5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Crazy Mate
    Lövedék?Ez érdekes,mert az animeben a big bang kamehameha az nem egy lövedék,inkább ilyen sugár.
  • Szuperkaraj
    A sima Big Bang Kamehame-t....szerintem kb "félpálya" a max, de van rá egy jó módszer, bemész prektisz módba, Kami's Palace, SSJ4 Gogeta meg egy tetszőleges ellenfél, lelökdösöd legalulra és legmesszebbre, majd a pálya másik végébe repülsz és lősz rá egy BBK-t, szerintem még onnan is eltalálja, illetve elmegy odáig a "lövedék:D", de az adott helyszín felétől biztos eléri, ha az ellenfél a helyszín végében áll ( akár )
  • Crazy Mate
    A Tenkaichiben mekkora távolságból lehet használni gogeta big bang kamehamehaját?
  • Szuperkaraj
    Feltehetőleg okultak a Tenkaichi-ból/ből és igyekeznek majd a karaktereket egy háromdimenzionális interaktív textúrában elhelyezni :D

so...that's all
  • Crazy Mate
    Tudtok valamit arról,hogy milyen lesz a story mód?
  • ronihun
    Én is alig várom,majd beteget kell jelentenem:D
  • Crazy Mate
    A végén,vagy 25.-én vagy 31.-én,minkettő dátumot olvastam már,de szerintem 25.-én.
  • bebi92
    koszi szepen
  • GeRa256
    Oktober eleje vagy vége? :D bocs a hülye kérdésért de érdekel
  • Crazy Mate
    Októberben.
  • GeRa256
    Csá nem tudjátok mikor jön ki a dragon ball z budokai tenkaichi 2?avagy a sparking neo?
  • Crazy Mate
    butyokanime.uw.hu-n fennt van,de nem a letöltések,hanem a játékok menüben.
  • sigmavirus1
    Használj eMule-t, google-n megtalálod az oldalát. Azzal tuti találsz Budokai 1-et.
  • sigmavirus1
    Ja én ezt csak emlékezetből írtam, hogy pontosan hogyan is kell azt már nem tudom.:)
  • BZS
    Köszi szépen bár elég nehéznek tűnik a Brolly megszerzése!
    Mellesleg nekem ennyi van leírva:
    "
    Ha Songokuval teljesítetted a Dragon Universe módot háromszor,kinyithatod Brolly-t. A harmadik alkalommal jelenik meg majd Brolly. Pusztítsd el hogy kinyisd.

Menj a Sivatagba/Hegyek és bezsélj Kibito-val. Miután megküzdtél Super Boo-val Boo belsejében, Goku és Vegita érezni fog majd egy különös energiát. Aztán, menj a legközelebbi piros ponthoz hogy harcolhass Brolly-val.

Ha elpusztítod megfogod kapni!"
    Na még1x kösz!
  • bebi92
    Sziasztok!Nem tudja vki honnan lehet letolteni budokai 1-t?Mert en egyetlen egyet talaltam torrenten de az meg vmi fos gcm kiterjesztes ugyh megkoszonnem ha vki segitene!(mar csak ez hianyzik ugyh telleg kene )
  • sigmavirus1
    Akkor már www.gamefaqs.com , annál jobb hely nincs leírások, csalások, titkok és végigjátszások tekintetében.
  • sigmavirus1
    Uub-hoz sikeresen rá kell dobnod egy Spirit Bombot Kid Buu-ra Goku DU módja végén. Assem sima Gokuként kell belőnöd hogy aztán Spirit Bomb közben átváltozzon SSJ1-é és azt kívánja hogy térjen vissza jó lélekként(mint az animében). Ha ez sikerűlt(nem kell vele megőlnöd, a harc során bármikor rádobhatod, a lényeg hogy sikeres legyen, "attack win") akkor a story továbbmegy a nagytornáig ahol levered Uub-ot, utánna pedig majdmegkapod őt magát is. Aztán vele is vidd végig.

Broly-hoz még 2 Super Buu-s harc elött meg kell keresned Kaioshint és beszélni vele. Utánn averd le Super Buu-t és még Kid Buu elött keresd meg megint Kaioshint. Mindkét alkalommal azt állíthja hogy Buu-n kívűl érzékel egy másik hatalmas erőt a földön. Ezek után Kid Buu helyén Broly-t fogod találni. Verd le, de még elött menj le a térkép alján lévő kis szigetekhez ahol megtalálod az SSJ4 Goku kapszulát(ha már megvan akkor mindegy). Miután leverted még továbbmegy a story, nagytornán Gotenkset kell leverni, de ha elötte körbenézel a világtérképen(asszem Bulmát kell megkeresni a West City-ben) akkor mééég tovább megy az egész 1star Shenlongig is(vagyis a GT végéig)...
    Szal ha Broly-t levered asszem meg is kapod utánna, de tudtommal Dragon Arenához nem kötelező Brolyval is végigvinni a DU-t, de attól még nagyon jó vele nyomulni.:)
  • redraven8
    Van leírás a neten,hogy hogy kell megszerezni a karaktereket.Itt angolul van a teljes végigvitel :

http://cheats.gamespy.com/playstation-2-cheats/dragon-ball-z-budokai-3/

Amúgy Brolly -hoz sok sikert..én első nekifutásra elég keservesen győztem csak le :D
  • BZS
    Köszike!
    Már csak valahogy Uun-ot és Brolly-t kéne megszereznem valahonnan,de honnan??? :S
  • Szuperkaraj
    már alig várom :) csak kár hogy suliidőben adják ki, nemlesz időm rá..sebaj:D
  • vki
    De Brolly-val, és Uub-bal is végig kell vinni.
  • sigmavirus1
    Főmenüben van.
  • BZS
    Segítsetek,mert nem értek valamit!
    Na szal az van hogy ha jól tom a Budokai 3-ban akkor kapja meg az ember a Dragon Arena-t ha mindenkivel végigviszi egyszer!
    És én mindenkivel végigvittem csak nem találom!
    Egyáltalán hol kellene lennie? Egy menüpontban? Vagy talán megkell vennem? Vagy a DU-n belül van?
    Help!
    Köszi
  • Crazy Mate
    Nem nehéz felfogni,már értem.
  • sigmavirus1
    "-Co-operatív mód(2 játékos másik 2 játékos/gép ellen)"

Ebből szerintem nyilvánvaló hogy akár 2 játékos is lehet 1 gép ellen, ilyen nehéz ezt felfogni?
  • Crazy Mate
    Tudom hogy 2 vs 2 van benne,és azt írtam,hogy jó lenne,ha beletennék azt is hogy 2 játékos egy gép ellen.
  • sigmavirus1
    Akkor olvasd el mégegyszer...
  • sigmavirus1
    Magyarországra van pár játék ami nem jön be mert nincs aki nálunk forgalmazza, ilyen a Tenkaichi 1 is, és asszem a Super DBZ és a Street Fighter Alpha Anthology is erre a sorsra jut...:(
  • Crazy Mate
    Ennél már csak az lenne jobb,ha 2 játékos egy gép ellen.
  • redraven8
    Nagyon királyúl hangzik :) Biztos minden DB-s fan akarja majd magának eredetibe..aztán menni fog a harc,hogy kinek jut belőle. Tényleg..általában hány darab játék érkezik MO-ra ezekből? ..Mert elég sok jó játék teljesen megszerezhetetlenné vált a piacon
  • sigmavirus1
    Hát ja, nekem is.:)
  • Jagi
    Ez több, mint elég ahhoz, hogy megvegyem ezt is^^
  • sigmavirus1
    Huuu...
    -Kombórendszer kibővítve(gáncs, leütések dragon hommingal + teleportálgatások)
    -Elvileg lesz egy RPG-s story mód is ahol bejárhatjuk az minden helyszínt és az egész végigmegy majd sima DB-től DBZ-n át DBGT-ig
    -130 karakter vagy mennyi, köztük, Garlic Jr., Hidegarn, Turles, C13, Lord Slug, Tapion stb.
    -át lehet majd változni harc közben is, meg majdnem minden saiya-jin-ek lesz Oozaru átváltozása
    -4-5 új pálya a régiek pedig átalakítva, és aszinták interaktívabbak is lesznek mint eddig
    -Fúzió
    -Co-operatív mód(2 játékos másik 2 játékos/gép ellen)

Asszem kb ennyi.
  • redraven8
    Nemtudjátok,hogy a Tenkiachi 2 mennyiben fog eltérni az 1 től? ...csak kíváncsiságból
  • sigmavirus1
    Értékelem én ezt, csak azt mondom hogy másolt játékokkal nem tudok sok mindent kezdeni.:)

Super DBZ nekem is megvan origiben.
  • redraven8
    Detto.... énis csak eredetit veszek...sokkal "feeling -esebb" :) .Meg jól mutat a polcon a gyüjtemény :) .Mellesleg nemis olyan drágák a PS2 es játékok... 3 ezer a budokai 3 eredetibe...sztem ennyit bőven megér.
  • BZS
    Nekem mind1 csak gondoltam jó fej leszek és odaadom! :P
  • sigmavirus1
    Én nem szoktam firkantani, inkább megveszem eredetiben.
    (Magyarországi megjelenés elött....Németországban!)
  • redraven8
    Nah...már nem érvényes a Budokai 2 es ajánlatom :) .. csak gondoltam jelzem időben