Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
SPIRIT BOMBBAL ÖLD MEG!!!!!!!!!!!!!

annyit tesz hogy ne ütéssel öld meg hanem ráküldöd a spirit bombot és meghal

nem értem ezen mi bonyolult magyar ember megérti

te azzal ölted meg hogy leütötted

tiszta barátom? 😊

Avanti Crociati!

ronihun
Én meg úgy öltem meg hogy kivédte a Spirit Bombot ----- <kb ennyi maradt az életébõl,én meg leütöttem és nem lehetett!

...

Fyrex
ha spirit bombbal ölöd meg akkro vissza lehet menni

és ott van a térkép jobb alsó sarkába ha jól emlékszem

Avanti Crociati!

ronihun
Hogy a **** lehet átváltozni SSJ4-be?Volt egy végigjátszásba hogy a Kidbuu-t egy Spirit Bomb-bal gyõzd le és utána keressem meg az SSJ4 Goku-t.Nem is lehet utána visszamenni a térképre repülni!Akkor hogy a pi***ba szerezzem meg?

...

God of War
Sikerült szereznem egy ritkaságot(lehet hogy nem az de számomra az)Dragon Ball Budokai 1 ezt már nem is forgalmazzák.Nagyon jó bár nem olyan jó a grafja mint a BDZ Budokai 3-nak de azért nem rossz.
Mennyit kostál a DBZ Budokai Tenkaichi?Jah a Tenkaichi2 mikor jön ki?

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Balyy
Az már abban a kis "videóban" van amit bead ha másodszor is megnyomtad az L2-t!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

srácok, a fusionhöz elõször el kell ütni/rúgni a fenébe az ellenfelet, hogy "idõd" legyen az átalakulásra - tehát ez után kell megnyomni az L1-et vagy 2-t.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

JIPPPIÁJÉÉÉHÚÚÚÚ <#idiota>

<#worship><#worship><#worship>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

kössz, majd megpróbálom : )
ha nem megy, majd még jövök 😉

Balyy
bocs L2-t mind a kétszer!

Balyy
Nem tom mennyi energia kell hozzá de töltsd fel maxra majd nyomd meg az L1-et!
Befog pirosodni a karakter(sajna ezt nem tom hogy hívják) és utána menj oda az ellenfélhez és mégegyszer nyomd meg az L1-et!

igen, a 3ról beszélek. be is raktam, de egyzserûen nem tudok átváltozni 😞

Balyy
gondolom budokai 3ról beszélsz! mondjuk a tenkaichivel még nem játszottam(sajnos)! Be kell rakni azt a skill-t gokunak v. vegeta-nak az edit skils-ben!

úgy értem vegitová

nekem is az lenne a kérdésem, h ha többször végigvittük son gokuval és vegitával, akkor hogy lehet átváltozni? már rég játszottam vele, asszem volt egy fusio kártyám is.

nemrossz, de remélem a storyt valahogy megcsinálják benne, a másik, a Super Dragonball Z az mire jön majd ki?

UltimateGamR
Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2
( no ilyenkor van az hogy megint besz*pták a PCsek , jön a folytatás!)

no és a Super Dragon Ball Z

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Budokai 3 walktrough vagy Budokai 3 FAQ megteszi a gugliban 😉

ronihun
-.- Hogy keressem meg a Google-ba?"Mikor lehet SSJ4-é változni a Dragon Ball Z Budokai 3-ban?"?

...

néha használd már a google-t 😛

Fyrex
meg kell találni a storyban

Avanti Crociati!

Balyy
Természetesen songokuval ill. vegetaval kell végig vinni a történetet(dragon universe) de asszem elsõre nem kapod meg! De lehet sajna erre nem emlékszem! Viszont h bizonyos dolgokat megkapj mindenképp végig kell vinni többször is fõleg songokuval!

ronihun
Egy kérdés!Mikor lesz SSJ 4?Kivel kell kiakasztanom hogy meglegyen?

...

Fyrex
nem kell megvenni, nemtom már hogyvan, karakter választásnál jobbra balra gomb asszem

Avanti Crociati!

ronihun
Végigcsináltam!De nemtom megcsinálni mert valszeg nem jót nyomok vagy mi!De hogy lehet ruhát cserélni?Meg kell Venni?

...

Fyrex
csináld végig a tutorialt és minden menni fog

Avanti Crociati!

ronihun
Hogy lehet ruhát cserélni bármelyik karival?És hogy lehet olyan nagy támadásokat mint pl:Genki-Dama(Spirit Bomb)?

...

avaava
Nah mien az oldal?

ronihun
THX!

...

avaava
http://www.dragonballgames.atw.hu/
itt foglalkoznak/tak a budokaival pontosabban cask a budokai 3 van kidolgozva de az elég szépen. ide felnézhetsz nyugodtan

egypszichonauta
repkedjél össze vissza,vagy a másik megoldás,hogy egybõl nyomsz rá egy kamehamét,majd egybõl töltesz amikor felkell megint ráküldesz egyet,és így tovább,nyugi majd buus résznél is lesz ilyen túlélõs az még keményebb lesz...

Jagi
mozogni?

UltimateGamR
DB Budokai Tenkaichiben kellene egy kis segítség!

SS saga( legelsõ )-ban amikor Son Gokuval kell harcolnom Vegitával amikor már átváltozott majommá. Feladat hogy túl kell élni még az idõ lenem jár.
Egyszerûen sehogy nem élem túl ha közel vagyok hozzá 3 ütéssel lenyom , de ha távol akkor rámdob két sziklát és akkor is meghalok.
Van valami taktika hogy kellene túlélnem ezt a gyilkos menetet ?

Jagi
és az ép-tek folyamatosan csökken...
ma már nem olyan gáz mint karácsonykor... (azóta van meg a game), de az elején szivatott kid Buu is : )
SuperBuu-t meg 10-ból 9-szer nagyon elverem 😊

Szóval meg lehet szokni, egyébként GOTEN rlz 😄

Balyy
Magyart nem tok de van sok külföldi ahol leírják h mit h lehet megszerezni! Érdemes nézelõdni mert vmire én is csak úgy jöttem rá h utána néztem!

ronihun
Én biztos hogy a legkönnyebben fogom kezdeni mert még nemtom mire számíthatok nehézségileg.Nem tudtok amúgy egy magyar oldalat ami direkt a DBZ Budokai-kal foglalkozik?

...

Balyy
Amikor elkezdtem nekem se volt könnyü de egy idõ után bele lehet jönni! Az elején érdemes a legkönnyebb fokozaton játszani! Jelenleg 99%nál vaok (sajnos 😞) és már z3 fokozaton nyomom! (ez a legmagasabb)

ronihun
Akkor anyira nem gáz?Huuuhh..megnyugodtam!

...

UltimateGamR
van benne könnyû és van benne nehéz rész.
Volt hoyg a Budokai 3ban Buu-nak legalább 50szer mentem neki , oylan nehéz /aki játszott vele , arra gondolok amikor Sun Gokuval Buu testében kell harcolni/

ronihun
Még egy kérdés!Tényleg olyan nehéz a gém ahogy hallottam?Mert én olyanokat hallottam hogy nagyon nehéz meg hogy ez a legnehezebb gém amin eddig játszott meg ilyesmiket!Ez zavar mert hogyha téleg olyan nehéz és nem fogom élvezni akkkor hiába vettem PS2-õt!😞

...

Jagi
A story elõrehaladtával kapod õket

ronihun
A SSJ szinteket is meg kell szerezni?

...

Jagi
Nagyon helyes! Jó gamet kívánok 😊
(Gotent ajánlom figyelmegbe, mókás figura! 😊)

ronihun
Hát köszönöm a választ.Elõbb voltam épp beszéltem azzal aki majd hozza a PS2-õt és már egyúttal megvettem a Budokai 3-at!

...

sigmavirus1
Hozzátenném:
-Budokai 3 hetekre leköt annyi minden van benne.
-Multiplayer isteni benne.

Tenkaichi:
-rohadt rövivid, míg az alap 3 saga elég hosszú addig a többiben van kb 2-3 harc.
-a super finishing move-ok között és a sima spec-ek között a legtöbb karakternél semmi külömbség, ismétlõdnek, pl. majdnem minden karakter ugyanolyan kamehamehat nyom el.
-harcrendszer nem rosz de még van mit fejleszteni rajta.
-Multiplayer itt sme rossz.

Szal, B3 egyenlõre tartalmasabb, változatosabb.
Tenkaichi még fejlödõben van, talán a második rész már jobb lezs mint a B3.

Viva La Virus1!!!

Budokai 3t csak azért mondják hogy jobb mert:
1.Át lehet alakulni harcközben.
2.Látványosabb technikák a karaktereknél.
3.Kidolgozotabb Story Mód
4.Látványos fúzió.
Mig a Teinkaichi:
1.Nem lehet átalakulni harcközben,elején kell választani hogy super xyz vel leszel. Negativum. Föleg ezért nem szeretik mert kivették belöle.
2.3D-s az egész harc és szebb a grafika(Cell pixeles vagyis teljesen a rajzfilmet leutánozták),jobban kidolgozták a bolgyókat. Ez pozitivum.
3.Szakadnak a ruhák és sebesülnek a karakterek. Pozitivum
4.Több a Story lásd végig lehet vinni a GT és a Moviekat.
5.Osztott képernyö
Összefoglalva nekem mindkettö játék tetszik szal akármelyikkel is játszol mindkettö élvezet fog adni.

ronihun
Sokan aztmondják hogy a 3 jobb mint a Tenkaichi.Azt csak én láttam úgy a videókba hogy a Tenkaichi-be nem ugyanolyan a Multiplayer mint a 3-ban?Mert én úgy láttam mintha a Tenkaichi-ben elválasztaná középen a képet a 3-nál meg nem.

...

And 1
húú ebben van valami 😄

PS3t ne várd meg mert csak húzzák vele az idöt mikor jelenik meg és baromi drága lesz+még a chip is drága lesz és na meg beszrezni a ps3 játékokat az már megint más tészta....

ronihun
Ha minden jól megy akkor pénteken meglesz a PS2-õm és egyúttal remélem a Budokai 3 is.

...