Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

And 1
oks akkor lehet hogy megvárom a ps3-t. mert minek vagyek arra a fél évre egy ps2-t mert utána már jön az ujabb az királyabb meg minden azt megint az lesz hogy a ps2 már elavúlt lesz mint most a ps1. há majd részletre 1 ps3 azt királyság lesz 😄

UltimateGamR
elindulnak , sõt még a ps1-es játékok is

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

And 1
hello. valaki nem tudja esetleg ha kijön a ps3 akkor azon el fognak indúlni a ps2-s gémek is ?

Balyy
sziasztok nincs valakinek eladó DBZ budokai tenkaichi használtan eredetibe?
Bár ha új és olcsóbban adja az se baj!😊

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

ronihun
😄 Jó ok...😄Ha meglesz egyáltalán😄

...

igen <#idiota>

De minek kérdezel ennyit? Majd ha meglesz, akkor kitapasztalod. 😛

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

ronihun
Áááá..Tehát egyszercsak ott lesz és kész?😄

...

Fyrex
Egyszerûen mikor fusionálsz odarepül gokuhoz vegita, és megtörténik az aktus 😊

Avanti Crociati!

ronihun
😄 Bocsi de télleg kiváncsi vok!😄

...

Fyrex
ez mondjuk szõrszálhasogatás 😊

lehet és kész 😊

Avanti Crociati!

ronihun
Csak azt nem értem hogyha ugye pl:Goku és Dermesztõ harcol például akkor hogy lehet fúzionálni pl Vegitával?Mert Vegita nincs ott 1-1 lleni harcnál!😄

...

Fyrex
1; inkább 8-10 szvsz
2;3; leht
4; Tenkaichi

Avanti Crociati!

Fyrex
lehet

Avanti Crociati!

ronihun
Óóó...köszi!😄 Egy tényleg utolsó kérdés:
Hogy lehet Fúzionálni?Vagy lehet-e egyáltalán?Köszönöm mindenkinek az eddigieket is😄

...

avaava
1. 6000-8000 Ft
2. lehet ssj4 goku, ssj4 vegeta, ssj4 gogeta
3.lehet
4.Budokai 3

ronihun
Akkor egy utolsó pár kérdés!😄
1.-Egy Joystick mennyibe kerül?😄
2.-A Budokai 3-ban lehet SSJ 4-gyé változni?
3.-Lehet egyáltalán átváltozni?😄
4.-Szerintetek a Budokai 3 vagy a Tenkaichi a jobb?😄
Ennyi lenne!😄

...

Fyrex
10-20 ezer között mozog

jah és kérdezz nyugodtan 😊

Avanti Crociati!

ronihun
Megint én vok...bocs hogy megint kérdezek..gondolom már falramásztok tõlem.De azt szeretném tudni hogy egy chip mennyibe kerül?😄

...

ronihun
Köszi! A PS2-re gondoltam.Még átgondolom!Jóéjszakát és mégegyszer THX!

...

God of War
Hogyha PS2-re gondolsz akkor nézz fel a www.gamestore.hu-ra,ha a Budokai 3-ra akkor a www.576.hu-ra!
PS2 35e körül az oldalon Budokai 3 pedig 8e.
Remélem tudtam segiteni.

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

ronihun
Nem tudjátok honnan lehetne venni vagy valami?Nem használt kéne!Köszi!

...

Fyrex
ha csippelsz meg minden akkor azér inkább egy 50-60as

Avanti Crociati!

God of War
30-40e köröl mozog.
A Budokai ténleg jó.

ronihun
Mennnyibe kerül egy PS2?

...

Hello!Ha megengedheted magadnak hogy ps2t vegyél akkor vedd meg. Nem csak a Budokai miatt hanem maga amiatt is hogy jobban jársz 1 ps2vel minthogy minden félévben újítanád a gépet.Amúgy jó játék és sok jó játék van még ps2re amiért érdemes megvenni😛

ronihun
Császtok!Az lenne a kérdésem hogy mennyire jó a Budokai 3?Mert nincs PS2-õm és a bemutatók alapján tetszett.Ezért nemtom hogy vegyek-e PS2-õt azért hogy ezen a játékon játszhassak?

...

Fyrex
az szép erre elpazarolni 4 hszt 😄DDDDDDDDDDDDD

Avanti Crociati!

fórumot tessék használni!

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

@freemail.hu

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

bocs ez a cím atitech

Videókártya:ATI HD 2600 XT,Alaplap:MSI k9N neo V2 RAM:Kingmax 2*1GB TÁP:400W Codegen winchester:WDC SATA 320GB

ha kell valami segitség a budokai 3 vagy a tenkaichi ben akkor irj ide:[email protected]

cool

Õt talán a legnehezebb, szal:

Kezdd el újra nagy Gohan-nal a Dragon Universe-t, keresd meg Videlt, itt lesz egy kis duma. Mindig Videllel beszélj, vagy újra menj el hozzá - sajna már nem emlékszem pontosan - miután kiadja Gotent ellenfelednek, legyõzöd. Ezek után menj Kamihoz, itt gyõzd le Piccolot. Megjelenik a Daburás jelzés. Most figyelj: az itt található hegyek térképen lévõ ÉK-i részéhez kell menned, hogy beszélj Vegitával. Menj Daburához, gyõzd le. Vegita bekerül Buuba, menj utána, majd gyõzd le. Nos miután megvolt a harc, menj arra a helyre, amit jelöl a térkép. Itt nyomd be a Ki-érzéket, és keresd meg az erdõknél Supreme Kait. Valahol Central City közelében lesz.

Remélem tudtam segíteni, miközben játszottam néha írtam fel dolgokat, meg neten is keresgéltem.

God of War
kérdésem lenne:
Supreme kai-t vagy hogy hivjákot hogy kell magszerezni mert már csak az van a többit sikeressen megszereztem

vidd végig elõször az összes karival a story-t, aztán meg dragon arenaban verj le pár embert, bár nem biztos, hogy így van.

Amúgy most veszem észre, tök rosszul írtam le a gombkombinációt 😄.

UltimateGamR
Sikeresen végigvittem Son Gokuval a történetet. köszi moralosan , áttudtam változni SSJ 3ba is 😊

Kérdésem a köv lenne: World Tournamentbe csak az alap 3 roundos van meg , hogyan tudom unlockolni a másik kettõt??? ( amibe több round van )

UltimateGamR
ps2-vel

én másolt ps2vel <#idiota>

ti emuval nyoimjátok vagy eredeti
ps2vel?

mi végig nyomtuk a sagast tudok hátha tudok segiteni a sagasban

Én még nem "okosítottam" meg a gépem, de az elsõ játék lesz amit beszerzek. Sok videót láttam a játékból, mindenesetre az egy igazán jó pont, hogy nem kell azt a sok, majdnem félperces átvezetõket VEREKEDÉS közben nézni 😊 - pl. Dragon Rush is ilyen, a Big Bang Attack, meg a többi Super Attack (tudom, hogy a DR nem az 😊).

egypszichonauta
nekem a tenkaichi a kedvenc verekedõs játékom...

Super Saiyan 3ra gondolsz? Felfedezõ módban be a skillekhez, ott tedd be. Rámész a harcmezõre, feltöltöd a Ki-det, megnyomod az X + [] + O kombinációt és átalakulsz.

UltimateGamR
Budokai 3hoz lenne egy kérdésem:

Son Gokuval vagyok épp Cell ellen , emgszereztem a SuperS. képességet de nem tudom hogyan tudom elõhozni ? aki tudja plz egy billentyûkombinációt , köszi

Smithie
THX Moralo!😊

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

hasznos honlap ez. 😊

Smithie
És még azt szeretném megtudni hogy ki mennyire szereti a Tenkaichit?Mert én eddig ezzel nyomtam a legtöbbet.

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Smithie
Üdv.Van valaki aki esetleg végigvitte a DBZ Sagas-t?Mert elakadtam egy résznél,igaz csak 2 orát nyomtam eddig mert nincs tul sok idöm...

Helló.
Lenne 1 hülye kérdésem. Nem tudom, hogy a budokai 2-ben hogyan lehet felvenni a kristálygömböket. Kérlek segítsetek.
Köszönettel: Ádám
ja