Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Már kérdezted,kaptál is rá választ.A Dragon Ball Z Sagasban van cooperative.

Sziasztok!!Tudom hogy már kérdeztem, de hátha mégis csak tudtok. 😊 Nincs olyan Dragon ball amibe van cooperative??
Tudtam.<#mf1>

Igen

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

A tenkaichiben SSJ1 Goku-t,a Frieza sagában kapjuk meg?

Prince of Máté
AZt tudtad, hogy és-sel nem kezdünk mondatot?<#mf1><#action>

sigmavirus1
Webshopokról vagy kimész küldölfre.

Viva La Virus1!!!

Akkor honnan tudom beszerezni?? 😞 😞
sigmavirus1
Tenkaichit itthon nem fogod sehol sem találni.

Viva La Virus1!!!

ha kódot keresel szerintem a gamefaqs.com-on van esélyed, megrendeli szerintem 576 Online áruházból megtudod, vagy esetleg MediaMarkt ha van a közeledben ott hátha tartanak

Meg még azt szeretném kérdezni hogy a tenkaichit honnan lehet megrendelni??
Sziasztok!!Valaki nem tud mondani passwordot a Budokai 3-hoz, hogy megkapjam halott Gokut,meg amit leírtak platinumhoz?????
igen tudtam, és még most is tudom, csak én hozzászólást írok nem pedig mondatot 😊

Szerintem azt csak kívánsággal, esetleg a Super Saiyan saga-nál, vagy fúzionálnod kell két tárgyat.

Már nem tudom pontosan <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

A Tenkaichiben.

Melyik játékban? -.-

Mikor lehet Oozaruval menni?Melyik sagaban kapom meg?

És azt tudtad,hogy a mondatot nagy betûvel kell kezdeni?És azt,hogy a végére .-t kellett volna tenned?

sigmavirus1
Japán Tenkichivel csak annyi baj van hogy a story módban sok "küldetésnél" nem fogod érteni mit is kell csinálni. Tõlem pl. már vagy 3-4 ember kérdezte mindne másodiknál hogy mivan.

Viva La Virus1!!!

bár te tudnál írni....mert a tudnék az tudnék, nem pedig tudnák, és az akadály pedig nem j-vel írandó, de egyébként nem akadály ha japánul van meg, csak japánul kell tudni hozzá

Szerintetek nagy akadáj az,ha valakinek japán nyelvû a tenkaichija?

Mit tudnál?

tudnék

Köszi a választ,most olvastam máshol,hogy japán október,usa szeptember,eu november,de remélem neked van igazad,mert már nagyon várom,és ha októberben tudnák játszani az angol nyelvû vûltozattal,az nagyon jó lenne.

Sziasztok!! Valaki írta hogy platinum változatban password-al lehet új karaktereket behozni nekem platinum van meg ... Megmondaná valaki a psswordot??Már ha tudja.Köszi elõre is.
SSJ 3 van.
Gogeta, Vegito-Super Vegito is.

scorpeeon
Hali! Volt szerencsém kipróbálni a Dragonball Z: Shin Budokai játékot, és a dragon road mind az 5 chapterét végignyomtam, de Gokuval is max Super Sayan 2ig tudok elmenni, se 3, se 4, ilyenek vannak 1általán a játékban?

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

sigmavirus1
Japán 2006.október, USA ugyanez, EU-s még nincs bejelentve.

Viva La Virus1!!!

A Tenkaichi 2 japán és angol változatai mikor jelennek meg?

sigmavirus1
Én Gotenkset asszem akkor találtam meg skillshoppban mikor már minden karakter megvolt(kivéve Saibamen). De biztos meg lehet szerezni elõbb is. Amúgy Gotennek és Trunksnak is külön meg kell venni.

Viva La Virus1!!!

vki
Amúgy GOTENKS keresése elõtt milyen karakter ajánlatos, hogy meglegyen, illetve milyen szinten kell lennie Goten-nek/Trunks-nak?

ACER Aspire 5738ZG

vki
nekem most a 3 felkiáltójeles van meg

ACER Aspire 5738ZG

olyan kártya(kapszula), amit ha beteszel a karakterednek akkor a world tournament után több pénzt kapsz, minél több felkiáltójel található a Sparking szó után, annál több pénzt kapsz majd

Mi az a Sparking kártya?(nem régóta van meg a játék)

sigmavirus1
Ill. lehet találsz még jobb Sparking kártyát, mert ugya ahány "!" van a Sparking szó után, annyival több lóvét kapsz.

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Sehogy, az a legjobb megoldás rá.

Viva La Virus1!!!

vki
A Tournament + Sparking kártya kombináción kívül hogy lehet még gyorsan pénzt szerezni?

ACER Aspire 5738ZG

sigmavirus1
Lehet. Néha betörnek ellenfelek, és tõlük kaphatsz kapszulákat is: wegottapower!!, sparking!!!,(<--ezekbõl többfélét is) Cell Jr., Saibamen.

Viva La Virus1!!!

vki
Még egy kérdés:
A DA-ban a tapasztalati pontokon kívül mást lehet szerezni? Gondolok kapszulákra, pénzre.

ACER Aspire 5738ZG

sigmavirus1
Egyértelmû. Az el nem mentett/elvesztett mentéseket nehéz lenne visszahozni...

Viva La Virus1!!!

vki
És ha megvolt nekem Gogeta SSJ4, de a mentés elveszett (köcsög áramszünet), akkor nem tudom visszahozni, csak ha újra megveszem?

ACER Aspire 5738ZG

sigmavirus1
Nem lehet passwordos karakterrel lenni, csak harcolni ellene. Ill. a Collection editionben vagy a platinum változatban password-al lehet új skineket behozni(Piccolo Daimao, Super Vegeta, halott Goku, hosszúhaju Trunks...).

Viva La Virus1!!!

vki
#596-ra valaki?

ACER Aspire 5738ZG

sigmavirus1
Super Dragon Ball Z a legújabb, de nemsoká itt a Tenkaichi 2 is.

Viva La Virus1!!!

DBZ Sagas talán... Bár az nagyon szar.

Egyébként meg úgy hívják ezt, hogy cooperative 😊.

Figyi nemtud valaki olyan dragonballt ps2-re amibe 1p és 2p együtt van??
Prince of Máté
Jelenleg melyik a legújabb Budokai?

vki
Az úgy van, hogy másodjára kell vinni, és Raditz legyõzése után kell megkeresni az ûrhajóját.

ACER Aspire 5738ZG

Sziasztok!! Nemtud valaki olyan dragonball játékot ps2-re amelyikbe van olyan mód hogy az 1player és a 2player együtt van???
Azt olvastam,ha elkezdem a Dragon Universet,és egybõl odarepülök Raditz ûrhajójához(ami a Plainson van),akkor megkapom Bardockot,de nem kaptam meg,nem tudjátok hogy lehet megszerezni?