Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Avanti Crociati!
Olvastam egy másik fórumon, hogy ha Vegitával másodjára csinálod a Dragon Univers-t, akkor a Buu Saga allatt ha megkeresed Bulma-t, akkor az pofázik neked, majd ad kapszulát, és el kell menni egy pontra, SonGoku-val verekedni, és ha legyõzted, akkor megkapod a Gogeta kapszulát. Ez igaz? Mert már mióta keresem Bulma-t, de sehol nem találom. Az SSJ4 már megvan a kristálygömbök álltal.
A másik: Valahogy meg lehet oldani, hogy Vegitával küzdjek Brolly ellen? Ugyanis akkor SonGoku-val kezdhetném elõrõl megint az Univers-t.
A válaszokat elõre is köszi.
ACER Aspire 5738ZG
2. Nehézségi fokozatok! Ha valakinek végig viszed a történetét a legnehezebb fokozaton megkapod a Z1-et aztán ebbe és így tovább...
3.Idõvel meg tudod venni a shopba! (én nagyon a végén kaptam meg)
4. songokuval kell fõleg vinni a történetet jó sokszor meg talán vegetaval!
5. Nagyon sokszor
6. a piros a képességek pl. kamehameha a zöld ilyen védekezõ ill. támadó cuccok a sárga pedig ilyen "fogyós" dolgok pl. senzu bean beadod (X+2x le) és felmegy az életed maxra meg az energiád is. Kék nincsen asszem de most nincs itthon a gém szóval nem tom
7. asszem erre válaszoltam
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
1. mikor tok ssj 4 et megszerezni gokunak s vegitának???
2 mi az a z1 z2 z3 hol mutatja??
3 gotenks(kedvenc szereplõm) et hogy kell megszerezni???
4 brollyt hogy kll megszerezni???
5 hányszor kell végigvinni a story-t mi jelentõsége én már 1 végigvittem mindenkivel s akkor ki van akasztva??????
6 a kapszuláknál van piros zöld kék sárga?????( ha egyaltalán van)
7. a pirosa a támadás de a többi???s hogy kell használni???
csá
Ezért jobb a Budokai 3.
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Jó lenne ha tudnátok segiteni a dragon ball z budokai tenkaichiben mert nem tom hogy át lehet e alakulni vagy az csak a tenkaichi 2ben várhato ha tudjátok erre a kérdésre a választ akkor plz irjátok le forumba nékem.
csá!
autosave belegyen kapcsolva, ha iylet nemtudsz, akkor töröld le az állást majd csinálj egy tök ujat és akkoris autosavet kapcsold be
Ugyan így jártam Cell-el is ugyan így Son Goku Story-ja közben. Nah ez miért van? DBZ Budokai 3 Platinum kiadásom van, eredeti.
Viva La Virus1!!!
ACER Aspire 5738ZG
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
de bar ez nagyon szar hogy nem lehet Mo-n.lekötne a játék de íyg én azért nem menek külföldre hogy meglegyen.
Grallmoore - human warrior@BS
Multilanguages verzió az összes vagyis van rajta angol nyelv is!
Ezt csak a budokai elõzõ részeibõl gondolom mert meg vannak és azzal kezdõdnek a gémek h nyelvet kell választani és van kb. vagy 6!
én meg valhogy a német versioval nem lenék kibékülve...
Grallmoore - human warrior@BS
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Azaz alig-alig van különbség a B3 és a Tenkaichi élet-szintje között...
...
ACER Aspire 5738ZG
ACER Aspire 5738ZG
Vagy körbenézel neten, beírod valamelyik keresõbe és a kiadott linkek közûl minden második felajánlja a vételt, de ehhez persze kártya is kell...
Viva La Virus1!!!
Miért nem hozzák be? Németo.-ba meg 56-60Euró...az enyhén húzós, pedig meg tudnám vetetni spannal, aki most kint van pont és 18.-án jön haza. Nemtom mi tévõ legyek. Mert amúgy megvan iso-ba, csak chip még nincs 😞
Azt is még most keresek...