Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jólhangzik.
Dragonball tamagocsi<#nevetes2><#nevetes1>
persze ez csak egy almenü lenne
megmaradna a többi menü csak ezzel is meg lehetne hosszabbítani a játékmenetet
azért én élvezném, hogy látnám ahogyan fejlõdik
pl songokuval kihívnám úgy cellt, hogy még ssj1-et sem éri el
úgy megoldanám, hogy az ütéseket sem érezze meg cell
Ja ez jó ötlet!CSak kicsit hosszadalmas lenne mindenkivel megcsinálni.Addigra megunnád az egészet hogy mindenkit igy feltápolni.VAgy csak egy külön menü alatt érted?
Hogy a story az külön volna?
Az is jólenne ha lenne pl belsönézet.bár az wii re volna jó ötlet.
mondjuk ha én dragonball gamet csinálnék akkor egy rendes traning lenne benne akár kivel
pl: songoku már felnõtt de semmit sem tud, gyakorolná a rúgásokat meg mindenféle gyakorlatot és így minden feladat után nõna a harcikapacitása mire a 20000et elérné már tudna erõteret csinálni maga körül meg ilyesmi
és így jó hosszú lenne a játék kb 2-3 hónap lenne mire elérné az ssj 4 et
egy ilyen menüt mindenképpen betennék a következõ dbz játékba 😊
Hát ha tényleg kapok egy tv-t a ps3hoz akkor megéri.De nehogy az legyen hogy a+valamivel drágább lesz.
Mert ugy kéne hogy amennyi egy ps3(kb 100)akkor 100ezer+tv nem 180 a kettö
Nembaj akkor ne 300fant csak 10et pár országból.
szerintem mindenkinek ugyanaz tetszik+nemtetszik hisz ezzel nyomjuk.
De végülis belegondolva azért nem csinálnak egy játékot tökéletesre mert akkor már nem lehetne folytatása.
Na de a Dragonballról nmigazán lehet több bört lehúzni.A story alap karik alap stb.. max a harcrendszert tudják változtatni+grafika pár kis dolgot de mást nem.
jó is lenne csak ezek a játékgyártók mindíg a legegyszerûbb dolgokat találják ki(amit tök egyszerû nekik csinálni)
ha belekezdenének akkor pár évbe beletellne meg lenne pár lemezes az is biztos
de én is örülnék neki
mikor Londonban és Párizsban piacra dobták a ps3-at ott is adtak ajándék HDTV-t a népnek
meg ez most neki 1 jó üzleti fogás, hiszen az xbox360-on nem lesz több magyar nyelvû játék mostantól
így, hogy elnyerje a konkurenciától a vásárlókat mindent be kell dobnia a sony-nak
94 ezerért nekem nagyon megfogja érni egy HDTV ps3 al
aha.kösz.
Kéne egy olyan játék ami olyan hogy minden game-böl a jó dolgokat üsszeszednék és egybegyúrnák.
miért nem tudnak egy ilyet csinálni?Nemértem.Mert biztos utánna lehetne járni,hogy a népnek mi tetszett ebben abban a játékban,vennének kb300FANt(nmlenne nehéz) pár országból akik elmondják a véleményt,ezeket összevetik dolgoznak és kész is!
Nekem is rengeteg ötletem lenne.
A Burst Limit is hasonló lesz.
Nekem se tetszik annyira. Igen, csak így simán.
csak igy simán mert nekem a bud.tenkaichi 2-3 van meg
bár ebben au nemtetszik hogy oldalról kell nézni soxor
Budokai 3
Valaki nemtudja ez milyen játék??
http://www.youtube.com/watch?v=Hj0Vrdkhcpw&feature=related
jaaaaa....
Részletek hamarosasan??
Hát kiváncsi vagyok a részletekre!
Biztos nem ugy van ahogy elképzeled.100körül a ps3 és egy ilyen tv ajándék???áááááááá
Adnának inkább dragonball játékot+animét hozzá...<#worship>
ja ja nekem is gond volt
nézd mrg az skill listben és ugy csináld ennyi.
Futuregohan még nemnéztem meg a linket de elég hihetetlenül hangzik!Ajándékba..persze...<#guluszem1><#ejnye1><#nevetes1>
Úgy csináld a fúziót hogy elõször lenyomod az R3-mat, nyomva tartod, és utána megnyomod azt a gombot amelyiket írja. Tehát jobbra vagy balra vagy ilyesmi. Nekem is kezdetben volt ilyen gondom hogy mindig csak átváltozott, de aztán rájöttem hogy így kell. <#vigyor2>
én mikor elõször játszotam a Nappás részt és a Vegításat tartottam keménynek az utóbbit vagy 10-szer újrakezdtem és csak kamehameha-val tudtam lenyomni még szerencse, hogy gokuu gyorsan töltött 😊
és még mindíg ssj be nyomja songoku de már nem zavar elég nekem a 3 as szint is mikor az átváltozást gyakorlom
mikor nyomom jobbra és r3 akkor megy jobbra és az r3 -ra meg megáll
vagy ssj3 ba nyomja
tényleg az nagybaj, ha én semmi ilyen itemet nem raktam még a karakterekbe (lehet, hogy ez miatt nem megy az átváltozás)

még kb fél év a burst limit-ig és most újjabb örömhírt hallottam hamarosan aki a Sonynál vesz ps3-at az ajándék nagyképernyõs sony bravia tv-t kap ajándékba
itt a link akit érdekel:http://www.576konzol.hu/hir_reszletes.php?id=2703&PHPSESSID=92f13972f0f577afe159d0d85fa9c755
a story módról beszélsz?
Hát igen Nappa erös de nem lehetetlen!
Amugy ne Tensinnel próbáld megverni...ö amugy is kikap! Amig tudod irtod aztán csak sikerül
Hellósztok.
Nem tud valaki egy jo taktikot a BT 3-ban Nappa ellen mert még easyn is kibaszott nehéz.
Ja bocs, kimaradt hogy a Cell Games-t kell megnyerni level hármon! Bocs! 😊
krissz88
És a World Tournamenten belül az összeset meg kell nyerni level 3on? <#wow2>

martin23
hy all! vki nem tudna segiteni abba hogy a BT3-ban a sárga itemeknél meik az utolsó és hogy azt hogyan lehetne megszerezni mert már csak az kéne...köxee elõre is

Dragon Ball Z,GT 4ever

tényleg! Nekem még ö nincs meg! Rohadtak!😊
Pedig láttam videot ott benne volt.Nekem nem alap karakter.Francba.
áááá.megint nyomhatok mindent nehezen,sokat!
imááádooom!!<#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#vigyor2><#wilting>
Azt hiszem a World Tournament-ben Level 3 szinten kell nyerned.
Én a World Tour-ban kaptam meg

Smithie
Ugy emlékszem nekem alap karakter volt.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

krissz88
Valaki nem tudja hogy hogy lehet megszerezni a dermesztõ apját tenkaichi3 ban?

Kösz!
Amugy a gogetával én is bajlodtam picit mindig ssjbe változott Goku.
Azán az a megoldás hogy a balra(?)asszem;nyilat hosszan nyomod és az R3at!Hosszan kell mert különben ugyveszi hogy csak átváltozni akarsz nem fuzionálni.
martin23
ugy kell kikerülni h nyomod a kört+ hozzá a 3szöget de term. akkor ha üt😄😄...egyébként lehet h hülyének néztek de még csak ma jöttem rá h Porungát is meg lehet idézni😄😄 de csak azért mert eddig õ még nem jött elõ nekem😄és ez tök jóóó😄😄

Dragon Ball Z,GT 4ever

Azt nem tudja valaki hogy kell csinálni mikor elhajol az ütések elõl és a végén megüti az ellent?
Black Hawk
hogy lehet megakasztani a támadást? mert szándékosan még sosem sikerült. arra gondolok mikor mondjuk az ellen mögéd kerül és a te kerektered megaksztja a folyamatos ütlegeléstés mögé teleportál. A gép valami felfele négyzetet emlegetett de az valahogy nem jön össze 😄

Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menõ:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"

Dear Future Gohan!
Hát pont itt a bökkenõ, hogy Dunántúli vagyok. Létezik más megoldás, csak azt nem kell minden szemnek látnia. Kérlek, dobj egy e-mail-t a
"[email protected]"-ra, de jobb lenne ha MSN-en dumálnánk meg a dolgot. Az MSN címem: "[email protected]".
Kérlek jelentkezz valamely formában...
thx
Smithie
Hát megkavartad rendesen a storyt az biztos!<#wow1><#duma>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Tudom-tudom, hogy így teljesen más lenne a történet. De azért képzeljük csak el! 😊 Miután Kid Buu-t legyõzték, csatlakozott hozzájuk a kövér Buu vagyis Mr. Buu aki jó és Mr. Satan barátja. Õ szerepel a GT-ben is egészen addig míg egyesül Uub-bal aki Kid Buu reinkarnációja. És ha a GT-ben Goku és Vegeta fúzionálnak Vegetto-vá akkor ugye az elvileg visszafordíthatatlan egyesülés. De ha Vegetto megkéri Mr. Buu-t hogy nyelje el õt akkor a testében különválnak és kijönnek Buu testébõl és ennyi. Szóval tulajdonképpen Buu segítségével a potara fúzió sem végleges!

Eléggé alternatív elmélet, de talán nem hülyeség. 😄D
Smithie
Azért nincs mert az végleges "összeolvadást" jelentene,és ha nincs Buu aki elnyelje Vegito-t akkor az anime értelmét vesztette volna.Túl kemény volt Vegito,nem volt párja.

Kár hogy nincs se az animében se a játékban SSJ4 Vegetto! Az mekkora lenne már!
martin23
és csak normal alakban lehet fusionálni...persze kivétel az ssj4 forma^^

Dragon Ball Z,GT 4ever

A Duel-ben válaszd a team battle-t és tedd be a csapatodba Vegitát is Goku mellé. Ennyi. 😊 Gotennél és Trunksnál ugyanígy.
akor az nem elég, ha a traningben magát goku endet kiválasztom?
és hogy tesuem hozzá ssj2 second vegitát?
Smithie
Látom vannak még megszállott gamerek!😊 Csak igy tovább!

martin23
de nekem se egyböl lett mind Z😄volt amit vagy 15x-re csináltam meg..amugy ha a max combo kb 28 és a max damage 20000 vagy a fölött és akk max pontot is kapsz rá és az életedbõl se ment le sok akk meg lehet a Z és a fusionál meg kell várni amig ott oldalt az a szám felmegy axem 4 v 5-re és akkor be kell nyomni az L2,jobb,R3(de gondolom tod h kell Vegita is)

Dragon Ball Z,GT 4ever

Wory007 én megtudom szerezni a BT3at ha kell eredetiben. van egy konzolboltbolt Miskolcon
az msnük: [email protected]
én is tõlük vettem 10 ezerért
csak ha nem Miskolc környékén laksz akkor kicsit nehézkes lehet
a teleportálás dologra rájöttem
leesett, hogy nem mindenki tudja csinálni csak a keményebbek 😊
de a gogetás dolok nekem nem jön össze
ja bocsi bt3 ról írtam
😊
bakker akkor szerintem az én játékommal lehet valami se gogetát nem tudok csinálni sem pedig teleportálást nem engedi
mikor a teleportálást csinálnám max erõnél csak ütöget repülés közben mintha védené ki a kis lövéseket
amikor meg gogetát akarok csinálni akkor meg mindíg goku ssj3 lesz belõle

nagyon utál ez a játék engem 😞 én meg túl béna vagyok hozzá 😞
nekem még nemsikerült a disc fusion,bár felnyitogatva még nempróbáltam
én a 100ast most csinálom 3xra de nem adta ki a survivalt😞
Kösz! Bazzeg nagyon ügyes lehetsz ha Z-re ment minden!! 😄D
martin23
én már megcsináltam a 100-ast Z-re és a survivalt is Z-re😄😄...egyébként disc fusion arra jó h megnyitod a course battle-t a BT2-böl vagy a ranking battle-t a BT1-böl😄...meg nekem is szokott olyan lenni h nem olvassa be elsõre és akkor felnyitom a tetejét és lezárom(addig csinálom még jó nem lex de ált másodszorra v harmadszorra megvan😄)

Dragon Ball Z,GT 4ever