Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mert nekem azt nemadta ki.
Én végigvittem a 100ast,most3.jára tolom 1x+csináltam2.ra hogy mind Alegyen mostmeg azért,hogy mind Z legyen.
Jó hogy írod mire jók a cuccok én nemigazán értem a karifejlesztést.
Hülyeség,hogy ha más ruhában van akkor mást tegyek be.
Amúgy valaki végigvitte már a 100 mission módot? Én már megcsináltam belõle kb. 70-et. És kaptam elõször egy Combo master kapszulát és egy Perfect guard kapszulát. Ja és persze megnyílt a Survival mode is.
Combo master: minden kombó sokkal erõsebb lesz!
Perfect guard: ha lõnek rád valamilyen KI támadást, mondjuk Kamehameha vagy Final Flash, és megnyomod a kört vagyis a védekezést akkor nem számol sebzést. Tehát sérthetetlen vagy bármilyen erõs KI támadás ellen! Ez baromi hasznos dolog! Persze az olyanok ellen mint Broly-nak az Omega blaster-je vagy Goku (END) Spirit bomb-ja nem ér semmit. Azokat nem lehet így kivédeni.
Holt tudom a Trnkaichi 3-at eredetibe megvásárolni?
Nincs egy boltba se, még a neten se leltem rá.
Elõre is thx.
Mer amikor elütöm gyorsan utánna majd elütöm aztán megkerülöm és tovább megint majd le a földre egy mint amikor a hátára rá és vele együtt bele a földbe csak nem tolom végig a földig csak egyet lefelé.
(kicsit lehet érthetetlen bocsi)
Én a replayben azt nem értem,h.miért nem játsza végig.Jáccottam 5:5ellen és csak kb a 3.harcosig játszotta vissza.
Például ebben is van ilyen.
nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Gokuval simán nemlehet átváltozni gogetá-vá vagy végeku-vá.kell hozzá Vegita. Goku(end)+Vegita(2ndform).Az R3felett az a kicsi jel az meg az,hogy nyomni kell az R3-at.Tehát balranyílt(asszem) nyomvatartod+R3at lenyomod és akkor fuzionálnak.
Aztán a teleportálás:Igen van aki max feltöltödve tud ez a SUPER MOVEMENT vagy ilyesmi,de nem mindenki.Aztán van olyan hogy lönek rád és kissé arrébb teleportálsz.Na ezt szerintem mindenki tudja csak ugy kell hogy asszem az utolsó pillanatban kell a kör+oldalra nyíl,de ez nem mindig jön össze,repülés közben ugyanez.
Aztán van az néhány szereplönél hogy nyomsz R2 Fel Kört vagy csak Fel Kört.De nézd meg a skill listben mert ez nem mindenkinél van(after image strike v.ilyenek)az akkor van hogy rádütne egyet az ellen te meg csak védekezel de emiatt mögékerülsz és lecsapod.
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Dragon Ball Z,GT 4ever
BMW 325 iX Rallye Car :)
és hogyan tudom teleportálva kikerülni a lövéseket
jaj és még 1 hogy mit jelent az mikor át akarok változni songokuval de nem sima ssj be hanem vegikuba vagy gogetába és az R3 felett van az a kicsi zöld jel azt sem tudom mit jelenthet
elõre is köszönöm a választ
A segítségeteket szeretném kérni!
A budokai techaichi 3-ban a dragon story-bódban hogyankell harc közben karaktert váltani hogy letudjam gyõzni az ellenfelet????
Ha valaki tudja legyenszives írja le nekem a komboját köszi!<#help>#help>
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
ha nem nyomod jól te elel hanyatt ha jó vagy akkor az ellen de csak storyban
Dragon Ball Z,GT 4ever
ha az x-et akkor megnyomod az x-et :D nekem mindig sikerül
Dragon Ball Z,GT 4ever
Dragon Ball Z,GT 4ever
pl a b.t.2ben jó volt a karakterfejlesztés akkor azt miért rontották el a 3ban,meg vannak még hasonlók.
MEg a nézet sem tetszik annyira,lehet tulságosan hozzászoktam a b.t.2-3hoz?
Ez igy egy kicsit tekkenes vagy hasonló aztán mégis 3D-s.