Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az a baj hogy nem ismertem ki teljesen, de már meguntam, kb 10 napot ha játszottam vele, de már nem érzem a motivációt. Akkor hagytam abba, amikor megvettem 50 000 ért Freeza Deathball-ját, elmentette, de nem volt sehol. A pénzt levette, de a Deathball ott volt a shopban " new " ként 50 000 ért. Ráadásul elõtte még fél órát hallgattam a trüsszögést mert kerestem egy mozdulatot.
Iszonyat jó játék, de túlságosan meg kell ismerni hogy élvezhetõ legyen, az Easy túl könnyû, a Normál nekem már olykor túl nehéz, túl nagy különbség van a kettõ között. Mire kiismertem volna meguntam.. meg a mi a fenéért nincs restart meccsek közben?
A game amíg nem ismerted ki, nehéznek tûnhet, fõleg hogy sztori módba a végletekig fel lehet tolni a nehézséget. Very hard után van még 3 fokozat(z1,z2,z3) és ezeket is meglehet csinálni. Én most már akármilyen durva beállítások mellet, szinte seb nélkül verem az ellent. A legkönnyebb eset pont a tournamenten van, a teleportálás/ellentámadással másodpercek alatt megvan a gyõzelem.
Unokatestvéremnél játszottam az Infinite Worldal, az nekem jobban tetszett sokkal, pörgõsebb volt, több mozdulat, nem volt hülye dragon rush mód. Igaz hogy 2 órát ültünk Freeza ellen a TV elõtt :D
ACER Aspire 5738ZG
Iszonyat fárasztó, zsibbaszt, de mégis szeretem.. bár ha nem Dragon ball lenne akkor lehet kivágtam volna a kukába. Van aki tolja még?
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
A segítségeteket szeretném kérni. PS2 emulatorral van meg a DBZ Budokai Tenkaichi 3, amiben elakattam a Frieza sagaban, a history módban. Goku vs Frieza harc végén egymásra lõnek energiasugarakat, és ezt a ps2-õs joystick mozgatásával lehet megnyerni, de nem tudom hogy ez melyik gomb v gombkombináció a billentyûzeten, ezért akattam meg. Aki tud segíteni, légyszi írja meg! Elõre is köszi szépen!
Ez DS-re igen nagy játék lett, Cell saga elején tartok :D
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
A dragon ball budokai tenkaichi 3-at szeretném megcsinálni emu-val, valaki tudna segiteni hogy mit hogyan kell beállítani meg ilyenek?
Aki tudja hogyan kell írjon légyszii
Moricka mondj nekem egy kerdoszavas kerdest es egy nevmast. Ki? En?
Olyan játékot keresnék PC-re, ami a PS2-s Infinite World-höz hasonló.
Vagyis végigmegy a történeten, és harcok, küldetések vannak benne.
Légyszi aki tud ilyet, PC-re, írjon.
Fontos lenne :$
Moricka mondj nekem egy kerdoszavas kerdest es egy nevmast. Ki? En?
Két karaktert nem tudtam még megszerezni (Vegita ssj3 és Brolly ssj3), de már nincs is kedvem hozzájuk. Nem tetszik ez a megoldás, hogy kétszer kell menni a sztoriban (sõt azt olvastam hogy a 100%os végigjátszáshoz mind a 3 nehézségi szinten mindent végig kell nyomni és úgy kapunk meg mindent).
Ha valakit érdekel egy picit részletesebb értékelés leírom, de inkább beállok a várakozók közé a Raging Blast 2re.
ps2-n hogy kell átalakulni?<#nemtudom>#nemtudom><#nemtudom>#nemtudom>
Neten néztem hogyan kell elõhozni red potarás karaktereket,egyet csináltam is. De hogyan lehet ezzel a karakterrel játszani??
----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605
Ha valakinek van kedve Budokai Tenkaichi 3-al multizni, írjon nekem egy privátot.:)
Nekem még hiányzik néhány karakter, azokat hogy kell megszerezni? azokat is Shenrontól kell kívánni majd?
az Ultimate battleban levõ opciók mire jók?