Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
fõleg Gogeta-val meg Vegeto-val ökörködöm 😊
neten hol tudom megrendelni a Budokai 3 -at?Mert az 576on elfogyott
Ingyenesen letölthetõ Tenkaichi 2 trailer-ek
,,You Should know that the sword doesn\'t make the man\" (Trunks)
Viva La Virus1!!!
Egyébként radar nélkül is lehet találni csak jó alaposan körbe kell nézni. Na meg radart is fogsz találni valahol.
Viva La Virus1!!!
...Leondídász, és 300 bátor katonája...
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
...
...
nemoylan vészes mint amilyennek láccik, a chi energiára kell odafigyelni hogy tudj, mindig hátba teleportálni, v elhajolni(folyamatos x nyomogatás amikor támad a másik)
én a Z3-as modot 99-es gokuval csináltam, és nemvolt olyan vész, pedig neki van a leghosszab story modja
Én mindenesetre gép ellen mindig ugyanazt a sorozatot nyomom így kevés esély van rá hogy eltalálja, hisz mindig másra tippel, én viszont mindig ugyanazt lököm(háromszög, O, X).
Arról a kapszuláról én még nem hallottam, de ki tudja...
Viva La Virus1!!!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
L2, majd L2 újra és a karakter felüt, ha van elég KI-d a támadáshoz.
Dragon Rush, ugyanígy csak elötte üssed le, fel vagy ahova akarod az ellenfelet, és mikorzven repül/levegõben van, nyomde meg gyorsan megint az L2-t.
Viva La Virus1!!!
P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3
Viva La Virus1!!!
Egyébként mindkét játékról van már egy rahedli videó.
Viva La Virus1!!!
Olyan nincs hogy a "legesleg..."! Az kizárja a sima "leg..bb" -at. Gondol csak bele: van a csomolungma az a legmagasabb hegy. Akkor a mittudoménmi az a legeslegmagasabb???????!