5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • BZS
    http://cdcovers.cc
  • Crazy Mate
    Honnan vannak a borítók?
  • ronihun
    100% hogy október 27?úgy látszik nem.:D most tök szomorú vok.várhatok még 12 napot.:(
  • vki
    Most olvastam az Atari oldalát, van rajta egy rossz hír.

"The release date of Dragon Ball Z: Budokai Tenkaichi 2 has moved a week to the new date of November 3rd." Vagyis a Tenkkaichi megjelenése 1 héttel el lett tolva.

Valahol írtátok, hogy a DBZ-től a DBGT-ig mindenki benne lesz. Ebben a cikkben van egy sor:
    "The complete DBZ mythology, from Dragon Ball to Dragon Ball GT; a total of 9 games modes for a toal DBZ Experience." Ha jól fordítottam, akkor elvileg mindenki benne lesz a DB, DBZ és DBGT-ből.
  • vki
    A újabb TV-k kezelik az NTSC rendszert is, de ha nem is kezelné, akkor ott az RGB kábel. Nekem van egy kis Alfacentauri TV, az NTSC-t nem kezeli, de a Budokai3 USA-s verziójával mégis színesben játszom.
  • rodzsi
    hali all.
    azt szeretném kérdezni h látam neten h le lehet tölteni a dragonball tenakichit rapidos okossággal, de ntsc a kodolása ugytom h a magyar tvk pal-osak na most megoldhato lenne h mégis tudjak gamézni ezzel a fantasztikus gammével? mert most vettem ps-t és imádom ezt a gammét és feltétlen kiszeretném probálni, a 2ik részével együtt ami remélem hamar beszerezhető lesz
  • brodix
    Most olvastam egy hírt,és 100%,hogy Okt. 27-én kerül a boltokba!
  • brodix
    na így már jó!
  • brodix
    (nem így akartam:D)
  • brodix
    HI!!!
    MO-n mikor jón ki a Tenkaichi 2?
    És mennyi lesz?
    Nekem meg van a Tenkaichi 1,de azt már rég kiakasztottam,úgy hogy mégis csak meg kéne majd venni.
    Különben én láttam egy videót róla és nagyon cool,de nem sok újat véltem felfedezni.Viszont van 3 dolog amit egyből észre lehet venni.
    1:Új karakterek
    2:Új technikák
    3:Át lehet változni a játék közben(ez nagyon fasza lesz,legalábbis a videoban az volt
    És persze vannak amiket lehet hallani:Új mozgásrendszer,új harc típusok(pl:3-3 ellen[az nagyon fasza lehet majd]).
    Úgy hogy nagyon fasza lesz majd!!!
    De addig is itt van nekem a jó öreg Budokai Tenkaichi!!!:D
    Tenkaichi
  • UltimateGamR
    egyik se , de egy hete rendeltem meg a Budokai 1et , Budokai 3 Collector editiont , igy 2 eredeti taggal bűvül a család
  • RiM
    aztaleborultszivagépit, ebből hány eredeti? :D de ha nem azok akkor is angyon szép látvány
  • UltimateGamR
    törölt hozzászólás
  • RiM
    ha "atomerőmű" géped van akk esetleg az 1et 30 fps-sel, de am nemhiszem h élvezhető szal vegyé ps2őt
  • ronihun
    Az 1-et asszem lehet
  • GyuriX2572
    Gondolom már párezerszer megkérdezték, de PC-n lehet élvezhetően futtani valamelyik Budokai-t emulátorral? (link) Köszkösz!
  • ronihun
    :D Akkor mindegy.Amúgy most okt. 27 vagy 25 a megjelenés?
  • Fyrex
    kurvára ugyanaz mint ezeken a képeken ergo semmi értelme...
  • ronihun
    -.- én olyan képekre gondoltam amiket ők fényképeznek a játékról amikor ők játszanak.
  • RiM

pl ez is egy kép, de alatta is van. de ha felnéznél a gamespotra akk látnál képeket
  • ronihun
    Nem tudtok felrakni egy pár képet a Sparking neo-ról?
  • Fyrex
    hát az nem egyszerű

igazából én sosem voltam jó ebben a leírogatósban mert mindig érzésből nyomom és nem figyelek rá

valahogy fel kell ütni aztán háromszöggel kell teleportálgatni

többet nemtudok segíteni sry

angolosítás nem jött még ki?
  • Callme
    Hello mindenkinek! NEm tudja valaki, hogy a Sparking Neo-ban hogyan kell a "három teleportálásos" kombót megcsinálni?
  • Crazy Mate
    Van valamelyik játékban online mod?
  • Crazy Mate
    THX
  • Fyrex
    cdcovers.cc

...
  • Crazy Mate
    Megtennéd hogy átküldöd a kinyomtatható borítóját e-mailben?([email protected])
  • Fyrex
    ^^

erről van szó :P
  • Dajin
    elég ferdén van vágva a borító:D
  • Fyrex
    kicsit jobban megnézed választ találsz a kérdésre :)
  • ronihun
    Ez eredeti?ha igen akkor mennyi volt? ha mg nem az akkor sry
  • Fyrex
    hát van ennél szebb látvány? ^^
  • Dajin
    mivel többfajta fuzió van többfajtaképpen lehet előhozni őket, vana mit dragon rushal(gombkitatlálós módszer) L2-vel átmész pirosba és jonagyot belevágsz/lősz az ellenbe majd kör, van átmész pirosba, és és az ellenfél előtt L2 ujra(ez alapbol az ultimate attack, amivel sok esteben felrobbantod a bolygot, de ha fuzio van berakva, akkor először ez az átváltozás) szal amit te akarsz, az L2-vel átmész pirosba, majd ellenfél előtt ujra L2, ekkor felütöd/felrugod, és gyors kapsz egy kombináciot, amit bekkel ütni
  • yajirobe
    Hello
    Gondolom elég amatőr kérdés lesz a következő,de még csak nemrég vettem meg a Budokai3-at. Szóval ott járok hogy, Dragon Universe módban Gokuval Kid Buu-nál járok de előtte kaptam egy potara fülbevalót, berakom skillekhez de nem tudom használni. Nem tudok átváltozni Vegettová. Hogy kell átváltozni? azt írja hogy p+k+g+e gombokat nyomjam de hát nekem nem változik át. Valaki magyarázza már el mert már kezd idegesíteni hogy mért nem megy!
  • Fyrex
    hát gyerekek ez fantasztikus lett

kötelező darab
  • cocobanana
    4.c nem veszi észre és sikeresen elloptad a játékot.
    Amúgy meg ha ellopnád a játékot és észrevenné az eladó attól még nem kerülnél börtönbe,csak kikénne fizetned a játékot,esetleg kicsit kér kárpótlást,jobbik eset ,hogy nem csinál belöle nagyügyet és egy bocsánatkéréssel elvan intézve.De persze ez mind attól függ milyen kedves az eladó és milyen boltról van szó:)
  • Callme
    Hello! A Sparking Neo-ban Vegitával direkt nem lehet Majin-be átváltozni?
  • Balyy
    Hy!
    Lehet már tudni vmit h kapható lesz-e mo-n?
  • RiM
    a bolti letöltés menete:
    1.megkeresed az adott boltot ahol kapható a game
    2.megkeresed a bolton belül azt a helyet ahol megtalálható
    3a.berakod a játékot a kosárba
    3b.berakod a játékot a kabátzsebedbe ^^
    4a.odamész a pulthoz és kifizeted
    4b.észreveszi az eladó és mész a börtönbe :D
  • sigmavirus1
    Boltban