Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok! A sima budokaiba télleg létezik ssj5 Goku?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

neked is!!!:D

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Smithie
2008 van??? Akkor BUÉK!!!<#bohoc>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Jó reggelt DB topic!:D <#pias> Végem van mint a botnak... <#buck>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Boldog új évet emberek :)

szami2
BUÉK!!

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

Szerintem még hardon se olyan nehéz kivéve egy két moviet de úgy érdemes játszani

Ja próbáld meg hardon.Úgy told végig a storyt!!!!

Drephis
hát ha easy-n játszol vele, akkor ne csodálkozz, hogy könnyû. :Pp

help

kijozu
jah easy <#idiota> de te hogy tolod?

^^Arielle Forever^^

Smithie
Anime-bõl....

Smithie
Ez a leghosszabb Tenkaichi.Ebben majdnem minden benne van az anime-nöl.

Smithie
Easy-n nyomod?:) <#nevetes2>

kijozu
ez nagyon könnyû:D(a bt2) de milyen hosszú?:S

^^Arielle Forever^^

kijozu
majd belinkelitek a videót a burst limetrõl ah lesz új?? eddig az összeset láttam:D

^^Arielle Forever^^

Smithie
Én már a Burst Limitre gyúrok,masinát is hamarosan megveszem hozzá.<#vigyor2>

Smithie
Ezt már kitárgyaltuk,tény hogy a 2 majdnem mindenben jobb,a graf egy lepkefingnyit jobb a 3-ba de ennyi,még a mozgások is el lettek kúrva...

kijozu
annyit nem értek h ha kijön a bt2 lyen jó story-val akkor mér nem rakták ezt a storyt a bt3-ba is? azt télleg nagyon elb*szták

^^Arielle Forever^^

Smithie
BT2-ben egy van csak,az át tud alakulni bármelyik szintre ssj3-ig.ssj4 külön választható,és tudjuk hogy miért...

Smithie
BT3-ban többfajta Goku van,Goku Mid már át tud alakulni csillagharcos 1-es szintre.

kijozu
és itt is alapból átlehet alakulni mint a dbzbt3ban??(pl alap goku és átalakul??)

^^Arielle Forever^^

Drephis
úgy mint a bt3-ban D:

help

Smithie
És ha nem?A game faq számodra nem létezõ fogalom?:D Minden benne van a training mod-ban.Amugy a jobb analog gombbal változnak át. Ez kéne az alap legyen,hogy a traininget végig csinálod Vegeta-val,utána pedig gyakorolsz,én minden új DB játéknál ezt teszem.Edzés,gyakorlás,edzés,gyakorlás,és megint elölröl minden...

kijozu
ezt nem értem sry plz írd le magyarul

^^Arielle Forever^^

Smithie
R analog stick...

kijozu
nem tuggya vki h lehet a bt2-ben átalakulni?:S

^^Arielle Forever^^

kijozu
láttam egy vidiót youtube-n amikor goku legyõzi buu-t kicsit g**ci keményen megcsinálták mint az Animében!

^^Arielle Forever^^

Drephis
szerintem az egész jobb mint a tenkaichi 3. :/

help

kijozu
most szettem le a dragon ball z budokai tenkaichi 2-t!

és kva jó:) sokkal jobba STORY mod mint a tenkaichi 3n-ál!!

^^Arielle Forever^^

Smithie
Akkor jó. :)

szami2
mostmár sikerült szinte rögtön az után miután írtam

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

Smithie
Garlic Junior-os rész nem megy?Lassú nagyon ha 'felpumpálja' magát,Piccolo-val meg bombázd meg,dragon homing countokat nyomjad neki,6-9 hit-es countal kb 1 perc alatt leterited very hardon.

Próbálkozz távolságival!<#violent><#gun>

Nem hiszem el hogy easy nem sikerül kinyirnid:)Én hárdon is könnyedén legyöztem.Na jó annyira nem könnyedén.

szami2
bt3-ban a special segánál hogy kell megcsinálni azt a pöcsfej dzsunioros részt mert hiába próbálom nem sikerül megvernem?!

A legjobbak valóban a budokaik és a leglátványosabbak csak nehéz az irányitásuk.

Hát igen ha a 3 tenkaichi közül választani kéne akkor én is a 2 választanám...azzal ahoz képest hogy nem nagyon jött be ez a sorozat elég sokat játszottam, az 1. 3. részben csak végigvittem a storyt.

PS3 ID:ggeerryy87

Smithie
Nekem bejön mind a kettö,budokai-tenkaichi széria,de igazán a tenkaichi 2 adta vissza a legjobban az anime hangulatát.A 3 is jó lett de számomra a 2 a legjobb.Ja és a legtöbb mozdulatot a tenkaichi 1-böl tanultam,azzal játszottam majd egy évet...

KulacsKa
thx megvan

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Egyszerûûûû!!meg kell nézni csak a bemutatóját...

KulacsKa
Jo napot all valaki tudna segiteni psp DBZ SHIN BUDOKAI -ba hogyan lehet az alap karit pl goku ssj2 re huzni ? thx

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Ez az én szerény véleményem.Szerintem melléfogás volt amikor elkezdték csinálni ezt a hátnézetes témát...sokkal jobb lett volna hogyha azt az energiát amit a tenkaichiba öltek, azt a budokais stílusba fekteték volna bele.

Drephis
ezt honnan veszed?

help

Nah itt látszódik hogy a Budokai 3 fényévekkel jobb volt mint a tenkachi bármelyik része....rájöttek hogy ebben a nézetben és stílusban van a legtöbb <#wink>...így tovább!!!

ahogy látom olyan lesz mind a budokai egy csak cellig lesz megcsinálva ...:(

Smithie
Nahát erre mondaná azt az egyik ismerösöm hogy "Ez über alles b@sszátok meg" !

Black Hawk
Brust limit intro
Úgy néz ki kihasznáûlják a ps 3 lehetõségeit :D (hogy dögölnének meg)

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Smithie
Szerezd be angolul...Már van olyan amelyik angol feliratos és japó musicok vannak alatta..

Smithie
Start gomb,le kettöt és ott vannak.

szami2
az hol van mert nekem japán a játék és nem értek belõle egy kukkot sem