5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • megalodon
    5081-es hozzászolásban nekem tetszik az a video,szép agrafika.
    Én a replayben azt nem értem,h.miért nem játsza végig.Jáccottam 5:5ellen és csak kb a 3.harcosig játszotta vissza.
  • Bakiszaki
    Igen, replay volt. Közben rájöttem, köszönöm!
  • csm
    replay? O.o
  • Bakiszaki
    http://www.youtube.com/watch?v=wv9Gx4IiUMk

Például ebben is van ilyen.
  • Bakiszaki
    A BT3-ban hogy lehet azt megcsinálni hogy az ellenfél szemszögéből nézem a csatát, tehát látom magam kívülről? Youtube-on vannak ilyen videók amikben ez van.
  • csm
    a tenka 2ben, a broken seal nevű cuccot hol lehet megszerezni?
  • Patar
    99%
  • athlon7
    Hali!

Az mennyire biztos, hogy a Burst Limit csak a Cell Saga-ig lesz megcsinálva??
  • Patar
    lol!Ez valami kitalált baromság.Ugyan olyan trükkök mint a Budakai 3-ban.Ez az
  • Black Hawk
    ez mi ez? (Meglepődött)
  • csm
    hát az hiba! fogyaszd egézséggel ;)
  • megalodon
    NAmármost: futuregohan!!
    Gokuval simán nemlehet átváltozni gogetá-vá vagy végeku-vá.kell hozzá Vegita. Goku(end)+Vegita(2ndform).Az R3felett az a kicsi jel az meg az,hogy nyomni kell az R3-at.Tehát balranyílt(asszem) nyomvatartod+R3at lenyomod és akkor fuzionálnak.
    Aztán a teleportálás:Igen van aki max feltöltödve tud ez a SUPER MOVEMENT vagy ilyesmi,de nem mindenki.Aztán van olyan hogy lönek rád és kissé arrébb teleportálsz.Na ezt szerintem mindenki tudja csak ugy kell hogy asszem az utolsó pillanatban kell a kör+oldalra nyíl,de ez nem mindig jön össze,repülés közben ugyanez.
    Aztán van az néhány szereplönél hogy nyomsz R2 Fel Kört vagy csak Fel Kört.De nézd meg a skill listben mert ez nem mindenkinél van(after image strike v.ilyenek)az akkor van hogy rádütne egyet az ellen te meg csak védekezel de emiatt mögékerülsz és lecsapod.
  • Black Hawk
    Nem szoktam CSM viszont nálam maradt a whiskey. :D
  • csm
    csítejjé blekhók,csítejjé :D
  • Black Hawk
    van valami egyszerű módszer a Z pontok begyűjtésére mert hiába szerzem be őket sohasem elég :D (pont mint a forint) :D
  • Patar
    Futás/repülés közben nem mindegyik karakter tud teleportálni.A legtöbbnek felkell tölteni max az energiát és ugy nyomod a kört.De a nagyon profi karakternek már nem biztos hogy felkell tölteni maxra az energiát.Anélkül is sikerülhet de csak az erős embereknek(Gogeta,ssj4Goku,ss4Vegita)jah és csak ugy lehet teleportálni futásközben ha lönek rád valami támadást.És még valami ezenkivűl csak 1 ember van aki tud simán teleportálni futás/repülés közben anélkül hogy lönének rá=BURTER
  • semo8814
    KÖSZI SZÉPEN A SEGÍTSÉGET!
  • csm
    köszi :)
  • martin23
    a másik a Frieza Saga-ban mikor Gohannal és Krillinnel kell leverni Dodoriát.a harmadik pedig a Majin Buu Saga-ban mikor Gotennel vagy Gohan ellen.
  • csm
    sziasztok,a BT2-ben melyek azok a csaták,amelyikek lehetetlenek,és ha megnyerem,új Saga-t adnak? mint pl az első harc Raditz ellen Piccoloval.
  • futuregohan
    sziasztok eltudnátok nekem mondani, hogy hogyan kell futás közben teleportálni a BT3 ban?
    és hogyan tudom teleportálva kikerülni a lövéseket
    jaj és még 1 hogy mit jelent az mikor át akarok változni songokuval de nem sima ssj be hanem vegikuba vagy gogetába és az R3 felett van az a kicsi zöld jel azt sem tudom mit jelenthet

előre is köszönöm a választ
  • Patar
    Nah hát nem igazán értem a kérdésedet.Duelben ugykell hogy L2+L3+R3.De storyban nem lehet embert váltani, de bár függ milyen szemszögböl nézzük.A történet szerint kell embert váltani,és akkor benyomod az r3-mat.Ilyenkor amikor benyomod az R3-mat dragon storyban, akkor annak kell történnie ami a historyában van.szoval nem te döntöd el.Nem tudod megváltoztatni a történetét.De mondom nem igazán értettem amit ki akartál hozni ebböl.Feltételezem te se az enyémbölxD
  • semo8814
    Sziasztok!!
    A segítségeteket szeretném kérni!
    A budokai techaichi 3-ban a dragon story-bódban hogyankell harc közben karaktert váltani hogy letudjam győzni az ellenfelet????
    Ha valaki tudja legyenszives írja le nekem a komboját köszi!
  • Smithie
    Ez pedig jó móka lenne egymás ellen is.
  • megalodon
    Duelben nemlehet csak storyban
    ha nem nyomod jól te elel hanyatt ha jó vagy akkor az ellen de csak storyban
  • Tisszi
    hát nekem még nem sikerült :P
  • martin23
    thx a válaszokat de leginkább arra voltam kiváncsi h duelbe meg lehet-e csinálni:D
  • Black Hawk
    szerintem az csak a story modeban van :D amúgy szeretem azokat :D
  • Patar
    Jah és a gyorsasága attol függ hogy milyen neházségi szintre állitottad.
  • Tisszi
    természetesen azokat a gombokat kell megnyomni,amiket jelez.
    ha az x-et akkor megnyomod az x-et :D nekem mindig sikerül
  • martin23
    aki nem értené miröl van szó annak itt egy video: http://youtube.com/watch?v=ZeoPK-W-Uiw 6:46-6:50-ig.és akit frusztrál ha egy kérdést nem egy hsz-ben irtam le attol én kérek elnézést:D
  • martin23
    jah és a BT3-ról van szó.
  • martin23
    hy all.lenne.egy.kérdésem.vki nem tudja h kell azt megcsinálni v mit kell olyankor nyomni amikor egymásnak "ütköznek" és nem az analogot kell tekerni hanem teleportálnak és az x,négyzet,kör,3szöget kell nyomkodni.ez a story módba van.pl.:Vegetto Majin Buu ellen.
  • Patar
    Figyeljetek még nézük a vidiket aztán ha nagyon szarnak igérkezik akor hadjuk francba
  • megalodon
    Én azt nem értem hogy miért nem lehet rendesen megcsinálni,hogy ami az elözöböl jó volt azt beletenni kicsit tunningolva a következöbe?
    pl a b.t.2ben jó volt a karakterfejlesztés akkor azt miért rontották el a 3ban,meg vannak még hasonlók.
  • cybert
    egészen a super nintendo-ig visszamenve, minden sorozatból 3 részt adtak ki, Snes-en volt a Super Butoden sorozat, aztán Ps2-n a Budokai sorozat majd a BT sorozat. Szerintem egyszerűen pénzről van szó...
  • Drephis
    de miért csak a cell sagáig csinálják meg?
    nincs erről valami cikk vagy infó?
  • megalodon
    ó a játék igy elsöre szép meg minden csak az nem tetszik benne,hogy elkezdte Krilin a végzetes sugárt tiszta faszán fények hangok stb aztán meg csak ugy eldobja mint minden kis lövést.
    MEg a nézet sem tetszik annyira,lehet tulságosan hozzászoktam a b.t.2-3hoz?
    Ez igy egy kicsit tekkenes vagy hasonló aztán mégis 3D-s.
  • Black Hawk
    Kell szereznem valahonnan egy kurva ps3 at (basszamekk) :D eszméletlen lesz ez a játék :D
  • Patar
    Nah necsináljátok ezt 1hete nem irt ide senki.Sebaj itt egykis jutalomfalat.DBZ:Burst Limit!!Krillin VS Goku