Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
nekemis megvan már egy hete mint mondtam sak nem olvastok vissza a kicsit hosszabb beszámoló érdekében 😛

Avanti Crociati!

ronihun
honnan van meg?

...

vki
Hi!

Olvastam egy másik fórumon, hogy ha Vegitával másodjára csinálod a Dragon Univers-t, akkor a Buu Saga allatt ha megkeresed Bulma-t, akkor az pofázik neked, majd ad kapszulát, és el kell menni egy pontra, SonGoku-val verekedni, és ha legyõzted, akkor megkapod a Gogeta kapszulát. Ez igaz? Mert már mióta keresem Bulma-t, de sehol nem találom. Az SSJ4 már megvan a kristálygömbök álltal.
A másik: Valahogy meg lehet oldani, hogy Vegitával küzdjek Brolly ellen? Ugyanis akkor SonGoku-val kezdhetném elõrõl megint az Univers-t.

A válaszokat elõre is köszi.

ACER Aspire 5738ZG

Kipróbáltam a Super DBZt , menü eléggé furcsa , de jól megvan szerkesztve. Az irányítás még bonyolult , Tenkaichi után nehéz megszokni. Kicsit furcsa az egész jó is meg nem is , megyek is vissza játszani.

Helo mindenki!!Nem tud vki oan helyet Mo.-n ahonnan megvehetnem v megrendelhetnem a budokai 3-at????
Fyrex
nem.

Avanti Crociati!

Budokai 3 megy emuval?

Fyrex
úgy néz ki én ma este kipróbálom

Avanti Crociati!

Fyrex
nah mi hír a SuperDBZ-rõl?

Avanti Crociati!

Balyy
1. Kb. 2x-3x végig kell velük vinni aztán megkapod!
2. Nehézségi fokozatok! Ha valakinek végig viszed a történetét a legnehezebb fokozaton megkapod a Z1-et aztán ebbe és így tovább...
3.Idõvel meg tudod venni a shopba! (én nagyon a végén kaptam meg)
4. songokuval kell fõleg vinni a történetet jó sokszor meg talán vegetaval!
5. Nagyon sokszor
6. a piros a képességek pl. kamehameha a zöld ilyen védekezõ ill. támadó cuccok a sárga pedig ilyen "fogyós" dolgok pl. senzu bean beadod (X+2x le) és felmegy az életed maxra meg az energiád is. Kék nincsen asszem de most nincs itthon a gém szóval nem tom
7. asszem erre válaszoltam

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

hali nekem csak most lett meg a b3 s szeretnék néhány dolgot tisztázni a fejembe ezért fordultam ide tehát a kérdéseim
1. mikor tok ssj 4 et megszerezni gokunak s vegitának???
2 mi az a z1 z2 z3 hol mutatja??
3 gotenks(kedvenc szereplõm) et hogy kell megszerezni???
4 brollyt hogy kll megszerezni???
5 hányszor kell végigvinni a story-t mi jelentõsége én már 1 végigvittem mindenkivel s akkor ki van akasztva??????
6 a kapszuláknál van piros zöld kék sárga?????( ha egyaltalán van)
7. a pirosa a támadás de a többi???s hogy kell használni???
ronihun
Szerintem a Tenkaichi jobb mint a B3.Egyáltalán nem gáz hogy nem lehet átalakulni.

...

és még valami haverom szeretné tudni hogy honnan lehet szerezni dragon ball részeket de én nem tom ugyhogy hozzátok fordultam elõre is köszi csá
köszi
Stairan
A Budokai Tenkaichi 2 csak októberben jelenik meg, de a jõvõ héten, ha jól emlékszem 29.-én jön a Super Dragonball Z.

És nem tudja valaki hogy mikor jelenik meg a Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2?
Köszi a segitséget
csá
Én úgy tudom nem lehet átváltozni. Alapból az átalakult karit választod ki.
Ezért jobb a Budokai 3.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

ja és plz aztis irjátok meg hogyha lehet átalakulni akkor milyen komboval lehet és hogyan lehet átalakulni
CSá!
Jó lenne ha tudnátok segiteni a dragon ball z budokai tenkaichiben mert nem tom hogy át lehet e alakulni vagy az csak a tenkaichi 2ben várhato ha tudjátok erre a kérdésre a választ akkor plz irjátok le forumba nékem.
csá!
elmondtam hogy mit kell csinálnod
Nah az a szitu hogy autosave bent van, de ahogy végigjátszom valakivel a Story Mod-ot akkor az elõtte lévõ Save-et veszi alapul. Úgy értem h pl. lvl 21es Son Goku-val estem neki Buu-nak és öltem meg. Aztán kiírja h kijátszottam. De ha aztán bemegyek a DU/Continue-ba ott Goku még mindig csak 21, pedig a kinyírás után monnyuk 22re léptem szintet. És kijátszás után nem kérdi meg h akarok-e menteni. Nah ez a nagy problémám, hogy vajon ezzel összefüggésben van-e?Így jártam Vegitával pl. ma: kijátszottam vele és megkaptam Trunks-ot mint karakter. Hát azt is kereshetem akárhol, csak a Kid Trunks van meg amit a Story közben kaptam még meg. Amit a végén adott az nincs meg 😞
Minden játékkal lehet játszani memo nélkül,csak mi értelme ha nem tudod elmenteni az adott állás és mindig újra kell kezdened az elejétöl. Rendelj vmelyik konzolokkal foglalkozó oldalról vagy gyere fel pestre...

szeretném megkérdezni hogy ugyis lehet a budokai val jáccani hogy nincs memóriakártyám mer nekem nincs esetler tudtok valami helyet Eger mellett ahol lehet venni??? van ps 2 õm amugy!!???
-van😊
na iylen van szokott lenni párszor, ha van környezetedbe valakinek ps2-je ott ments, majd a te memocardora mentsd át aztaz állást és jolesz(általában igy müködik)
autosave belegyen kapcsolva, ha iylet nemtudsz, akkor töröld le az állást majd csinálj egy tök ujat és akkoris autosavet kapcsold be
Balyy
Elmentetted?

Szevasztok! Mondja már meg nekem valaki, hogy a Budokai 3-ban miért van az, hogy ha pl. elverem Kid Buu-t, akkor írja hogy megkapom a karaktert Duel-ben, Practise-ban, aztán nincs is a karakterek között😞
Ugyan így jártam Cell-el is ugyan így Son Goku Story-ja közben. Nah ez miért van? DBZ Budokai 3 Platinum kiadásom van, eredeti.
sigmavirus1
Tudom hol milyen redszer van, azt mondom hogy ami náluk van az a német verzióban is megtalálható vagyis az angol nyelv.

Viva La Virus1!!!

Balyy
Sztem itt az angol nyelv a fontos és hát gondolom az ntsc verzió is angol!

vki
De EU-ban PAL rendszer van, amcsiban meg NTSC. Nekem az amcsis verzió van meg, és abban nincs nyelvválasztási lehetõség, tudtommal a PAl verzióban meg van. Javítsatok ki, ha tévednék.

ACER Aspire 5738ZG

sigmavirus1
Jah, nincs külön német verzió, ugyanaz náluk is mint amcsiban.

Viva La Virus1!!!

tanulj már meg írni <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Garrhun
aham.
de bar ez nagyon szar hogy nem lehet Mo-n.lekötne a játék de íyg én azért nem menek külföldre hogy meglegyen.

Grallmoore - human warrior@BS

Balyy
Sztem nincs német verzió!
Multilanguages verzió az összes vagyis van rajta angol nyelv is!
Ezt csak a budokai elõzõ részeibõl gondolom mert meg vannak és azzal kezdõdnek a gémek h nyelvet kell választani és van kb. vagy 6!

Garrhun
ez gáz hogy nem lehetkapni😞
én meg valhogy a német versioval nem lenék kibékülve...

Olvass vissza.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Garrhun
Honan birok veni az orszagba egy DBZ Budokai Tenkaichi-t?

Az nem esett le, hogy a több kicsi életcsík megegyezik az 1 naggyal?

Azaz alig-alig van különbség a B3 és a Tenkaichi élet-szintje között...

ronihun
A Tenkaichi 2-ben is szakadnak a ruhák?Mert ha igen akkor egy nagon állat játék lesz...Amúgy egyik videóba nagyon sok életük volt a karaktereknek harc közben...úgy mint a 3-ban...A többi videóba pedig olyan mint a Tenaichi-ben...Tehátmilyen lesz az életünk?Mwert ha olyan sok lesz akkor akoora nagy király játék lesz mivel k**va nagy harcokat lehet majd benne vivni...

...

vki
Ne szivasd már szegényt. Amúgy Nintendo WII-re (vagy hogy is hívják) is kiadják.

ACER Aspire 5738ZG

Nem,kiadják majd PC-re is ahogy a többi dragonball játék is megjelent...

Csak ps2-re lesz?

vki
Gyerekek... Megnéztem egy-két videót a Budokai Tenkaichi-bõl, hát ez a game nem lesz gyenge.

ACER Aspire 5738ZG

sigmavirus1
Super Dragon Ball Z Trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=90OdCHuT5WY

Viva La Virus1!!!

tomz nem úgy érti.

sigmavirus1
Már ha lenne náluk.

Viva La Virus1!!!

576 Shopokban rendelésre hoznak...

sigmavirus1
Itthon se sokkal olcsóbb, ill. még jóhogy nem hisz nem is kapható. Szal nyugodtan beszerezheted a német spanoddal, persze ha azért sokallod mert annyiért nem tudja elhozni akkor nem szóltam.

Vagy körbenézel neten, beírod valamelyik keresõbe és a kiadott linkek közûl minden második felajánlja a vételt, de ehhez persze kártya is kell...

Viva La Virus1!!!

De nem vágom miért nem lehet kapni egyszerûen:S
Miért nem hozzák be? Németo.-ba meg 56-60Euró...az enyhén húzós, pedig meg tudnám vetetni spannal, aki most kint van pont és 18.-án jön haza. Nemtom mi tévõ legyek. Mert amúgy megvan iso-ba, csak chip még nincs 😞
Azt is még most keresek...