Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
help
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
Nov 9.-tõl torrenten.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
A Spike büszkén jelenti, hogy befejezõdtek a Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 fejlesztési munkálatai, a játék még karácsony elõtt megjelenhet!
A Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 egy vérbeli manga verekedõs játék lesz Playstation 2-re, és Nintendo Wii konzolokra. A sorozat harmadik részében immáron több, mint 150 irányítható karakter lesz, 20 helyszín, és megannyi harci stílus. A játék november 9-étõl lesz megvásárolható világszerte.
Szal október végéig csinosítgatták és nemhiszem hogy a nyelvátírással bajlódtak volna ennyit 😊 legalábbis remélem
a többi kérdésre nemtudom a választ 😛
help
http://www.gamespot.com/ps2/action/dragonballzbudokaitenkaichi2/hints.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;cheats
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
PS3 ID:ggeerryy87
PS3 ID:ggeerryy87
sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.
www.dbzworld.tx.hu es az angol nyelvu verziot valazt es a legelso hirdetesnel le lehet tolteni torrenten stb.
http://www.gamespot.com/ps2/action/dragonballzbudokaitenkaichi3/hints.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;cheats
A nehézségi fokozatot hol tudom beállítani???(legkönnyebre kellene)
Az új budokai tenkaichi 3 japán verziójánál?
Elõre is thx!
Hali lenne 1 olyan kérdésem h a dragon ball budokai-t letöltöttem kicsomagoltam és lett 1 iso és 1 mds fájl.
deamon tols xal megnyitottam az isot és pár fájl volt rajta de semmi értelmes telepitõ
mivel lehetne elinditani?
emu kell hozzá? és ha igen milyen és honnan lehetne letölteni. elöre is köx a segítséget.
by : Kolix
😄😄😄😄😄😄😄😄