5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • Mc Benő
    Kösz vampirelord!!
    Végre valaki segített!!!
  • vki
    Nekem oda volt passom, de nekem ez jön:
    DBZ.Budokai.Tenkaichi.2.Pal.Multi5.PS2DVD-WAR3X

BZS:
    PM-et megkaptad?
  • ronihun
    Pont ma lett meg a Sparking Neo!És erre megjelenik a T2:DNa mind1 most töltöm elég lassú:( 8 nap:D na mind1.Lenne két kérdésem a Sparking Neo-hoz:
    1.-Hogy kell átváltozni?
    2.-Hogy kell a 2 vs 2 harcban átváltani az embert hogy mondjuk goku elrepül és vegitával leszek?
  • aussieguy
    cocobanana te onnan szeded amit írtál???
  • aussieguy
    blackcats-games.net
  • BZS
    GokuSSJ - annyira szemét vagy...
    Én csak egy apró szívességet kértem volna tőled, ami csak másfél órát vett volna el az életedből,mellesleg te is ingyen kaptad azt a logint!
    Önző állat!
    Na pá! Legközelebb majd én is így segítek!
  • cocobanana
    dox.uw.hu szedhetö a game.400+áfa de legalább 2óra alatt simán lent van a game.akinek pedig nem jó az meg szenvedjen szar torrenttel...
  • brodix
    Megátkoztalak aussieguy,azzal,hogy jó lassú legyen!
    Jó bocs csak vicc volt.
    Különben melyik az a letöltős oldal?
  • vki
    You are the winner!
  • GokuSSJ
    Fatboy89 nekemadhatod
    msn: [email protected]
  • aussieguy
    ilyneket én is szoktam mert viszonylag olcsó és kapsz elég időt is hogy használd rendesen:)
  • vki
    Én beadtam a derekam, és előfizettem egy SMSWEB oldalon. HOgy miért? Azért, mert ez megéri. Lehet, hogy lejön fél nap alatt, de ez van. Ha valakinek kell a hozzáférés, az írjon. Az elsőnek elküldöm a fh-t, jsz, ha lejött nekem. Innen legalább stabil 32 (nekem ennyi a max).
  • aussieguy
    leesett 2kb/sec-re és nem megy feljebb
    ugyhogy le is állítottam.addig szedek mást:)
  • aussieguy
    kell az oldal???
    egyébként nem akartam szemét lenni és most 10 köré esett le.(áááááááááááá fene egy meg)
  • brodix
  • brodix
  • brodix
    Szemét aussieguy!!!
    CSUNYA VAGY!!!
  • aussieguy
    OFF:
    most szedek először torrentel és ha be akarom fejezni a letöltést és máskor folytatni akkor csak lépjek ki, vagy menteni kell vagy mi???
    kösz: Adam
  • aussieguy
    de néha eléri a 40-45-öt is
  • aussieguy
    én nem onnan szedem:)
    nekem egyébként átlagban(már egy fél órája töltöm) 35 kb/sec-el jön:D
  • vki
    Nekem csak 2-vel :D.
  • brodix
    Tök szar!!!!!!
    Eddig volt olyan,hogy 30 kilobyet-al töltött,most meg már örülök,ha 8kb-al
    sikerül tölteni.
  • Blaziuska
    Eladó PS2-re eredeti Dragon Ball Budokai3 kézikönyvével hibátlanul.Postázok is.
    [email protected]
    msn:[email protected]
  • vki
    Amúgy most kezdem el szedni, eddig 17K-val jön, de a peerek között van egy magyar is :D. Szóval ki szed olyat, hogy DBZ.Budokai.Tenkaichi.2.[PS2DVD].[PAL].[MULTI5].[www.tensiontorrent.com]?
  • vki
    Az egy összesítés. Ugyanis egy torrent több trackert is tartalmaz, a fenti 3 torrent mind 1 és ugyanaz.
  • BZS
    Valaki árulja el hogyan lehet a torrent.com-ról leszedni a 21 seedes tenkaichi 2 torrentet? Mert én csak a felül megjelent 3 torrentoldal közül tudok választani!
    előre is köszi
  • VampireLord
    Ezt egyszer én is beszoptam, 50%-ig elmentem egyhuzamban erre mikor legközelebb bekapcsoltam nem volt meg semmi...
    a lényeg, hogy amikor az autosave bejön akkor elmented (ahogy mondtad, hogy a bal oldalira méssz) aztán legközelebb mikor még nem a menüben vagy csak az indítóképernyőnél akkor véletlenül se menj le vagy fel hanem azt válaszd amin áll alapból...
    de mint látom már az angol verziót fogod tolni szal mindegy :)
  • Mc Benő
    Valaki kiírná nekem a tenkaichi 2 akinek megvan??
    Ki is fizetném....
  • Mc Benő
    De szopás!!
    Tegnap töltöttem le a sparking neo-t szar japánul.
    Ma meg már a tenkaichi 2 is fennt van
  • BZS
    Valaki árulja el hogyan lehet a torrent.com-ról leszedni a 21 seedes tenkaichi 2 torrentet? Mert én csak a felül megjelent 3 torrentoldal közül tudok választani!
    előre is köszi
  • rodzsi
    Remélem nemcsak torrenten lesz fent a game hanem warez-eken is nem szidom a torrentet mert használtam én is :D de kicsit lassu, na remélem hamar meglesz nekem is a gamme :D ja borito az nekem is kéne aki tud az küldje el nekem: [email protected] thx

• brodix
    PLS HELP!!!
    Valaki küldje el azt a DBZ Budokai Tenkaichi 2 borítót,amin Trunks van!
    (Rendes borító legyen pls![Eleje,hátulja])
    Ide:[email protected]
  • brodix
    Most már tölt zsírul!
    Az előbb 32 kilobyet-tal(vagy mivel:D) töltött!(Lehet,hogy ez a sebesség valakinek nevetséges,de szerintem elég jó!)
  • brodix
    Bocs,hogy így kommentálok,de örülök!
  • brodix
    Az előbb 1 napot írt ki!
  • brodix
    Basszameg!!!
    Tök lassú a netem!
    Az előbb azt írta a Shareaza(A torrent töltőm),hogy csak kb. 6 nap múlva lesz letöltve!
    Mellesleg,hogy kell kiírni letöltött játékot DVD-re?
  • brodix
    Ti milyen torrent töltő progit ajánlotok?
  • brodix
    A torrentz.com-ról lehet letölteni a budokai tenkaichi 2-t.
    Legalábbis az a neve a torrentnek amit ultimate írt.
  • rodzsi
    hol találtad meg a gamét ultimate????

meg lenne egy kérdésem olvasgattam itt a teleportálos ütéseket tenkaichiben, de én csak olyat tok h ütöm a csáveszt aztán összegyülik lent egy csik a radar alatt, aztán folyamatosan nyomom a négyzetet, akkor elüti akkor nyomok egy x-et utánamegy és ujra egy négyzet, de hát ez nemhiszem h a teleportos ütés :D:D:D probálgattam mindenhogy de semmi, tudna nekem ebbe vlki segiteni? elöre is kösz
  • UltimateGamR
    Kijött angolul!!! DBZ.Budokai.Tenkaichi.2.Pal.Multi5.PS2DVD-WAR3X