Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
[IMG]http://www.sg.hu/galeria/10574115691152314257.gif[/IMG]
Buu gyenge volt 😛
Másodjára Brolyval voltak gondok. : D
Most lvl 34 és kezdem újra.
Ja, Broly egy állat!
Ha meg Story modba nyomom vele...
nemtom van vmi az aláfestõ zenében.
szóval kész
Csak még mindig nemtok átváltozni Vegeto-ra, se Gogita-ra
vagy azt csak duel modban lehet?
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
2005-10-20 PlayStation 2 DragonBall Z: Budokai Tenkaichi (c) Atari *FULLDVD* *NTSC* START2 47x50 MB
The Elder Scrolls IV Oblivion----->>> ->>>\"A Godfatherben egy egész pálya áll annyi poligonból, mint ez a rák......\" By Szaby:)
Tenkaichit ez a nézdehátam kamerakezelés totál hazavágja, fõleg ha 2-en játszanátok. splitscreen verekedõs játéknál?! <#guluszem1>#guluszem1><#nevetes1>#nevetes1>
intel c2d @ 3ghz, gb ep31-ds3l, 2gbram, hd4850, sb live 24bit/audigy
Ki hogy csinálta?
Bocs, az Offért.
Tudom, hogy nem ide tartozik, de nem tudja valaki, hogy Xp-n hogy lehet elindítani a dragon ball millenium-ot? Csak mert töltöm a Tenkaichi-t és addig kéne valamivel játszani 😊
Hoppacska
ö ezt kimondta hogy nem lehet nálunk kapni?
Engem nem gyöztök meg csak igenis adok a véleményetekre ámbár én is utánna néztem idõközben amit cocobanana mondott és tényleg nincs még magyarországon (akkor a gameoverben warezost toltak? Ez lehetetlen akkor sztem ezért nem is mondták azt ott, hogy még nem lehet kapni magyarországon mert ezzel ugymond "veszélybe is kerülhettek volna" nmindegy).
Mindezek által a döntésem megszületett most megveszem a 3-at és késöbb mikor megjelenik a Tenkaichi kishazánkban akkor majd azt is beszerzem legális módon!<#eljen>#eljen><#smile>#smile>