Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viva La Virus1!!!
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ha csöndben maradtál volna okos maradtál volna
a tenkaichi 2rõl van szó te ostoba... kéne olvasni is nem csak írni
Avanti Crociati!
A Dragonball játékokat ha lehetne ötvözni nagyon jót lehetne csinálni szerintem, legalábbis nekem mindegyikben más tetszik. Például nekem a Budokai 3 harcrendszere jobban bejön (a 2D-s fight), a Tenkaichibõl a sok karakter, a "tölthetõ támadások"(minél tovább tartassz egy ki támadást annál erõsebb) és a karakterek egyéni fejlesztése a Super Dragonball Z-bõl, úgy hirtelen ennyi, jameg persze az átváltozások fontosak, emiatt nem is igazán szeretem a Tenkaichit, és ahogy videón láttam régebben, a Tenkaichi 2-ben sem a legprofibb az átváltozás
\"Ha sírsz, nincs aki lássa könnyeid, ha szíved fáj nincs ki észrevegye fájdalmad, ha boldog vagy, nincs ki lássa mosolyod.. De próbálj meg csak egyszer fingani...\"
nekem nagyon tetszett ugye h "felrobbanthatjuk a bolygót" szinte
Avanti Crociati!
Egyenlõre a Budokai 3 király, de remélem a Tnkaichi 2 megjelenésével ez változni fog...
Viva La Virus1!!!
de a b3 szavatossága tovább tart, többet lehet vele játszani talán
a tenkaichi egyáltalán nem elfuserált, csak meg kell tanulni profi módon irányítani szvsz
Avanti Crociati!
Mert én rákattintottam a letöltésre de valami angol oldalt dobott ki és ott nemtudom mire kell kattintani...
www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban
Az is lehet, hogy nincs minden fájl letöltve teljesen(megszakadt).
Hány mega összesen a 23 fájl ? olyan 2.14-2.32Gb-nek kell lennie.
A memkártyára visszatérve 8 megás Sonyt már 4500 Ft-ért kapsz. Nekem most olyan 16 játék mentése van rajta és még van olyan 3-4 mega hely rajta.