Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

És a Disc Fusion mire jó? Mert egyszer próbáltam, de nem olvasta be BT2-õt, mondjuk igaz hogy minden játékom írott és elsõre nem mindig olvassa be.
Igen, azaz a kérdõjeles. Elvileg 30 megcsinált mission után kiadja.
a survival mód az a 100as alatt van és a disc fusion felett kérdöjellel?
Mert nekem azt nemadta ki.
Értem kÖsz!
Én végigvittem a 100ast,most3.jára tolom 1x+csináltam2.ra hogy mind Alegyen mostmeg azért,hogy mind Z legyen.
Jó hogy írod mire jók a cuccok én nemigazán értem a karifejlesztést.
Hülyeség,hogy ha más ruhában van akkor mást tegyek be.
Ez nekem is csak véletlenül szokott sikerülni. :)
Amúgy valaki végigvitte már a 100 mission módot? Én már megcsináltam belõle kb. 70-et. És kaptam elõször egy Combo master kapszulát és egy Perfect guard kapszulát. Ja és persze megnyílt a Survival mode is.

Combo master: minden kombó sokkal erõsebb lesz!
Perfect guard: ha lõnek rád valamilyen KI támadást, mondjuk Kamehameha vagy Final Flash, és megnyomod a kört vagyis a védekezést akkor nem számol sebzést. Tehát sérthetetlen vagy bármilyen erõs KI támadás ellen! Ez baromi hasznos dolog! Persze az olyanok ellen mint Broly-nak az Omega blaster-je vagy Goku (END) Spirit bomb-ja nem ér semmit. Azokat nem lehet így kivédeni.
Hali Everyone!
Holt tudom a Trnkaichi 3-at eredetibe megvásárolni?
Nincs egy boltba se, még a neten se leltem rá.
Elõre is thx.
Azt hogykell csinálni mikor ütnék és egyböl a hátam mögé kerül az ellen,majd hirtelen én mögé,Véletlenül már sikerült.
Mer amikor elütöm gyorsan utánna majd elütöm aztán megkerülöm és tovább megint majd le a földre egy mint amikor a hátára rá és vele együtt bele a földbe csak nem tolom végig a földig csak egyet lefelé.
(kicsit lehet érthetetlen bocsi)
5mb szabad és kb 4replayt mentettem de mindet addig jácca le,
Lehet azért mert nincs elég hely a memóriakártyán.
Ilyen nekem is volt.
5081-es hozzászolásban nekem tetszik az a video,szép agrafika.
Én a replayben azt nem értem,h.miért nem játsza végig.Jáccottam 5:5ellen és csak kb a 3.harcosig játszotta vissza.
Igen, replay volt. Közben rájöttem, köszönöm!
csm
replay? O.o

BMW 325 iX Rallye Car :)

http://www.youtube.com/watch?v=wv9Gx4IiUMk

Például ebben is van ilyen.
A BT3-ban hogy lehet azt megcsinálni hogy az ellenfél szemszögébõl nézem a csatát, tehát látom magam kívülrõl? Youtube-on vannak ilyen videók amikben ez van.
csm
a tenka 2ben, a broken seal nevû cuccot hol lehet megszerezni?

99%

nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.

athlon7
Hali!

Az mennyire biztos, hogy a Burst Limit csak a Cell Saga-ig lesz megcsinálva??

lol!Ez valami kitalált baromság.Ugyan olyan trükkök mint a Budakai 3-ban.Ez az

Black Hawk

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

csm
hát az hiba! fogyaszd egézséggel ;)

NAmármost: futuregohan!!
Gokuval simán nemlehet átváltozni gogetá-vá vagy végeku-vá.kell hozzá Vegita. Goku(end)+Vegita(2ndform).Az R3felett az a kicsi jel az meg az,hogy nyomni kell az R3-at.Tehát balranyílt(asszem) nyomvatartod+R3at lenyomod és akkor fuzionálnak.
Aztán a teleportálás:Igen van aki max feltöltödve tud ez a SUPER MOVEMENT vagy ilyesmi,de nem mindenki.Aztán van olyan hogy lönek rád és kissé arrébb teleportálsz.Na ezt szerintem mindenki tudja csak ugy kell hogy asszem az utolsó pillanatban kell a kör+oldalra nyíl,de ez nem mindig jön össze,repülés közben ugyanez.
Aztán van az néhány szereplönél hogy nyomsz R2 Fel Kört vagy csak Fel Kört.De nézd meg a skill listben mert ez nem mindenkinél van(after image strike v.ilyenek)az akkor van hogy rádütne egyet az ellen te meg csak védekezel de emiatt mögékerülsz és lecsapod.
Black Hawk
Nem szoktam CSM viszont nálam maradt a whiskey. :D

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

csm
csítejjé blekhók,csítejjé :D

Black Hawk
van valami egyszerû módszer a Z pontok begyûjtésére mert hiába szerzem be õket sohasem elég :D (pont mint a forint) :D

Futás/repülés közben nem mindegyik karakter tud teleportálni.A legtöbbnek felkell tölteni max az energiát és ugy nyomod a kört.De a nagyon profi karakternek már nem biztos hogy felkell tölteni maxra az energiát.Anélkül is sikerülhet de csak az erõs embereknek(Gogeta,ssj4Goku,ss4Vegita)jah és csak ugy lehet teleportálni futásközben ha lönek rád valami támadást.És még valami ezenkivûl csak 1 ember van aki tud simán teleportálni futás/repülés közben anélkül hogy lönének rá=BURTER

KÖSZI SZÉPEN A SEGÍTSÉGET!
csm
köszi :)

martin23
a másik a Frieza Saga-ban mikor Gohannal és Krillinnel kell leverni Dodoriát.a harmadik pedig a Majin Buu Saga-ban mikor Gotennel vagy Gohan ellen.

Dragon Ball Z,GT 4ever

csm
sziasztok,a BT2-ben melyek azok a csaták,amelyikek lehetetlenek,és ha megnyerem,új Saga-t adnak? mint pl az elsõ harc Raditz ellen Piccoloval.

sziasztok eltudnátok nekem mondani, hogy hogyan kell futás közben teleportálni a BT3 ban?
és hogyan tudom teleportálva kikerülni a lövéseket
jaj és még 1 hogy mit jelent az mikor át akarok változni songokuval de nem sima ssj be hanem vegikuba vagy gogetába és az R3 felett van az a kicsi zöld jel azt sem tudom mit jelenthet

elõre is köszönöm a választ
Nah hát nem igazán értem a kérdésedet.Duelben ugykell hogy L2+L3+R3.De storyban nem lehet embert váltani, de bár függ milyen szemszögböl nézzük.A történet szerint kell embert váltani,és akkor benyomod az r3-mat.Ilyenkor amikor benyomod az R3-mat dragon storyban, akkor annak kell történnie ami a historyában van.szoval nem te döntöd el.Nem tudod megváltoztatni a történetét.De mondom nem igazán értettem amit ki akartál hozni ebböl.Feltételezem te se az enyémbölxD

Sziasztok!!
A segítségeteket szeretném kérni!
A budokai techaichi 3-ban a dragon story-bódban hogyankell harc közben karaktert váltani hogy letudjam gyõzni az ellenfelet????
Ha valaki tudja legyenszives írja le nekem a komboját köszi!<#help>
Smithie
Ez pedig jó móka lenne egymás ellen is. <#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Duelben nemlehet csak storyban
ha nem nyomod jól te elel hanyatt ha jó vagy akkor az ellen de csak storyban
hát nekem még nem sikerült :P

martin23
thx a válaszokat de leginkább arra voltam kiváncsi h duelbe meg lehet-e csinálni:D

Dragon Ball Z,GT 4ever

Black Hawk
szerintem az csak a story modeban van :D amúgy szeretem azokat :D

Jah és a gyorsasága attol függ hogy milyen neházségi szintre állitottad.

természetesen azokat a gombokat kell megnyomni,amiket jelez.
ha az x-et akkor megnyomod az x-et :D nekem mindig sikerül

martin23
aki nem értené miröl van szó annak itt egy video: http://youtube.com/watch?v=ZeoPK-W-Uiw 6:46-6:50-ig.és akit frusztrál ha egy kérdést nem egy hsz-ben irtam le attol én kérek elnézést:D

Dragon Ball Z,GT 4ever

martin23
jah és a BT3-ról van szó.

Dragon Ball Z,GT 4ever

martin23
hy all.lenne.egy.kérdésem.vki nem tudja h kell azt megcsinálni v mit kell olyankor nyomni amikor egymásnak "ütköznek" és nem az analogot kell tekerni hanem teleportálnak és az x,négyzet,kör,3szöget kell nyomkodni.ez a story módba van.pl.:Vegetto Majin Buu ellen.

Dragon Ball Z,GT 4ever

Figyeljetek még nézük a vidiket aztán ha nagyon szarnak igérkezik akor hadjuk francba

Én azt nem értem hogy miért nem lehet rendesen megcsinálni,hogy ami az elözöböl jó volt azt beletenni kicsit tunningolva a következöbe?
pl a b.t.2ben jó volt a karakterfejlesztés akkor azt miért rontották el a 3ban,meg vannak még hasonlók.
egészen a super nintendo-ig visszamenve, minden sorozatból 3 részt adtak ki, Snes-en volt a Super Butoden sorozat, aztán Ps2-n a Budokai sorozat majd a BT sorozat. Szerintem egyszerûen pénzrõl van szó...
Drephis
de miért csak a cell sagáig csinálják meg?
nincs errõl valami cikk vagy infó?

help

ó a játék igy elsöre szép meg minden csak az nem tetszik benne,hogy elkezdte Krilin a végzetes sugárt tiszta faszán fények hangok stb aztán meg csak ugy eldobja mint minden kis lövést.
MEg a nézet sem tetszik annyira,lehet tulságosan hozzászoktam a b.t.2-3hoz?
Ez igy egy kicsit tekkenes vagy hasonló aztán mégis 3D-s.
Black Hawk
Kell szereznem valahonnan egy kurva ps3 at (basszamekk) :D eszméletlen lesz ez a játék :D

Nah necsináljátok ezt 1hete nem irt ide senki.Sebaj itt egykis jutalomfalat.DBZ:Burst Limit!!Krillin VS Goku