Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balyy
Sztem ez nem vitatkozás csak szimpla beszélgetés! tudod erre való a fórum! :D
Hát ezt nem értem! vagyis h mit akarsz ezzel mondani?
A nem ntsc-s az palos és jó hogy találkozol vele mivel mint írtam pal rendszer van mo-n!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Smithie
Márkát is irnék de inkább nem megyek bele egy újabb vitába...XD

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Pedig sajnos még manapság is találkozok szervizre szoruló nem ntsc-s igen jó márkás tv-vel. Átlag 5-8 éves tvk-rõl van szó.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Balyy
Nézd azt h elég kicsi az esélye h a srácnak ntsc-s tévéje van vagyis olyan ami csak azt támogatja fõleg h mo-n pal rendszer van! Nekem pl. az elõzõ tv-m(kb. 5-6 éves) egy nagyon apró lg volt és mindkét rendszerû játék ment alatta rendesen! számomra meglepõ volt mert annyira alap meg kicsi tv volt h még txt se volt rajta!

Smithie
<#eljen>

géza222! Ha megcsináltad azt a bizonyos 3-om harcot, akkor menj be a story-k közé és keresd meg az újonnan megnyílt sagakat! Ja és ajánlanám a figyelmedbe, hogy figyelegesd azt amit a harc után kiír, hogy mit kapsz!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Még annyit kérdeznék hogy a Disc Fusion az micsoda? És a Sim Dragon? Hogy lehet fejleszteni a karaktereket?
Smithie
Igen,viszont ha valami nem stimmel az ntsc-s tv-vel(képcsö,azon belül soros lap,ellenálás,stb...)akkor szokottt ez lenni,de ezt több dolog is okozhatja.Amugy én találkoztam már ntsc-s játékkal ami nem fekete-fehér volt hanem zöld meg lila,lehet csak beállitás kérdése.Ha viszont pal-os game,akkor valszeg csak kábel a probléma...

Balyy
Tudtommal NTSC-nél fekete-fehér lenne a játék legalább is én csak így találkoztam vele! Valszeg más a gond!

Köszönöm a válaszotokat!
Smithie
Vagy amit Patar irt le elõbb,a ps kábel,az is megadja magát egy idõ után.Ezen segithet egy 800 huf-os media markt-ban megvásárolható rgb kábel,ezek nagyon jó minõségüek,ráadásul aranyozott cuccok,ami köztudottan a legjobb erre a célra.Nekem 2 éve ez van,és pöpec minden!<#eljen>

Smithie
Na ugye,nem is olyan nehéz,ha belejössz és megtanulod a kombinációkat akkor te játszadozol az ellenfeleiddel,és nem õk veled!;) Még very hardon sem lesz nehéz. A szin meg valszeg azért olyan mert nem ntsc-s a tv-d(ez csak akkor ha usa verzió a játék),vagy csak simán portalanitami kell a csatikat,de az is lehet hogy megadta magát tv...

Szertintem vagy a tévé a hunyó vagy a ps csatlakózója.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Hehe. Most sikerült legyõznöm, és már Baby-t is megvertem! :) Nem lesz már nagy gond, csak bele kell jönnöm! Viszont van egy másik baj amin már nem segít egy ilyen csalás. Furcsák a színek! Például piros az nincs benne. A death ball például olyan narancssárgás, meg Son Goku SSJ4-es szinten a szõre sem piros, hanem olyan barnás. A TV hibája lehet vagy valami más?
Hát pedig nagyon elfogod cseszni a játékot Bakiszaki.Képzeld magad a csatába.És akkor azt mondod buu-nak hogy várj mert most beteszek egy csalást amivel legyõzlek.:DOlvasd el az elõzõ hozzá szólást.

Kurvára elakadtam a BT3-ban! Nem tudom legyõzni Kid Buu-t! Ez az utolsó harc amikor a végén Genki Dama-t dob rá Goku. Találtam egy kis segítséget a problémámra.

http://www.gamefaqs.com/console/ps2/save/939644.html

Errõl lenne szó! Valaki töltött már le ilyen mentéseket? Hogy kell rávarázsolni a PS2-re?? Tudom hogy ezzel elrontom a játékot, mert csalok, de tényleg kurvára nem sikerül legyõznöm azt a tetvet! :D
Smithie
Akkor te nem is tudod mi a DB lényege.Mikor gyözte le bármelyik ellenfelét is Songoku könnyen???Szenvedned kell hogy fejlödj...Ecsém de puhány vagy,leabálnálak még Chaos-al is,akkor aztán lenne ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!:D Majd gyere el egy DB bajnokságra,és mutatok egy pár trükköt neked!;)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁáááá az nem lesz könnyü olyan fusion szart meg a Item Shopa lehet venni
?
Smithie
Mára offolom magamat....<#pias>

Smithie
Ötletem van,csináld meg újra az egészet és mindenkit nyomjál le Very Hardon,akkor tutira meglesznek az eltünt "emberek",és fejlödsz is egy pöppet.Ami meg nem lesz meg azt fusion potara-val beújitod magadnak!

és milyen emberek lesznek és hol
csá kösz de nem!!!!!!!!!nincs v mi ötleted?
Smithie
Ha megcsináltad akkor müködnie kell.Ha nem akkor valami démonocska bújt a ps-be hogy megszivasson téged.

csá megcsináltama 4623 legyöztem õket és semmi!!!!!!!!!ugyan ugy 86% és semmi új ember!!!!!!lécci
Smithie
Igen.

4623-mast megcsinálom és felszabadulnak
?
Ó köszi szépen!!!!!!!!!!
Nézz vissza az elõzõ oldalra a 4623.-ik hozzászólás majd segít!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

csá a Budokai Tenkaichi 2 végig vittem és még is mindig 86%van
a másik meg nem ad meg embereket pl:Brolly, ,Android13, ,SuperC17stb

LEgyen szives valaki segitenne is irja le érthetöen!köszi!!!!!
szami2
na most sikerült pedig így már próbáltam

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

Balyy
duelbe (asszem ez a neve) van olyan lehetõség h több karit is lehet választani és ott!

Smithie
<#zavart2><#falbav>

szami2
és hogy kell odarakni vegetát?

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

Balyy
Amikor harcolsz ott kell lenni vegetanak is! Ha csak egy karaktert választasz akkor nem müxik!

szami2
budokai tenkaichi 3-ban hogy lehet gogetává alakulni?a játékban azt írja hogy jobra és r3 de nekem ha gokuval vagyok akkor ssj3-ba alakul.

Valaki elmondaná hogy a BT3-ban mit jelent a Sim Dragon mód? Lehet hogy nagy hülyeséget kérdezek, de 1 napja vettem PS2-t és ezzel játszok elõször. Ja és a Dragon History-ban nem tudom megölni Kid Buu-t!
Az egyik haveromnak volt ilyen kártyája.

Smithie
Ez megvan,és valóban jó vétel.

a mi nap rátettem erre a keze ez nagyon ritka azt mondják kell valakinek mert én nem gyujtom? ARANYKARTYA
Smithie
Pedig maga a gondolat hogy folytassák a DB-t nem rossz,de ne igy bázz!:D

Smithie
Nagy sz@r ez az af,kipróbáltam de ki is dobtam...

Drephis
még régebben valaki linkelte a budokai 3 af modot.
1.
2.
3.

help

Köszönöm!
vki
Létezik, de csak át vannak színezve benne a karakterek, meg némelyik más támadást kapott, de semmi új.

ACER Aspire 5738ZG

A budokai 3 eredeti verziójában nincs ssj5goku de hallottam 1 af-es budokai 3-ról bár 70% hogy kamu.Az egyik mugenes oldalon találtam rá.

Budokai 3-ról.

Ironhorses melyik budokairól beszélsz az 1-rõl???

értem én mit akarsz Bakiszaki.Amikor ez történik akkor pörgetni kell az egyik a analógot.én mind a kettõt szoktam,és úgy is legtöbbször nyerek.

http://www.youtube.com/watch?v=DjeiU_b2mZo

Errõl lenne szó, ha esetleg zavarosan írtam volna. :)
Most játszok a Budokai Tenkaichi 3-mal és az lenne a kérdésem, hogy néha van olyan a harcban hogy lövök egy kamehameha-t meg az ellenfél mondjuk lõ egy death ball-t és akkor összeérnek és aztán az egész rámzúdul. Mindig ez van, pedig jóval erõsebb vagyok, mint az ellenfelem. Mondjuk én vagyok ssj4 Goku és az ellenfelem meg Raditz. Szóval olyankor mit kell csinálni? Vagy csak a szerencsén múlik?