5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • overx
    Minek szenvedjünk meg minden Dragon játékba azért hogy meglegyenek a karik :) a végén úgyis mind megélesz
    Vedd úgy hogy a sima Budokai 3 ba már megszerezted.
  • Tube
    csak nekem fure hogy a tenkaichinek még a story bodját el se gezdtem és már ijen emberek vannak meg hogy brolly,cell meg ilyenek:D
  • kijozu
    egyébként a super dragon ball z-nek eléggé jó rajzos grafikája van:D
  • Patar
    nyégyzet jobra,balra kör!
  • kijozu
    nah de a dbzbt3-ban h lehet teleportálni pl az ütések és a lövések elől??:S
  • overx
    nemvárom
  • Forza Italia
    mikor jön???
  • Smithie
    Mint a zállat!!
  • geza222
    csátok!!!!!!!!!!!!!!Ti is várjátok a Burs LImitet:)XD????????cool lesz
  • Smithie
    A pal-os verzába kifejezetten jók lettek a zenék,végre változtattak és már az elektro műfaj is belekerült.
  • Bakiszaki
    Pár nap alatt. De hozzá kell tenni hogy nemrég vettem PS2-t és ez volt az első játék amivel játszottam. Szóval még szoknom kellett a PS2 irányítását is úgy alapból. Tényleg meg is csinálom újra az egész sztorit először normalon aztán hardon.
  • kijozu
    ki sír??
  • Lunki88
    Ne ríjáá. :D Szerintem agyadra ment a game. Amúgy szerintem van már olyan verzió amiben japó zenék vannak és angol a menü. Legalábbis a Tenkaichi 2-nek van ilyen.
  • kijozu
    én most tök bénán tolom mert nagyon fáj az ujjam és alig tudom nyomni a gombokat! meg leszettem a PAl-os Multi5 verziót akkora egy sz*r nekem nagyon nem jön be a zenék rohhattul gagyik nekem azok nem teccenek!
  • Smithie
    4 óra.Hardon.
  • kijozu
    ajjjajjajjjj....tökre fáj a jobb hüvejk ujjam mert most kezdtem el a PAL-os dbzbt3-mat végigtolni:D az mien már hogy amikor vegitát kell legyőznöd kiírja az R3-mat de ha nem nyomod meg és legyőzöd úgyis kész a saga..:D meg ha megnyomod az R3-mat akkor meg jön a lövés aztán meg fölmegy a majom élete axem KÉKre!! meg tökre könnyű volt Raditz-ot is elverni egyedül gokut használtam aztán majd ha nem fáj az ujjam(remélem holnapra nem fog) akkor folytatom mert nincs suli. egyébként ki mennyi idő alatt vitte végig a storyt??
  • overx
    sztem a tenkaichi grafika már visszaadja a rendes anime grafikot... ennél jobbat nemtudom hogy lehet csinálni, ha egyszer már olyan amilyennek lennie kell
    Ilyen szép (B.L.) efektekkel ami a fél utcát bevillantja, engem nem vesznek le a lábamról, max egy áttörő harcrendszerrel, irányítással. Node ezt hagyjuk a Bandaira (vagy kire )
  • Smithie
    Ááhh,lehet csak Cell-ig lesz,viszont azt vegyétek figyelembe hogy nextgenre ez az első DB gamma,lesznek még olyanok is remélhetőleg amik a Tenkaichi-ra épülnek fel,full grafóval,remélhetőleg hosszabb storyval,meg pár apróbb extrával...
  • overx
    Bocs, ez Norberto91 üzenetére volt válasz
  • overx
    Szép grafika meg minden, de a végén olyan csillogó villogó lesz az egész hogy nemis a harcról fog szólni :o Mikor lehetett látni már olyan gömböt a két lövés között ami a középső képen van omg.
    A másik hogy még ezekben a képekben sem látni buu-s képeket, akkor most tényleg nem lesz addig ?
  • kijozu
    és pályákat meg a zenéket hogy lehet megszerezni??:S
  • Bakiszaki
    A Dragon History-ban a sagákban vannak elrejtve. Én úgy szedtem össze hatot hogy kaptam egy nagy ütést és belerepültem egy épületbe vagy valamibe. És mikor megnyertem az adott harcot akkor kiírta hogy megkaptam a kristálygömböt. A hetediket pedig vagy a Duelben vagy a Dragon World Tour-ban találtam és megidéztem a Szentsárkányt és kívántam Future Gohan-t. :)
  • kijozu
    nah és a bt3-ban teleportálni h kell? meg a kristálygömböket összeszedni?
  • Smithie
    Kijozu,magamat idézem.: "Igen,létezik,szolnokon van egy elvetemült DB fan klub(Én is benne vagyok :D),na mi kb 20-an vagyunk,de folyamatosan bővülünk!" ---> "2005 óta nyomjuk a Tenkaichi szériával,és mindent az egyban sajátitottunk el,aki egyböl a 2-vel kezdett el játszani soha nem tanulta meg rendesen..."
  • ironhorses
    nekem kid buu a kedvencem! Igen gyors, és erősek a támadásai. (szerintem)
  • kijozu
    jah meg hogy hogy lehet a bt3-ban összeszedni a kristály gömböket??
  • kijozu
    beszéltetek vmien klubról ha jól emléxem!
    az mi?:S így röviden összefoglalva
  • Smithie
    Nem vok én se profi,TenShin a kedvencem és átlagban 1:20 alatt verem le vele Broly-t,Vegitot és hasonló kaliberü harcosokat...
  • Norberto91
    9 új kép az új Dragon Ball Z -ről:
    képek
  • kijozu
    csatlakozom bakisaki első kérdéséhez:D nekem pl Songoten:D hogy miért? azt nem tudom de tök ari xD nah meg egyáltalán h kell teleportálni??:S xD
  • Bakiszaki
    Ja tényleg, kinek ki a kedvenc szereplője és miért? Ja és hogy kell a BT3-ban elhárítani kézzel a lövéseket. Az ellenség mögé vagy egy kamehameha elől elteleportálni hogy kell? Nem az azonnali átvitelre gondolok!
  • Bakiszaki
    Én mondjuk kurvára nem vagyok profi még, de mondjuk legutóbb úgy másfél perc alatt levertem Omega Shenron-t Super Vegito-val!! :)
  • overx
  • kijozu
    hellotok!
    most kezdtem el újra játszani a dbzbt3-mal!
    tök jó mostmár egy csomó kombót tudok majdem ismerem az egész gammát!
    egyébként aki profi (sztem Patar,Smithie és Bally) ti mennyi idő alatt vertek el egy legjobb botot?? és egy legbénábat??
  • Bakiszaki
    Kösz. Ja amúgy megoldódott a BT3-nál a baj a színekkel. Az RGB kábellel volt baj, ahogy mondtátok. Most már minden jó!
  • Patar
    Elvileg fog futni a geme de a szinekkel lehet probléma.
  • Smithie
    Dragon Ball topikban?:S
  • Bakiszaki
    Bocs, hogy itt kérdezem ezt, de fontos! Ha letöltök egy ps2-es játékot akkor fontos hogy PAL vagy NTSC? Vagy pedig tökmindegy? Mondtátok hogy a legtöbb TV PAL. Biztos az enyém is az. Konkrétan le akarom tölteni a SW Battlefront 2-t és NTSC-t ír a torrent nevében. Attól még fog menni nekem ha PAL-os tévém van? Vagy hogy van ez?
  • overx
    Ha jóltudom, nincs ilyen hogy Db AF ez csa kegy rajongói álom. azt hogy ki festette át, szerintem nem a "saját kiadója" hanem valaki szintén rajongó szerű emberke :)
  • ironhorses
    A Budokai3 af-et a saját kiadója rajzolta át, és úgy adta ki? Elvileg hivatalosan nem létezik dragon ball af, ha jól tudom. Vagy most akkor honnan jött ez a játék?