Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nincs, de nem fake a kép.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Láttam egy képet a budokai 3-ról amiben egy arany oozaru volt.Ez fake?Tényleg van benne oozaru?

azt teddd hozzá és hogy október-november között jelenik meg.... és még addig simán játszhat másik db játékkal

UltimateGamR
egyiket sem jön a budokai tenkaichi 2

P4 2,6 GHz | 768 DDR2 ram | LeadTek 6800 Ultra 256 DRR3

Jagi
np 😊

Oké, szori, azt hittem fikázás képpen írtad a #536-ot 😄.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Ez igaz?És hogy lehet feloldani?

Jagi
Akkor oktatás következik tanárbácsi 😊

Kame-hame-ha: Ha játszottál már valamelyik Budokai-al. Alap a japán hang (Gohan Ha -val mondja, Goten ha-val mondja, és szerintem mindenki ha val mondja).
Az amit beírtam konmkrétan Goten kamehamé-ja... és kamakameha (ki sem tudja mondani de már tolja 1000-rel, ezért bestof kari meg a futása miatt 😊)

Szimplán Kamehame, ha nem a magyarról van szó.

Ügyes vagy, leülhetsz.

Jagi
KAMEKAMEHAAAAAAAAAAAA!<#eplus2>

Solidus
A Budokai 3-ban hogy lehet az extra ruhákat a karakterekre aggatni(mert ha beállítom a skill shopban,akkor se tudom rájuk aggatni)?És ezt csak a Duel-ben lehet vagy a World tournamentben is lehet?

.:SOLIDUS:.

Solidus
Ha úgy igazán sokat akarsz vele játszani és csak az egyiket akarod akkor a Budokai 3-at.

Balyy
A super dragon ball z kapható mo-n?
bocs ha má kérdezték de én nem láttam ilyet!

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Hala Madrid!

Fyrex
Budokai 3, Budokai Tenkaichi, Super Dragon Ball Z

mind3at érdemes beszerezni.

Avanti Crociati!

melyik dragonball játékot érdemes megvennem ps,-re??

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

vki
Köszi, már megvan. Megkaptam a SkillShop-ban. Mostmár csak Gotenks kellene, és akkor minden örömöm meglenne.

ACER Aspire 5738ZG

SSJ4 Gogeta?....
Õt asszem megkapod ha legyõzöd Omega Shenront

Nem tudom hol van benne skill shop,mert nekem a japán változat van meg.

Egész pofás kis game a Super Dragonball Z is, igaz sokáig nem bírok vele játszani egy huzamban mert hamar megunom, de el lehet vele szórakozni.
USA verzióban nem eredeti hang van, mert nem a japán hangja van a karaktereknek, amit kicsit sajnálnok, de mégegyszer nemfogom leszedni..ez a játék nekem inkább úgy tûnik mintha egy kis unalomûzõ lenne amíg ki nem jön a Tenkaichi 2, bár ha jól tudom nem ugyanazok a fejlesztõk...

Fyrex
szted a Tenkaichibe hol van skill shop? ^^

Avanti Crociati!

A Budokai 3-ban?

vki
Csá!

SSJ4 Gogeta-t a skill shopon kívül máshol nem lehet megvenni?

ACER Aspire 5738ZG

Köszi,IMGburnel írom ki 4x-esen.És így megy,beolvassa az újraírhatót is.

Itt a megoldás : www.ps2info.uw.hu

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

És talán mennyire egyserübb egyböl kérdezni minthogy kinyitnád a szemedet és körülnéznél a fórumtémák között

Ok,de amennyi egyszerûbb lett volna leírni a mgeoldást.

nem ránk tartozik magyarul, keress olyan topikot pls ami ezzel foglalkozik, mert ez itt off

Akkor hol?

Fyrex
ennek nem itt a helye van topikja ha jóltudom

Avanti Crociati!

És hányszorosan írjam?

A képfilet-t írjam ki,vagy azt ami benne van?

jah amúgy leszedtem én is, ki is írtam, ps2 logóig el is megy aztán....
írás sebessége lehet a gond? (gondolom,mert olyan dvd-re írtam ami legalacsonyabban a 4x-est támogattja, és dvd decrypternél is hiába állítom 1x-esre akkor is 4xesen írja, majd veszek másik dvd-t)

Fyrex
sztem ez nem a témához tartozik

képfájlt felírod a dvdre..

Avanti Crociati!

És a PS2 játékokat hogy kell kiírni?

Fyrex
...szedd le-->nézd emg

Avanti Crociati!

Szal akkor csak sima harc van?Semmi más?

Fyrex
nincs, de már ezt is leírtuk

Avanti Crociati!

A Super Dragon Ball Z-ben van Sotory Mod,mint a budokai 3-ban Dragon Univerese vagy mi,amiben a Dragon Ball Z történetét játszhatjuk végig?Vagy más történetet?Szal amikor tps nézetben van a karakterünk?

Victor1103
Minden elismerésem azé aki így be tudta csomagolni.Mások is tanulthatnának tõle.

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

Solidus
Kibontva majdnem full dvd... 😊
De tényleg...

sok sikert 😊

Egyetértek. Még nincs PS2-m, de talán a héten lesz.

amíg nem játszottam vele addig nem ítélem meg, nem egyszer kellemesen csalódtam játékokban, éntõlem még pálcikatestük is lehetne a karaktereknek, ha a hangulata jó lenne megérné...a hangulatát meg csak úgy deríthetem ki ha beszerzem, szal...😄

Aki igazi fan az szerintem biztos beszerzi, én nem mondanám magam olyan nagy fannak, de sztem még énis beszerzem 😛

Én mint újat a Super Dragon Ball Z-t tudnám mondani, de sztem elég rosszul néz ki. Az tetszik benne mondjuk, hogy az eredeti japán hangjaik vannak a kariknak meg az igazi zene, nem úgy mint a Tenkaichi-ban.

És csak Japánban jön ki, ami valószínû csak 1 nyelvû lesz : Japán

Nem igazán Dragonball Z-s játék, mert a D.O.N azt takarja hogy a Dragonball, a One Piece és a Naruto nevû animékbõl vannak benne karakterek és ezekkel leeht verekedni ha minden igaz. Úgy látszik ez a divat hogy különbözõ képregények/animék/filmek fõhöseit egy játékba zsúfolják és egymásnak eresztik 😊

ÚJ DRAGON BALL Z-s JÁTÉK

neve: Battle Stadium DON !!!!!!!

mininova-n fentvan , meg egy jópár helyen , magyar oldalakon sztem ne keressétek

Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi a legjobb

akkor majd beszerzem azt is, hátha jobban tetszik majd,