Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smithie
Már rég letárgyaltuk hogy miben jobb a 2 és miben a 3.Nekem a 2 marad a no1 mert jobb a harcrendszere és a story-ja.Grafikailag a 3 jobb,és több karakter van benne.Ennyi.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

http://www.ogi.hu/?page=game_detail&id=5053&platform_id=20152&gameid=907835&show=review

Ez egy cikk ahol értékelik a BT3-mat.
Szerintem is a 2 Ku..a jó! A 3-omba egyedül az tetszik, hogy meg csinálták a régi dragon ball egy két momentumát a story módba! Ja meg az intrója is jó a 3- nak!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

szami2
nekem a 2 story módja jobban tetszik mint a háromé ezért a három szerintem csak simán jó a 2 meg szuper

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

Hogy hogy a tenkaichi 3 csak simán ? Én a 2vel nem játszottam, csak a 3 mal, ezért kérdem. Már láttam több véleményt, hogy a 2 jobb. De miért ?

szami2
nekem a tenkaichi 1 annyira nem tetszik a 2 rettenet jó a 3 meg csak simán jó

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

kijozu
és a tenkaichi sorzatról mi a véleményetek??

^^Arielle Forever^^

kijozu
jah a Budokai 3 az télleg nagyon jó!
csak az a baj h lassú a játékmenet!

^^Arielle Forever^^

Aha Budokai 3 király. De ez a tenkaichi is tud azért élvezetet nyújtani amikor a haverodat a magasból a cell ringre küldöd és szétesik az egész, jamm jamm
<#violent><#lama>

Okami Amaterasu
kivittem az össze budokait össze fokozaton szal z3-on is..egyetértek az af faszsággal...nekem örök favoritom akkor is a dbz budokai 3 marad!!persze sose tudni még hogy a burst limit nexgenre mivel áll elõ..számításaim szerint több köze lesz a budokai3-hoz mint a tenkaicikhez amit örömmel ki merek jeleneni

x-box live gamertag:RepliedCloud PsN Id.:Undefeated_HUN steam id:Undefeated18

Smithie
Semmi extra nincs abban a játékban csak néhány karakternek rajzoltak új skint,meg pár kitalált karakter...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Egyetértek, majdnem akkora ( SÕÕÕT ) mint a kitalált AF baromság... az egy ocsmányság

Smithie
Az egy fos...

kijozu
jah meg a kifelejtett nem hivatalos Dragon Ball Z Budokai 3 AF!

^^Arielle Forever^^

Smithie
Sõt,még van Super DBZ-m,Sagas-om,meg emulátorra nagyon sok snes-es...

Smithie
Eltaláltad,van,én!:D <#idiota><#circling>

kijozu
egyébként van itt olyan FAN akinek megvan az egész??
Dragon Ball Z Budokai

Dragon Ball Z Budokai 2

Dragon Ball Z Budokai 3

Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 1

Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2

Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 3

^^Arielle Forever^^

kijozu
az analóg úgy van h amikor pl gokuval spiritbombozol akkor beadja a videót és akkor kell azt a csíkot maxra tölteni axem az r3 nyomásával vagy vmi ilyesmi de nem muszáj maxra elég a neked több van akkor kiírja ATTACK WIN ha nem több DEFENCE WIN-t ír ki! a másik meg a háromszög, négyzet, kör, és ix azt én megtippelni szoktam ha jáccok vele^^ röviden ennyi de elég hosszú_xD

^^Arielle Forever^^

Ha jól tudom, ilyen hyper atackot L2 lenyomásával tudsz ( akkor piros leszel ) utána neki kell rontani az ellennek, hogy ellögd és utána megint le kell nyomni az l2 õt és akkor elindul az hogy ki kell találni ki mit nyom...

Sziasztok! Idáig csak a tenkaichi sorozattal játszottam, és most elkezdtem a sima budokait, de némely dolgokban homály van nálam! PL: Ha minden emberrel végig játszottam a játékot, miért nem találkoztam ssj4 gokuval sehol? A tournamentben meg hiába nyerek nem tudok a következõ nehézségi fokozatra menni! A harc közben meg 2 dolgot nem vágok! 1: Mikor megtámadnak, és mutatja, hogy az analogot nyomjam lefele, na annak mi a lényege? Mindíg megszívom! 2: Hogyan tudok én is hyper attak-ot csinálni! Segítsetek! Köszi!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Smithie
Nem volt eggyértelmû. <#vigyor0>

kijozu
azt mondtam h gokubval lehet esti pályán ozaruvá

^^Arielle Forever^^

ssj4-hez nem kell éjszaka csak akkor ha ozoraouvá akarsz átalakulni.na de mind1 hadjuk<#vigyor0>

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

lol :D
Amugy kár hogy csak kis goku tud :(

Smithie
Miröl beszélsz?<#fejvakaras>

kijozu
már megvan csak esti pályán tud átalakulni:D

^^Arielle Forever^^

szami2
kid goku tud átalakulni és vegetának külön van ssj4 alakja

A Tenkaichi 3-ban hogy lehet SSJ4-re alakulni? (ha egyáltalán lehet) :P

Hmm... elõször minden kívánságot el kell használni és akkor kapom a következõ shenront akinél már lesz gohan ?
Megpróbálom :p

Remélem vabn itt valaki... az a bajom hogy megint megidéztem shenront és megint nem tudom választani future gohant csak brol"s ring me 5000 z meg water blessing de ez a gohan sehol nincs.
Mi kell csinálni hogy tudjam választani ?

Smithie
Eddig csak a kedvenceim voltak elõtérbe helyezve.Igazából a T2 marad a favoritom,valahogy jobb.

Smithie
Hétvégén nekiállok és minden karakter megkapja a potaráját,fejlesztve lesz mindenki...

kijozu
kár:-(

^^Arielle Forever^^

Smithie
Elmenne,de nem akarják hogy fusson rajta!:) Üzleti okok állnak e mögött...

kijozu
halljátok??
a budokai 3 grafikával nem menne el egy olyasmi gamma pc-n??

^^Arielle Forever^^

A Dragonbalokat hogy tudom a leggyorsabban összeszedni... Azt már tapasztaltam hogy miközbe viszem a storyt kapom õket, de utána pl tournamenteken vagy missoknál jön jobban ? ... ui : a red potara király :)

Smithie
Igen,Shenron-tól.

szami2
azt hiszem õt a sárkánytól kell kérni

Future Gohant hogy tudom megszerezni ?

Köszömöm!

szami2
mondjuk innen

tudom, hogy ez a fórum a dragon ball-os játékokkal foglalkozik, de gondolom aki játszik vele, az nézni is szokta a részeket, ezért kérdezem, meg, hogy valaki tudja honnan lehetne letölteni a 15,16.ik DBZ részt?

Ja sajnos nincs benne. Pedig igazán benne lehetne mondjuk Pan vagy Arale helyett. :S
Kár hogy teen Goten nincs benne ... legalábbis eddig nem találkoztam vele :S

Értem, köszi !

kijozu
jah azt én is tudom mi az csak nem tudtam hogy pontnak hívjákxD
ööö fejleszteni kell a karaktert azt ne kérdezd hol mert nekem japán!
és ha fel van tuningolva akkor duel/pl 1p vs com/pl Vegeta(Scouter)rányomsz és az elsõt kiválasztod vagy azt a számot ameikre nyomtál mindeféle izét! szal van a legelsõ de az nem jó van a második axem ha angol akkor custom 1 és utána 2...3

^^Arielle Forever^^

Szal valaki metudná mondani hogy, hogy tudnám az életet max pontról indítani duelben és nem csak 3 ról ? dbzbt3. Vagy lehet egyéltalán többrõl ?

Smithie

Ja.<#eljen>

Azt hiszem 3 vagy 4 pont után lehet átváltozni. Ezt ott mutatja ahol a KI-t is. Alatta van és kéken jelzi, magától feltöltõdik. Erre én is csak nemrég jöttem rá.
kijozu
mien pontal??

^^Arielle Forever^^