5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • brodix
    (azt én is láttam)
  • kijozu
    nem tudja vki hogy a Dragon Ball Z Shin Budokai-nak van story modja? vagy nincs?
  • redday
    dbz burnst limit a neve. már ki lett beszélve:)
  • Zodd
    Hi all,
    A Japan PS store-ra felkerült egy videó egy leendő PS3-as dragonball játékról. Úgy tűnik a Z történetének első részét (Cell-ig) dolgozza föl jópofa kis játék lessz. Talán grafikailag többet vártam.
  • martin23
    hy all.vki nem tud nekem mondani egy olyan oldalt ahol ps2-es palos tenkaichi 3 van japo zenékkel????
  • Drephis
    van hozzá egy rahedli kihagyhatatlan játék.. de te tudod.
  • kijozu
    de nem használtam a ps2-m
  • Smithie
    Nem rossz a psp de ez rossz biznisz volt szerintem.Jók a psp-s dbz gammák is de nem tenkaichi szintű egyik sem...
  • kijozu
    hello!
    én eladtam a ps2-m
    és vettem az árából egy PSP-t!
    Kinek van psp-re dbz játéka?
    thank you!
  • megalodon
    jaja!Szinte mindenki minden formában megvan már az elején!Én kissé örültem is neki,hogy nemkell majd fuzionálgatni a fülbevalókat meg utánajárkálni,hogy mit mivel!
    THE DAHAKA3!Vegyél! Mi tart vissza!? VAgy tanácsot kérsz h.honnan?
  • erik10
    Smithie : igazis...! nem baj!:)
    Redday: nem hiszem...nemvolt meg a bt2:)
    Kijozu: akkor jó
  • kijozu
    ez alapból mindenkinek ilyen!
    nekem is megvolt majdnem az összes alapból!
  • redday
    asszem ez azért van, mer betölti a bt2es mentésed, és ami ott meg volt, azt itt 1ből tod használni
  • Smithie
    És ez baj?:)
  • erik10
    hellosztok!

Most töltöttem le a BT3-at,és nagyon jó!Csak egy dolog van amit nem értek:
    Nekem egy csomó ember már megvan az elején,szinte az összes...Vagy ez mindenkinél ilyen?mert olvastam a topicot,és nekem nem úgy tűnik,hogy másnak is ilyen lenne...
  • THE DAHAKA3
    Hi! Vennék eredeti PS2-es Pal-os Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 játékot 5000Ft-ért!Pls Pü!
  • megalodon
    Amugy a karakterfejlesztésben a 2rész a jobb de de látványban meg karakterek szerkók,pályák a 3.
    Szerintem a 3 jobb mint a 2 kivéve hogy nmolyan jó a tápolási lehetöség mint a 2ben.ja meg a story mód valami katasztrófa! Annyi minden kimaradt,de jól össze van téve pl.mikor Nappa ellen megy mindenki egy FIGHT ban egymás után nem pedig külön harc mindenki. A 2ben sok volt a harc ebböl a szempontbol a 3ban meg kevés.De az jó hogy pár karakterért nem nekem kell fuzionálni minden fülbevalót hanem már megvan alapból.
  • megalodon
    hy all.
    A great s.nak igen 1-2KI
    , amugy meg a nyomsz egy startot és a skill listben megnézed és kész!
    A bt2ben a dragon radar semmire nem jó!
    Ha nincs dragon radarod de szétzúzol miden épületet-sziklát vagy amit lehet akkor a radar nélkül is megjelenik a pici radaron a sarokban,csak arra kell fegyelni ha valami übertámadás(spirit bomb,Final flash)mellémegy és a föld felé irányul akkor berobban ugye a pálya akkor asszem ott már nuku gömb!
  • Patar
    A sima formájába kell lenned.Várd meg hogy 1-2 ki-ig felmenjen és utána megnyomod a jobra R3-mat.De lehet hogy balra már nem emlékszem
  • kijozu
    sziasztok!
    az lenne a kérdésem h gohan Adult-al a bt3-ban hogy lehet great sayiamanné alakulni?:S
  • Patar
    kösz a segitséget
  • Bakiszaki
    A red potarákra gondolsz? Azokat kóddal lehet behozni! Itt egy link: http://www.gamewinners.com/playstation2/DragonBallZBudokaiTenkaichi3.htm
  • nenorby
    hogyan lehet megszerezni a vörös fülbevalokat és ha a japán verzió van meg attól még lehet fusionálni a többi tenkaichivel?
  • Black Hawk
    mikor másodszorra viszed ki gokuval a játékot akkor azt hiszem super buu után meg kell keresned kaioshint... vagy még előtte ezt sajna már nem tudom. ha megtaláltad akkor közli veled hogy egy még fenyegetőbb erő jelent meg és a következő piros pont már Brolly lesz. Broly is játszható karakter lesz és ha vele is végig viszed megkapod kid gokut.
  • Patar
    Az 5023-mas hozzászolásra valaki tudja a választ?
  • szami2
    értem köszi
  • Black Hawk
    Ha egy szétvert épületből kiesik a Gömb akkor mutatni fogja a radar hogy merre keresd.
  • Patar
    azt én sem tudom.De lenne 1 kérdésem:A budokai3-ban hogy lehet megszerezni brolyt,kid gokut és az egyik saibament?
  • szami2
    BT2-ben a dragon radart hogy lehet használni??
  • vegita21
    vannak?
  • vegita21
    :) :) :D
  • Smithie
    Amugy nektek nem tetszett jobban a T2-es potarás Evolution Z system?Sztem jobb volt.Mondjuk igy is jó,de ebböl a szempontból is jobbnak bizonyul a T2...
  • Bakiszaki
    Kösz! Akkor most már tudom hova kell!
  • redday
    én betudtam tenni pl gohan typeot gohanhoz. nem a sima potarákhoz, hanem ott alatta van 1 külön hely. mondjuk én se tom mire jó:\
  • Bakiszaki
    Igen, tudom hogy csak 25 van alapból. Ezzel nem vagy egyedül. :) Úgy lehet több küldetést szerezni hogy a Sim Dragon-ba mész és föntről a második menübe kell menni ahol majd Bulma felajánlja hogy 10000 pénzért cserébe kapsz öttel több küldetést! Na remélem tudtam segíteni. :)

Én viszont arra lennék kíváncsi hogy az Evolution Z menüben vannak strategy type-ok (frieza type, cell type, goku type, stb.) és azokat már mindet megvettem. De nem tudom senkinek sem berakni!!! Mit lehet azokkal csinálni??
  • Black Hawk
    30? de nekem csak 25 van :DxD
  • Sischti
    Hy mindenki!
    Nemrég jáccottam ki BT 3at és ennek hatására kezdtem el a budokai 3at. Sztem a legjobb konzolos játékok. De akárhányszor viszem végig vegitával vagy gokuval az ssj4 szintet nem tudom megszerezni. Lécci valaki írja meg h lehet az ssj4 szintet megszerezni ill. omega shenlongot!
    Előre is köszi
  • Bakiszaki
    Az a Survival Mode. Úgy tudod megnyitni hogy megcsinálsz 30 küldetést a 100 Mission módban. Én pont tegnap csináltam meg és kaptam még egy Combo Master kapszulát is!
  • Black Hawk
    hmmm T3 ban c17 C18 menüjében mi az a kérdőjel és hogy tudom megnyitni :D
  • Kowu16
    Kipróbáltam a 18# kiss ITEM-et, de nem igazán vált be. Szinte simmiben se volt jobb a karakter, mint mikor normálra állítom. Azért köszi. Ha van még valakinek ötlet hogy milyen ITEM-eket kéne berakni a karaktereknek hogy nagyon jók legyenek légyszi írjon!