5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Crazy Mate
    Nekem is meglesz még a magyarországi megjelenés előtt.
  • redraven8
    Nekem szerintem meglesz még megjelenés elött..mert külföldről hozza valaki :) Reméljük összejön.
  • BZS
    Ja és ha valaki megszerzi a Tenkaichi 2-t még megjelenés előtt az azonnal szóljon! ;)
  • BZS
    Én áttudom neked firkantani ha kell!
    Nekem az összes budokai meg van meg a super dbz! ;)
  • redraven8
    De sztem 5 ért vihető ha gondolja valaki
  • redraven8
    Hát még nemtudom :) ...inkább valami játékra cserélném... :)
  • sigmavirus1
    És csak úgy nem adod el?:D
  • redraven8
    Ha valaki tud adni érte egy budokai 3 at vagy soulcalibur 3 at akkor ráfizetek és odaadom a Budokai 2 őt eredetibe
  • sigmavirus1
    Hja, eleve ha amcsik csinálnak anime alapján játékot, abból nem sok jó sűlhet ki....:D
  • Fyrex
    az még a bannerba se került be :)
  • sigmavirus1
    Hja, ezért ajánlott minden meccs után háromszöget nyomni, visszalépni az elöző menüre és menteni! Aztán ha vesztesz, csak újratöltöd, a pontjaid meg megmaradnak, bár ezt ritkán használtam mert mire egyszer sikerűlt leverniük addigra már rohadtsok pontom lett.:)

MSN-em mostanában szaraxik, nem enged belépni(jelszó meg minden jó, de akkor sem), meg le is szedtem, majd egyik nap megpróbálom megint.
    Amúgy meg csak B3-ban tudok segíteni, B2 nincs meg..az egyetlen DB géjm ps2-n ami hiányzik..:D
    (na jó, DBZ Sagas sincs meg, de az fos, meg EU-ban ki se jött...)

• Fyrex
    én SSJ2 Gokuval nyomom, asszem nekem a legnehezebb

engem is Krilin fogott meg
  • BZS
    OK már megvan a cell game!
    De a retek krillint nem tom legyőzni a 100ból:(
    És még van 60 pontom!
    Félek ha az elfogy akkor game over! :(
  • BZS
    Add meg az msn-edet sigmavirus1 pls!
    vagy itt az enyém: [email protected]
    mert a kövi kérdések ezután a budokai 3 lesz majd a 2 :D
  • BZS
    Hát ez az! Én is super gogetaval viszem!
    De tetű lassan töltődik a KI plussz míg neki fullon van az energiája nekem csak negyedig! Buzi disc-jei ja!!!
    És a cell tornamentet hogy lehet behozni?
  • sigmavirus1
    Fusio itemeket nemtom, de a 100-as után kapsz 1 itemet, asszem a Master Skill-t, vagy azt lehet Cell Tournamenten kapod, má nemtom.

Krillin ellen...hát...na hagyd szóhoz jutni, különben állandóan dobálja a discjeit és lehetetlen közel jutni hozzá. Én Perfect Cell-el nyomtam le a 100 embert, de talán SSJ4 Gogetával ajánlott mert ő az egyik legerősebb figura alapból.
  • BZS
    A tököm ki van ezzel a buzeráns Krilinel!
    14. ember a 100ból és nem tom leverni!!! :@
    Van valami gyengepontja?
  • Crazy Mate
    THX
  • BZS
    Na már csak tényleg egy kérdés a Tenkaichival kapcsolatban mert tényleg végigviszem lassan,mert már csak 15 ember van vissza a 100as tornából!
    A fusion itemek végén van még 2 ami kérdőjeles!
    AZT MIKOR KAPOM MEG?
  • sigmavirus1
    Asszem igen.
  • Crazy Mate
    Azt a játék elején is lehet kívánni,amikor még nem csináltuk meg a többi sagat?
  • sigmavirus1
    Világbajnokság, kis Gokuval, Piccolo, Roshi, Tao Pai Pai stb. ellen.
  • xidal
    hell tudnátok mondani olyan boltot ahol 100 hogy van budokai3 lehetöleg debrecenben!!
  • redraven8
    Az utolsó kapu az milesz?...Ott ki ellen vagy és kivel kell külzdeni?
  • sigmavirus1
    Ja, arra akartam kilyukadni.

100-as valóban nehéz, főleg Krillin, meg SSJ4 Gogeta, meg a végén Goku. Meg nem ér sokat az a szutyok amit kapsz a végén.
  • BZS
    Köszi szépen!
    Azóta már szereztem 1et! Az első Saga-ban amikor a Tien és a Csáoz :P edz a paradicsomban! Szal ha jól értelmeztem az írásodat akkor azt még 6x megcsinálom és meglesz mind a 7 gömb!
    Plussz elkezdtem vinni a 100 as tornát vagy mit! És a 15ösnél megálltam mert már nagyon nehéz! Asszem elrakom holnapra! :P
    Na még1x köszi!
  • sigmavirus1
    Minden pályán vannak gömbök, és ha akarod akkor 1 harcot is választhatsz annyiszor amennyiszer akarsz hogy gömböt szerezz. Szal nem kell mindegyik pályán külön beszerezni. A legjobb talán az SSJ3 Gotenks vs Super Buu harc, ott ugye Kami's Templománál vagytok fent. Na ott mindig az épület belsejében van csak szétkell kurni egyszer, felszeded, aztán a Buu volleyball spec-el kinyírod Buu-t és megvan.
  • redraven8
    nekem is már csak 5 kapu hiányzik és végig viszem :) ....de a kristálygömbökkel asszem nekem is gondjaim lesznek ...
  • BZS
    Honnan tudjam melyiken van kristálygömb? Vigyem vévig megint az egésazet?
    De ugye a túlélős pályákon nincs?
  • Fyrex
    ezekszerint közelsem vitted végig

gyűjtsd össze a gömböket és az utolsó sagat kívánhatod majd a sárkánytól
  • BZS
    Egyszerű!
    Védekezz mint állat és amikor lő akkor meg nyomd le mondjuk a balra gombot és az x-et és elrewpül előle! És lődd valamint üsd mint állat!
    Ennyi! Gyakorold sokat és menni fog!
    MÉG MINDIG VÁROM A VÁLASZT AZ UTOLSÓ KÉRDŐJELES KAPU KINYITÁSÁRA!
  • redraven8
    Ha végigvitted segíts lécci,hogy amikor dermesztő ellen mész shongokuval és kikéne őt nyirni egy spirit bomb-al akkor te,hogy csináltad? Mert engem még felálni sem enged és szarrá lő....zsinorban 20 szor...úgyhogy már kezdek nagyon ideg lenni.
  • BZS
    Hali!
    Asszem végigvittem a Tenkaichi-t!
    De az utolsó karika az még mindig kérdőjeles (???)
    Miért van ez?
    Segítsetek pls ,mit csináljak hogy ne legyen kérdőjeles!
    Előre is köszi!
  • xy21
    thx:
  • sigmavirus1
    Vagy:

www.gamefaqs.com
  • sigmavirus1
    Azé nem válaszol senki mert senki sem tudja. Egyébbként meg úgy emlékeszem l vagy r gombot kell lenyomni és hozzányomni valamit, vagy hasonló kétgombos kombináció a megoldás. Egy biztos, 5 perc alatt rájön az ember...próbálkozz.
  • xy21
    De jó lenne ha vki válaszolna már az én kérdésemre!!!
  • redraven8
    hagyjuk..már rájöttem....és tele a tököm....asszem eladom ezt a szart..totál lehetetlen egy csomó feladat...minek is vettem meg eredetiben???....vááá
  • redraven8
    A Tenkaichi-ban amikor gokuval mész és Dermesztő "különleges erők" csapatából kell végezni pár emberrel a Kaito ken kivégzéssel akkor azt ,hogy lehet aktiválni?...Mert berakja,hogy mivel lehet előhozni de hiába töltöm maxra a karaktert és hiába próbálkozom nem adja be :( ...és ez még a játék eleje.
  • xy21
    Neharaguggyatok de most egy kicsit másról kérdeznék de ez az egyetlen aktív DB topic.A GBA-s DBZ Supersonic Warriorsban hogy lehet a KI támadásokat előhozni?
    Mer nekem egy se sikerült még...