Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
nemsoká kapsz ajándékba egy két büntit h megnyugodj remélem nem gond 😊

Avanti Crociati!

Nem mondta neked senki, hogy a szándék a fontos?
Mindegy, fiatal vagy, majd megtanulod kezelni a helyzeteket.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Tudod buzikám mért nem köszöntem meg a passwordot??Azért mert total szar volt és akartalak megbántani vele hogy nyomorult vagy!!Mingyájan oda vagytok a googleval pedig nagy szar olyan mint ti vagytok!!HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fyrex
nah akkor nekilátok 😊

Avanti Crociati!

gercse
ez így jó lesz, ha egyszerre rakjátok majd ki akkor nem lesz koppintás, vagy hasonló dolgok 😄
de kiváncsi vagyok már

Közben kész lett a bannerem, de megvárom még Fyrexet az övével.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

vki
Nemtom, hogy mi van a gyerekkel, de mikor a B3-as passwordok-kal kapcsolatban küldtem neki egy PM-et, annyit sem mondott, hpgy b@zdmeg, nemhogy meg is köszönje.

ACER Aspire 5738ZG

Meg azért jobban megéri megunknak megkeresni,mert akkor hamarabb találjuk meg a választ a kérdésünkre.

a fórum azért van hogy segítséget kérj, DE nem kellene minden apróságot megkérdezni, és nem kellene túlzásba vinni a dolgot, mert az aki csak kérdez, és segítséget kér olyan dologért amit õ is megtudna tenni az már pofátlanság, ráadásul nem így kellene válaszolnod, mert mindíg segített neked valaki...

sigmavirus1
Szerintem meg ha a fórum fele megutál akkor nincs más választásod mint elhúzni a picsába.

Bazmeg, ott van lent, google, vedd már a fáradtságot hogy utánnanézel pár dolognak mielött minden kis szarságot megkérdezel.

Egyébbként meg ha szerencséd van akkor www.dragonballarena.net vagy com-on fentvan, de egy régebbi VisualBoy-al megy vagymivel, mert valami gánya van vele. Ezt is a guglival lehet megtalálni, elsõ találatok között van, de remélem nem fogod még megkérdezni azt is hogy az oldalon hol vannak a játékok...

Viva La Virus1!!!

gercse
hát ezentúl nem hiszem, hogy túl sokan fognak segíteni...

És nem sok közöd van hozzá mit kérdezek szerintem 1 az azé fórum hogy segítséget kérjek 2 meg kérdezz ha kell valami ne pofázz!!!Már bocsi a csúnya kifejezésért.
Eddig csak akkor írtál a topicba, ha kellett valami:

Sziasztok!!Nmetudjátok hogy kell a Dragon ball legacy of goku 3-ba elindítani a multiplayert??
Sziasztok!!Valaki megmondaná hogy kell letölteni arrol az oldalrol a Tenkaichit???
Mert én rákattintottam a letöltésre de valami angol oldalt dobott ki és ott nemtudom mire kell kattintani...
Sziasztok!!A supersonic warriorsba csak azok a karakterek vannak amiket meg lehet venni?? Vagy lesz még több is ha végig a story módot?

Más jellegû hozzászólásod NEM volt.
Ez nem segélykérõ, nem tudakozó.
Próbálj utánanézni google-n.

google

Sziasztok!!Nmetudtok 1 olyan oldalt ahonnan le lehet tölteni a Dragonball Legacy of goku 1-et?
szerintem ok, elkellene szerintem egy házigazda, én támogatom

sigmavirus1
Nekem nyóc, itt megvan mindegyik DBZ játék..😊

(kivéve B2 és Sagas)

Viva La Virus1!!!

készül

gercse
értem,
azér majd kiv. leszek, ki csinál jobbat 😊

Fyrex
nem azért

de most nincs hozzá hangulatom úgy meg nemtudok jó munkákat csinálni

Avanti Crociati!

gercse
ravasz 😊

Fyrex
oks de most csináld csak 😊)

Avanti Crociati!

gercse
így van 😊

Te is csinálhatsz egyet, s majd eldönti a nép melyik a jobb 😊.

Rohadt gyorsan megvették a tenkaichit,úgy emlékszek,hogy tegnap rakták föl.

Fyrex
énis akartam de készíts 😊)

Avanti Crociati!

Banyapapa
bazse szottál vonna,leütöm.
5k pénz vott

gercse
készíts

Tényleg, készítsek bannert?

gercse
volt pedig tenkaichi is, amikor írta, megnéztem
ugylátszik pont mostanában járt le az aukció

sigmavirus1
No meg Super DBZ van még.

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Vaterán csak Budokai 3 van sajna. Itt meg a Tenkaichi-t keresik.

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Ja.

Viva La Virus1!!!

Oké legyél.

Banyapapa
valaki kérdezte itt asszem hol lehetne venni ilyen dragon ballos játékokat.
Vatera-n most láttam 3 is (igaz nem valami occsouk)

gercse
légy 😊
(bár nem játszom egyik résszel sem, de már jön lefelé a budokai 3 😄)

Fyrex
lol 😄ADSDSD

hát az lehet házigazda aki megfelel a feltételeknek és a többiek aztmondják h oké legyen

ezért kérdezem...

Avanti Crociati!

Ki dönti el,hogy ki a házigazda?

Fyrex
lehet

de a hülye kérdések helyett inkább játsz

úgylátom tényleg kéne házigazda de nem reagáltatok a feltevésemre 😊)
(lenne szép kis banner is 😉)

Avanti Crociati!

És úgy lehet hogy egy pályát sokszor megcsinálok és mindig elhozok egy gömböt?

sigmavirus1
Battle Gate, mindegyik pályán találsz egy gömböt, csak törd szét a tereptárgyakat és megtalálod.
Kami templománál(Buu saga, SSJ3 Gotenks vs Super Buu) a legkönyebb, ott mindig bent van az épület közepén.

Viva La Virus1!!!

Tudom,azt el is olvastam,szal gyûjtsem össze a sárkánygömböket,azt külön kell össze gyûjteni,vagy a batle gate-es izénél(ami elvileg a story mod) folyamatosan kapom õket?

Fyrex
összegyûjtöd a sárkánygömböket...

Avanti Crociati!

Már egyszer leírtam, olvass vissza, keress rá.

A Tenkaichiben mikor kapjuk meg az Ozarut?Szóval úgy hogy duelben,tournamentben,practiceban használhassuk.Van aki már megkapta?

Fyrex
Dragonball Z: BUDOKAI JÁTÉKOK(!!!!!!!!)

elvállalom a házigazdaságot ha szükségesnek érzitek (van már ugye 4 és nincs panasz)

Avanti Crociati!

Némelyik kérdés elolvasása után bennem is ilyen érzelmek tombolnak körül-belül, de mindíg megpróbálom visszafojtani, és eddig úgyhiszem jól megy. Osztom a véleményed, bár én nem így fejeztem volna ki magam, és téged is arra kérlek hogy annak ellenére hogy én is tudom hogy zavaró a dolog, ne ilyen erõsen reagáld le ezeket, inkább ne válaszolj rá, szerintem te is tudod hogy nem díjazzák ezt a viselkedést attól függetlenül hogy jogos-e vagy sem. De ha nagyon válaszolni szeretnél akkor kicsit finomabban, thx 😊

avp2-nek meg üzenem hogy próbáljon meg elõször utánanézni a dolgoknak, aztán ha nem találja akkor kérdezzen, mellesleg ha a játék indítóképernyõjén nics multiplayer lehetõség, akkor szinte biztos hogy az emulátorban kell keresni az opciót

Az nem gameboy játék?

Nem óvodába vagyunk!!!Kérlek szépen ne kérdezzetek már mindenféle faszságokat mert sztem már mindeki rüheli. Gondolkozzatok el már a kis agyatokkal,magatoktól is ráfogtok jönni. Faszom remélem az életben is ilyen szerencsétlenek vagytok?!!

Sziasztok!!Nmetudjátok hogy kell a Dragon ball legacy of goku 3-ba elindítani a multiplayert??