Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
#4492:nem értem a kérdést
#4493:Boltba<#idiota>#idiota> Neten keress rá esetleg ha használtat akarsz akor vatera ha ujat akkor vhol máshol is nézz körül...
#4494:Keress rá a Youtubon talán kiad vmit
#4495:Be kell rakni a harc elõtt a SSJ1 kapszulát ha jol emlékszem
#4496:Külföldröl lehet rendelni..amazonrol vagy máshonnan....
...
feladat lenne?
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
-Sokkal több ember
-Sokkal jobb és több pálya
-Nagyon sok harci mód
-kidolgozotabb karakterek
-szebb lövések stb
-látványosabb trükkök
-és jóval több combo
-és sorolhatnám Nekem ennyi elég is volt😄
Ha megvan a 7 gömb, ments és hívd a sárkányt. Ha nem az jön, amelyiket akarod, akkor töltsd vissza a mentést és hívd újra.
A fekete lyukak olyan helyek, ahol Isten nullával osztott.
Szal ízlések és pofonok.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
...
Dragon Ball Z,GT 4ever
A tenkaichi 3 japán verziójában vki eltudná magyarázni,h hogy tudok skin-t cserélni egy karakteren és glóriát rakni rá!Elõre is kösz a helpet!
Ezek után tolhatod 😉
De van Playstation 2 topik, ja és majd késõbb elmondják a profik, hogy mit, hogyan...
én csak felvázoltam
Na szóval ha én letöltök egy gamet torrentel, akkor azt kiírom akkor egybõl mehet a gépbe vagy még elötte ki kell csomagolni vagy ilyesmi? Most elsõdlegesen a BT3-ra gondolok mert csak azért kérek PS2-õt h azzal játszhassak, köszönöm a válaszokat😊
De nem a kódon van a hangsúly hanem a piros potarákon!
Egyébként az elõzõ részekbe is volt ilyen kód beírogatós cucc!
Beírod és kapsz egy fullra kigyúrt karaktert!
Az a gond h csak duelbe lehet vele nyomulni!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!