Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- fav... ámen
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
...
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
Lenne 1 nagy kérdésem! Akinek megvan a Dragonball Budokai Tenkaichi 3, le tudná írni hogyan kell látványos, brutál támadásokat csinálni, mert nem tudok rájönni, pedig a traninget megcsináltam. Egyébként Isten-Király a game. A kettõben nagyon szép támadások voltak. Írhattok a mail címemre is, [email protected]
elõre is kösssz: Attila
ugye ha 2 ugyanolyan skillt teszünk be, akkor az erõsebb támadást eredményez (a mozgáslista, v ingame "faq" szerint)
pl:
gokuhoz beteszünk 2 kamehameha-t, akkor elvileg nagyobb is lesz, amit lõ, meg vastagabb is lesz a csovája az ingame faq szerint 😊
hát vki elárulná, h ez miben mutatkozik meg? mer sebzésben nem igazán láttam külömbséget...
8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Azt szeretném kérdezni h jól tudom e: hogy csak a BT2 ben lehetett late goku is átváltozni ssj4 be a BT3 ban már nem és ugyanez vegitával.
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.