5850

Dragon Ball Z - Budokai játékok
  • brodix
    Kössz,hogy próbáltál segíteni,de én torrent kezelőre gondoltam,viszont megtaláltam az ideálisat.
    Neve:TorrenTopia
    Tök zsír prog!!
    (Csak kár,hogy nem magyar,igaz nem zavar.)
    Különben ti hol tartotok a Tenkaichi 2-ben?
    Én már ha jól emlékszem 89%-nál.
    Kid Goku nektek már megvan?
  • brodix
    Kössz!
  • Smithie
    Tensiontorrent,Endless,Bithumen...
  • brodix
    HI!!!
    Tudtok vmi jó torrent letöltőt?
    Vagy meg tudjátok mondani,hogy mi a fenét kell beírni a NAT részbe az azureus-ban?
  • Szuperkaraj
    jaja, de nem egy Sagas féle...:)
  • Seth
    és ezek még ps2-re? egy rpg jó lenne
  • RiM
    Már mostis a bukás szélén állok, ha ezek kijönnek ps2re...megbukok
    naon frankók lesznek
  • UltimateGamR
    Az ATARI fórumon olvastam az infot , még nem hivatalos , de érdekes:
    -Ha sikeres lesz a Budokai Tenkaichi 2 akkor elkészítik a BUDOKAI TENKAICHI 3at!!
    -Készül egy olyan játék ( Dragon Ball Z Ultimate Saga ) ahol a dragon balltól egészen a GTig lehet nyomulni , de SAJÁT KÉSZÍTETT KARAKTERREL , valami rpgs lesz gondolom , állhatsz jó és rossz oldalra , saját mozdulalt bla bla
    -Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi Tournament , ez csak a harcművészetek nagytornájáról szól alap JÓ karakterek + kitaláltak + egyéni készített

no enyi , azért lehet reménykedni hogy legalább 2t megcsinálnak
  • RiM
    hmm Budokai Tenkaichi 3... öregem ha azt megszerzed...isten vagy!
  • cocobanana
    Végig. Bebi saga,Super 17 saga,Omega Shenron saga.Sőt Gt-s karakterekböl: Super17,SSJ 4:Goku,Vegita,Gogeta,Bebi Vegita testében,Bebi átváltozva Vegitaként SSJ,Bebi kifejlödött forma,Bebi arany Ozaruban,akkor még a 1 Shenron,Ubu,és pan.
  • GokuSSJ
    ok thx
  • Szuperkaraj
    ilyen cd-s játékos bothba^^

sztem online egyszerűbb
  • GokuSSJ
    hol lehet kapni a Budokai tenkaichi 3-at?
  • brodix
    Különben én 30%-50% körül vagyok,nem jut eszembe.
    Nagyon zsír játék
  • brodix
    HI!!!
    Most már elég könnyű kapcsolgatni a PS-t,de még mindig nem az igazi.
    Szerintetek vissza vigyem?
    Mert már semmi zavaró nincs benne,de lehet,hogy mégis vissza kéne vinni.
    Tanácstalan vagyok!!!!
  • vki
    nemtom pontosan most így kb. 80-90% között a story-ban.
  • kill3r21
    nah én is kölcsönkértem havertol a ps2öt ki is probáltam..hát még 22% körül vagyok de eddig kurva jo..budokai 3 tenkaichi modon megvaositva..perfekt
  • Horror
    eddig 55%-nál járok ti?
  • vki
    Baby benne van, mert az ő Saga-ja következik. A sárkányok közül csak Omega Shenron, a többiről meg nemnagyon tudok, mert ott még nem tartok.
  • Seth
    GT részek is benne vannak végig? Gondolok itt Baby-re meg a sárkányokra
  • Crazy Mate
    KI FOGJÁK ADNI MAGYARORSZÁGON A TENKAICHI-t ÉS TENKAICHI 2-t,BENNE VAN AZ 576-OS ÚJSÁGBAN!!!!!!!
  • Horror
    tegnap NEm bírtam letteni a game-t :D 1-1:30-at jáccottam
    de sokat vittem kb 20%-ot:DNaon jó game!!!!!!!!!!!
  • moralosan
    Az a lényeg, hogy a pályák rombolható ojjektumaiban' rejtőznek a gömbök, a Tenkaichi 1-ben ugyanott vannak, így akárhányszor felvehetsz egy kristálygömböt betöltés után.
  • vki
    Ha jól emlékszem, Alien Cell-t a sivatagban, Cell Junior-tól lehetett szerezni.
  • Szuperkaraj
    én használtam, szépen eladtam jó áron, ráadásul Saibamen Setet elég könnyű szerezni, Alien Cellt már nem emlékszem hol lehet, de biztos nem nehéz az sem
  • Fyrex
    egy oldalt lapozz....
  • evil 007
    HELP!!!!! kiakasztottam végigvittem a tournamentet az oszlopokat meg a story-t (100%) és má csak pár ember kellene (köztük brolly is) na szal..... nekem angol verzióm van és hozzá emberleírást hol találok pls HELP!!!!
  • vki
    A game folyamán használtad valamire ezt az AlienCell-t, vagy a Saibamen Set-et?
  • cocobanana
    A sárkánytól mindenféle itemeket. Pl Health 15,Attack 15...stb Meg akkor ilyen mindenféle eladható cucc amiért jó sok zeniet kapsz...stb.De a Majiun Buu sagaban mikor a kövér buuval vagy a térképen akkor ha elmész Jamchához és 3percet kibirsz vele (könnyü) akkor kapsz 1millió zeniet
  • vki
    Én még csak most kaptam meg Ultimate Gohant. Amúgy a sárkánytól miket lehet kívánni? Még lenne egy olyan kérdésem, hogy az Alien Cell, meg a Saibaman set-tel mit lehet csinálni, vagy mire jó? Ugyanis az Itemshop-ban rohadtsokat adnak egy AlienCell ért (300000 Zenie, ha jól emlékszem).
  • cocobanana
    Talán ha vennéd kicsit a fáradságot és nem egyböl kérdeznél hanem inkább járj utána. Az Ultimate Battlet is végig toltam,az összes abbility cucc MAX kivéve még a KI az még 14-es de tök mind1 mert nincs elég hely hogy az összes tulajdonságokat berakjam. Részemröl ennyi volt a játék.
  • Crazy Mate
    www.amazon.com
  • GohanSSJ2
    1 Budokai 3 mennyi újonan?
  • GohanSSJ2
    1 Budokai 3 mennyi újonan?
  • Balyy
    Hy!
    Tényleg lehet majd kapni mo.-on a tenkaichi 2-t?
    Ja és mikortól?
    Aki tud vmit légyszi írja le!
  • ronihun
    Kid Goku-t hogy kell? És Gohan nagyapának hogy kell megszerezni a fusion itemjeit?
  • ronihun
    Kösz.ülye voltam mostmár megvan
  • Fyrex
    nem erről van szó

a shopban kell venni olyan potarát h Z Item fusion...

lilák közül az első azthiszem
  • ronihun
    Hát vettem mindegyikből egyet és van eég sok,De néhány hiányzik.
  • Fyrex
    hát 245nél tartok most :)

szóval onnantól felfele

szedem torrentről csak ugye onnan lassú, és most elfogyott a cash a mobilomról :)