5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Balyy
    Jó alaposan megvered h már alig maradjon élete, kigyüjtöd a ki-t maxra (kék lesz és csökken) majd L2+háromszög+felfele nyíl! Bár ez csak tipp de ha jól emlékszem ezzel a támadással kell kinyirni!
  • Songoku18
    Hello!A tenkaichiben mikor tarakszal kell legyőzni az összerakott dermesztőt mit kell nyomni a végén hogy ugy végeze ki ahogy kell mert már kétnapja ott vagyok és egyszerüen nem tom megcsinálni!Köszi!
  • vki
    Vannak olyan dolgok, amik csak a story mód többszöri végigjátszásakor lesznek aktívak.
  • Crazy Mate
    És lehet kitérőt tenni,de ezeket nem jelzi ki,a kitérőket neked kell megkeresned.
  • Crazy Mate
    A pályákon vannak kristálygömbök,a namekon,vagy a városban kapsz dragon radart,az kijelzi a gömbök helyét,story modon kívül lehet verekedni(1p vs com,1p vs 2p,2p vs com,com vs com),lehet gyakorolni(practice),és van world tournament is,stb.
  • Songoku18
    Hello!A budokai 3-ban hogy lehet összeszedni a gömböket és mirejók?Miket lehet csinálni mert én egy nap alatt végég vittem és nincs benne sok mérközés(kb 20)!Mindig a piroskörhöz mentem a térképen lehet valahogy kitérött tenni?Mit lehet még csinálni a storymodon kivül?Köszi!Hello!
  • sigmavirus1
    Mikor DA-ban kiválasztasz egy ellenfelet néha csak úgy randomra betőrnek új ellenfelek az arénába. Ez t eljesen véletlenszerűen történik, és ha legyőzöd kapsz új cuccokat mint pl: Cell Games, WEGOTTAPOWER(többféle felkiáltójel mennyiséggel), Saibamen, Cell jr, meg taloán Sparking is van..
  • vki
    Köszi a választ. Lenne még egy olyan kérdésem, hogy Saibamen-t, és Cell Jr.-t hogy lehet megszerezni? Mert olvastam a gamefaqs.com-on, hogy meg kell "törniük". De ezt pontosan hogy érti? Ugyanis egy 16-os TeenGohannal nekimentem egy 44-es Nappa-nak, és legyőztem, de sehol semmi. A válaszokat előre is köszi.
  • sigmavirus1
    35.
  • vki
    OFF

Goku melyik GT részben változik át SSJ4-be?

ON
  • vki
    Na megvannak az Ultimate-ek, mostmár csak money kell a breakthrough-okhoz.
  • vki
    Nekem azért kezdte ismételni, mert Videl nincs meg. De hogy tudnám megszerezni? Oltastam többféle módot is, de egyik sem jött össze. Valami ötlet?
  • sigmavirus1
    Nekem is elkezdte ismételgetni, de mondjuk pár karinak eleve nincs is ultimate-je(pl. Cell jr., Saibamen, Kaioshin).
  • vki
    Vááááááááááááá! Ilyen nincs. Hercules/Mr. Satan Ultimate-jéig beadja, onnantól kezdve se kép, se hang. Kezdi előről. Super Dragon Fist, Justice Pose, Burning valami,...
  • Crazy Mate
    Kívántam a sárkánytól valami passwordos izét,ez mire jó?
  • Songoku18
    Jah és nem tudok egy oldalt ahonnét lehetne leszedni budokai 1,2-öt?A tenkaichi 2 -mikor jön ki?Köszi!
  • Songoku18
    Hello!És azt hol irja hogy kit milyen támadásal kell megölni?Köszi!Szia!
  • vki
    A 11 DU-s már megvan. Na akkor mehetek pénzt szerezni KidGohannal.
  • moralosan
    a gömbökkel kívánod, nem veszed
  • sigmavirus1
    Előbb asszem meg kell szerezni a DU módban mindnekinek a Breakthrough-ját, utánna ha az össze skarakter meg van nyitva, a shop-ban kaphatóak lesznek az Ultimate Attackok, ha azok is mind megvannak, akkor utánna minden figurának kapható lesz a Breakthrough is(Kid Goku-val kezdi majd és így megy sorba, összesen úgy 2 milla kell majd hogy mind meglegyen).
  • Crazy Mate
    Ok,thx.
  • vki
    Az lehet, hogy meg lehet venni, de nekem még 1x sem adott be, pedig már félmilát biztos, hogy elvertem a gamble-re.
  • sigmavirus1
    A Tenkaichiben minden karakter béna, kevés támadása van, és a legtöbb elevbe ugyanaz mint a másiknak.

Broly-t Kamehamevel lődd le, ha nem hagy tölteni, dobj rá egy háromszöggel feltöltött KI blastot és hátraesik, minden időt hazsnálj ki az erőd feltöltésére hogy szarrá lőhesd.
  • sigmavirus1
    Dragon Universe módban kívánhatod a sárkánytól. Azoknál a karaktereknél akiknek nincs DU módjuk asszem meg lehet venni a skillshopban.
  • Crazy Mate
    Brollyt hogy lehet megölni?
  • Crazy Mate
    Megszereztem a Tenkaichiben ssj4 goku,sok idő volt,de nem volt nehéz,viszont teljesen fölöslegesen csináltam meg,mert ssj4 goku nagyon gyenge bénák a támadásai,melyik karaktert érdemes megszerezni?
  • vki
    Akkor mivel tudom azokat a breakthrough-okat megvenni?
  • sigmavirus1
    Igen. De Baba gömbjeivel 2 videót tudsz megnyitni.
  • vki
    Elolvastam megint, és az kimaradt, hogy az Ultimate-ek is kellenek a golyókhoz. Ultimate alatt a SkillShop-ban 50e-t pocsékolt kapszulákat érti?
  • vki
    Hi!
    Olvastam a gamefaqs-on, hogyha a DU-ban mind a 11 karakter Breakthrout-ját megszerezem, akkor meg tudom venni Baba kristálygömbjeit, amivel tudok egyéb Breakthrout-okat venni. De hol tudom Baba golyóit megvenni? A válaszakot előre is köszi.
  • Crazy Mate
    Már tudom,The Revenge of Baby című sagaban meg kell ölnöm baby vegetat,és akkor megkapom ssj4 gokut.
  • Crazy Mate
    Akkor csak azt mondja meg valaki,hogy melyik sagaban kapom meg.
  • Crazy Mate
    Nekem nincs memória kártyám,és sok idő lenne egyszerre végigvinni,úgyhogy légyszi segítsen valaki.
  • sigmavirus1
    Vidd végig mindegyik sagát és meglátod.
  • Crazy Mate
    Úgyértem melyik sagaban,azt olvastam,hogy super android 17-et kell megölni,de őt melyik sagaban?Azt a sagat valahogy fel kell oldani?Ha igen,akkor hogy?
  • Crazy Mate
    SSJ4 Goku-t hogy lehet megszerezni?
  • BZS
    Tenkaichi kipörgetve!!! ;)
  • sigmavirus1
    Attól függ alapból mennyi a speed-je, de Oozaru amúgy sem hiszem hogy sokkal gyorsabb lesz max-on.
  • Crazy Mate
    Mert lehet,hogy nem legyőzni kell,vagy egy bizonyos támadással kell legyőzni pl.: vegitával c19-et(dagadt fehér android) csak big bang attackal szabad megölni
  • Songoku18
    Hello!A Sparkingba van olyan hogy legyőzöm az ellenfélt és nem irja ki hogy kész az miért van?Ha megverek valakit és kapom azokat a +valamiket mit tudok velük csinálni?Hogy tudom mondjuk songoku alakjait megszerezni?Köszi!