Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a budokai3-ban ilyen nincs, mindig lácc, és a harcrendszer is jobb mint a tenkaichiben
Fyrex
mint mondtam mindegyik más...
de ez a legjobb harcrendszer

Avanti Crociati!

ja meg ez a 3d-s harc sem jön be mindig, van amikor nem látok semmit ha falnál vagyok, meg sokat kell nézelõdnöm,
mindegyik dbz game ilyen?

jah eddig ment, de most felpattan hamar a kecsegje 😊, majd gyakorlok még

Fyrex
hát nemtudom istenigazából megmondani mittegyél, mert mikor én már a tenkaichit házilag végigvittem akkor már havernál profira gyakoroltam és nem nekem kellett túlélnem azt az idõt hanem az ellenfélnek mert össze vissza ruháztam

próbáld meg ugy hogy leütöd a földre és L2+háromszög, a legegyszerûbb ki támadással folyamatosan lövöd...tehát lövöd, ki töltés amig a földön van, majd ujra lövöd, ki töltés, lövöd és így sakkban lehet tartani

Avanti Crociati!

jah...akkor majd belehúzok, valami jó védekezõ technika van?(mert dermi elõl kéne megmenekülnöm sátánnal vagy gohannal, de mindig elkap, mondjuk az még nem lenne gond hogy a közelharcban valahogy kivédekezzem,meg a távoli kis lövéseket is elhárítom, de amikor jön a high speed...combojával azt nem tudom elhárítani...,tom sok gyakorlás, de már az idegeimre megy....és ez még csak az "alien dermesztõ" 😊 )

Fyrex
ezt így nem lehet megállapítani, ugyanis mindegyik más

gyakarolj sokat a tenkaichival és jó leszel

Avanti Crociati!

melyik a legkönnyebb dbz game?(tom nem így kéne hozzáálnom)
mert a budokai tenkaichi-vel tolom, de easy fokozaton is már elakadtam dermesztõnél...
sokat kellene gondolom gyakorolnom, de nem igazán megy, valahogy lassú vagyok

Gondolom ez miatt akar ps 2 õt venni .😄
A legjobb helyre intézted kérdésed.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Hol lehet eladni használt xboxomat,valami boltra gondoltam,ahol beszámítanák,venni akarok ps2-t.

Fyrex
köszönjük építõ jellegû hozzászólásodat

Avanti Crociati!

Victor1103
Öcsém még egy ilyen sz.rt.Ez a játék a 0-val se egyenlõ.Szerintem a Bukokai 3 volt a legjobb,ez viszont siralmas😞

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Fyrex
teljes, nem demó

visszaolvasás rulz

Avanti Crociati!

nem játszottam vele de : #459

Victor1103
Ez az új Super Dragon Ball Z PS2DVD mi???Összesen 290mb.Most ez valami demó verzió vagy a teljes játék???

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

ronihun
Nekem 35 volt chippel,1 joystickkal és a Budokai 3-al együtt!

...

hát most nem vágom annyira, tavasszal vett tesóm, lehet hogy rájön még a chipp is...majd megkérdem tõle(amugy konzolstudioból vette,konzolstudio.hu)

Chippel annyi?

25-30

Nem használok már emut,úgyse megy normálisan,használt ps2 mennyi?

Fyrex
sárkánytól tudtam kérni

egyébként kételkedem h 80 karakter lenne csak a kérdõjeleseket lehet megnyitni és az nem annyi

Avanti Crociati!

original csak annyi hogy az eredeti játéktermi verziót játszod

hogy szerezted meg ?

Fyrex
emu... pff

jókérdés

Avanti Crociati!

Elvileg van valami patch hozzá,amit az emuba kell betölteni.Ezt honnan lehet leszedni?

Nekem az emu tökre összekeveri a textúrákat,de amúgy semmi baj.

Fyrex
Megszereztem Majin Vegetát!

Avanti Crociati!

Fyrex
ohh tévedtem bár sokat játszottam vele 😊

a Z Survivort toljam vagy az Originalt?

Avanti Crociati!

Egyéni karakternek VEGITA modelljét választottam , most 45.000 küröl mozog a harci értéke, vagány fekete ruhába öltöztetve. No és milyen lesz ha kezébe adom TRUNKS kardját 😊 , Mentem is vissza rengeteg a felfedezni való! Kezdõknek a játék kb 20% van meg a 80%át unlockolni kell....

Pályák, szinte végtelenek! Például van a Szent torony onnan pl leis üthetjük az ellenfelet és a földön folytatódik a harc , még az indián sátrait is lemodellezték a kis apaccsal. Többi pálya is tartogat meglepetéseket. Pályaszerkesztés ötös.

Super Dragon Ball Z ( Chou Dragon Ball Z ): Szóval jobban elkezdtem vele játszani és összességében KIRÁLY!!! ( bár a Budokai Tenkaichi veretlen ). Nagyon nagyon nagyon nagy feelingje van hogy saját karakter kártyát csinálhatsz amiben a karaktert ugy változtathatod ahogy akarod ( ruha színe , skillek , ..... ) Jó pofa dolog hogy TELJESEN TESTRESZABHATÓ A JÁTÉK MENÜJE tehát a sárkánytól különbözõ háttereket kérhetünk! Ha új karaktert csinálunk, akkor 1000 harci erõrõl akár 2.000.000ig és tovább is növelhetjük a harci erejét!! Ezermilliónyi unlockolható extra , erre nem térek ki , ezt fedezze fel mindenki. Eredeti japán hangok meg háttérzenék vannak , ez ötös. Összességében a jááték megér 92%-ot ! A játékot ne öt perc alapján ítéljétek emg , 30 perc után MEGUNHATATLAN!

van benne kb 80 karakter , 20 pálya , ezer milliónyi rejtett extra....

Fyrex
a gép kb 40 de ehhez még ugye jönnek dolgok

Avanti Crociati!

Mennyi most egy ps2?

Tényleg 3.94 giga kitömörítve,de hogy lehet valamit ennyire betömöríteni?

Fyrex
tévedsz

kitömörítve 4 giga

bár tényleg nincs benne sok videó és sok karakter és sok pálya sem

Avanti Crociati!

De hogy 300 mega ez,gondolom videók nincsenek,gondolom kevés karakter,kevés pálya van.Vagy tévedek?

szerintem kb olyan a grafika, de nem gagyi az, jó nem budokai szintû, de nem is olyan rossz az, feltéve ha a hangulat jó

És a graf tényleg olyan béna,mint a videókban,amit a ps2.ign.com-on láttam róla,vagy jobb?

Fyrex
persze cirka 300 mega szal nem roppansz bele

Avanti Crociati!

ja...hát akkor nem csodálom ha unalmas...azért egy letöltést rászánok 😄 😛

Fyrex
hát ezt mondom 😊 nincs

Avanti Crociati!

vki
csõ!

Változott a helyzet. Songokuval harmadjára csinálom a dragon univers-t, és a kid buu elõtti csata elõtt tartok. Hova kell menni, hogy Brolly-val küzdjek? Mellesleg Gogeta 2-t hogy lehet megszerezni (tudtommal gotenks hív meg a nagytornára, ha legyûrtem uub-ot kidbuu után, de meghívásnak nyoma sincs)

ACER Aspire 5738ZG

történet mód van benne? lehet hülye kérdés, de eddig amit olvastam róla abban nem volt említve story mód :S

Fyrex
hármat találhatsz 😊

egyébként mondom nagyonjó a játék de szerintem hamar megunható

Avanti Crociati!

gondolom torrent

ronihun
De nem írtad le honnan van meg!

...

én majd csak akkor akarom beszerezni ha kijön majd az amerikai verzió, 18-án ha jól tudom

úgy tudom az irányítás, legalábbis a támadások kombinációkra vannak beállítva, akkor elméletileg picit mugen fílingje van a dolognak, te hogy látod, mi a véleményed?