Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Nemtudná valaki hol lehet regisztrálni és letölteni az onlinet?
^^Arielle Forever^^
Vedd úgy hogy a sima Budokai 3 ba már megszerezted. <#pias>#pias><#pias>#pias>
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
^^Arielle Forever^^
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
^^Arielle Forever^^
^^Arielle Forever^^
^^Arielle Forever^^
Ilyen szép (B.L.) efektekkel ami a fél utcát bevillantja, engem nem vesznek le a lábamról, max egy áttörõ harcrendszerrel, irányítással. Node ezt hagyjuk a Bandaira (vagy kire ) <#papakacsint>#papakacsint>
A másik hogy még ezekben a képekben sem látni buu-s képeket, akkor most tényleg nem lesz addig ?
^^Arielle Forever^^
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
az mi?:S így röviden összefoglalva
^^Arielle Forever^^
képek
^^Arielle Forever^^
most kezdtem el újra játszani a dbzbt3-mal!
tök jó mostmár egy csomó kombót tudok majdem ismerem az egész gammát!
egyébként aki profi (sztem Patar,Smithie és Bally) ti mennyi idõ alatt vertek el egy legjobb botot?? és egy legbénábat??
^^Arielle Forever^^
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!