Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te össze tudtad rakni total commanderrel?

Pontosabban a 23 file-t,mert a 24. file valami sfv,és nem tudom,hogy ez mire jó,elvileg kellene egy crc file is,hogy rendesen össze lehessen rakni.

Na szóval total commanderrel egyesítem a 24 file-t,aztán kiad egy .out filet(.out a kiterjesztése),és ezt nem tudom megnyitni,ha egy .7z filet adna akkor ki tudnám csomagolni,azt hiszem valami crc file kellene,ez az sfv file mire jó?

Banyapapa
ott irja hogy 7zip kellene hozzá,de lehet a sima winrar is kicsomgaloja.

Ja én,de nem tudom hogy kell egyesíteni,ha total commanderrel egyesítem,akkor vlaami szar out file-t ad ki,amit semmivel sem tudok megnyitni,vlakinek van valami ötlete?

Sziasztok!!Töltött már valaki közületek erröl az oldalról tenkaichit??
www.freeweb.hu/saiyajin/index.html
vki
Nekem anno 14 volt a kettõ, és ez akciósnak számított. Akkor valami 8-9 papír volt egy olyan.

ACER Aspire 5738ZG

sigmavirus1
Bázz, én még nem is láttam 4 megásat, tudtommal 8 a minimum. 5000 meg semmi érte.

Viva La Virus1!!!

<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#eljen><#eljen>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Memóriakártyával azért óvatossan. Mert tönkre is teheti a ps2det. Ha rosszul teszed bele akkor ki is vághatja az áramot. Inkább vki olyan tegye be a ps2dbe a memóriakártyát akiért hozzá. Mert pl egy kezdö mint te vagy én akár el is cseszhetjük a ps2. ÓVatossan.

felül lehet

Miért lol?Sose láttam még memória kártyát,nem tudom azt se,hogy hogy mûködik!Felül lehet írni vagy nem?

lol 😄D

Fyrex
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Avanti Crociati!

Tehát akkor nem lehet felüírni pl. a budokai 3 mentéseket sem?

Nem, mert beégeti a mentést a csipbe' <#idiota>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

De le lehet törölni?

szerintem vegyél 8mb-os kártyát, az legalább tart 1 darabig, a 4mb-os hamar elfogyna

Elég egy kisebb is?(pl. 4 mb-os)Mennyi helyet foglal egy játék mentése?

Hol lehet olcsón venni?Találtam,de 5000 FT-ért 8 mb-osat,elég egy kisebb is(pl. 4 mb),mennyi helyet foglal egy játék mentése?

sigmavirus1
Akkor ott a probléma. Mert ugye azokban a játékmódokban customban be kell rakni a cuccokat.

Vegyél memóriakártyát mert anélkûl hülyeség bármilyen játékkal is játszani.

Viva La Virus1!!!

A Budokai 3-ban(a Dragon Universe modban) megöltem 2-szer dermesztõt,most levileg át tudok alakulni SSJ-be,Dragon Universeben át tudok,de practiceben,duelben és tournamentben nem.(nincs memóriakártyám,tehát nem mentettem el a játékot,de amilyen karaktereket megkapok,azt tudom használni)

Nincs valakinek egy eredeti vagy másolt eladó Tenkaichije(angol nyelvû kellene)Úgy is jó,ha valaki lemásolná nekem az övét,nagyon kellene,mert nekem a japán van,és az elég nehéz.

de erre pont megfelel<#circling>

Banyapapa
mit keres?

Nos ez elég meggondolatlan kijelentés, már ne is haragudj ;D.

Semmi sem tökéletes, de egy ilyet simán ki lehet guglizni.

Nemrossz a google de semmit nem ér néha!!!Ezt tanuld meg..
ennyire nehezére esik (szinte) mindenkinek guglit használni, meg utánanézni dolgoknak?...

Bár mondjuk ha ps2-re szerzed és nem gépre emulátorral..Akkor csak eredeti jó mert nincs ki chipeltetve..
Nem!!Mindegy csak játszani szeretnék vele.. 😞
Csak eredetiben jó?

Azt szeretném kérdezni hogy lehet a supersonic warriorsba átváltozni seperharcossá???Mert a training nem sokat mutat..
Hát még nem válaszoltak mert azt írták majd ha tetszik és kell akkor szóljak és kell....Úgy hogy valaki megmondaná honnan lehet megvenni vagy megrendelni??
Már erre a kérdésedre is válaszoltak...
olvass már vissza bazeg

Sziasztok!!!!Megtudnátok mondani honnan lehet megrendelni akkor azt a játékot?? És hogy mennyibe kerül?
Találtam képeket a gamespoton,de azok nagyon szarok,a játék nem ilyen,talán próbáld meg a képeket megkeresni,a ps2.ign.com-on.

Sziasztok!!Ti nem tudtok gameboyra olyan oldalt ahol vannak Dragonballos játékok??
VisualGameBoyAdvance - sztem ez a legjobb

IGEN találtam 1 oldalt ott vannak dragon ball játékok gameboyra!!Van hozzá emu is azokat próbálgatom.. 😊
én ismerem, ha jólemlékszem GBA-ra van, de nagyokat lõnni...arra emlékszem csak hogy 3 gomb lenyomásával ha minden igaz ( régen játszottam vele ), de kell lenni valami traningnek a játékban

sZIASZTOK !! Ismeri valaki a dragon ball supersonic warriorst?? Ha igen elmondaná hogy kell lõni nagyokat?? Köszi elõre is.
sigmavirus1
bazz, beírod www.google.com -re és mindjá találsz.
Videók pedig innen: www.youtube.com

Viva La Virus1!!!

keress tovább 😊

Sziasztok!!Valaki küldene belõle képeket mert nem találtam?? 😞
Olvass vissza, válaszoltam már.

PM-ben.

Szerintem is nézz utána,ha tetszik,akkor elmondom honnan tudod megrendelni.

szerintem nem annyira jó hogy megvedd/rendeld, de nézz utána neten, képek, videók, stb és döntsd el magad 😉

Azt a játékot honnan tudom beszerezni??Meglehet valahonnan rendelni vagy venni??
Már kérdezted,kaptál is rá választ.A Dragon Ball Z Sagasban van cooperative.