Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok.

sigmavirus1
Budokai 1-2-ben csak így lehet, kombózással lõni. A B3-ban vezették be az ->+O-t.

Viva La Virus1!!!

De ez így nagyon hosszú,nem hiszem hogy tényleg így kellene.

hát ha azt írta a játék akkor biztos hogy azzal kell 😊

Megnéztem de valami olyasmi hogy: P P P P P P P E,és ha ezeket ilyen sorrendeben megnyomom,akkor nem történik semmi.De mindegy,most úgyis budokai 3-azok.

sigmavirus1
Megnyomod a startot és megnézed a command listet...ilyen nehéz?

Viva La Virus1!!!

A Budokai 1-ben hogy lehet kamehame-t és a kaioken-t használni?

ja ok 😄 biztos csak az idõeltolódás teszi a késést nálam 😉

már napok óta <#nevetes1>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

uj logó?

Sok minden.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Nekem nem jó a rapidshare,amikor már csak 10 percet kell várnom,hogy tölthessem a következõ filet,akkor hirtelen felugrik 70 percre,aztán pedig 110-re,nem tudjátok mi lehet a baj?

Tenkaichi 2-t akartam írni,nekem is megvan a tenkaichi,tudom,hogy nem lehet átváltozni.

Fyrex
úristen

ha csöndben maradtál volna okos maradtál volna

a tenkaichi 2rõl van szó te ostoba... kéne olvasni is nem csak írni

Avanti Crociati!

ronihun
A tenkaichib nem lehet átváltozni-.-

...

ronihun
Te meg mirõl beszélsz?

...

Látványosabban is megcsinálhatták volna a tenkaichi átváltozásait,de a lényeg az,hogy át lehessen változni.

szerintem igen, de nátom...

A Dragonball játékokat ha lehetne ötvözni nagyon jót lehetne csinálni szerintem, legalábbis nekem mindegyikben más tetszik. Például nekem a Budokai 3 harcrendszere jobban bejön (a 2D-s fight), a Tenkaichibõl a sok karakter, a "tölthetõ támadások"(minél tovább tartassz egy ki támadást annál erõsebb) és a karakterek egyéni fejlesztése a Super Dragonball Z-bõl, úgy hirtelen ennyi, jameg persze az átváltozások fontosak, emiatt nem is igazán szeretem a Tenkaichit, és ahogy videón láttam régebben, a Tenkaichi 2-ben sem a legprofibb az átváltozás

Sziasztok!!A supersonic warriorsba csak azok a karakterek vannak amiket meg lehet venni?? Vagy lesz még több is ha végig a story módot?
makkandi
Ezzel csak egyetérteni tudok, plusz 1 hét alatt kiakasztható fulra.

\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"

Fyrex
igen tény, hogy a b3 lényegesen látványosabb

nekem nagyon tetszett ugye h "felrobbanthatjuk a bolygót" szinte

Avanti Crociati!

sigmavirus1
Tenkaichinek jó ez az új harcnrendszere. "Csak" annyi baj van vele hogy nincs eléggé kidolgozva. A karaktrek legtöbbje ugyanolyan, minden második figura kamehamehazik, méghozzá ugyanazzal az animációval. Az ultimate attackok szarok, kevés a támadás, nincs átváltozás, a sztori mód pedig rövid.

Egyenlõre a Budokai 3 király, de remélem a Tnkaichi 2 megjelenésével ez változni fog...

Viva La Virus1!!!

Bazeg, minig le van írva a pályaválasztásnál mit kell csinálni az adott pályán, a Kaioken-t pedig meg tudod nézni a kombóknál...

Fyrex
a tenkaichi nekem azért a kedvencem mert az adja vissza az anime filingjét harcrendszerben legjobban

de a b3 szavatossága tovább tart, többet lehet vele játszani talán

a tenkaichi egyáltalán nem elfuserált, csak meg kell tanulni profi módon irányítani szvsz

Avanti Crociati!

helló arról az oldalról má én is leszedtem a tenkaichit oszt 7 zip pel ki tömörítettem és kiadott egy 2 gigás 7zip kiterjesztésû file ami sérült ne töltsétek le onnan mert sz*r. a másik mondanivalóm az lenne hogy a tenkaichibe a ruha goku ról ugy nem szakad le hogy félmeztelen? állat lenne! s a majmos pályát hogy tom átvinni (sátánnal vagyok)?! goku val kájójenezni ( tugyátok mikor pirossá válik) hogy kell mert azzal kéne legyõzni ginyu-t csak nemtom hogy kell. szerintetek a tenkaichi jobb a b3 nál? a tenkaichi intrója állat de a játék kicsit elfuserált nem?
Ember te mekkora egy szerencstélen f... vagy... Keress egy nem legális oldalt és onnét töltsed le sms díj fejében

lehet hogy hibásan szedted le az egyik fájlt

De 2 gépen is próbáltam már,egyáltalán sikerült valakinek?Egyébként aki fel tudja rakni,az elmondhatná,hogy hogy sikerült...

Fyrex
azért mert te nemtudod felrakni, nembiztos hogy õ sem fogja tudni...

Avanti Crociati!

Igen,a rapidshare-t,de ha letöltöd,akkor sem fog mûködni,nekem se megy.

Sziasztok!!Valaki megmondaná hogy kell letölteni arrol az oldalrol a Tenkaichit???
Mert én rákattintottam a letöltésre de valami angol oldalt dobott ki és ott nemtudom mire kell kattintani...
És úgy is hamarosan jön a Tenkaichi 2.

És akkor írja ki a hibát,nem tudom mi a baja,talán hibásan lett fölrakva,néztem a topikját(nem magyar),és ott sem sok mindenkinek sikerült.Jó nekem japán nyelven is.

Fogsz egy Intézõt, jobb klikk a 001-esre, Társítás - winrar.

De hol?

sigmavirus1
Vedd meg eredetiben oszt csá, mindjá nincsenek gondok.

Viva La Virus1!!!

Próbáltam,és az is hibát ír ki.

Mondom, próbáld meg 7zippel.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban

Eddig úgy csináltam az ilyen játékoknál(001,002 stb.),hogy a 001-est átnevezem .r01-re és akkor így ki lehet tömöríteni,de ennél hibát ír ki.

Jól vannak leszedve a fileok,kb. 6-szor szedtem eddig le a 001-es filet,és mindig hibát ír ki.

Na szóval ezek 001,002 stb. fileok.Ezeket hogy kell winrarral egyesíteni?

Megnéztem az oldalt azt írja 7zippel kell kitömöríteni. Próbáld azzal.
Az is lehet, hogy nincs minden fájl letöltve teljesen(megszakadt).
Hány mega összesen a 23 fájl ? olyan 2.14-2.32Gb-nek kell lennie.

Hidd el,ezt nem csomagolja ki,azt írja ki,hogy az archívum ismeretlen formátum vagy sérült.Most mit tegyek?

Banyapapának van igaza. Winrar mindent kicsomagol. Próbáld meg újabb winrarral ha nem megy. Az sfv fájlt a Total Commander használja ellenõrzésre (felesleges).

A memkártyára visszatérve 8 megás Sonyt már 4500 Ft-ért kapsz. Nekem most olyan 16 játék mentése van rajta és még van olyan 3-4 mega hely rajta.

És te a Tenkaichit is így tömörítetted ki,amit innen lehet letölteni?

Winrar nekem erre azt írta ki,hogy az archívum vagy ismeretlen formátum,vagy sérült.

Banyapapa
rámejek elsöre,jobbegérklikk és kitömörités megadott mappába

De hogy?

Banyapapa
eccerse használtam ilyenre a total-t,csak winrar oszt csá,ill eccer a 7 zip.

Valahogy nem lehet az sfv file-t crc fileként használni?