Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kijozu
héé fiúk! ez természetes hogy ilyen a Spiritbomb!
azért mert még kb 1-1,5 hónapja jelentették be! szal alig van valami!

^^Arielle Forever^^

Mi lenne ha a mondani valodat 1 hozászolásba tömöritenéd.<#falbav><#falbav>

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

brodix
-_-

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Te hülye vagy vazze?
jajj nem ide haem csak a www.videoplayer.hu-ra
www.videoplayer3hu nézétek meg és bármit belehet írni pl. dragonball z videók vagy ilyesmi
:((((( :) XDXDXXD
:)éljen a genki dama és a szuper kamehameha
és még itt vagyok :)
neeeee
huh
Smithie
Akkor se tetszik,semmi látvány...

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Lunki88
Az a genki dama azért olyan kicsi mert nem töltötte fel rendesen a ki-jét szerintem.
A BT3-ban vannak olyanok az evolution z-ben hogy frieza type, broly type, stb. Ezekbõl már van nekem egy frieza type-om, de nem tudom betenni a character customize-ben senkinek, még Frieza-nak se! Mit kell azokkal csinálni??
Smithie
Hát ez baszottul sz@r genki dama,nem is tudom,nézegettem még képeket és az tünt fel hogy nagyon csillog minden,meg sok olyan dolog van benne ami nem kéne...:/ <#fejvakaras>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

könnyen meglehet.

vki
Lehet, hogy csak röplabdázni akart <#banplz><#idiota>

ACER Aspire 5738ZG

hát de akkor mi akar lenni? két kezével a feje fölött "képezte", és ugy dobta el....:S

van benne valami de mi van ha nem is genkidama?

hát az a genki dama igen nagyon érdekes.... kb ilyen mugen szintû :S

kijozu
én is csatlakozom!

^^Arielle Forever^^

szami2
egyetértek

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

Smithie
Kis baja?:( Szerintem egy rakás sz@r,ps3-ra ilyet...

kijozu
ááá!! hát visszajöttél?
van új msn-ed?

^^Arielle Forever^^

Callme
Új Burst limit video

Nem lesz ez rossz game..de azért a genki dama-nak van baja :S:D

,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)

Beírod a google-ba, hogy torrentz! Ez egy torrent keresõ! Oda beírod, hogy dragon ball budokai 3 af, és 1 link van amire ha rá mész megleled amire szükséged van! De ha nem megy küld egy emailt a metatron20@freemail-ra, és segítek!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

http://dfalva.myminicity.com/ind

nagyon jó kis oldal csekkoljátok ti is!
kijozu
bocs hogy 3x írok!
de ironhorses nem tudnál egy jó linket adni??

^^Arielle Forever^^

kijozu
http://www.youtube.com/watch?v=HOwgF5su59U&feature=related

^^Arielle Forever^^

kijozu
http://www.youtube.com/watch?v=nHUkIWMcjW4&feature=related

^^Arielle Forever^^

Drephis
403 - Forbidden

help

http://www.seedpeer.com/details/851492.html Itt találhatod meg a budokai af-et! Innen biztos lejön, mert nekem is innen van meg kb 1 hete szedtem le!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Smithie
Ha kapható volna boltokban,mondanám hogy vedd meg mert nemigazán szeretem a warezt,sõt elítélem.De ilyen esetekben lehet kivételt tenni!<#kacsint>

Smithie
nm

kijozu
oks
köszi!

^^Arielle Forever^^

kijozu
tom de kiszeretném próbálni!
te nem tudnád elküldeni? vagy ha jó a neted feltenni extrára?

^^Arielle Forever^^

Smithie
Jövö héten kapsz http cimet ahonnan leszedheted,felrakom én majd... nem éjjel nappal de napi 8 órát tudom seed-elni.

Smithie
Amugy nem éri meg berakni a gépbe,ratyi fos.Budokai 3 néhány új szinezetü karakterrel...

kijozu
hááát....nem mert sehol nem seedelik:(

^^Arielle Forever^^

Smithie
Azt gondoltam,letölteni nem tudod mi?<#kerdes>

kijozu
nekem a lakásomra postán

^^Arielle Forever^^

Smithie
Hova?

kijozu
hy all!
nem tudná valaki elküldeni nekem a Dragon Ball Z Budokai Af-et?(ps2)

^^Arielle Forever^^

Kössz!

szami2
Ugye az a csík folyamatosan megy fel le.Na akkor kell megnyomni az x-et amikor az a legfeljebb van.Nem kell hozzá R3.

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

Akkor nekem is elárulhatnád, hogy mit kell pontosan csinálni olyankor! (R3)

ráadásul 10 perc alatt gz <#idiota><#ravasz1>
:)

szami2
már rájöttem<#nevetes1>

szami2
Budokai 3-ban ha gokuval spirit bombot akarok dobni kiadja azt a szart ott lent hogy nyomnom kell valamit.Na ott mi a fenét kell csinálni mert az r3-at hiába nyomom nem történik semmi.