Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

rögtön utána kaptad a választ

soulhunter
a kérdésemre választ soha nem kapok...

- fav... ámen

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

kill3r21
talán nagy a kép....de a lényegen nem változtat...lesz xboxra....ohhjee 😊
ugyan azt a kép, amit Norberto91 belinkelt, nekem is csak akkor jelent meg, miután megnéztem a linket

Smithie
A konfigodon kivül semmit nem lehet látni Killer...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

kill3r21
kill3r21
Most olvastam, hogy lesz DBZ: Burst Limit néven és Xbox360 -ra és Ps3 -ra jelenik meg egy kép van róla: http://images.gamersyde.com/gallery/public/7219/1485_0001.jpg

Valaki kisegítene azzal hogy Tenkaichi 3-ban hogy lehet a kapszulákat ( attack +1, stb ) növelni, vagy hogylehet jobbakat szerezni?

ronihun
jo kerülöm akkor a válaszadást...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
esetleg ha fel tudná tenni....azt odairhatnád h magyarországon mert ha beirna vki egy külföldi boltot akkor még õ lenne az idióta?-.-

nem leet Mo.-n kapni maximum megveszed vkitõl...

...

Most komolyan! Kerestem, de sehol sem lehet kapni (Mediamarkt, Electroworld, Staurn, 576). A játékot pedig kiadták, szal idióták kerüljék a válaszadást...
ronihun
nem nem adták ki csak letölteni lehet<#banplz>

...

Lehet ezt a játekot (BT3) kapni egyáltalán valahol?
azt is ha mondjuk továbbfejlesztenék mekkora játékot lehetne csinálni belõle 😊

Drephis
de. Dragon Ball Z: Sagas

help

A DB budokai, tenkaichi és a super db-n kívûl nem létezik más DB-s játék ps2-re?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

redday
ott igazából nincs eredeti, mer több helyszínen játszódik. amúgy nem. ennek a 2 tournamentnek nem értem a lényegét, de azér nem baj hogy van😊

Ar arts tournament az az eredeti pályán van?
redday
az otherworld tournament nem az eredeti pályán van, csak úgy berakosgatnak😞 az arts tournament meg a dbz movie 9ben volt (gohan vs bojack)

Smithie
Csak simán olvass bele valamelyik ps2 topicba...Pl a ps2 dvd irás hogyan-t ajánlom figyelmedbe!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

szami2
az lenne a kérdésem hogyha letöltöm a BT3 torrentjét akkor csak ki kell írnom dvd-re és már játszhatok is ps-en vagy ez ennél bonyolultabb??????????

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

Kösssz, ezt nem tudtam, franko csákkó vagy!
Kössz, már rájöttem...
Smithie
Punch 4-szer,utána hosszan ki attack gomb(továbbiakban triangle),L2+punch(négyzet)utána X-négyzet-X-triangle-X-triangle(variálható az utés iránya a left-right-up-down gombokkkal)(dragon homing count L2+Triangle L2+Triangle+Up L2+Triangle+Down)(Max Power Mode-ban) Ezek hiper-szuper támadások,csak töltsd fel a "KI"-det mielöt próbálnál támadni.<#eljen>

Szevasztok Dragon testvérek!

Lenne 1 nagy kérdésem! Akinek megvan a Dragonball Budokai Tenkaichi 3, le tudná írni hogyan kell látványos, brutál támadásokat csinálni, mert nem tudok rájönni, pedig a traninget megcsináltam. Egyébként Isten-Király a game. A kettõben nagyon szép támadások voltak. Írhattok a mail címemre is, [email protected]
elõre is kösssz: Attila
A tenkaichi 3-ban az Other World tournament azon a helyszínen van mint a mesében? Mi az a mortial arts tournament?
Smithie
Ez igy marhaság ahogy van.

soulhunter
nekem az a kérdésem, h:

ugye ha 2 ugyanolyan skillt teszünk be, akkor az erõsebb támadást eredményez (a mozgáslista, v ingame "faq" szerint)

pl:
gokuhoz beteszünk 2 kamehameha-t, akkor elvileg nagyobb is lesz, amit lõ, meg vastagabb is lesz a csovája az ingame faq szerint 😊

hát vki elárulná, h ez miben mutatkozik meg? mer sebzésben nem igazán láttam külömbséget...

8800GT,A64 X2 3800+,A8N-E,2GB DDR,SB A2 Razer Db Magma patkány + Logitech Cordless Rumblepad2:) azért van leirva,h mindenki tja,mi a konfigom,ha bajom van...

úgy, hogy idekattintassz, majd beírod a fenti keresõbe hogy Budokai 3, és az egyik FAQ-ban amit kiad, kikeresed

budokai 3-ban gugu ssj4-et hogy ke megszerezni???
Black Hawk
Igen

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

KÖSZ de a hiper mod az amiko pirosává változok és megy le az energiám?
redday
közben sikerült a cell, szal vszínü a sima tornament is sikerülni fog. azért thx

Black Hawk
feltöltöd az energiát tökig azt megnyomod a hiper mód gombot. utána odamész az ellenhez és megint megnyomod

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

redday
*jah és sry T3ról van szó

redday
nem tudjátok mit csináljak a tournamentekben hardon? kivel és/vagy mit? mer sehogy se megy😞 spopovicshoz kell a sima torna. ahhoz kéne a legjobban

redday
univerzálisat csak a gtben csinál😊

Smithie
Ilyen univerzális micsodáról még nem hallottam!😄 De tetszik!<#vigyor>

Budokai 3-ban mikor buu val kell küzdeni és megkapom a spirit bombot (univerzális energiagömb) aszt meik gombokkal lehet csinálni???
Smithie
Szerintem te egy tavalyi BT2 introt láthattál amiben valóban ssj4-be változott át Goku,ssj3-ból.De azt kihagyták a végleges verzióbol.Van erre is magyarázat hogy miért...

vki
A BT2-ben SSJ4 Goku és -Vegita is külön karakter volt.

ACER Aspire 5738ZG

Sziasztok

Azt szeretném kérdezni h jól tudom e: hogy csak a BT2 ben lehetett late goku is átváltozni ssj4 be a BT3 ban már nem és ugyanez vegitával.
Smithie
Ez még belefér szerintem. <#eljen>

itt, de ez nagyon nem tartozik a topicba

szami2
IP címemet hol lehet megnézni?

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

Smithie
A Nod szüri ugy is.Tehát nem kell megijedni...

Igen érdemes valóban letölteni az utorrentet mert nekem minden letöltés sikeres volt idáig<#vigyor2>.Csak fenn áll a vírus veszély<#szomoru1>

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

szami2
ok kösz akkor letöltöm azt

Smithie
Utorrentel jobban jársz,én mást nem is próbálok ki annyira bevált ez nekem!<#eljen>

szami2
nekem bitlord 1.1-em van és tölt valamit azt írja 6 óra 30 perc a hátralévõ idõ
akkor az most jó?