Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

brodix
(azt én is láttam)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

kijozu
nem tudja vki hogy a Dragon Ball Z Shin Budokai-nak van story modja? vagy nincs?

^^Arielle Forever^^

redday
dbz burnst limit a neve. már ki lett beszélve:)

Hi all,
A Japan PS store-ra felkerült egy videó egy leendõ PS3-as dragonball játékról. Úgy tûnik a Z történetének elsõ részét (Cell-ig) dolgozza föl jópofa kis játék lessz. Talán grafikailag többet vártam.

martin23
hy all.vki nem tud nekem mondani egy olyan oldalt ahol ps2-es palos tenkaichi 3 van japo zenékkel????

Dragon Ball Z,GT 4ever

Drephis
van hozzá egy rahedli kihagyhatatlan játék.. de te tudod.<#whatever>

help

kijozu
de nem használtam a ps2-m<#vigyor2>

^^Arielle Forever^^

Smithie
Nem rossz a psp de ez rossz biznisz volt szerintem.Jók a psp-s dbz gammák is de nem tenkaichi szintû egyik sem...<#szomoru1>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

kijozu
hello!
én eladtam a ps2-m<#vigyor2>
és vettem az árából egy PSP-t!
Kinek van psp-re dbz játéka?
thank you!

^^Arielle Forever^^

jaja!Szinte mindenki minden formában megvan már az elején!Én kissé örültem is neki,hogy nemkell majd fuzionálgatni a fülbevalókat meg utánajárkálni,hogy mit mivel!
THE DAHAKA3!Vegyél! Mi tart vissza!? VAgy tanácsot kérsz h.honnan?<#vigyor2>
erik10
Smithie : igazis...! nem baj!:)
Redday: nem hiszem...nemvolt meg a bt2:)
Kijozu: akkor jó <#wink>

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

kijozu
ez alapból mindenkinek ilyen!
nekem is megvolt majdnem az összes alapból!

^^Arielle Forever^^

redday
asszem ez azért van, mer betölti a bt2es mentésed, és ami ott meg volt, azt itt 1bõl tod használni

Smithie
És ez baj?:)

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

erik10
hellosztok!

Most töltöttem le a BT3-at,és nagyon jó!Csak egy dolog van amit nem értek:
Nekem egy csomó ember már megvan az elején,szinte az összes...Vagy ez mindenkinél ilyen?mert olvastam a topicot,és nekem nem úgy tûnik,hogy másnak is ilyen lenne...<#conf>

sün is süning. PSN: xXRawrrSe7enXx BC13 motherfucker\'Z.

Hi! Vennék eredeti PS2-es Pal-os Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2 játékot 5000Ft-ért!Pls Pü!

Amugy a karakterfejlesztésben a 2rész a jobb de de látványban meg karakterek szerkók,pályák a 3.
Szerintem a 3 jobb mint a 2 kivéve hogy nmolyan jó a tápolási lehetöség mint a 2ben.ja meg a story mód valami katasztrófa! Annyi minden kimaradt,de jól össze van téve pl.mikor Nappa ellen megy mindenki egy FIGHT ban egymás után nem pedig külön harc mindenki. A 2ben sok volt a harc ebböl a szempontbol a 3ban meg kevés.De az jó hogy pár karakterért nem nekem kell fuzionálni minden fülbevalót hanem már megvan alapból.
hy all.
A great s.nak igen 1-2KI
, amugy meg a nyomsz egy startot és a skill listben megnézed és kész!
A bt2ben a dragon radar semmire nem jó!
Ha nincs dragon radarod de szétzúzol miden épületet-sziklát vagy amit lehet akkor a radar nélkül is megjelenik a pici radaron a sarokban,csak arra kell fegyelni ha valami übertámadás(spirit bomb,Final flash)mellémegy és a föld felé irányul akkor berobban ugye a pálya akkor asszem ott már nuku gömb!
A sima formájába kell lenned.Várd meg hogy 1-2 ki-ig felmenjen és utána megnyomod a jobra R3-mat.De lehet hogy balra már nem emlékszem<#szomoru1>

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

kijozu
sziasztok!
az lenne a kérdésem h gohan Adult-al a bt3-ban hogy lehet great sayiamanné alakulni?:S

^^Arielle Forever^^

kösz a segitséget

A red potarákra gondolsz? Azokat kóddal lehet behozni! Itt egy link: http://www.gamewinners.com/playstation2/DragonBallZBudokaiTenkaichi3.htm
hogyan lehet megszerezni a vörös fülbevalokat és ha a japán verzió van meg attól még lehet fusionálni a többi tenkaichivel?
Black Hawk
mikor másodszorra viszed ki gokuval a játékot akkor azt hiszem super buu után meg kell keresned kaioshint... vagy még elõtte ezt sajna már nem tudom. ha megtaláltad akkor közli veled hogy egy még fenyegetõbb erõ jelent meg és a következõ piros pont már Brolly lesz. Broly is játszható karakter lesz és ha vele is végig viszed megkapod kid gokut.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Az 5023-mas hozzászolásra valaki tudja a választ?

szami2
értem köszi

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

Black Hawk
Ha egy szétvert épületbõl kiesik a Gömb akkor mutatni fogja a radar hogy merre keresd.

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

azt én sem tudom.De lenne 1 kérdésem:A budokai3-ban hogy lehet megszerezni brolyt,kid gokut és az egyik saibament?

szami2
BT2-ben a dragon radart hogy lehet használni??

Az emberek azt hiszik, hogy a számítógéppel elkerülhetik, hogy hibázzanak. Tévednek. Számítógéppel is hibáznak, de sokkal gyorsabban. - Adam Osborne

vannak?
:) :) :D
Smithie
Amugy nektek nem tetszett jobban a T2-es potarás Evolution Z system?Sztem jobb volt.Mondjuk igy is jó,de ebböl a szempontból is jobbnak bizonyul a T2...

Kösz! Akkor most már tudom hova kell!
redday
én betudtam tenni pl gohan typeot gohanhoz. nem a sima potarákhoz, hanem ott alatta van 1 külön hely. mondjuk én se tom mire jó:\

Igen, tudom hogy csak 25 van alapból. Ezzel nem vagy egyedül. :) Úgy lehet több küldetést szerezni hogy a Sim Dragon-ba mész és föntrõl a második menübe kell menni ahol majd Bulma felajánlja hogy 10000 pénzért cserébe kapsz öttel több küldetést! Na remélem tudtam segíteni. :)

Én viszont arra lennék kíváncsi hogy az Evolution Z menüben vannak strategy type-ok (frieza type, cell type, goku type, stb.) és azokat már mindet megvettem. De nem tudom senkinek sem berakni!!! Mit lehet azokkal csinálni??
Black Hawk
30? de nekem csak 25 van :DxD

Hy mindenki!
Nemrég jáccottam ki BT 3at és ennek hatására kezdtem el a budokai 3at. Sztem a legjobb konzolos játékok. De akárhányszor viszem végig vegitával vagy gokuval az ssj4 szintet nem tudom megszerezni. Lécci valaki írja meg h lehet az ssj4 szintet megszerezni ill. omega shenlongot!
Elõre is köszi
Az a Survival Mode. Úgy tudod megnyitni hogy megcsinálsz 30 küldetést a 100 Mission módban. Én pont tegnap csináltam meg és kaptam még egy Combo Master kapszulát is!
Black Hawk
hmmm T3 ban c17 C18 menüjében mi az a kérdõjel és hogy tudom megnyitni :D

Kipróbáltam a 18# kiss ITEM-et, de nem igazán vált be. Szinte simmiben se volt jobb a karakter, mint mikor normálra állítom. Azért köszi. Ha van még valakinek ötlet hogy milyen ITEM-eket kéne berakni a karaktereknek hogy nagyon jók legyenek légyszi írjon!
Black Hawk
Breakthourg... vagy megveszed
a breakthourgot a kristálygömbök összegyûjtése után kivánni lehet.

Az 5005-ös hozzászólásban lévõ kérdésre valaki ha tud válaszoljon már! Engem is érdekelne a válasz!

PSN: cuKORNELkul Resident evil O.R.C. , 5, Hot pursuit 3., NFL 11, Tekken 6 Vegyél fel, ha valamelyiket tolod!

Persze olyan is van. Csak eddig nem akartam berakni, mert az össze helyet elfoglalja, és ahogy néztem nem sok mindent lehet vele kezdeni. De kipróbálom, lehet hogy tényleg jó. Köszi.
Van olyan itemed hogy 18kis?Mert az a legjobb szerintem

Helló mindenkinek!
A Budokai Tenkaichi 3-ban, az Evolution Z menüben milyen ITEM-eket adjak a karakterekhez hogy igazán jók legyenek? Megvan az összes ITEM, és mindegyik karakternek 7 hely áll a rendelkezésére ahova be lehet pakolni az ITEM-eket. Ha valaki tud légyszi segítsen!
szami2
budokai 3-ban hogy lehet megszerezni az ssj4 szintet??

Na valaki megmondaná hogy mire valók ezek a Frieza type, Goku type, Cell type, stb. cuccok az Evolution Z-ben? Mert a character customize-ben nem lehet berakni senkinek! Kösz!
kijozu
ok!<#idiota><#buck>XD

^^Arielle Forever^^

Smithie
De ha ez a végleges akkor fizetsz egy sört!:D <#zavart1>

Smithie
Mi a picsáért ronditod el a topikot a degenerált postjaiddal???Húzzál el és kezeltesd magadat!