Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balyy
Mo-on nem lehet kapni! Sajnos külföldit meg nem tudok!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Tudtok egy boltot vagy webáruházat, ahol meg lehet venni a Tenkaichi-t? Mert itt Dél-Mo-n szinte lehetetlen. Egy címet, tel. számot, linket plz!!! ELõre is köszi!
Balyy
Összekevertem a skill editingben található skill csreélõ menüvel de rájöttem h az se netes csak memókártyás!<#vigyor3>

sigmavirus1
Ja, pont ezért, megadod itt valakinek a kódot, beírja a játékban és a karaktered ellen harcolhat. Online lehetõség nincs se a B3-ban se a Tenkaichiben, sõt, a Tenkaichi 2-ben sem lesz, asszem Online DB-zéshez már meg kell várnunk a PS3-at...

Viva La Virus1!!!

Balyy
én úgy tudom h az a kód arra van h eltudod menteni a kóddal és tudsz ellene nyomulni! Mikor da-ba az ellenfél választásnál vagy nyomd meg az R1-et és ott lesz egy üres rész na oda tudod lementeni!

asszem ha nemadja ki startot kell nyomni az exp táblázatnál
sigmavirus1
Ahhoz nem kell net...
Karidnak megvan a kódja amit a statisztikáknál ír ki mindig mikor exp-t kapsz. Csak azt kell ide beírnod.

Nekem még mindig csak 89-es szinten van a Goku-m.

Viva La Virus1!!!

Balyy
Nekem van már egy pár 99es szintû karakterem csak nem tom h a chellot h kéne rátenni a psre!<#conf>

nem küldözgetünk profilt?
b3-ban persze és akinek megvan a dragon arena
sigmavirus1
Inkább Budokai 3-at....😊

Viva La Virus1!!!

Nem éri meg a psp... Inkább vegyél ps2 és rá a budokai 3t vagy a teinkaichit

macselek
azon filózom hogy veszek pspt és ha veszek valószínüleg veszek hozzá
Dragon ball Z: Shin Budokait, errõl a játékról van valakinek tapasztalata?

Végigjátszani nem elég,összes karakterrel vidd végig. 11 karakter van amivel végig kell tolnod...

Esküszöm végigjátszottam! 😄 Igaz easy fokozaton, lehet ez a baj ?
Viszont Gokuval második végigjátsszásra beadta Burdockot. Brolyt még nem kaptam meg.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

ronihun
😄 NA evbõl is láccik hogy nem játszottad végig mindenkivel....A Dragon arena egy új módd Ha végigjátszod mindenkivel.Broly-val végigjáccottad?

...

A Dragon Aréna hol van ? DU-n belül?

sigmavirus1
Azt DU modban is lehet használni. Csak ugye attól függõenb hogy hány "!" jel van utánna, annál több exp-t kapsz és annál több slotot foglal.

Viva La Virus1!!!

Azt a kapszulát a Dragon Arénában használhatod és több xpt kapsz ha megversz vkit.

Köszi! Megyek is játszani! 😄

ronihun
1.A menüben van a Skill Shop.
2.Ha megszerzel egy bármilyenmembership Cardot akkor asszem a Shopban többmndent lhet megvenni vag nemtom...
Nekem van egy oyan capsulám hogy WE GOTTA POWER!!! ezt nem lehet betenni miért?

...

Köszi!

Még két kérdés : Hol van a shop ?
Találtam egy silver membership kártyát. Ezt hol tudom használni ?

Balyy
Gotenkset a shopba kell megvenni!

Balyy
Ezeket nem külön karakterként kapodmeg hanem képességként! Egyébként songokuval vagy vegetaval kell végigvinned h megkapd! Talán 3.ra kapod meg de lehet h elsõre!

ronihun
😄 Ha mindenkivel végigvitted már akkor Vegitonak megkéne lennie...

...

Budokai 3-ban benne van Vegito, Gogeta és Gotrunks ? Már mindenkivel végigvittem a játékot, de Õket még nem adta be. Elõlehet valahogy csalogatni õket?

sigmavirus1
Nna, bemész a legközelebbi boltba, megveszed és azzal tuti nem lesz ilyen gond..😉

Viva La Virus1!!!

Victor1103
Valakinek akinek megvan a Dragon Ball Z:Shin Budokai sikerült elindítani az európai veziót psp-n??,Mert nekem csak az amerikai van meg és ahhoz kell valami fix vagy mi,az eu-hoz pedig csak MPH game loader.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

sigmavirus1
Az osztott képernyõ egyáltalán nem zavaró,kurvajó az multi és kész!😊

Viva La Virus1!!!

ronihun
Figyelem azoknak akiknek megvan a Tenkaichi!Aki németországból rendelte az mondja meg hogy mennyi idõ alatt hozták neki ki?Aki meg nem németországból azok honnan?

...

ronihun
De vanmivel nekem is megvan a Sagas Xboxra 😄 Sigma akkor nem olyan zavaró az osztott képernyõ a Tenkaichiben?

...

sigmavirus1
Van, az egyetlen DBZ játék X-en..😊

Viva La Virus1!!!

Solidus
Mégis van...Vagy fake...😄DD

.:SOLIDUS:.

sigmavirus1

http://www.gamefaqs.com/console/xbox/data/925170.html

Viva La Virus1!!!

Solidus
Az sincs.

sigmavirus1
X-re csak DBZ:Sagas van asszem.

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Hát a saját karakterek kráálásán kívûl ez mind benne van azösszes eddigi Budokai-ban és a Tenkaichiben is.

Errõl jut eszembe, rohadnagy bunyúkat nyomtunk hétvégén haverral Tenkaichiben, a multiplayere kurvajó.

Viva La Virus1!!!

Solidus
Jól tudod...

avaava
ha jól tudom sehonnan, mer nem készült xboxra

A budokai 3-at xbox-ra honnan lehet beszerezni?

UltimateGamR
Dragon Ball nézése közben épp egy kira játékötletre figyeltem fel😊 Csinálhatnának a fejlesztõk csak egy a Harcmûvészetek nagytornájára épülõ játékot. Lehetne játszani selejtezõket , elõdöntõket stb stb. Lenne 180 egyedi karakter ( Son Goku , Krilin , Vegita csak ellenfél ). És lehetne alkotni egyedi karaktereket és kreálni hozzájuk saját mozdulatokat. Milyen jó is lenne , most épp erre vágynék 😄

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

God of War
annak kézikönyv ha bent vannak ezek a dolgok😊
bár én kk sose olvasok

...Leondídász, és 300 bátor katonája...

Fyrex
énis felfogtam mivel végigpörgettem a gémet de azthittem aki még nem annak bonyolultabb lesz 😊)

hálistennek nem

Avanti Crociati!

Jagi
én is rögtön levágtam 😊

Megértettem. Köszi!

God of War
értelmesebben nem tudom elmagyarázni én is k.rég jáccotam vele.
lehet hogy nem is igy kell.de legalább probáltam segiteni vagyis nagyhangsujt fektetek ki a probáltamra😊

Fyrex
ebbõl most tuti értett vmit... 😄

Avanti Crociati!

God of War
nem.
ugye ahogy megy az a "csik"felfelé azt gondolom te is látod
na ha már látod hogy a végefelé ér akkor megnyomsz 1 gombot mongyuk az Xet és hogyha nekem több a csikod akkor Attack Win van

Srácok! Nemrég kezdtem el a budokai 3at. Vannak azok a skillek, amiket úgy lehet behozni, hogy lenyomom egyszerre a 4 gombot(3szög,4zet,X,kör. Ilyenkor nyomogatni kell az analog gombot. Ezt jól tudom ? Mert ha Én csinálok ilyen támadást, nyomom az analogot, de egyfolytában defense win van. Ha ellenem csinálják, akkor pedig attack win.
Hogy kell bevinni/védeni ezeket a támadásokat ?

ronihun
nekem se teccik...csak pénteken lesz meg és ezért szeretnék róla videót nézni ahogy játszanak...mert már nagyon várom és már szinte minden videót láttam róla sajnos..De ha tudtok egy olyan oldalt amin jó videók vannak róla akkor THX!

...

Jagi
vegyél konzolt...
Én is meguntam a PC-sek gyatra felhozatalát...
sehol egy FF egy Budokai egy DOA (tekken, de a 3-mat emuval lehet játszani)... fõleg ezekért vettem anno a konzolom azóta mát jó kis címek összegyültek 😊