Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
mi a fakért ilyen nehéz ez a játék, vagy csak én vok béndzsa?
Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne
kicsit idegesítõ, hogy az ellenfél össze-vissza teleportál-hajolgat, én meg nem.
kérdés: mijaza rush-dash támadás, mert egy csomó kombó ezekre épûl, de még a béna traning után sem sikerült rájönöm?
Szeretnék kérdezni pár gombkombináciot a BT3-al kapcsolatban.
1. Hogy kell védekezésnél , például amikor engem ütnek, elteleportálni, vagy csak elhajolni? (mert ha csak simán a O-t nyomogatom, nem hajol el...)
2. Hogy kell ütésnél az ellenfél mögé teleportálni? Mármint ara lennék kiváncis, hogy amikor ütöm, és utána felküldöm a levegöbe, akkor oda egyszer magátol feltereportál, de utána, és hogy tudok mogételeportálni, hogy többször üssem? (az ellenfelek folyton ezzel szivatnak)
Ezekre nem tudtam rájönni a Training alapján sem, ha valaki segít, azt elöre is köszönöm szépen...
a Dragon Ball Z Budokai 3-m is 3D-s csak oldalról van nézve😊
^^Arielle Forever^^
http://forums.gametrailers.com/showthread.php?t=264003
Fogyasszátok egészséggel!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
Most komolyan nem elég csak egyszer?
Broly Legendary Super Saiyan Super Saiyan Broly + Breakthrough limit
Broly Super Saiyan Broly + Super Saiyan
Ezeket kell összekombinálnod! Illetve megszerezned, ha nincs meg!
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/
Hiába vittem végig ugy látszik...
Rendes vagy!😉
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
télleg olvastam😊
megkeresem azt az oldalt és belinkelem😊
^^Arielle Forever^^
Állítólag 2008 õszre tervezik.
^^Arielle Forever^^
Mert már végigvittem az sszes Storyt, 91%-nál vége lett.:S
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
A Dragon ball Z:BT3 játékot nem lehet kapni Magyarországon.
Ugyanis ba van tiltva.
De le lehet tõlteni és akinek megvan az priviben írjon plz honan töltötte le
Köszi