Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithie
Jólvan emberek,ez a topik nem erröl szól,az emu-val kapcsolatos problémáknak van más...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Én próbáltam pcsx2 vel de hibaüzenethalmazok... nemértek hozzá 😞) van egy iso file-om és azt próbáltam.

Lunki88
Kicsit se vagy hardcore gamer nemde? 😊 Amúgy eléggé elvette a kedvem ez, mert ha ilyen atomerõmûvel csak 40-70fps között mozog, akkor az én gépemen sztem diavetités lesz... :S
XenHai
Ja
Pcsx2 vel tolod ?

XenHai
40-70 kozot dx10 modban !Le kellet korlatoznom hogy ne legyen gyors.
<#wow1><#wow1><#wow1><#boxer><#wilting><#wilting>
grat

Smithie
FPS?

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

XenHai
core2 2900mhz 2giga ram 8800gts
Milyen masinád van hogy emuval simán megy ... egyszer énis kipróbálnám pcn =)

Smithie
Akkor az emu menüjében állitsd be a bill kiosztást.

XenHai
Van joyom de hiaba baszom szet az r3 nem csinal semit
Smithie
Bill-el még nem próbáltam,ugyhogy ezt lehet hogy bebuktad!

Smithie
Figyelj,emuval nyomod?Mert akkor be kéne szerezned egy joy-t.Ha nem akkor az amit elébb bepötyögtem.

Smithie
He?

XenHai
igy komborol k es az az r3 ? amikor megjelenki meg nyomtam de szet vert :S
Smithie
Multiple Shin Kikohou. L2+Down+Triangle.

XenHai
Es mi az angol neve?
Smithie
"Kikohou" a neve,ezzel okozott pár kellemetlen percet Cell-nek is,vagyis a "kocka",a te magfogalmazásoddal.

XenHai
Mejik az ultimate Attack amikor a sugarat lovom vagy aszt a kockat?
XenHai
Ha meg nyomom akor vilagit az a jel mint a kepen is de nem csinal semit sem :S
Smithie
Menekülj és Ultimate Attack-al lõjed Nappát,amikor megjelenik az R3 gomb akkor nyomd meg,ez ilyen túlélõ saga...

kijozu
hát én végigtoltam az egészet!
nyomd meg(ha van joyod) az r3-mat! le kell gyõznöd Nappát!!

^^Arielle Forever^^

XenHai
valaki tud segiteni?
XenHai
Aha full jol megy csak itt elakatam :S
kijozu
emulátoron nyomod???:S

^^Arielle Forever^^

XenHai
Hali el akatam a Dragon Ball Z - Budokai ten 3 ban !Itt mit kell csinalni?
http://kepfeltolto.hu/i/?18925
Lunki88
Hát ezzel én is így vagyok sajna. 😞 Pusztán érdeklõdöm. xD
Hát ha a trailerben addig van, sztem nem nagyon lehet számítani továbbira. Aztán lehet h mégis... Dehát mire én odajutok hogy ps3 már lex BL 2 vagy 3 sztem 😊

Lunki88
Nem tudom volt e már errõl szó, de ugye nem igaz az hogy csak Cellig csinálják majd meg a storyt a BL-ben? Végülis a trailerben is csak Cellig mutatják, de remélem nem emiatt. :S Mindenesetre király game lesz tuti.
kijozu
akkor most a dbz burst limit olyan lex mint a budokai 3??(oldalnézetes??)
de eléggé odabasz a grafikája is😄

^^Arielle Forever^^

Zsír lett😊

Smithie
Peace van!<#eljen>

Balyy
Nem kontrázok csak elmondom amit tudok! Ha bajom lenne már mondtam volna! Félreértettél pedig sztem nem úgy írtam! Ha igen akkor bocs!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Smithie
Jóvan de mindenre amit mondok rákontrázol,nem zavar csak 'aszittem bayood van!😄 Amugy a skorpiókkal sose jöttem ki rendesen!😉 Kos - Skorpió nem jó párositás!😄DDD De veled kivételt teszek dude!<#vigyor4><#awink>

Balyy
Bazeg csak mondtam! olyan nagy baj ez? Nem rossz szándékbó' vót! 😄

Smithie
Te mér' nekem osztod mindig az észt ecsém???<#violent><#gun>

Balyy
Ha jól tudom a megjelenés után 1 hónappal már volt törés a géphez csak nem terjedt el! Valszeg mert elég macerás a dolog!

igaz, igaz, bocs, elfelejtettem 😊

Smithie
És remélem nem is lehet majd okositani,elegem van a warezbõl.A Sony tudhat valamit ha nem tudták megtörni eddig...

Smithie
Nem tudtam kipróbálni ps3-on mert nem okositott...

Ps-kettõre cserélném a gamecube-omat játékokkal,2joy,memó.kártya+ráfizetek 10000Eft-ot!!!Tel:06 30-335-1839vagy a [email protected],vagy privát üzenetben itt!Bármikor lehet érdeklõdni!!
nem a burst limitre gondoltam, bocs ha nem volt egyértelmü^^
a tárgy a ps3 kombatibilitása volt, és #4771-re alapoztam, amibõl kiderül hogy van ps3-ad

kijozu
Most csináltam😄
Képem

^^Arielle Forever^^

kijozu
Kép1
Kép2
Kép3
Kép4
Kép5
Kép6
Kép7
Kép9
sry csak nem volt jó xD

^^Arielle Forever^^

Smithie
Tudtál Brodix,köszönjük!Ja,én meg semmit nem tudok a BL-rõl,mivel egy-két videót láttam eddig,nemtudom hogy Szuperkaraj mire alapozza azt a feltevését hogy majd én adok infót...<#fejvakaras><#conf>

kijozu
hy! találtam új képeket!(burst limit)

ûber király lesz!!

^^Arielle Forever^^

brodix
HI!
Nem nagyon szoktam ide írni,de ugy tünik most tudok segiteni.
Innen lehet magyarra rendelni kb 1000 FT-os postaköltséggel, olyan 2-3 napos szállítással,ráadásul itt megvan a DBZ 1,2,3,úgyhogy sztem innen meg lehet majd venni az új játékot,ha majd kiadják.
Ha nem tudtam segíteni,akkor sorry!!!!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Balyy
Ez az egyik! A másik meg h lehetne kipróbálni? ps2re nem lesz ps3hoz nincs semmi cucc ami vinné az írottat ráadásul a kutyának nincs blu-ray írója! Ez egy hatalmas FAKE!

redday
sztem se igaz, de ha az is lenne, hogy lehet 1 ps2es játéknak szar a minõsége? mármint filmeknek lehet, de játéknak?😄