Dragon Ball Z - Budokai játékok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fyrex
az zsíros lesz, látom kezdik ötvözni a B3mal! az nagy elõny! <bár nálam eddigis a tenkaichi volt a fav 😊>

Avanti Crociati!

vki
Most szedtem le az egyik GT angol videót, amiben SSJ4 Vegita + SSJ4 Goku fusionál. Mit ne mondjak. Nagyon kemény volt. Megvan, hogy honnan kapta a Budokai 3-ban a 100x BingBangKamehameha azt a fasza kis "animációt" (Gogeta lerohan, teleportál, ütögetik, majd megunja, és visszaüt)

ACER Aspire 5738ZG

sigmavirus1
vagy egyesûlnek, mittomén.

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
HHmmm, most nem jó youtube, pedig volt fent egy képekbõ összerakott zenés klipp ahol látni lehetett ahogy Goku és Vegeta beáll a pózba, majd Gogetává alakúlnak.

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Repkedni, városokban körûlnézni, stb. E3 ezt hazudták!😊 Meglássuk mi lesz belõle...

Viva La Virus1!!!

Fyrex
fúzió is lesz? 😮

DU szerût úgy érted hogy repkedni kell majd? 😊)

Avanti Crociati!

sigmavirus1
Pedig van bõven...fúzió, harcrendszer lehetõségeinek kibõvítése(pl.gáncs), lesz Dragon Universe szerû szori mód is...stb. Meg több mint 130 figura, végre nprmális ultimate attackokkal.

Viva La Virus1!!!

Szerintem a legjelentõsebb újítás,hogy harc közban át lehet változni.Legalábbis az eddigi videókban és képekben nem sok újat láttam.

látom megy a csevegés...közben én megnéztem egy in-game videót, 1-2 apró újítás, változtatás van benne, de egyelõre semmi szembetûnõ...dehát mit is várok egy 1 perces videótól? 😊

nem gondoltam, hogy a tiéd 😊 (jó értelemben 😄)

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

sigmavirus1
Nem enyimé az oldal...amúgy ja.

Viva La Virus1!!!

helyesírás befigyel <#zavart2>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

vki
Köszi!

ACER Aspire 5738ZG

gercse
aham, hát én mostmár nem kezdem el, vagyis nem hiszem hogy folytatni fogom
belekezdtem egy másik anime-be(Naruto,nem annyira rossz)és azt is kicsit ott hagytam, de lesz még erõm talán folytatni (na offnak vége 😊 )

vki
Megvan ki a kék csávó, és melyik movie-ban volt:

Dragon Ball Z Movie 07. - Super Android 13 (C13)

ACER Aspire 5738ZG

sigmavirus1
http://dbzportal.uw.hu/

Viva La Virus1!!!

sigmavirus1
Hát a sorozatban, vagyis az eredeti történetben ezek nincsenek is benne. A Movie-kat már nem Akira Toriyama találta ki, és a legtöbb nem is illik bele a normális történetbe(max a Movie 1, 9, meg talán a 13).

Viva La Virus1!!!

vki
Nem vagy egyedül. Én is kutatgatok részek, után, de nemnagyon találok. A mozifilmek sem lennének rosszak, de lusta vok letölteni (256/64).

ACER Aspire 5738ZG

sigmavirus1
Hildegarn meg Tapion meg a movie 13-ból vannak.

Viva La Virus1!!!

gercse
okesz, köszi az infókat 😄
így már nem érzem magam annyira hülyének 😊
(csak a részeket néztem amugy, és csak addig amíg megszületett a dagi buu(vagy a fene se tudja😄), ugyhogy hiányosak az ismereteim 😄)

sigmavirus1
Ja, elsõ képen a nagy dög szörny, Hildegarn, a másik csákó Tapion.
A kék cyborg, C13 a Movie 7-bõl.

Viva La Virus1!!!

pff még értelmetlenül is írok...egyre jobb...

ja és jó szokásom szerint megint kétszer írok egymás után, de érdemes megnézni az ign.com-ra vagy a gamespot-ra felnézni vagy valahova, mert van 1-2 új in-game videó

az elsõ képen lévõk a 13. a harmadik képen lévõ kék csávó ( Super Android 13 ) asszem aaaa...6. filmben voltak talán ( az androidban nemvok biztos 😛 )

vki
Azért nem ismerõsek, mert nem is tom, hogy hanyadik moziban voltak benne. Talán a 12. vagy 13.-ban. Nem is tom pontosan. Csak ez, meg a Janemba-s mozi van meg. Japán szöveg, angol felirat 4eve

ACER Aspire 5738ZG

gercse
hm, végig kellett volna néznem a dragon ball z-t 😄
nem ismerõsek az emberkék a képrõl😄, sebaj, azért beszerzem majd, legalább okosodom majd
(a budokai 3 még mindig jön lefelé, egyszer már csak leér 😄)

bízom benne hogy legalább(!) eléri a szintjét 😊

vki
Na, ez úgy néz ki, hogy überelni fogja a Budokai3-at.

ACER Aspire 5738ZG

pff...valaki átszerkesztené? nem egymás mellé akaródzott <#banplz>

vki
/OFF

Na figyelj te kis sz@ros újreg, aki még azt sem meri bevállani, hogy hány éves. Arról nem tehetek, hogy nem tudod használni a passwordokat, pedig hidd el, hogy mindegyik mûködik, csak jó helyre kell beírni. A használatukkal kapcsolatban én is tévedtem, ez tény. De azért ha valaki (próbál) segíteni, akkor is illendõ valamit mondani. Ennyit a fórumozásról. Errõl ennyit, kis taknyosokkal nem fogok szórakozni.

/ON

ACER Aspire 5738ZG

1-2 új kép a Tenkaichi 2-bõl :

hm...hát igen 😊

Nem akarom mondani de én megmondtam....😉

off
tudod arról hogy rossz információt kapsz senki nem tehet, egyedül te : miért nem nézel magad utána? ami pedig a google-t illeti : aki nem tudja használni annak valóban szar...na részemrõl ennyi, többet nem foglalkozok a dologgal
on

grat, szép munka! 😊

Ezt a dragon ballos betûtípust át tudná valaki küldeni msn-en vagy emailbe?

sigmavirus1
Kurvajólett, gratula!

Viva La Virus1!!!

Kösz nektek is 😊.

Király a banner.Grat hozzá.

Nagyon tetszik!

Fyrex
én kérek elnézést...

Avanti Crociati!

Persze örülök, hogy tetszik 😊.

gercse
király

Én is be tudtam volna rakatni a saját képemet <#rolleyes>.

Fyrex
jah most nézem egyébként kicsit széles lett sztem :S

Avanti Crociati!

Fyrex
<#worship><#worship><#worship><#worship>

fantörpikus lett!

berakatom mingyá 😊

Avanti Crociati!

Akkor itt van:

Fyrex
nah moralosan nekem abszolút nem akar összejönni a banner mind szellemileg mind fizikailag ko vagyok, úgyhogy akkor nyomjuk be a tiedet, muti 😊

Avanti Crociati!

Sztem ebbe a topicba többet ne írj! Nem hinném, hogy ezek után valaki válaszolni fog neked.

www.ps2info.extra.hu - Hasznos infók PS2-vel kapcsolatban