Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kijozu
jah bocs a 2. hsz-ért természetesen rákattintasz 2X a torrent fájlra és töltöd és még 1X bocsi😄

^^Arielle Forever^^

kijozu
letöltöd ezt-Utorrent
és elindítod!
és töltöd ennyi!

^^Arielle Forever^^

ronihun
jóa banner

...

szami2
de most komolyan mert nemtudom😞

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

szami2
a torren fájlokka mit kell csinálni?

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

Smithie
Aztaaa!Erre iszunk vazze!😄<#kocsog>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Nem lehet!😄 (Torrent) LOL <#banplz>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

BONO
Ma két éves amugy a topic tudtátok?

Honnan lehetne letölteni a BT3 zenéjét? Nem a Japót!!!!!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

BONO
Ha komolyan csak a BT3 miatt akarsz venni PS2-öt akkor te döntsd el de ha veszel és chippeled akkor ugyse csak azzal fogsz játszani!<#hehe>
A jót amugy nem nehéz megszokni gondolok itt a joy-ra a BT3-at amugy én hamar meguntam de most, hogy már nincs meg a PS-em néha nosztalgiáznák 1 kicsit vele.

Sziasztok

Szerintetek érdemes venni 25K ért egy PS2 õt hogy játszhassak csak a BT3-al? És amúgy mennyire nehéz a játék? Nem a prok-tól kérdezem mert nekik biztos könnyû... mert én életemben nem nagyon volt kar a kezembe mennyire nehéz megszokni amúgy és a BT3 at mennyi idõ megunni?
BONO
2tök között azért van 11 hónap ezt nem lehet egylapon említeni...

Drephis
hagyjátok.. nagyon újreg még. 😊
/mondom ezt újregként/

help

Smithie
<#heureka> Gyorstalpaló fórumozást ki tartana neki?<#nevetes1>

BONO
<#lama>Fórum menü / Privát üzenetek <#lama>

Hol lehet elolvasni a PÜ-t?
BONO
Ember húzzámár bõrt a fogadra PRIVÁTÜZENET!!!

Jó állapotúak?
BONO
Írjá má neki lécci PÜ-t kimélj már meg minket ettõl!<#lama><#banplz><#idiota>

Akkor 7000 FT?
Emailod?
Hol laksz?
Hogy priviben ?
ronihun
Tényleg Budokai 1-T3-ig....priviben érdeklõdj tovább😊

...

BONO
Ebben tényleg igazad van!

Smithie
Figyelj már GTGoku,egy hsz-ben miért nem lehet?Privát üzenetröl hallottál már?És arról hogy a warezt törvény bünteti? <#ejnye1>

Drephis
ide kéne egy házigazda. :/

help

Tényleg 7000 FT?
Milyenek? pl. budokai3
Jó állapotban?
Ad meg az emailod!!!!!!
Az enyém [email protected]
Smithie
Már csak az a probléma itt,ebben a topicban hogy sok lammer emberke irogat,és amikor én szeretnék beirni,A TÉMÁHOZ KAPCSOLODO HSZ-T,meglátom milyen hsz-ek vannak és inkább kilépek...<#falbav> TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!<#banplz>

Ronihun,és a pénzt hogy adom oda?
Smithie
Király a banner Bono,jó munka!

lehet csak én látom így, de kb minden 3. postodban eredeti, vagy másolt játékot vennél, csakhogy ezt elég lenne egyszer leírni, mert aki akar, az majd fog válaszolni

mellesleg azért kérdezte hogy ki van-e csippeltetve a géped, avagy csippes-e, mert csak az viszi a másolt játékokat

Thadius
pffff

sk8 4 fun

ronihun
Ezt komolyan krdezed?<#banplz>
én 7000 Huf ért eladom neked az összes budokait..adjál postázsi cimet😊

...

kijozu
másoltan egy 800-1000 ft között válaszz😄

és lemásolom neked😄

^^Arielle Forever^^

Másoltan mennyiért adnátok el?
ronihun
gondolom mert ha igen akkor hülyeség megvenni

...

Azt miért kérdezted, hogy csippes-e?
Mennyiért másolnád le?
Még nincs meg de 2 hét múlva meg lesz.
És kicsippeltetem.
kijozu
nekem megvan a b3 és a bt3(persze másoltban)😄
nah itt nézz körül-Amazon
ez nem tom mien oldal de minden fenn van😄(rendelhetõ)
jah és csippes a géped?

^^Arielle Forever^^

Valaki ad el T2-õt vagy T3-at?
soulhunter
brolly nálam 28as szintü, mer imádtam, h csak a csajt kell lenyomnom az elején, aztán hirtelen minden csata után 2 szintet ugrik, nem ugy, mint a többi óóóóócska, h 5-6 csata, mire 1 szintet ugrik 😊

amugy ált mindig a DKPE komboval szoktam kivégezni mindenkit az uccso meccsekben 😊

és amugy gokuval melyik buu-t?

mer van ugye a gagyi buu...

aztán gagyi buu az inside buu pályán...

aztán meg van a kid buu / evil buu...

amugy gokunak nincs spirit bombja, v csak én nem oldottam fel? 😊

és még 1 kérdés:
h lehet feloldani uub-ot és evil uub-ot?
mer olvastam máshol, h van benne olyan is, de a büdös életben nem találkoztam még vele 😞

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

ronihun
Brolly egvan?a DU végén Gokuval Spirit Bombal öld meg buu-t és akkor a térkép alján vhol ott van a SSJ4 kapszula már nem emlékszem pontosan

...

nekem van eredeti Sparking Neo-m , meg Sparking Meteorom. valami play asia weboldalról rendeltem. Magyarországon aszem nem kaphato egy DB se , ne legyen igazam...

Van valakinek eredeti T2 vagy T3 játéka?
Ha van honnan?
soulhunter
sziasztok!

elég sokat játszok a budokai 3mal 😊

kérdésem:

mindenkivel végigvittem már a dragon universe -t (vegeta pl. már 78-as szinten van) 😊 - naná,h a kedvencem akarom felnyomni, meg ah észrevettem, az õ sztorija ua hosszu, mint piccoloé -, a harcmüvészeti nagytornábol is már elértem, ha legnehezebb, legtöbb bunyobol állo meccs is elérhetõ legyen (megvettem a jogot zenitekért), állandoan practice -álok 😄 , és mégse tok gokuval ssj4 -es szintre jutni 😞
az ssj4-es fuziorol nem is beszélve 😞

a skillek 76%-a megvan már, de vki elárulná, h mit nem csináltam még meg? már van 1 csomo extrám is (mindenféle hangok), és szo szerint semmire nem megyek 😞

pedig elvileg már az összes játszhato karaktert feloldottam (azt nemtom,h chichi -t fel lehet-e oldani, v gt. sayamen nõjét, akinek nem jut eszembe a neve) 😄

maradt még kb 200e zenitem, már a redribbon bázist is megvettem játszhato területnek, és semmmiiiiii 😞

semmi new a skill listáknál, ha skillsorsolo kérdõjelnél is csak olyat ad be, ami már van 😞 (az az izé, ami 5000 zenitbe kerül minden találomra sorsolt skillhez)

mit csináljak még,h végre 100% legyen?

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

BONO
BONO
Hali!<#integet2>

Ha nincs ellenetekre csináltattam egy bannert a topicnak olyan jogon, hogy anno én voltam itt a témainditó és szóval, hogy mégis csak nézzen ki vhogy a "topicom"!<#wink>

valakinek van eredeti T2 vagy T3 játéka?
PS3-ra megjelenik ez a játék?