Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

van mobilra dragon ballos játék? nagyon meghkoszonném ha tudna valaki adni. amugy van valakinek mobiljátékszerkesztõ programja vagy valami iesmi amugy TENAICHI+ POWA!!!!!!!!!!!!!! duelbe rányomok a customra betettem ezt+azt de eggyik se ad + életet meik kapszula ad + egy csikot vagy + 3 csikot???????????????,
brodix
nekem az megvolt eredetiben

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

A dragon ball z budokai tenkaichi 1.-õ része merre lelhetõ fel?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

gercse
valószínûleg, hisz pal-os (európai)

Köszi! 😊

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

😊

Drephis
Kéne még 1 kis segítség! öszzekombináltam a fülbevalókat a tenkaichi 2 ben, és megvan majdnem minden ember, de nem vágom, hogy mit kell összekombinálni, hogy megnyíljon a bonus saga. Vagy mit kell csinálni hozzá csinálni?

vki
Köszi!

Az isten áldja meg, hogy nincs a koliban torrent :S.

ACER Aspire 5738ZG

köszi redday a segítséget!!!!!!

Callme

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

vki
Hol és mennyi?

ACER Aspire 5738ZG

Seth
Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 PAL PS2DVD-STRiKE 1.91 GB

PSN ID.: Beegabor

Jóhogy nem. Mivel a grafal nincs semmi gond, bug meg minden gameben van, és ebben szerencsére nagyon kevés. Úgyhogy ennyi idõbe a szerzõdések meg az, hogy megvették és lincenszezték emg angolra fordították. sztem
ronihun
nem csináltak rajta semmmit szvsz

...

Black Hawk
- . - 5 Hsz-t kellet volna visszolvasnod- . -
Nov 9.-tõl torrenten.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

kijött már európában a játék? mármint angol nyelven kijött már?

Black Hawk
Engem pl kifejezetten zavar amikor megdöglik az ellen és egy dombra esik akkor a fél teste beleépül a földbe :S

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

killswitch90
hát pl kis grafika finomítás vagy bugszûrés , akármit , nemtom de ennyit nem szenvedhettek a szövegfordítással 😊

ronihun
nemhiszem h mást csináltak volna...vagy mire gondolsz?

...

Lizardman
1. ps3-at nem lehet flahselni/chipelni (egyelöre)
2. csak az eredeti ps2 gammák mennek rajta

killswitch90
2007.10.31

A Spike büszkén jelenti, hogy befejezõdtek a Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 fejlesztési munkálatai, a játék még karácsony elõtt megjelenhet!

A Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 3 egy vérbeli manga verekedõs játék lesz Playstation 2-re, és Nintendo Wii konzolokra. A sorozat harmadik részében immáron több, mint 150 irányítható karakter lesz, 20 helyszín, és megannyi harci stílus. A játék november 9-étõl lesz megvásárolható világszerte.

Szal október végéig csinosítgatták és nemhiszem hogy a nyelvátírással bajlódtak volna ennyit 😊 legalábbis remélem

Drephis
ps2-re nem jön több. ps3-ra szerintem fog még db játék jönni.
a többi kérdésre nemtudom a választ 😛

help

jön még ki valamien dragon ballos játék ps2re?????? és ps3 ra????? mrt arra is jó lenne mert van XD amugy a ps3 viszi a ps2es játékokat ha kivan csippelve vagy flashelve????? mert idáig még nem jutottam
redday
vannak benne 3 plusz saga, amit ha megcsinálsz 100% lesz a story. az embereknél meg fülbevalókat kell összerakosgatni. (a menüben kaitó bolygója, utána meg a legalsó, és jobbra az utolsó elötti. nem tom máshogy leírni😄 Evolution Z vagy mi a menü neve) de itt van mindenhez az unlock:
http://www.gamespot.com/ps2/action/dragonballzbudokaitenkaichi2/hints.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;cheats

Sziasztok! Kérdésem lenne! A tenkaichi 2 kijátszottam, de csak 91% ig van meg, és hiányzik egy csomó karakterem. Mit csinálok rosszul? Vagy, ha valaki tud írhatna password.t! Köszi!

LOL azért gondolkozzatok már a budokai 3 sehol nemjobb mint a tenkaichi sorozat (jó kivéve a tenkaichi 1) a tenkaichi 2 meg a 3 az korulbelul 1 szinten van én a T3 mal szoktam jáccani jó játék nagyon haverokkkal szoktam nyomni duelbe amugy alapbol a nézet jobb mert hátulnézetes a budokai 3 meg 2D-s (oldalnézetes) youtuben nézzetek videot azért s utána lehet írkálni egy FAQ meg nem ártana mert mindig mindenki majdnem ugyanazt kérdezgeti hol ott már leirták 10-15 hozzászolással lejjebb
na meg hogy a leglátványosabb játék A Budokaik és a tenkaichik közt.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

redday
hát a nézet, az említett emberek, a pályák, az irányítás, meg a harc rendszer

Miben jobb azt le tudnád írni???az igaz hogy több karakter van a t2-ben de sztem ennyi...meg nekem az vette el nagyon a kedvem a t2-tõ amikor megláttam a kis animációt amit bevágtak akkor amikor Goku a Spiritbombot vagy mit a Földre nyomja...

PS3 ID:ggeerryy87

redday
nekem a t2 is jobban tetszik mint a sima b3:/

Thadius
hátez azért ezígy egy kicsit túlzás szerintem 😊

sk8 4 fun

Igen sokban különbözik!a Tenkaichi végig hátnéztbõl van és nem is olyan jó,nincs meg az a hangulata mint a budokaiknak meg a grafika is egy kicsit furi néha, ha egy nagyon jót akarsz Dragon Ball-ozni szerezd be a Budokai 3!!!!veri az összes DB-os játékot,nagyon kivan találva a szerintem./még a legújabb Tenkachi 3-at is lazán veri/

PS3 ID:ggeerryy87

ronihun
plz egybe ird már le a gondolataid ne 5 hszbe egymás után...thx

...

nagyon nagy a kulonbseg a budokai es a budokai tenkaichi kozott.nagyon nagy.csak annyiban hasonlit hogy mind a katto dragon ball (Z,GT,)
az utolso resz
milyen gt specialban
ronihun
az a GT specialban vlt

...

erik10
Lenne egy kérdésem,a Dragon Ball Z Budokai sokban különbözik a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichitõl?Mert nekem csak az elsõ van meg a Budokai...<#szomoru1>

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

es tudna valaki segiteni hogy hol kell letolteni a dragon ball z budoka 2 t?
szerintetek lesz vagy van dragon ball AF episodok?mert en lattam az interneten a videok kozt ahol az oreg PAN edzette a KIS GOKU JUNIORT(JR.) szerintetek igaz vagy sem
es tudok egy linket amelyken megvan a dragon ball z budokai 3 AF ps2 jatek

www.dbzworld.tx.hu es az angol nyelvu verziot valazt es a legelso hirdetesnel le lehet tolteni torrenten stb.
itt normalisan latszik
http://www.gamespot.com/ps2/action/dragonballzbudokaitenkaichi3/hints.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;cheats
neked angolul van meg vagy japanul?en mar vegig vittem100zalekra, minden karakter megvan csak harom palya hianyzik.meg tudom mondani.van egy par amit csak akkor nyersz meg amikor elohivod a sarkanyt a tobit ugy kell hogy a tournamentbe ahol van a nagytorna meg ezek cell games stb. na ott kell meg adok egy linekt amelyen egybol ir minden kari megnyereset ez a link; http://www.gamespot.com/ps2/action/dragonballzbudokaitenkaichi3/hints.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;cheats es itt mindent megmont amit szukseges.csak angolul van
vixo
Megcsináltam 100%-ra a Budokai tenkaichi 3-at,de még hiányzik 7 karakter a 160ból,h lehet õket megszerezni?Pl:Frieza apja hiányzik és 6más kari)Valaki segítsen pls!Elõre is Kösz!

vixo
Hi all!
A nehézségi fokozatot hol tudom beállítani???(legkönnyebre kellene)
Az új budokai tenkaichi 3 japán verziójánál?
Elõre is thx!

ha ps2re töltöted le akkor kel emu.. és 1komoly gép hogy menjen a játék.
killswitch90
szerintem ezt írhatjuk az évezred legnagyobb HSZ-ének !

Hali lenne 1 olyan kérdésem h a dragon ball budokai-t letöltöttem kicsomagoltam és lett 1 iso és 1 mds fájl.
deamon tols xal megnyitottam az isot és pár fájl volt rajta de semmi értelmes telepitõ
mivel lehetne elinditani?
emu kell hozzá? és ha igen milyen és honnan lehetne letölteni. elöre is köx a segítséget.

by : Kolix

😄😄😄😄😄😄😄😄