Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
Kame-hame-ha: Ha játszottál már valamelyik Budokai-al. Alap a japán hang (Gohan Ha -val mondja, Goten ha-val mondja, és szerintem mindenki ha val mondja).
Az amit beírtam konmkrétan Goten kamehamé-ja... és kamakameha (ki sem tudja mondani de már tolja 1000-rel, ezért bestof kari meg a futása miatt 😊)
Ügyes vagy, leülhetsz.
.:SOLIDUS:.
.:SOLIDUS:.
bocs ha má kérdezték de én nem láttam ilyet!
Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!
(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán
ACER Aspire 5738ZG
Õt asszem megkapod ha legyõzöd Omega Shenront
USA verzióban nem eredeti hang van, mert nem a japán hangja van a karaktereknek, amit kicsit sajnálnok, de mégegyszer nemfogom leszedni..ez a játék nekem inkább úgy tûnik mintha egy kis unalomûzõ lenne amíg ki nem jön a Tenkaichi 2, bár ha jól tudom nem ugyanazok a fejlesztõk...
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
írás sebessége lehet a gond? (gondolom,mert olyan dvd-re írtam ami legalacsonyabban a 4x-est támogattja, és dvd decrypternél is hiába állítom 1x-esre akkor is 4xesen írja, majd veszek másik dvd-t)
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
neve: Battle Stadium DON !!!!!!!
mininova-n fentvan , meg egy jópár helyen , magyar oldalakon sztem ne keressétek