Mert a =es sárkány átalakulásához kellett vagy 2szeres kék izé😄
Nah,ezt jól leírtam XD
Remélem azért értitek,h mire gondolok.
Elõre is Kösz a választ!

Smithie
Mindenki maga dönti el hogy melyiket válassza.Én maradok az angolnál,a japánt 100%-ig végig vittem,de az angolt fogom full-ra (karakterek fejlesztése,pályák,stb...)megcsinálni.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Nekem a tenkaichi2 is japánul van meg.Eleinte semmit nem értettem belõle de most könnyebben tudom irányítani mint az angolt.MINDENKINEK JAVASLOM HOGY NE DOBJON KI FELESLEGESEN LÓVÉT AZ EU VERZIÓÉRT.Hogyha 1 napot töltötök vele hogy megértsétek akkor utána nem hinném hogy az amerikai kell nektek.HIDJÉTEK EL.

a japán biztos vagyok benne hogy jobb, csak sajnos azt nem értem

vki
Zenében szerintem is a japán jobb, viszont az angolt legalább megértem. Bár ha jól emlékszem, azt írták, hogy a japán karakterhangok helyett most a japán zenéket rakják be a game-be. Vagy talán rosszul emlékszem?

ACER Aspire 5738ZG

szerintem is a legjobbbb verzio a japán.Az amerikai szar.(szerintem)De akinek az angolt tetszik.

vixo
Hi all!
Az új budokaiban a japán verziónál hol tudom beállítani a nehézségi fokozatot???Mert most még csak vegitánál tartok,de nem bírom legyõzni.
Valaki help pls!
Elõre is kösz!

Én maradok a Jap verziónál, mint eddig😄 Az eredeti hangok a jók. Meghát ki tud már addig várni... Már csak két ember hiányzik. Elég nehéz összegyûjteni a 7gömböt. De ez a jó benne, legalább nem rakom le olyan hamar a gamet😄
szami2
és az mikor jön?

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

Smithie
Várd meg az angol verzát,tuti nem fogsz csalódni!😉<#vigyor2>

szami2
köszi de nemértem hogy honnan lehet megrendelni<#buck>

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

redday
sztem még nem hülyeség, majd csak nov végén, decemberben 😄 európában még nem jelent meg, szal magyarországból nem is lehet megszerezni. viszont ebayrõl meg lehet rendelni (vagy ha ki van chippelve a psed, akkor torrentrõl le is lehet tölteni😊)

szami2
Sziasztok!
Én most írok ide elõször és lenne egy kérdésem:HONNAN LEHET MEGVENNI A Budokai Tenkaichi 3 JÁTÉKOT MERT NAGYON SZERETNÉM???????????????!!!!!!!
(ez lehet hogy hülye kérdés volt de nekem nagyon fontos)

Egyébként mi nem tetszik nektek a Story-ban? Amúgy meg jóhogy a többi karinak a VS-ben van értelme. Úgyis azt játszol.... A story egy nap azt kész. Utána csak VS, meg Tournament. És tök jó hogy van ez az új menüpont is, ahol a C16 , C17 van, ott is gyakni kell😄
ronihun
kb 3 hszt kell visszaolvasnod

...

jobb a sztory mint a tenkaichi 2 -ben??

Thadius
hát talán majd next gen-en 😊

sk8 4 fun

hát mondjuk ha a sztori nem olyan jó, akkor végülis megértem a fikázást, de azért a sok karakter és az imprúvd grafika részben kárpótól...csakhát jólenne mindezt egy kiforott, Budokai 3-nál is jobb vezetésû sztorimódban látni 😊

Black Hawk
Annak ellenére hogy mennyire fikázzák 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

mert biztos mindenki tolja a tenkaichi 3-mat mint atom ^^

kijozu
hát ahogy elnézem ma sem olyan jó a fórum<#szomoru1><#shakehead>

^^Arielle Forever^^

Black Hawk
A Story-t valóban elbaszták de amúgy sztem jobb lett mint a kettõ a repülés nekem kifejezetten bejön. Hogy nem azonnal az ellen felé repülök 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

killswitch90
már pedig szarabb ! ha csak a storyt nézed már szarabb... a több karakternek így csak akkor van értelme ha VS-ezel mert storyba a háromnegyedét nem látod

Egyáltalán nem szarabb. Sokkal jobb. Több karakter, jobban kidolgozva, új támadások, jobb, nagyobb pályák. Még változatosabban lehet nyomni.
martin23
asszem a japoba ugy kell fuzonálni h nyomod a jobbrát és még hozzá egy kicsit hosszabban az R3mat

Dragon Ball Z,GT 4ever

Smithie
Nem aljasabb.Szarabb.
Elbaszták,a repülés is meg lett bonyolítva,de ez van...Meg kell tanulni játszani vele!<#pardon1>

Lunki88
Nem tudom, lehet csak én vagyok így vele de nektek nem tûnik úgy hogy könnyebb a T3-ban a másik háta mögé kerülni mint a 2-ben? 😄
Ez sztem idegesítõ tud lenni, mert sokszor véletlenül is azt veszem észre hogy már a hátát sorozom az ellenfélnek, és ez általában veszekedésbe szokott torkollni mikor haverral nyomom. xD
Szal mintha ez a game kicsit aljasabb lenne mint a 2. 😄
Black Hawk
Bázz japánban nem tudok fúziózni 😄 pedig ma jön át haverom és Gogetával akartam porbaalázni :S sebaj marad a Kid goku (az még megalázóbb 😄)

Smithie
Várd meg az angolt.Én sem idegesitem magamat a japóval...