Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kár hogy ps2-re megálltak a dragonkészítéssel... Remélem tévedek =S

Emberek a Burst Limit-rõl 1-2 videó van.amit mondott ronihun még semmi info sincs róla.Hogy az istenbe lehetne letölteni!?!?

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Csá
Állitolag igaz!!!!! Állitolag!!!dehát igen, szar a minösége, szar!!!!!

ui.:ugyan hogy lenne igaz!?

Sztem igaz, és egy csomóan már ki is nyomták 100 % ra ... tuti :p

ronihun
szted?! te most komolyan ezt komolyan kérdezed még 1 db in game videó sem jelent meg 1 darab videó jelent meg tudtommal,hivatalos oldal sincs még és semmi csakhir...AKKOR SZTED FENT VAN ???!!

...

Csá
Állitolag egy Francia warez oldalon fent van a Burst Limit!!!!!Állitolag!!!de nagyon szar minöség és át kell irni is meg bonyolult a kiirása CD-re!!!!!!Szerintetek igaz????:)
annyi pént én sem adnék/adok rá, majd amikor kijön a játék ( meg remélhetõleg lemegy a konzol ára ), majd akkor beújítok...addig azért sem, mert azt olvastam ( nem tudom megerõsíteni, talán Smithie tud adni errõl majd egy kis infót ), hogy nem 100%-ig kompatibilis az elõdjével és eltorzítja a ps2-es játékok videóit ( FFX-es példát láttam még régebben youtube-on )

Hehe. jólenne hamár le lehetne tölteni a DB onlinet. Mostis ott lógnék sztem =)

Smithie
Nemértettem én félre semmit... Nem írtam azt hogy te azt írtad, hogy aki nem játszott az 1. vel az ne játszon a 2. al. Ezt írtam : "Olvastam egy olyan hozzászólást, hogy aki nem a tenkaichi 1 el kezdi az soha nem lesz olyan pro " a pro = profi ... szóval tudom én, hogy nem azt írtad hogy az elsõvel kezdj vagy neis kezdj... te értetted félre egy kicsit az én beszólásom =)

Én úgy tudom van olyan oldal ahonnan le lehet tölteni a dragonball online-t+WOW-ot:D

Smithie
Persze félre is lehet érteni a szavaimat...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Én nem azt mondtam hogy aki nem játszott az 1. részével az ne is játszon a 2.-vel,csak azt hogy sokkal edzettebb ha már az elsö részben megtanulja pl a dragon homing count-ot,meg az ütések elöli kitérést,etc,etc...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Nincs baj csak írják hogy jobbak azok akik tenkaichi 1 tõl játszanak és nem a 3 al kezdik. Lehet h van benne valami nemtudom :) soha nem vettem ennyire véresen.
Amugy a Dragonball Online még meg sem jelent, legalábbis hazánkba, sõt asszem még az amcsiknál sem. De már naon várom, remélem olcsóbb lesz mint a wow :)

Van olyan dragonball-os játék amiben lehet embert kreálni:DRAGONBALL ONLINE.
Az nem azt jelenti hogy aki legelöször kezd játszani egy dragonball-os játékkal(Tenkaichi 2-vel) már neis kezdje elkezdeni a storyt az az illetõ, mert nem lesz olyan profi.nem tudom mi a bajod?

Ahhoz képest hogy überdrága pwn ps3 kell burst limithez, az eddig látottak alapján nem lesz olyan, amiért én kiadnék 100+ k pénzt.
Egy jobbfajta DB Budokai 3 at látok benne :)

Olvastam egy olyan hozzászólást, hogy aki nem a tenkaichi 1 el kezdi az soha nem lesz olyan pro ... ez azt jelenti hogy én soha nem jövök rá egy két mozdulatra ? Ez majdnem olyan ( kis pc :P ) hogy aki nem UT 1 ezett ( én így hívom a legelsõt ) az már neis kezdjen el ut 06 al vagy ujabb verziójával játszani :S Elõbb utóbb mindneki rájön mindenre, aztán már tökmind1 ki hol tanult. szvsz

Más :)
Jólenne ha lehetne kreálni egy saját karit, saját ruha haj bõr stb... Persze ezt a storyba nem lehetne vinni, de duelba haverokkal mekkora lenne. De majd Tenkaich 20 ba talán :p

Smithie
Here -> http://www.cheatcc.com/psx2/dragonballzbudokaitenkaichi3cheatscodes.html

Smithie
Én nyomom t3-at,lassan 214 óra lessz benne...

XenHai
Hali a Dragonball Budokai tenkaichi 3 valaki tudna linkelni 1 vegigjacast?
kijozu
mien kihalt ez a fórum most:D

^^Arielle Forever^^

Az biztos<#worship><#pias>

micsoda játék lesz <#eljen>

kijozu
nekem megvan:D
de nem tom honnan már:(

^^Arielle Forever^^

ronihun
:C
lol

...

Ilyet hallotatok má Mobil telcsire Dragon ball!!!!!!!!!!Ez nagyon cool!!!Valamelyikötöknek meg van a mobilján!!!!!!!
Smithie
Már csak a game kell bele:))))))))

Smithie
Mármint mire?Burst Limitre?Ps3.

brodix
smithie,te milyen gépet szereztél?ps or wii?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Lambo fan
hûûû, már a Wii-t beszereztem a Budokai Tenkiachi 3-hoz, már csak a game kéne. De nem találom semelyik online boltban sem!! Ez hogy lehet? Hol lehet kapni?

Smithie
:) A jó életbe de várom már... A gép már megvan hozzá.

Itt van 1kis nasi.<#eljen><#levele>DBZ:Burst Limit

nekem sincs sok ellenfelem(áldozatom)

Smithie
:) Majd ha jobb idõ lesz tervbe van egy bp-s tali más fanokkal,sõt,szervezni akarunk egy állandó pesti helyet.Csak valami nyugis helyen kéne.Szolnokon ez már megvan.

Lunki88
Egyetértek, az elsõ Tenkaichi-ben rendesen meg lehetett tanulni a mozgásokat meg kombókat.
Amúgy kár hogy olyan messze van ez a db klub, mert nem sok embert ismerek akivel összemérhetném a dbz tudásom. :S xD
Smithie
De Nappa is az egyik nagy kedvencem.Vele meg piszok módon leszámolok mindenkivel!<#eplus2>

Smithie
Én maradok Ten-Shin-Han-ál.Vele abálok mindenkit... Erõsebb karakterrel nem is játszok mert azokkal nagyon egyszerü nyerni,mivel többet sebeznek,"gyengébbel" mint pl.: Ten,Yamcha,Krillin,valóban küzdeni kell.De már Gogeta SSj4 se ellenfél az én 160-as Tenemnek!:D

szami2
nekem is neil

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

nekem neil.

értem.hallottam valami ilyenrõl de nem hittem hogy létezik.

Netktek melyik a kedvenc emberetek
?DBDBzvagyDBGt-bõl?????
Smithie
2005 óta nyomjuk a Tenkaichi szériával,és mindent az egyban sajátitottunk el,aki egyböl a 2-vel kezdett el játszani soha nem tanulta meg rendesen.

Smithie
Igen,többnyire T2,de mostanában már fejlödött mindenki annyit hogy T3-al is tudjuk nyomni.

De úgy érted hogy Dragonballos játék verseny???

Smithie
Igen,létezik,szolnokon van egy elvetemült DB fan klub(Én is benne vagyok :D),na mi kb 20-an vagyunk,de folyamatosan bõvülünk!<#hawaii>

Az egyik hozzászólásban olvastam olyanról, hogy DB bajnokság! ilyen télleg létezik M.O.-n?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

köszi!!!!!!!!!!!!!
Smithie
Nyisd meg a Story módot,és nézd meg a sagák mellett lévõ,jobb oldali ikont hogy van e kristálygömb,ha nem látod akkor az még nincs meg,na most ezeket ha megcsinálod kapsz itemeket,potarákat meg egyéb dolgokat,ezeket tudod majd fusionálni,beváltani.Kopmrende putta madre???

Smithie
Biztos nincs értelmezési problémád?Vagy dislexiás vagy?Összefolynak a betük VAGY MIT NEM LEHET ÉRTENI???<#falbav>

ironhorses köszi szépen!!!!!!!!!!de mit az item shopba kell venni valamit????????vagy a Evolution z be kell valamit csinálni??????????lécci segitsetek!!!!!!!!!!!!
Smithie
Nem mondod!;)