5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • kijozu
    http://www.youtube.com/watch?v=nHUkIWMcjW4&feature=related
  • Drephis
    403 - Forbidden
  • ironhorses
    http://www.seedpeer.com/details/851492.html Itt találhatod meg a budokai af-et! Innen biztos lejön, mert nekem is innen van meg kb 1 hete szedtem le!
  • Smithie
    Ha kapható volna boltokban,mondanám hogy vedd meg mert nemigazán szeretem a warezt,sőt elítélem.De ilyen esetekben lehet kivételt tenni!
  • Smithie
    nm
  • kijozu
    oks
    köszi!
  • kijozu
    tom de kiszeretném próbálni!
    te nem tudnád elküldeni? vagy ha jó a neted feltenni extrára?
  • Smithie
    Jövö héten kapsz http cimet ahonnan leszedheted,felrakom én majd... nem éjjel nappal de napi 8 órát tudom seed-elni.
  • Smithie
    Amugy nem éri meg berakni a gépbe,ratyi fos.Budokai 3 néhány új szinezetü karakterrel...
  • kijozu
    hááát....nem mert sehol nem seedelik:(
  • Smithie
    Azt gondoltam,letölteni nem tudod mi?
  • kijozu
    nekem a lakásomra postán
  • Smithie
    Hova?
  • kijozu
    hy all!
    nem tudná valaki elküldeni nekem a Dragon Ball Z Budokai Af-et?(ps2)
  • ironhorses
    Kössz!
  • szami2
    Ugye az a csík folyamatosan megy fel le.Na akkor kell megnyomni az x-et amikor az a legfeljebb van.Nem kell hozzá R3.
  • ironhorses
    Akkor nekem is elárulhatnád, hogy mit kell pontosan csinálni olyankor! (R3)
  • overx
    ráadásul 10 perc alatt gz
    :)
  • szami2
    már rájöttem
  • szami2
    Budokai 3-ban ha gokuval spirit bombot akarok dobni kiadja azt a szart ott lent hogy nyomnom kell valamit.Na ott mi a fenét kell csinálni mert az r3-at hiába nyomom nem történik semmi.
  • Smithie
    Már rég letárgyaltuk hogy miben jobb a 2 és miben a 3.Nekem a 2 marad a no1 mert jobb a harcrendszere és a story-ja.Grafikailag a 3 jobb,és több karakter van benne.Ennyi.
  • Bakiszaki
    http://www.ogi.hu/?page=game_detail&id=5053&platform_id=20152&gameid=907835&show=review

Ez egy cikk ahol értékelik a BT3-mat.
  • ironhorses
    Szerintem is a 2 Ku..a jó! A 3-omba egyedül az tetszik, hogy meg csinálták a régi dragon ball egy két momentumát a story módba! Ja meg az intrója is jó a 3- nak!
  • szami2
    nekem a 2 story módja jobban tetszik mint a háromé ezért a három szerintem csak simán jó a 2 meg szuper
  • overx
    Hogy hogy a tenkaichi 3 csak simán ? Én a 2vel nem játszottam, csak a 3 mal, ezért kérdem. Már láttam több véleményt, hogy a 2 jobb. De miért ?
  • szami2
    nekem a tenkaichi 1 annyira nem tetszik a 2 rettenet jó a 3 meg csak simán jó
  • kijozu
    és a tenkaichi sorzatról mi a véleményetek??
  • kijozu
    jah a Budokai 3 az télleg nagyon jó!
    csak az a baj h lassú a játékmenet!
  • overx
    Aha Budokai 3 király. De ez a tenkaichi is tud azért élvezetet nyújtani amikor a haverodat a magasból a cell ringre küldöd és szétesik az egész, jamm jamm

• Okami Amaterasu
    kivittem az össze budokait össze fokozaton szal z3-on is..egyetértek az af faszsággal...nekem örök favoritom akkor is a dbz budokai 3 marad!!persze sose tudni még hogy a burst limit nexgenre mivel áll elő..számításaim szerint több köze lesz a budokai3-hoz mint a tenkaicikhez amit örömmel ki merek jeleneni
  • Smithie
    Semmi extra nincs abban a játékban csak néhány karakternek rajzoltak új skint,meg pár kitalált karakter...
  • overx
    Egyetértek, majdnem akkora ( SŐŐŐT ) mint a kitalált AF baromság... az egy ocsmányság
  • Smithie
    Az egy fos...
  • kijozu
    jah meg a kifelejtett nem hivatalos Dragon Ball Z Budokai 3 AF!
  • Smithie
    Sőt,még van Super DBZ-m,Sagas-om,meg emulátorra nagyon sok snes-es...
  • Smithie
    Eltaláltad,van,én!:D
  • kijozu
    egyébként van itt olyan FAN akinek megvan az egész??
    Dragon Ball Z Budokai

Dragon Ball Z Budokai 2

Dragon Ball Z Budokai 3

Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 1

Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2

Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3
  • kijozu
    az analóg úgy van h amikor pl gokuval spiritbombozol akkor beadja a videót és akkor kell azt a csíkot maxra tölteni axem az r3 nyomásával vagy vmi ilyesmi de nem muszáj maxra elég a neked több van akkor kiírja ATTACK WIN ha nem több DEFENCE WIN-t ír ki! a másik meg a háromszög, négyzet, kör, és ix azt én megtippelni szoktam ha jáccok vele^^ röviden ennyi de elég hosszú_xD
  • overx
    Ha jól tudom, ilyen hyper atackot L2 lenyomásával tudsz ( akkor piros leszel ) utána neki kell rontani az ellennek, hogy ellögd és utána megint le kell nyomni az l2 őt és akkor elindul az hogy ki kell találni ki mit nyom...
  • ironhorses
    Sziasztok! Idáig csak a tenkaichi sorozattal játszottam, és most elkezdtem a sima budokait, de némely dolgokban homály van nálam! PL: Ha minden emberrel végig játszottam a játékot, miért nem találkoztam ssj4 gokuval sehol? A tournamentben meg hiába nyerek nem tudok a következő nehézségi fokozatra menni! A harc közben meg 2 dolgot nem vágok! 1: Mikor megtámadnak, és mutatja, hogy az analogot nyomjam lefele, na annak mi a lényege? Mindíg megszívom! 2: Hogyan tudok én is hyper attak-ot csinálni! Segítsetek! Köszi!