Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pl nézz be az olcsó konzol, game topicba. Ajánlom magamat😊
ronihun
ÁÁÁÁÁ egyszerre ird már le egy hszbe a kérdéseidet légyszives ne 5 hszbe egymás után thx....#4491:Nem...mert az nincs benne a t2-be ha jol emlékszem
#4492:nem értem a kérdést
#4493:Boltba<#idiota> Neten keress rá esetleg ha használtat akarsz akor vatera ha ujat akkor vhol máshol is nézz körül...
#4494:Keress rá a Youtubon talán kiad vmit
#4495:Be kell rakni a harc elõtt a SSJ1 kapszulát ha jol emlékszem
#4496:Külföldröl lehet rendelni..amazonrol vagy máshonnan....

...

Hol lehet venni eredetiben tenkaichi 3 vagy 2 játékot? Ha valaki tudja létszi segítsen!!!!<#confused>
budokai 3-ban mikor legyöztem freezát és utána cellel kell bunyozni hogy kell sayayinba átalakulni? (pc-n) mien gombok x r1 vagy mi az isten
Tudnátok egy ojan videót mutatni amiben A tenkaichi 2 story mód cooler-es
feladat lenne?
Playstation 2-õt hol lehet venni?
Miket tettek be ?
Nem az az utolsó, amikor el megy edzeni uubal?
goku:kaito jeles ruha,amikor a ginyu force-val harcol,az az embléma,a sima ruha(nincs rajta jel)és két szakadt.az utolsóra már nem emlékszem

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Nem láttad az animét???Amúgy néhány dolgot még bettetek a story-ba ami nem volt mesében

Végre! Immár megvan az összes ember!😄 De még mindig van feladat szerencsére. Az a menüpont, ahol ott van C16 és C17. Már majdnem megcsináltam az összes harcot, sikerült pár Z-t is kihoznom😄
Légyszi írjátok meg, hogy mik a T2 storyában a feladatok.<#worship><#worship>
A t2-ben gokunak 6 ruhája van. Melyik az a 6?
LÉgyszives segítsetek hogy hol kell letölteni a tenkaichi 3-mat , mert ti már rég játszotok!:@
Kössz az infót.<#vigyor2>
itt van 2 video.Döntsd el!!
Tenkaichi 3
Tenkaichi 2

Ja és áruházat nem tudok sajna keress torrenten

Szerintem a T3 szerezd meg.Nekem jobban bejön mint a 2.
-Sokkal több ember
-Sokkal jobb és több pálya
-Nagyon sok harci mód
-kidolgozotabb karakterek
-szebb lövések stb
-látványosabb trükkök
-és jóval több combo
-és sorolhatnám Nekem ennyi elég is volt😄

Tudna valaki egy áruházat ahol lehet venni T2-õt vagy T3-at ?
Hello! Megtudná vaklaki mondani, hogy hol kell letölteni a Budokai Tenkeichi 3-at
Akkor t2 vagy 3?<#wow3>
A t2 storyában mik a feladatok? Ha valaki megírná nagyon megköszönném <#worship>
A tenkaichi 2 ben láttam hogy gokunak 6 ruhája van. Melyik az a 6-t?
redday
jó ötlet thx

Al Age
Véletlenszerû.
Ha megvan a 7 gömb, ments és hívd a sárkányt. Ha nem az jön, amelyiket akarod, akkor töltsd vissza a mentést és hívd újra.

A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.

redday
a t3ban hogy tom "változtatni" hogy meik sárkány jöjjön elõ? mert amikor elõször gyûjtöttem össze, akkor a nameki jött, utána 3x a piros. ha jól tom future gohant a norm shenronnal lehet megszerezni. pls help

Lunki88
A 3-ban jóval több karakter van (igaz, sok a felesleges akivel úgysem fogsz nyomulni), viszont nem biztos hogy ez alapján kéne eldönteni melyik jobb game. A 2-ben nincs annyi karakter de szerintem abban jobb a harc, na meg a story mód részletesebb.
Szal ízlések és pofonok.
Én venni akarok egy DBZ-s játékot, de nem tudom melyik a jobb: tenkaichi 2 vagy 3? Melyikben van több kari alapból?
Sziasztok lehet hogy most anyázni fogtok egy páran amiért warezal kapcsolatos kérdésem lesz de annak szól aki nem fog: Le akarom tölteni a BT3-at és bár 99% ban biztos vagyok benne de azért erõsítsetek meg légyszi h jót töltök e: PS2 Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3 ez 1,91 GB-ot foglal.... köszi.
Smithie
Eredetibe?Nem tudok róla...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

sziasztok már kiadták magyarországon a tenkaichi 3??

Smithie
Hát van egy rakás "skin"-je Gokunak,nézd meg melyik az...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ronihun
És azt ugy nem lehet h alapbol a félmeztelen szakast rruhás gokut választom?mertha kiválasztom azt amirõl majdnem levan szakadva kakkor ha összelövünk akkor teljesen leszakad de nem leeht h alapbol már olyan legyen?

...

Smithie
Amikor választod a karaktert megjelenik pár szám,namost ha ezeket váltogatod mindig más ruhája lesz.

vixo
A tenkaichi 3 japán verziójában vki eltudná magyarázni,h hogy tudok skin-t cserélni egy karakteren és glóriát rakni rá!Elõre is kösz a helpet!

Smithie
Szerintem jók ezek a rock-os,electro zenék.Nekem kifejezetten tetszik hogy nem hallom minden részben a megszokott japán zenéket...

KulacsKa
lattam collectort itt ott lehet kapni?

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

A T2-ben is lehet olyat, nekem sajna angolul van meg a T2 de természetesen átállítottam Jap-ra, a hangok lettek csak japok. Jó hogy ezt beletették a T3-ba is.
redday
amúgy az angol T3ban át lehet állítani a hangokat(zenéket nem) japánra. még nem próbáltam ki, csak úgy észrevettem.

martin23
na de jó:Sakkor maradok a japonál😄

Dragon Ball Z,GT 4ever

Kivették megint😞

martin23
vki meg tudná nekem mondani h a t3-ba benne maradtak a japo zenék vagy azokat kivették megint?😄

Dragon Ball Z,GT 4ever

vixo
Hi all!

A tenkaichi 3 japán verziójában vki eltudná magyarázni,h hogy tudok skin-t cserélni egy karakteren és glóriát rakni rá!Elõre is kösz a helpet!

gercse
A boltban újonnan vett gépet még ki is kell csippeltetni, ha letöltesz játékot akkor pedig, ha rar fájl(ok)ról van szó, akkor kicsomagolod (õket), és lesz belõle iso, vagy egyéb kép fájl, amit mondjuk dvd decrypter nevû programmal kiírsz, max 8x-osan(talán, ezt nem tudom).
Ezek után tolhatod 😉
De van Playstation 2 topik, ja és majd késõbb elmondják a profik, hogy mit, hogyan...
én csak felvázoltam

Sziasztok, most erre a kérdésre ne nézzetek lámának légyszi mert karácsonykor kapok PS2 õt ez elött kb 5x fogtam a kezebme kart😄
Na szóval ha én letöltök egy gamet torrentel, akkor azt kiírom akkor egybõl mehet a gépbe vagy még elötte ki kell csomagolni vagy ilyesmi? Most elsõdlegesen a BT3-ra gondolok mert csak azért kérek PS2-õt h azzal játszhassak, köszönöm a válaszokat😊
nekem vegyesek a gondolataim a játékkal kapcsolatban, hisz azt mondták minden benne lesz, mint az eddigiekbe. Nekem egyenlõre a Story moddal van bajom, mert ezt összecsapjták nagyon..nincs benne pl Ginyu , nincs benne a songohán kiképzése, meg sok fontos dolog, mindenbõl csak a lényeg..ez nekem nem tetszik, meg a többi, hogy a karakterek többsége már rég elérhetõ.. sztem a tenkaichi 2 jobb volt szvsz<#szomoru1><#zavart2><#levele>

Prince of Máté
Na végre nekem is meglett angolul 😊
Sztem kurva jó! nem tudok mást mondani!

Balyy
Igen T3!
De nem a kódon van a hangsúly hanem a piros potarákon!
Egyébként az elõzõ részekbe is volt ilyen kód beírogatós cucc!
Beírod és kapsz egy fullra kigyúrt karaktert!
Az a gond h csak duelbe lehet vele nyomulni!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

De ez a Tenkaichi 3-ban van? Nem tudom, megnézem, mi ez, de még én sem láttam ilyet...😄
Balyy
GT Goku:
TT5bz g1ky- Y-?fv 3L
H2X-g $yW!R #5😎q (?

Ezt egy fórumon találtam!
Amikor beírtam a kódot és megnéztem az itemjeit piros potaras cuccok voltak betéve! De ilyennel még nem találkoztam! Nem tudja vki h lehete ilyeneket vhogy szerezni?

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!