Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
éld úgy minden napod, mintha az lenne az utolsó! Azt egyszer úgyis bejön. HyperActive
én most tartok a The Destructive Majin fejezetnél ( ha jól emlékszem a címére ) amikor Buu-val kell mindenkit legyõzni
így a helyes kifelejtettem egy két szót😄D<#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2>
Én is csodálkoztam nagyon nagyon, hogy megjelent PC-re még visza is kérdeztem ez a játék és ilyen tipusu játékok soha sem jelenek meg PC-re! Ha belegondolunk szinte egyetlen egy fight(os) játék sem volt PC-re a Mortal 4 óta sõt bátran kimerem jelenteni, hogy egysem volt azóta (ha mégis lett volna akkor elnézést de a Mortal Kombat 4-nél egyik sem volt jobb ez tutti viszont) ráadásul nem, hogy ilyen gém ilyen már soha nem fog futni PC-n max emulátorral!<#eplus2>#eplus2>
mi pc-re ugyanmár soha sem fog kijönni
Amugy jó tudni, hogy már rég kijött PC-re de azért megkérdezem ez egészen biztos mert ha kijött volna lehet, hogy a G.O-ban azt mutatták volna be és ha egyáltalán kijött is volna akkor legalább emlitést tettek volna rólla miközben jáccottak a PS2-es verzióval!<#dumcsi>#dumcsi>
Különben a G.O-t én nem csipázom nem értek velük eggyet az értékelésekben meg sok mindenben de most az egyszer közösnevezõn vagyok velük ebben a témában!<#smile>#smile>
Képek, trailerek
Amugy mi ez a Ban plz vmi nem tetszik?<#nemtudom>#nemtudom><#idiota>#idiota>
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
Már megjelent a game Pc-re?
Ez nem csak Playstation-re jelent meg?
Hoppacska
Trailer
A letöltését sajna nem tudom mert engem nem érdekel ily módon a game ugyanis nincs chip a PS2-ömben! De mondjuk egy Torrent kliensel letudod kapni biztos! <#nyes>#nyes>
6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz