5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Bakiszaki
    Ja bocs, kimaradt hogy a Cell Games-t kell megnyerni level hármon! Bocs! :)
  • krissz88
    És a World Tournamenten belül az összeset meg kell nyerni level 3on?
  • martin23
    hy all! vki nem tudna segiteni abba hogy a BT3-ban a sárga itemeknél meik az utolsó és hogy azt hogyan lehetne megszerezni mert már csak az kéne...köxee előre is
  • megalodon
    tényleg! Nekem még ö nincs meg! Rohadtak!:)
    Pedig láttam videot ott benne volt.Nekem nem alap karakter.Francba.
    áááá.megint nyomhatok mindent nehezen,sokat!
    imááádooom!!
  • Bakiszaki
    Azt hiszem a World Tournament-ben Level 3 szinten kell nyerned.
  • Tisszi
    Én a World Tour-ban kaptam meg
  • Smithie
    Ugy emlékszem nekem alap karakter volt.
  • krissz88
    Valaki nem tudja hogy hogy lehet megszerezni a dermesztő apját tenkaichi3 ban?
  • Bakiszaki
    Kösz!
  • megalodon
    Amugy a gogetával én is bajlodtam picit mindig ssjbe változott Goku.
    Azán az a megoldás hogy a balra(?)asszem;nyilat hosszan nyomod és az R3at!Hosszan kell mert különben ugyveszi hogy csak átváltozni akarsz nem fuzionálni.
  • martin23
    ugy kell kikerülni h nyomod a kört+ hozzá a 3szöget de term. akkor ha üt:D:D...egyébként lehet h hülyének néztek de még csak ma jöttem rá h Porungát is meg lehet idézni:D:D de csak azért mert eddig ő még nem jött elő nekem:Dés ez tök jóóó:D:D
  • Bakiszaki
    Azt nem tudja valaki hogy kell csinálni mikor elhajol az ütések elől és a végén megüti az ellent?
  • Black Hawk
    hogy lehet megakasztani a támadást? mert szándékosan még sosem sikerült. arra gondolok mikor mondjuk az ellen mögéd kerül és a te kerektered megaksztja a folyamatos ütlegeléstés mögé teleportál. A gép valami felfele négyzetet emlegetett de az valahogy nem jön össze :D
  • Wory007
    Dear Future Gohan!
    Hát pont itt a bökkenő, hogy Dunántúli vagyok. Létezik más megoldás, csak azt nem kell minden szemnek látnia. Kérlek, dobj egy e-mail-t a
    "[email protected]"-ra, de jobb lenne ha MSN-en dumálnánk meg a dolgot. Az MSN címem: "[email protected]".
    Kérlek jelentkezz valamely formában...
    thx
  • Smithie
    Hát megkavartad rendesen a storyt az biztos!
  • Bakiszaki
    Tudom-tudom, hogy így teljesen más lenne a történet. De azért képzeljük csak el! :) Miután Kid Buu-t legyőzték, csatlakozott hozzájuk a kövér Buu vagyis Mr. Buu aki jó és Mr. Satan barátja. Ő szerepel a GT-ben is egészen addig míg egyesül Uub-bal aki Kid Buu reinkarnációja. És ha a GT-ben Goku és Vegeta fúzionálnak Vegetto-vá akkor ugye az elvileg visszafordíthatatlan egyesülés. De ha Vegetto megkéri Mr. Buu-t hogy nyelje el őt akkor a testében különválnak és kijönnek Buu testéből és ennyi. Szóval tulajdonképpen Buu segítségével a potara fúzió sem végleges!

Eléggé alternatív elmélet, de talán nem hülyeség. :DD
  • Smithie
    Azért nincs mert az végleges "összeolvadást" jelentene,és ha nincs Buu aki elnyelje Vegito-t akkor az anime értelmét vesztette volna.Túl kemény volt Vegito,nem volt párja.
  • Bakiszaki
    Kár hogy nincs se az animében se a játékban SSJ4 Vegetto! Az mekkora lenne már!
  • martin23
    és csak normal alakban lehet fusionálni...persze kivétel az ssj4 forma^^
  • Bakiszaki
    A Duel-ben válaszd a team battle-t és tedd be a csapatodba Vegitát is Goku mellé. Ennyi. :) Gotennél és Trunksnál ugyanígy.
  • futuregohan
    akor az nem elég, ha a traningben magát goku endet kiválasztom?
    és hogy tesuem hozzá ssj2 second vegitát?
  • Smithie
    Látom vannak még megszállott gamerek!:) Csak igy tovább!
  • martin23
    de nekem se egyböl lett mind Z:Dvolt amit vagy 15x-re csináltam meg..amugy ha a max combo kb 28 és a max damage 20000 vagy a fölött és akk max pontot is kapsz rá és az életedből se ment le sok akk meg lehet a Z és a fusionál meg kell várni amig ott oldalt az a szám felmegy axem 4 v 5-re és akkor be kell nyomni az L2,jobb,R3(de gondolom tod h kell Vegita is)
  • futuregohan
    Wory007 én megtudom szerezni a BT3at ha kell eredetiben. van egy konzolboltbolt Miskolcon
    az msnük: [email protected]
    én is tőlük vettem 10 ezerért
    csak ha nem Miskolc környékén laksz akkor kicsit nehézkes lehet
  • futuregohan
    a teleportálás dologra rájöttem
    leesett, hogy nem mindenki tudja csinálni csak a keményebbek :)
    de a gogetás dolok nekem nem jön össze
  • futuregohan
    ja bocsi bt3 ról írtam
    :)
  • futuregohan
    bakker akkor szerintem az én játékommal lehet valami se gogetát nem tudok csinálni sem pedig teleportálást nem engedi
    mikor a teleportálást csinálnám max erőnél csak ütöget repülés közben mintha védené ki a kis lövéseket
    amikor meg gogetát akarok csinálni akkor meg mindíg goku ssj3 lesz belőle

nagyon utál ez a játék engem :( én meg túl béna vagyok hozzá :(
  • megalodon
    nekem még nemsikerült a disc fusion,bár felnyitogatva még nempróbáltam
    én a 100ast most csinálom 3xra de nem adta ki a survivalt:(
  • Bakiszaki
    Kösz! Bazzeg nagyon ügyes lehetsz ha Z-re ment minden!! :DD
  • martin23
    én már megcsináltam a 100-ast Z-re és a survivalt is Z-re:D:D...egyébként disc fusion arra jó h megnyitod a course battle-t a BT2-böl vagy a ranking battle-t a BT1-böl:D...meg nekem is szokott olyan lenni h nem olvassa be elsőre és akkor felnyitom a tetejét és lezárom(addig csinálom még jó nem lex de ált másodszorra v harmadszorra megvan:D)
  • Bakiszaki
    És a Disc Fusion mire jó? Mert egyszer próbáltam, de nem olvasta be BT2-őt, mondjuk igaz hogy minden játékom írott és elsőre nem mindig olvassa be.
  • Bakiszaki
    Igen, azaz a kérdőjeles. Elvileg 30 megcsinált mission után kiadja.
  • megalodon
    a survival mód az a 100as alatt van és a disc fusion felett kérdöjellel?
    Mert nekem azt nemadta ki.
  • megalodon
    Értem kÖsz!
    Én végigvittem a 100ast,most3.jára tolom 1x+csináltam2.ra hogy mind Alegyen mostmeg azért,hogy mind Z legyen.
    Jó hogy írod mire jók a cuccok én nemigazán értem a karifejlesztést.
    Hülyeség,hogy ha más ruhában van akkor mást tegyek be.
  • Bakiszaki
    Ez nekem is csak véletlenül szokott sikerülni. :)
    Amúgy valaki végigvitte már a 100 mission módot? Én már megcsináltam belőle kb. 70-et. És kaptam először egy Combo master kapszulát és egy Perfect guard kapszulát. Ja és persze megnyílt a Survival mode is.

Combo master: minden kombó sokkal erősebb lesz!
    Perfect guard: ha lőnek rád valamilyen KI támadást, mondjuk Kamehameha vagy Final Flash, és megnyomod a kört vagyis a védekezést akkor nem számol sebzést. Tehát sérthetetlen vagy bármilyen erős KI támadás ellen! Ez baromi hasznos dolog! Persze az olyanok ellen mint Broly-nak az Omega blaster-je vagy Goku (END) Spirit bomb-ja nem ér semmit. Azokat nem lehet így kivédeni.
  • Wory007
    Hali Everyone!
    Holt tudom a Trnkaichi 3-at eredetibe megvásárolni?
    Nincs egy boltba se, még a neten se leltem rá.
    Előre is thx.
  • megalodon
    Azt hogykell csinálni mikor ütnék és egyböl a hátam mögé kerül az ellen,majd hirtelen én mögé,Véletlenül már sikerült.
    Mer amikor elütöm gyorsan utánna majd elütöm aztán megkerülöm és tovább megint majd le a földre egy mint amikor a hátára rá és vele együtt bele a földbe csak nem tolom végig a földig csak egyet lefelé.
    (kicsit lehet érthetetlen bocsi)
  • megalodon
    5mb szabad és kb 4replayt mentettem de mindet addig jácca le,
  • Bakiszaki
    Lehet azért mert nincs elég hely a memóriakártyán.
  • Bakiszaki
    Ilyen nekem is volt.