5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Fyrex
    hát arra rakhatsz akármennyit
  • Crazy Mate
    Raktam egy Speed +4-et meg egy Speed +3-at az ozarura,de ugyanolyan lassú maradt,mit tegyek,hogy gyorsabb legyen?
  • sheva94
    hi!
    a budokai tenkaichiban az ultimate battleben miért van az hogy az ellenfél támadása többet vesz mint mondjuk duelingben???
    lehet tenni ez ellen vmit???
  • cocobanana
    Meglepö módon Android 16ost csinálták kicsit kurva erösre mert avval elsönek levertem mind a 100 embert. SSJ4 Gogétát is csak úgy ütöttem....
  • BZS
    Megöltem Krillint yeaaah!!!! :)
    Már csak 13 ember van vissza! :D
    Most már a saibaman a kuki :D
    na pás
  • sigmavirus1
    Asszem lehet ott is berakni itemeket, szal csak turbózd fel a karaktered tulajdonságait és mennie kéne.
  • BZS
    Hi!
    Help!
    A tenkaichit mindjárt végigviszem! Minden emebr megvan meg minden már csak a 100as tornából van vissza 14 ember! Szal a köcsög krillint nem tom leverni!
    Talán az segítene ha tudnám hogy lehetne megcsinálni hogy gyorsabban töltődjön a KI! Valaki eltudná mondani? Meg ha van tipp,ötlet hogy hogy tudnám leverni azt a kis bunkó-t akkor légyszi segítsetek!
    Előre is köszi!
    PÁPÁ! Jó8 all!
    ui.: ssj4 gogetaval viszem :)
  • Szuperkaraj
    tudsz majd igen, nagyon valószínű
  • sheva94
    Hi!
    A budokai tenkaichi 2-ben lehet majd fúzonálni mert az 1 ben ssj4gogeta a kedvencem és kiváncsi vagyok a 2-be tok e majd vele menni
  • Szuperkaraj
    Hello, igen, szívesen
  • Songoku18
    Hello a Sparking= a tenkaichi-vel?Köszi!
  • sigmavirus1
    Gondolom az Android sagában.
  • Crazy Mate
    A Tenkaichiben melyik sagaban lehet megszerezni perfect cell-t?
  • nicknév88
    megszerváltam brolyt meg omegát, de azt vettem ésre, hogy néhány map (west city, meg 1-2 szabadtér) duelben tournamentben és practiceben sem elérhetőek, ezeket a mapokat hogyan lehet megszerválni?
  • Szuperkaraj
    mintha már láttam volna egyszer....
  • Songoku18
    Hello!Szerednék venni EREDETI Budokai 3-at és Tenkaichi-t!Aki eladná az irjon a [email protected]!Az árat megbeszéljük!Köszi!
  • Callme
    Hello! Az utolsó 2 itemet akkor kapod meg, ha végigvitted a 100-as tornát és a World tournament-ben is lejátszottál minden bajnokságot. Mire ezeknek vége, tutira meglesz
  • Szuperkaraj
    gyááá....hát köszi:D
  • yajirobe
    Ha van valakinek eladó eredeti Dragon Ball Z Budokai 3 az írjon!!
  • sigmavirus1
    Utolsó elötti rész(63), 3 részre bontva:
    http://www.youtube.com/watch?v=W2Z3kLP9ZVg
    http://www.youtube.com/watch?v=Kx4_Y70A8oo
    http://www.youtube.com/watch?v=Ux1BnUE6LhI
  • Szuperkaraj
    nagyjábol tudom miről szól, meghogy mik vannak benne, csak nemláttam, az uccsó részekre nagyon kiváncsi voltam, csak nemtaláltam meg sehun :S
  • sigmavirus1
    Ja meg Cell és Frieza...:D
  • sigmavirus1
    Ja, van benne pár cool dolog:
    -az első SSJ4 átváltozás
    -Bebi saga
    -SSJ4 Gogeta fúzió
    -és az uccsó két rész, de azok baszottjók..:d

Egyébbként fos, főleg az első 20 rész dögunalom.
  • Szuperkaraj
    azt tudom :D
  • Dajin
    van benne ssj4
  • Szuperkaraj
    akkor talán jobb is hogy nem láttam :D....eddig nem sok pozitívumot hallottam a GT-vel kapcsolatban, ezek szerint nem véletlenül
  • sigmavirus1
    Szerintem sokkal gyengébbek, és látszik hogy fele ilyen elcseszett egyszerű "számítógépes" effekt, meg elhalványított szarság, egyszerűen bénán néznek ki. A Z-ben még nem voltak ennyire eltunyúlva és gyünyürűen meganimáltak mindent. Csakúg ymint a sima DB-ben.
  • Songoku18
    Hello!Akinek van eladó EREDETI budokai 3 vagy tenkaichi irjon erre az email-cimre mert megvenném [email protected]!A Budokai3 nagyon kéne!Köszi!
  • BZS
    az még nekem sincs meg...
  • nicknév88
    ahham, és Kaioshin-t hol találom?
  • BZS
    Logikus!
    Vidd végig a DU-t és akkor magától elő fog jönni és kiválasztod mit akarsz kívánni!
  • nicknév88
    Szeva all! Megtaláltam a 7 dragon ballt, hogy lehet a sárkányt előhívni? (budokai3)
  • Szuperkaraj
    nem láttam a GT-t, de én azért kiegyeznék ha olyan lenne minden mint a Z-ben :D
  • sigmavirus1
    Hála istennek nem úgy néz ki mint az animében, annál 1000x faszább a játékban. A GT-ben a lövéseket rohadt bénán rajzolták meg.
  • Szuperkaraj
    hát hasonlít, maradjunk annyiban, sajnos egyik támadás sem néz ki úgy mint az animében, dehát szerintem egyhamar nem is fognak úgy kinézni, de a kép tökéletes amit linkeltél
  • Crazy Mate
    Ok,akkor figyelmetlen voltam,de akkor úgy néz ki mint az animeben,vagy nem?
  • Szuperkaraj
    töltet:D
  • moralosan
    A "rakéta" ;D.
  • Szuperkaraj
    mikre képes az idézőjel! :D ( idézőjelben írtam ;) )
  • sigmavirus1
    Kamehameha is "sugár", attól még lövedéknek hívjuk, szal tökmindegy