5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Patar
    Itt van 1kis nasi.DBZ:Burst Limit
  • Patar
    nekem sincs sok ellenfelem(áldozatom)
  • Smithie
    :) Majd ha jobb idő lesz tervbe van egy bp-s tali más fanokkal,sőt,szervezni akarunk egy állandó pesti helyet.Csak valami nyugis helyen kéne.Szolnokon ez már megvan.
  • Lunki88
    Egyetértek, az első Tenkaichi-ben rendesen meg lehetett tanulni a mozgásokat meg kombókat.
    Amúgy kár hogy olyan messze van ez a db klub, mert nem sok embert ismerek akivel összemérhetném a dbz tudásom. :S xD
  • Smithie
    De Nappa is az egyik nagy kedvencem.Vele meg piszok módon leszámolok mindenkivel!
  • Smithie
    Én maradok Ten-Shin-Han-ál.Vele abálok mindenkit... Erősebb karakterrel nem is játszok mert azokkal nagyon egyszerü nyerni,mivel többet sebeznek,"gyengébbel" mint pl.: Ten,Yamcha,Krillin,valóban küzdeni kell.De már Gogeta SSj4 se ellenfél az én 160-as Tenemnek!:D
  • szami2
    nekem is neil
  • Patar
    nekem neil.
  • Patar
    értem.hallottam valami ilyenről de nem hittem hogy létezik.
  • geza222
    Netktek melyik a kedvenc emberetek
    ?DBDBzvagyDBGt-ből?????
  • Smithie
    2005 óta nyomjuk a Tenkaichi szériával,és mindent az egyban sajátitottunk el,aki egyböl a 2-vel kezdett el játszani soha nem tanulta meg rendesen.
  • Smithie
    Igen,többnyire T2,de mostanában már fejlödött mindenki annyit hogy T3-al is tudjuk nyomni.
  • Patar
    De úgy érted hogy Dragonballos játék verseny???
  • Smithie
    Igen,létezik,szolnokon van egy elvetemült DB fan klub(Én is benne vagyok :D),na mi kb 20-an vagyunk,de folyamatosan bővülünk!
  • ironhorses
    Az egyik hozzászólásban olvastam olyanról, hogy DB bajnokság! ilyen télleg létezik M.O.-n?
  • geza222
    köszi!!!!!!!!!!!!!
  • Smithie
    Nyisd meg a Story módot,és nézd meg a sagák mellett lévő,jobb oldali ikont hogy van e kristálygömb,ha nem látod akkor az még nincs meg,na most ezeket ha megcsinálod kapsz itemeket,potarákat meg egyéb dolgokat,ezeket tudod majd fusionálni,beváltani.Kopmrende putta madre???
  • Smithie
    Biztos nincs értelmezési problémád?Vagy dislexiás vagy?Összefolynak a betük VAGY MIT NEM LEHET ÉRTENI???
  • geza222
    ironhorses köszi szépen!!!!!!!!!!de mit az item shopba kell venni valamit????????vagy a Evolution z be kell valamit csinálni??????????lécci segitsetek!!!!!!!!!!!!
  • Smithie
    Nem mondod!;)
  • Balyy
    Sztem ez nem vitatkozás csak szimpla beszélgetés! tudod erre való a fórum! :D
    Hát ezt nem értem! vagyis h mit akarsz ezzel mondani?
    A nem ntsc-s az palos és jó hogy találkozol vele mivel mint írtam pal rendszer van mo-n!
  • Smithie
    Márkát is irnék de inkább nem megyek bele egy újabb vitába...XD
  • Smithie
    Pedig sajnos még manapság is találkozok szervizre szoruló nem ntsc-s igen jó márkás tv-vel. Átlag 5-8 éves tvk-ről van szó.
  • Balyy
    Nézd azt h elég kicsi az esélye h a srácnak ntsc-s tévéje van vagyis olyan ami csak azt támogatja főleg h mo-n pal rendszer van! Nekem pl. az előző tv-m(kb. 5-6 éves) egy nagyon apró lg volt és mindkét rendszerű játék ment alatta rendesen! számomra meglepő volt mert annyira alap meg kicsi tv volt h még txt se volt rajta!
  • Smithie
  • ironhorses
    géza222! Ha megcsináltad azt a bizonyos 3-om harcot, akkor menj be a story-k közé és keresd meg az újonnan megnyílt sagakat! Ja és ajánlanám a figyelmedbe, hogy figyelegesd azt amit a harc után kiír, hogy mit kapsz!
  • Bakiszaki
    Még annyit kérdeznék hogy a Disc Fusion az micsoda? És a Sim Dragon? Hogy lehet fejleszteni a karaktereket?
  • Smithie
    Igen,viszont ha valami nem stimmel az ntsc-s tv-vel(képcsö,azon belül soros lap,ellenálás,stb...)akkor szokottt ez lenni,de ezt több dolog is okozhatja.Amugy én találkoztam már ntsc-s játékkal ami nem fekete-fehér volt hanem zöld meg lila,lehet csak beállitás kérdése.Ha viszont pal-os game,akkor valszeg csak kábel a probléma...
  • Balyy
    Tudtommal NTSC-nél fekete-fehér lenne a játék legalább is én csak így találkoztam vele! Valszeg más a gond!
  • Bakiszaki
    Köszönöm a válaszotokat!
  • Smithie
    Vagy amit Patar irt le előbb,a ps kábel,az is megadja magát egy idő után.Ezen segithet egy 800 huf-os media markt-ban megvásárolható rgb kábel,ezek nagyon jó minőségüek,ráadásul aranyozott cuccok,ami köztudottan a legjobb erre a célra.Nekem 2 éve ez van,és pöpec minden!
  • Smithie
    Na ugye,nem is olyan nehéz,ha belejössz és megtanulod a kombinációkat akkor te játszadozol az ellenfeleiddel,és nem ők veled!;) Még very hardon sem lesz nehéz. A szin meg valszeg azért olyan mert nem ntsc-s a tv-d(ez csak akkor ha usa verzió a játék),vagy csak simán portalanitami kell a csatikat,de az is lehet hogy megadta magát tv...
  • Patar
    Szertintem vagy a tévé a hunyó vagy a ps csatlakózója.
  • Bakiszaki
    Hehe. Most sikerült legyőznöm, és már Baby-t is megvertem! :) Nem lesz már nagy gond, csak bele kell jönnöm! Viszont van egy másik baj amin már nem segít egy ilyen csalás. Furcsák a színek! Például piros az nincs benne. A death ball például olyan narancssárgás, meg Son Goku SSJ4-es szinten a szőre sem piros, hanem olyan barnás. A TV hibája lehet vagy valami más?
  • Patar
    Hát pedig nagyon elfogod cseszni a játékot Bakiszaki.Képzeld magad a csatába.És akkor azt mondod buu-nak hogy várj mert most beteszek egy csalást amivel legyőzlek.:DOlvasd el az előző hozzá szólást.
  • Bakiszaki
    Kurvára elakadtam a BT3-ban! Nem tudom legyőzni Kid Buu-t! Ez az utolsó harc amikor a végén Genki Dama-t dob rá Goku. Találtam egy kis segítséget a problémámra.

http://www.gamefaqs.com/console/ps2/save/939644.html

Erről lenne szó! Valaki töltött már le ilyen mentéseket? Hogy kell rávarázsolni a PS2-re?? Tudom hogy ezzel elrontom a játékot, mert csalok, de tényleg kurvára nem sikerül legyőznöm azt a tetvet! :D
  • Smithie
    Akkor te nem is tudod mi a DB lényege.Mikor gyözte le bármelyik ellenfelét is Songoku könnyen???Szenvedned kell hogy fejlödj...Ecsém de puhány vagy,leabálnálak még Chaos-al is,akkor aztán lenne ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!:D Majd gyere el egy DB bajnokságra,és mutatok egy pár trükköt neked!;)
  • geza222
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááá az nem lesz könnyü olyan fusion szart meg a Item Shopa lehet venni
    ?
  • Smithie
    Mára offolom magamat....
  • Smithie
    Ötletem van,csináld meg újra az egészet és mindenkit nyomjál le Very Hardon,akkor tutira meglesznek az eltünt "emberek",és fejlödsz is egy pöppet.Ami meg nem lesz meg azt fusion potara-val beújitod magadnak!