Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

redday
Krempi ennek semmi köze a témához.. amúgy még nem jelent meg

Smithie
Hány "pont" -al próbáltad?<#kerdes>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

kijozu
azzal nem megy:(

^^Arielle Forever^^

Kijozu esetleg R3? :D

Sziasztok!
Nemtudná valaki hol lehet regisztrálni és letölteni az onlinet?
kijozu
én nem tudok duel-ba tenkácsi háromban kid gokuval átalakulni ozaruvá! nem tuggya vki h kell? meg egy másicsillagharcos csajjal se tok aki bardock mellett van! plz help!

^^Arielle Forever^^

Bocs a Tenkaichi 3ra gondoltam, mert mindig ugye 3 pontal kezdünk és elég hamar vége, de elég nub vagyok még ehez :)

Õ Duel modba hogy lehet a hp-t maxra nyomni... hogy maxal kezdjünk ?

kijozu
én is csak vicceltem^^

^^Arielle Forever^^

Lunki88
Kijozu nem kell egybõl mutogatni, csak vicceltem. ;)
Minek szenvedjünk meg minden Dragon játékba azért hogy meglegyenek a karik :) a végén úgyis mind megélesz <#vigyor2>
Vedd úgy hogy a sima Budokai 3 ba már megszerezted. <#pias><#pias>

csak nekem fure hogy a tenkaichinek még a story bodját el se gezdtem és már ijen emberek vannak meg hogy brolly,cell meg ilyenek:D
kijozu
egyébként a super dragon ball z-nek eléggé jó rajzos grafikája van:D

^^Arielle Forever^^

nyégyzet jobra,balra kör!

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

kijozu
nah de a dbzbt3-ban h lehet teleportálni pl az ütések és a lövések elõl??:S

^^Arielle Forever^^

nemvárom <#mf1>

Forza Italia
mikor jön???

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Smithie
Mint a zállat!!<#nevetes2><#idiota>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

csátok!!!!!!!!!!!!!!Ti is várjátok a Burs LImitet:)XD????????cool lesz
Smithie
A pal-os verzába kifejezetten jók lettek a zenék,végre változtattak és már az elektro mûfaj is belekerült.

Pár nap alatt. De hozzá kell tenni hogy nemrég vettem PS2-t és ez volt az elsõ játék amivel játszottam. Szóval még szoknom kellett a PS2 irányítását is úgy alapból. Tényleg meg is csinálom újra az egész sztorit elõször normalon aztán hardon.
kijozu
ki sír??<#boxer><#violent><#mf1><#mf2><#gun><#vigyor>

^^Arielle Forever^^

Lunki88
Ne ríjáá. :D Szerintem agyadra ment a game. <#ejnye1> Amúgy szerintem van már olyan verzió amiben japó zenék vannak és angol a menü. Legalábbis a Tenkaichi 2-nek van ilyen.
kijozu
én most tök bénán tolom<#shakehead><#rinya> mert nagyon fáj az ujjam és alig tudom nyomni a gombokat! meg leszettem a PAl-os Multi5 verziót akkora egy sz*r nekem nagyon nem jön be<#boxer> a zenék rohhattul gagyik nekem azok nem teccenek!

^^Arielle Forever^^

Smithie
4 óra.Hardon.

kijozu
ajjjajjajjjj....tökre fáj a jobb hüvejk ujjam mert most kezdtem el a PAL-os dbzbt3-mat végigtolni:D az mien már hogy amikor vegitát kell legyõznöd kiírja az R3-mat de ha nem nyomod meg és legyõzöd úgyis kész a saga..:D meg ha megnyomod az R3-mat akkor meg jön a lövés aztán meg fölmegy a majom élete axem KÉKre!!<#boxer><#violent> meg tökre könnyû volt Raditz-ot is elverni egyedül gokut használtam<#vigyor> aztán majd ha nem fáj az ujjam(remélem holnapra nem fog) akkor folytatom mert nincs suli<#vigyor><#kacsint>. egyébként ki mennyi idõ alatt vitte végig a storyt??

^^Arielle Forever^^

sztem a tenkaichi grafika már visszaadja a rendes anime grafikot... ennél jobbat nemtudom hogy lehet csinálni, ha egyszer már olyan amilyennek lennie kell <#hawaii>
Ilyen szép (B.L.) efektekkel ami a fél utcát bevillantja, engem nem vesznek le a lábamról, max egy áttörõ harcrendszerrel, irányítással. Node ezt hagyjuk a Bandaira (vagy kire ) <#papakacsint>

Smithie
Ááhh,lehet csak Cell-ig lesz,viszont azt vegyétek figyelembe hogy nextgenre ez az elsõ DB gamma,lesznek még olyanok is remélhetõleg amik a Tenkaichi-ra épülnek fel,full grafóval,remélhetõleg hosszabb storyval,meg pár apróbb extrával...<#vigyor2>

Bocs, ez Norberto91 üzenetére volt válasz <#worship>

Szép grafika meg minden, de a végén olyan csillogó villogó lesz az egész hogy nemis a harcról fog szólni :o Mikor lehetett látni már olyan gömböt a két lövés között ami a középsõ képen van omg.
A másik hogy még ezekben a képekben sem látni buu-s képeket, akkor most tényleg nem lesz addig ?

kijozu
és pályákat meg a zenéket hogy lehet megszerezni??:S

^^Arielle Forever^^

A Dragon History-ban a sagákban vannak elrejtve. Én úgy szedtem össze hatot hogy kaptam egy nagy ütést és belerepültem egy épületbe vagy valamibe. És mikor megnyertem az adott harcot akkor kiírta hogy megkaptam a kristálygömböt. A hetediket pedig vagy a Duelben vagy a Dragon World Tour-ban találtam és megidéztem a Szentsárkányt és kívántam Future Gohan-t. :)
kijozu
nah és a bt3-ban teleportálni h kell? meg a kristálygömböket összeszedni?

^^Arielle Forever^^

Smithie
Kijozu,magamat idézem.: "Igen,létezik,szolnokon van egy elvetemült DB fan klub(Én is benne vagyok :D),na mi kb 20-an vagyunk,de folyamatosan bõvülünk!" ---> "2005 óta nyomjuk a Tenkaichi szériával,és mindent az egyban sajátitottunk el,aki egyböl a 2-vel kezdett el játszani soha nem tanulta meg rendesen..."

nekem kid buu a kedvencem! Igen gyors, és erõsek a támadásai. (szerintem)

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

kijozu
jah meg hogy hogy lehet a bt3-ban összeszedni a kristály gömböket??

^^Arielle Forever^^

kijozu
beszéltetek vmien klubról ha jól emléxem!
az mi?:S így röviden összefoglalva

^^Arielle Forever^^

Smithie
Nem vok én se profi,TenShin a kedvencem és átlagban 1:20 alatt verem le vele Broly-t,Vegitot és hasonló kaliberü harcosokat...

9 új kép az új Dragon Ball Z -rõl:
képek

kijozu
csatlakozom bakisaki elsõ kérdéséhez:D nekem pl Songoten:D hogy miért? azt nem tudom de tök ari xD nah meg egyáltalán h kell teleportálni??:S xD

^^Arielle Forever^^

Ja tényleg, kinek ki a kedvenc szereplõje és miért? Ja és hogy kell a BT3-ban elhárítani kézzel a lövéseket. Az ellenség mögé vagy egy kamehameha elõl elteleportálni hogy kell? Nem az azonnali átvitelre gondolok!
Én mondjuk kurvára nem vagyok profi még, de mondjuk legutóbb úgy másfél perc alatt levertem Omega Shenron-t Super Vegito-val!! :)
<#finom><#beka3><#law>

kijozu
hellotok!
most kezdtem el újra játszani a dbzbt3-mal!
tök jó mostmár egy csomó kombót tudok majdem ismerem az egész gammát!
egyébként aki profi (sztem Patar,Smithie és Bally) ti mennyi idõ alatt vertek el egy legjobb botot?? és egy legbénábat??

^^Arielle Forever^^

Kösz. Ja amúgy megoldódott a BT3-nál a baj a színekkel. Az RGB kábellel volt baj, ahogy mondtátok. Most már minden jó!
Elvileg fog futni a geme de a szinekkel lehet probléma.

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

Smithie
Dragon Ball topikban?:S

Bocs, hogy itt kérdezem ezt, de fontos! Ha letöltök egy ps2-es játékot akkor fontos hogy PAL vagy NTSC? Vagy pedig tökmindegy? Mondtátok hogy a legtöbb TV PAL. Biztos az enyém is az. Konkrétan le akarom tölteni a SW Battlefront 2-t és NTSC-t ír a torrent nevében. Attól még fog menni nekem ha PAL-os tévém van? Vagy hogy van ez?
Ha jóltudom, nincs ilyen hogy Db AF ez csa kegy rajongói álom. azt hogy ki festette át, szerintem nem a "saját kiadója" hanem valaki szintén rajongó szerû emberke :)

A Budokai3 af-et a saját kiadója rajzolta át, és úgy adta ki? Elvileg hivatalosan nem létezik dragon ball af, ha jól tudom. Vagy most akkor honnan jött ez a játék?

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!