Dragon Ball Z - Budokai játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mindegy, fiatal vagy, majd megtanulod kezelni a helyzeteket.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
de kiváncsi vagyok már
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
ACER Aspire 5738ZG
Bazmeg, ott van lent, google, vedd már a fáradtságot hogy utánnanézel pár dolognak mielött minden kis szarságot megkérdezel.
Egyébbként meg ha szerencséd van akkor www.dragonballarena.net vagy com-on fentvan, de egy régebbi VisualBoy-al megy vagymivel, mert valami gánya van vele. Ezt is a guglival lehet megtalálni, elsõ találatok között van, de remélem nem fogod még megkérdezni azt is hogy az oldalon hol vannak a játékok...
Viva La Virus1!!!
Sziasztok!!Nmetudjátok hogy kell a Dragon ball legacy of goku 3-ba elindítani a multiplayert??
Sziasztok!!Valaki megmondaná hogy kell letölteni arrol az oldalrol a Tenkaichit???
Mert én rákattintottam a letöltésre de valami angol oldalt dobott ki és ott nemtudom mire kell kattintani...
Sziasztok!!A supersonic warriorsba csak azok a karakterek vannak amiket meg lehet venni?? Vagy lesz még több is ha végig a story módot?
Más jellegû hozzászólásod NEM volt.
Ez nem segélykérõ, nem tudakozó.
Próbálj utánanézni google-n.
Vatera-n most láttam 3 is (igaz nem valami occsouk)
hát az lehet házigazda aki megfelel a feltételeknek és a többiek aztmondják h oké legyen
ezért kérdezem...
Avanti Crociati!
de a hülye kérdések helyett inkább játsz
úgylátom tényleg kéne házigazda de nem reagáltatok a feltevésemre 😊)
(lenne szép kis banner is 😉)
Avanti Crociati!
Kami templománál(Buu saga, SSJ3 Gotenks vs Super Buu) a legkönyebb, ott mindig bent van az épület közepén.
Viva La Virus1!!!
elvállalom a házigazdaságot ha szükségesnek érzitek (van már ugye 4 és nincs panasz)
Avanti Crociati!
avp2-nek meg üzenem hogy próbáljon meg elõször utánanézni a dolgoknak, aztán ha nem találja akkor kérdezzen, mellesleg ha a játék indítóképernyõjén nics multiplayer lehetõség, akkor szinte biztos hogy az emulátorban kell keresni az opciót