Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hallottam hasonló mentési problémákról... de végülis mindegy, a breaktrough kapszula kell csak, ez odaadja a karakternek az ÖSSZES képesseéget/mozgást, a maximális szinten. Amúgy eredeti Sony memóriakártyád van?
Kazuma92
Én inkább azt utálom ha ellenem nyomatja, hiába menekülök elõle, nálam valamiért meghülyül olykor a CPU ( egy pillanatra embertelenül nehéz lesz - például : úgy teleportál a hátam mögé hogy nem is támadok)
Az a baj hogy nem ismertem ki teljesen, de már meguntam, kb 10 napot ha játszottam vele, de már nem érzem a motivációt. Akkor hagytam abba, amikor megvettem 50 000 ért Freeza Deathball-ját, elmentette, de nem volt sehol. A pénzt levette, de a Deathball ott volt a shopban " new " ként 50 000 ért. Ráadásul elõtte még fél órát hallgattam a trüsszögést mert kerestem egy mozdulatot.
Iszonyat jó játék, de túlságosan meg kell ismerni hogy élvezhetõ legyen, az Easy túl könnyû, a Normál nekem már olykor túl nehéz, túl nagy különbség van a kettõ között. Mire kiismertem volna meguntam.. meg a mi a fenéért nincs restart meccsek közben?

lemaradt, hogy dragon rush csak akkor van amikor akarod. Alapból amíg az ellenfél hyper módba(vörösen izzik) van, addíg nem mész közel hozzá. Tehát õ nem tudja beadni neked. Ha meg te vagy hyper módba, akkor csak akkor lesz, ha egy nagy erejû csapás után egybõl kört nyomsz. Amúgy nem.
Haverokkal még mindig toljuk, eszméletlen jó lett a budokai 3. A tippeléses speciális támadások is jól ki lettek találva. Ha sikerül végigvinni, és az emberkének be van rakva egy bizonyos kapszula, érdekes 'kivégzõ' mozdulatokat lehet látni, pl Herculenel..:D Songoku meg ekkor csinálja a warp kamehamet. Ha valakinek nem tetszik, ne hasznája, van rendes, hatalmas szupertámadás is.
A game amíg nem ismerted ki, nehéznek tûnhet, fõleg hogy sztori módba a végletekig fel lehet tolni a nehézséget. Very hard után van még 3 fokozat(z1,z2,z3) és ezeket is meglehet csinálni. Én most már akármilyen durva beállítások mellet, szinte seb nélkül verem az ellent. A legkönnyebb eset pont a tournamenten van, a teleportálás/ellentámadással másodpercek alatt megvan a gyõzelem.
Kazuma92
Nekem két dolog nem tetszik, az egyik a Dragon Rush mód, túl sokszor van egy menetben, ráadásul nem is én játszok közbe, mert egy hülye totózás, tippelés az egész, szerintem nagyon béna ötlet volt. Elég lett volna 1 menetben egyszer.. A másik hogy csak Tournament módban lehet nagyobb mennyiségû pénzt szerezni, ahol úgy csal a gép hogy legszívesebben kivágnám (duelban tudok nyerni hard módon jobb pillanataimban, de a novice fokozatot tournamentben alig tudom megcsinálni, mindig meghülyül a CPU)
Unokatestvéremnél játszottam az Infinite Worldal, az nekem jobban tetszett sokkal, pörgõsebb volt, több mozdulat, nem volt hülye dragon rush mód. Igaz hogy 2 órát ültünk Freeza ellen a TV elõtt :D

vki
Én már nem tolom, de az legjobban sikerült oldalnézetes verekedõs DB. A legjobban az utolsó csata Shenlong ellen, illetve Freeza izzasztott meg. De élveztem :P

ACER Aspire 5738ZG

Kazuma92
Azztakutyafáját, megvan 1 hete a Dragon Ball Z Budokai 3. Soha semmilyen játék nem mérgelt fel ennyire, és ilyen sokszor mint az :D
Iszonyat fárasztó, zsibbaszt, de mégis szeretem.. bár ha nem Dragon ball lenne akkor lehet kivágtam volna a kukába. Van aki tolja még?

Azt nem tudom, hogy mivel lehet az analogot helyettesíteni... Viszont úgy emlékszem, hogy a játék felajánlja egy gomb megnyomáésával az "egymásra lövést". Ha ezt kihagyod és nem nyomsz gombot hanem K.O.-t adsz freezának már is tovább jutsz!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Üdv mindenkinek!
A segítségeteket szeretném kérni. PS2 emulatorral van meg a DBZ Budokai Tenkaichi 3, amiben elakattam a Frieza sagaban, a history módban. Goku vs Frieza harc végén egymásra lõnek energiasugarakat, és ezt a ps2-õs joystick mozgatásával lehet megnyerni, de nem tudom hogy ez melyik gomb v gombkombináció a billentyûzeten, ezért akattam meg. Aki tud segíteni, légyszi írja meg! Elõre is köszi szépen!
http://www.youtube.com/v/uu8JsFGLRIc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ez DS-re igen nagy játék lett, Cell saga elején tartok :D

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Smithie
Nincs mit.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Köszi a választ!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Smithie
Ja,semmi extra,csak új "skinek" vannak benne...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Mi az, hogy Dragon ball z V2 Ps2-re?? Valami átrajzolt budokai mint az AF?

Smithie

Szevasztok!
A dragon ball budokai tenkaichi 3-at szeretném megcsinálni emu-val, valaki tudna segiteni hogy mit hogyan kell beállítani meg ilyenek?
Aki tudja hogyan kell írjon légyszii
sziasztok segitséget szeretnék kérni a raging blast nevû játékhoz a csillagokat szerezném meg de van pár mission amiot nem értem hogy kellene keresgéltem neten de csak angolul irnak a webfordito meg nem valami nagy szám van esetleg vmi oldal ahol levannak irva egyesével vagy ienek? mert beirhatom ide is amiket nemtudok de az van vagy 20-30 ien csillagot érõ feladat is.
Smithie
Ha tõlem kérdezed,akkor igen.:)

Sasuke55
Az infinite world nked is megvan ps2-re?

Moricka mondj nekem egy kerdoszavas kerdest es egy nevmast. Ki? En?

Smithie
pc-re eléggé ritka..:S

Sziasztok!

Olyan játékot keresnék PC-re, ami a PS2-s Infinite World-höz hasonló.
Vagyis végigmegy a történeten, és harcok, küldetések vannak benne.
Légyszi aki tud ilyet, PC-re, írjon.

Fontos lenne :$

Sasuke55
ok:D

Az a játék tudomásom szerint csak a Cell saga-ig készült!

Smithie
Én is a 2-ik részt várom,nem jött be az elsõ rész..:S

Sasuke55
Vki nem tudja hogy a Dragon Ball Z Sagasban hogy lehet a Kid Buu sagát megnyitni elõre is téháiksz thx :D

Nincs túl nagy forgalom itt! Már rá jöttem! (Hildegarn) Azért köszi!

Budokai tenkaichi 2-be karakter választásnál ki van Jenemba mellett? (jobbról??)

Nah elég sokat játszottam már a Raging Blasttel. Nem ez lett álmaim Dragon Ballos játéka (még mindig a Play Station 2-es Budokai 3 az).

Két karaktert nem tudtam még megszerezni (Vegita ssj3 és Brolly ssj3), de már nincs is kedvem hozzájuk. Nem tetszik ez a megoldás, hogy kétszer kell menni a sztoriban (sõt azt olvastam hogy a 100%os végigjátszáshoz mind a 3 nehézségi szinten mindent végig kell nyomni és úgy kapunk meg mindent).

Ha valakit érdekel egy picit részletesebb értékelés leírom, de inkább beállok a várakozók közé a Raging Blast 2re.

Valaki tud abba segíteni, hogy tenkaichi 2.-be hol lehet azt a potarát megszerezni ami az átváltozott coolerhez kell? (super transformation)

Smithie
Hajjaj,pár napra félre is raktam a játékot mikor ott jártam...<#falbav>

volt pár húzós, elõre félek a Kid Buu elleni összecsapástól hardon :/

kill3r21
ÉN nemtudom de nekem egykét harc bika nehéznek tünik még easyn is :S
Nah Dragon Ball Raging Blast story mód végigjátszva normalon, most jöhetnek a missziók :) + az összes egyéb dolog:D

egyébként akinek bármien sengitség kell az felvehet msnre [email protected]
köszi!!!!!<#worship><#taps>
Smithie
R3.(jobb analóg gombot nyomd le)

sziasztok! elõre is bocs a hülye kérdésért!
ps2-n hogy kell átalakulni?<#nemtudom><#nemtudom>
Smithie
Ezt böngészd át.<#eljen>

BT3
Smithie
Melyik rész?

Sziasztok!
Neten néztem hogyan kell elõhozni red potarás karaktereket,egyet csináltam is. De hogyan lehet ezzel a karakterrel játszani??

Smithie
Sorry,én PS2-ön nyomom.<#szomoru1>

Igen, természetesen Wii-re gondoltam, mivel csak ott van multi, de sajnos szinte senki sem játszik multiban...:(

Gondolom wiire gondolt van multi nem?

link

----Ncore---- [X-BOX 360 SLIM ] X-Box live Gamertag: kazuma19890605

Smithie
És hogy gondoltad?Mivel nincs benne ilyen opció...De ha tudsz rá megoldást akkor én szívesen elkenem a szádat!<#crazya><#boxer><#awink>

Hello all!

Ha valakinek van kedve Budokai Tenkaichi 3-al multizni, írjon nekem egy privátot.:)

Smithie
Unlockolni kell õket,vidd végig a storyt Very Hardon,és kapsz párat.

butcher20
Future Gohan-t kívántam Shenrontól...

Nekem még hiányzik néhány karakter, azokat hogy kell megszerezni? azokat is Shenrontól kell kívánni majd?

az Ultimate battleban levõ opciók mire jók?

Smithie
Szívesen,máskor is!<#eljen>

butcher20
óóóó nagyon köszi:D