Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
^^Arielle Forever^^
^^Arielle Forever^^
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
A jót amugy nem nehéz megszokni gondolok itt a joy-ra a BT3-at amugy én hamar meguntam de most, hogy már nincs meg a PS-em néha nosztalgiáznák 1 kicsit vele.
Szerintetek érdemes venni 25K ért egy PS2 õt hogy játszhassak csak a BT3-al? És amúgy mennyire nehéz a játék? Nem a prok-tól kérdezem mert nekik biztos könnyû... mert én életemben nem nagyon volt kar a kezembe mennyire nehéz megszokni amúgy és a BT3 at mennyi idõ megunni?
Emailod?
Hol laksz?
mellesleg azért kérdezte hogy ki van-e csippeltetve a géped, avagy csippes-e, mert csak az viszi a másolt játékokat
én 7000 Huf ért eladom neked az összes budokait..adjál postázsi cimet😊
...
És kicsippeltetem.
nah itt nézz körül-Amazon
ez nem tom mien oldal de minden fenn van😄(rendelhetõ)
jah és csippes a géped?
^^Arielle Forever^^
amugy ált mindig a DKPE komboval szoktam kivégezni mindenkit az uccso meccsekben 😊
és amugy gokuval melyik buu-t?
mer van ugye a gagyi buu...
aztán gagyi buu az inside buu pályán...
aztán meg van a kid buu / evil buu...
amugy gokunak nincs spirit bombja, v csak én nem oldottam fel? 😊
és még 1 kérdés:
h lehet feloldani uub-ot és evil uub-ot?
mer olvastam máshol, h van benne olyan is, de a büdös életben nem találkoztam még vele 😞
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
...
Ha van honnan?
elég sokat játszok a budokai 3mal 😊
kérdésem:
mindenkivel végigvittem már a dragon universe -t (vegeta pl. már 78-as szinten van) 😊 - naná,h a kedvencem akarom felnyomni, meg ah észrevettem, az õ sztorija ua hosszu, mint piccoloé -, a harcmüvészeti nagytornábol is már elértem, ha legnehezebb, legtöbb bunyobol állo meccs is elérhetõ legyen (megvettem a jogot zenitekért), állandoan practice -álok 😄 , és mégse tok gokuval ssj4 -es szintre jutni 😞
az ssj4-es fuziorol nem is beszélve 😞
a skillek 76%-a megvan már, de vki elárulná, h mit nem csináltam még meg? már van 1 csomo extrám is (mindenféle hangok), és szo szerint semmire nem megyek 😞
pedig elvileg már az összes játszhato karaktert feloldottam (azt nemtom,h chichi -t fel lehet-e oldani, v gt. sayamen nõjét, akinek nem jut eszembe a neve) 😄
maradt még kb 200e zenitem, már a redribbon bázist is megvettem játszhato területnek, és semmmiiiiii 😞
semmi new a skill listáknál, ha skillsorsolo kérdõjelnél is csak olyat ad be, ami már van 😞 (az az izé, ami 5000 zenitbe kerül minden találomra sorsolt skillhez)
mit csináljak még,h végre 100% legyen?
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Ha nincs ellenetekre csináltattam egy bannert a topicnak olyan jogon, hogy anno én voltam itt a témainditó és szóval, hogy mégis csak nézzen ki vhogy a "topicom"!<#wink>#wink>