5850


Dragon Ball Z - Budokai játékok
 • Smithie
  #5850
  "Teleportálni" "O" (kör) gombbal szoktam, ha az energia szinted MAX-on van akkor csinál többet is, de nem mindegyik karakter tudja...
 • gosti04
  #5849
  Üdv a Budokai Tenkaichi 3-al játszogatok most szeretnék feltenni pár kérdést háétha :)
  hogy lehet hogy mikor 1 nagy ütést gyüjtök akkor rá "teleportálok " az ellenre (ámbár sima teleport is nehézkes mert csak úgy megy ha ütök utána 1ből védekezés és oldalra ennek amúgy egyszerübb módja nincs?)
  és a fejlődés megy még nagyon nehezen csak néha tudok azt tudom h kell hozzá 1 pont(meg ful alap energia) és elvileg a jobb oldali yoyt lehúzni közbe meg nyoni az energia töltést (legalábbis a belső tutorialból ezt szürtem le) de nem adja :S
 • Miklós24
  #5848
  Dragon Ball Mugen edition 2009 pc game letölthető innen

  http://data.hu/get/6741146/Downloads.zip
  http://data.hu/get/6741156/Downloads.z03
  http://data.hu/get/6741157/Downloads.z04
  http://data.hu/get/6741158/Downloads.z02
  http://data.hu/get/6741159/Downloads.z01
 • dekany01
  #5847
  Amúgy nekem 2,8 Ghz-s Pentium G840-es proccom + GT440 2GB DDR3-as videókártyám van. A videókártya azért természetesen elég nagy szerepet kap egy játék futtatásán, de mint már mondtam, szerintem nem lesz gond. És még egyszer mondom, a gépen szaggatott a játék PCSX2-vel, pedig ott a minimum beállításokon volt!
 • dekany01
  #5846
  Egyrészt nekem is 2magosom van és tökéletesen megy. A PCSX2-ön akadozott... Dolphine-nal meg egy q*va lag nélkül. + Nem a minimális beállításokkal futtatom. Úgyhogy szerintem a legalacsonyabb graffon semmi gond nem lesz. Szóval, köszi a "jó" tanácsokat, de nincs rá szükség.
  Remélem azért nincs harag.
 • zola2000
  #5845
  Na igen, de nem sokat ér az online, ha a kétmagoson csak nagyon lassan fut a wii játék.

  persze az se mindegy milyen kétmagos, nekem 2,4ghz core i3 radeon5470, és a legtöbb ps2 és gamecube játékot jól viszi, a wii emulálást elfelejthetem (még jó hogy van wiim : ), de egy 3ghz feletti szintén kétmagos core i5ön meg erős 512es videokártyán lehet jó is a wii emu...

  és dolphinon a sebességhackek általában megjelenítési hibákkal járnak, pcsx2n meg a legtöbbször alig veszek észre valamit attól hogy kicsit feljebb viszem a speedhack csúszkákat (ha nagyon akkor a 60 fps ellenére is lassul a játék, hanghibák, de 3-4 szintig jó)
 • dekany01
  #5844
  Hidd el nekem... a Dolphine-nál nincs jobb erre a célra. A PCSX2-őt próbáltam már, de meg sem üti azt a szintet.
  (+ annál nincs online lehetőség... amiről most beszélünk)
 • zola2000
  #5843
  Nálam gyorsabban futnak PCSX2 alatt a ps2 játékok, mint dolphin emulátor alatt a gamecube játékok, mivel ez a játék wiire van, ezért mégnagyobb gép kell hozzá, pcre inkább a ps2 verziót javaslom, főleg hogy a te gépeden a wiis biztosan nem futna.

  A ps2 emu annyival bonyolultabb mint a wii emu, hogy kell hozzá PS2 biost letölteni valahonnan, és a speedhackeket felejtik el sokan feljebb húzni (anélkül lassú).
 • dekany01
  #5842
  leírtam privibe :) de mondjuk ide is leírhattam volna. Mindegy :D
 • Smithie
  #5841
  Leírhatnád ide is, vagy privibe, nem vagyok gép előtt. De felveszlek skypra is. :)
 • dekany01
  #5840
  Szerintem nem kell atomerőmű. :D (+ le lehet venni a grafból)
  A részleteket, ha gondolod skype-on meg tudjuk beszélni.
  skype: dekanytam
 • Smithie
  #5839
  Érdekelne, de milyen gép kell hozzá? Ha atomerőmű akkor felejtős, 2mag, 2gram, 512mb videokarim van.
 • dekany01
  #5838
  Sziasztok! Látom jó rég óta nem írt ide senki. De remélem azért majd valaki olvassa eme hozzászólásomat.
  A kérdésem az volna: Akar-e valaki Budokai Tenkaichi 3-at játszani online (dolphine emulator segítségével)?
 • Smithie
  #5837
  UP!

  Valaki játszik a PSP-s Tenkaichi TAG Team-el?
 • Smithie
  #5836
  Eladó a DB-s kártya kollekcióm. 145db!

  Érd: Privi vagy [email protected]
 • ironhorses
  #5835
  Sziasztok! Játszik valaki a raging blast 2 vel ps3-on?

  Még bt3-ba egész jól tudtam védekezni, de ebbe a játéba nem megy még annyira ez az új gomb kiosztás miatt. Valaki valami tippet nem tud adni?
 • Kazuma92
  #5834
  Szerintem ha elkezded a Story módot gyengébb fokozaton, simán belejössz.
 • Smithie
  #5833
  Igen,nehéz.Egyből belekezdtél a 3-ik részbe,ami a legnehezebb,és a legtöbb kombót tartalmazza,és még az MI sem gyenge,főleg Very Hard-on.
 • Shep
  #5832
  Á nem nekem való ez a játék, nincs egy normális tréning, millió egy kombó amikből 2-t ha megtudok jegyezni, szóval esélytelen vagyok, pedig jó lett volna szórakozni kicsit.
 • Shep
  #5831
  Ok, kösz.
 • Smithie
  #5830
  5-ös szintet?Szerintem az a karakter fejlesztés lesz.
  Venned kell "item"-eket,különböző tulajdonságokkal ruházza fel a karaktert.Van egy ami kifejezetten a "final attack"-ot fejleszti.
  Ehhez gyűjtened kell credit-et,másképp nem tudsz vásárolni a shop-ban.
 • Shep
  #5829
  A budokai teknikaichi 3-ban hogyan tudom elérni az 5-ös szintet vagy mit, hogy a legerősebb technikát alkalmazni tudjam?
 • Smithie
  #5828
  Igen,eléggé "nyers" az első rész.
  De az összkép nem rossz.
 • Kazuma92
  #5827
  Az elsőre sokkal olcsóbban rátaláltam, s csak így van rá keret. ( meg talán az sem nagy probléma ha a "leggyengébbiket" nem a végére hagyom )
  Ahogy olvasgattam kritikákat, néztem gameplay videókat, csak az nem tetszett benne hogy nagyon sok animáció azonos. Ugyanúgy üt, ugyanúgy rúg a karakter stb.. Ezt nagyon utálom minden játékban.
 • Smithie
  #5826
  Miért nem tudod megszerezni a 2. részt?
  2007-ben szanaszét toltam a tenkaichi első részét,és valóban,szinte minden harcot le kell játszani.Viszont előre szólok,teljesen más az irányítás,maga játék is,és SOKKAL nehezebb mint a 3,persze ha very hardon nyomod...
 • Kazuma92
  #5825
  Nah emberek kik esetleg feliratkoztatok a topikra
  Van valakinek véleménye a Budokai Tenkaichi első részéről? A harmadikat már szanaszét játszottam, és úgy hallottam az elsőben sokkal többet kell lejátszani a sztoriból. Ez érdekel.
  A második részt sajnos nem tudom megszerezni, de az elsőre van lehetőségem.
 • Smithie
  #5824
  Vedd meg eredetibe.
 • Trubi15
  #5823
  Sziasztok én xbox 360-ra kiírtam a dragon ball raging blast 2-öt és amikor berakom a cd-t és elinditom a játékot azt irja ki hogy incorect the region disc's for this console vagy mit... Valaki nem tudja hogy mi lehet a gáz?
 • vigyori14
  #5822
  Üdv.
  Van valakinek régről megmaradt bármilyen féle dragon ball os kártyája? Ha van valakinek, de már nincs szüksége rá, írjon privit, mert lehet hogy érdekelnének.
 • Lpmike6
  #5821
  Sziasztok. Valaki tudna segíteni abban, hogy a DBZ Infinite worldben a ????? nevű menüpontot hogyan lehet megnyitni? A Missionst végig vittem, de nem nyitotta meg.
  Előre is köszönöm a segítséget.
 • Smithie
  #5820
  Akkor kellene körbe-körbe tekerni,de mivel pc-n nincs analóg,így az sajna kilőve,mindig veszteni fogsz az ilyen "clash" attack-okban.
 • Kazuma92
  #5819
  PS2-n az a karakter mozgása ( jobbra balra előre hátra), gondolom azokat kellene nyomkodnod.
 • norbikill
  #5818
  hali
  dbz budokai tenkaichi 3-al tolom pc-n és játék közben mikor megjelenik a kép bal alsó sarkában ijen kis kar szerű valami ami körbe körbe megy
  akkor mit nyomjak ?
 • Kazuma92
  #5817
  Értem, köszi, akkor emiatt nem szentségelek többet :D
  Kipróbáltam, sikerült nekemis, de nagyon gyakorolnom kell még ezt.
 • crashx
  #5816
  Lehetséges, én sokszor már akkor szoktam teleportálni mikor a karakterem elkezdi gyűjteni a kezében a kamehamera az energiát, szóval még ki sem lőtte, de az ellenfél meg vagy üt vagy lő rám valami gyorsabbat, a teleporttal simán félbeszakíthatod a saját mozdulatod. Az a lényeg, hogy a támadása ott legyen az orrod előtt, nyomsz egy előre(ellenfél felé)+X-et
  és ennyi. Arra ügyelj, hogy MINIMUM 3 csík ki kell a teleport elkezdéséhez alapesetben, de ajánlom a contentraiton kapszulát, ez felezi a dodge meg a teleport ki költségét. Én dragon arenaba ezzel verem a level 99-es ellenfeleket(minden stat-juk maxon van)
 • Kazuma92
  #5815
  Na, elfelejtettem múltkor elküldeni az üzenetet..
  Budokai 3-ban lehetséges mozdulat közben teleportálni? Pl Kamehameha-nál, mikor még csak a keze mozdul(de akár a lövés pillanatában is) a CPU már teleportál. Ütése, rugása közepén is könnyedén megcsinálja. Nekem soha nem sikerül! Csal, vagy lehetséges, és én vagyok béna?
 • Smithie
  #5814
  Sagassal el lehet lenni,ha ketten nyomjátok akkor még élvezhető is,sőt úgy az igazi.
  Super Dragon Ball-t egyszer próbáltam,elég is volt.
  Nekem a Tenkaichi 3 a favoritom.Az mindent visz nálam,még mindig.
 • crashx
  #5813
  A sagas eléggé hanyagolható, a super dragon ball meg megér egy próbát, hátha...bár a budokai meg tenkaichi után nem hiszem, hogy nagyon lekötne.
 • Kazuma92
  #5812
  Én azért nem multizom Budokai 3-al, mert nincs kivel.. Nekem nagyon tetszik, félreértés ne essék, attól függetlenül hogy felhúzza az agyam. Testvéremmel toltam pár menetet, de túl könnyen kiütöm, ezért ő nem szeret játszani ellenem, Dragon Ball kocka unokatesómék és a "banda" pedig NEM SZERETI.
  Igen, játszottam! Sajnos nekem nincs PS3-am, de volt alkalmam kipróbálni (igaz x360-on) a Raging Blastot, és a Burst Limitet. A Burst Limit a Budokai széria újgenerációs változata, a Raging Blast pedig a Tenkaichié.
  A Burst Limit, eszméletlen! Képzeld el a Budokai 3 mechanizmusát, csak az egész sokkal intenzívebb, nem olyan merev. A harcrendszer már nem olyan "bugyuta" mint a Budokai ban ( azért be kell látni, szinte minden karakternek ugyanazok a mozdulatai, itt - ott megspékelve valamivel, meg más sorrendben), mindenkinek saját mozdulatai vannak. A történet módról sajnos nem tudok semmit, multiban játszottam vele csak.
  A Raging Blast re sajnos nem túlzottan emlékszem, nyilván csak 1 menetet játszottam vele, annyira emlékszem hogy majdnem pofán f*stam magam, annyira tetszett.
  A Raging Blast 2 sztori módjáról meséltek, a szememen is a nyálam fojt, mivel állítólag minden egyes harcot le kell játszani sztori módban. A legapróbb részletekig megcsinálták.
  Egyébként van PS2-re, két DB játék ami érdekel.. Az egyik a Super Dragon Ball Z, a másik pedig Sagas. Elég furcsák, tudsz róluk valamit? Gameplay videókból nem tudom kideríteni, hogy jó e vagy rossz.. :D
 • crashx
  #5811
  akarom mondani 3-ból kettőt nyertem,a kivétel az volt, mikor figyelmetlenül kimerítettem Goku-t. Egyébként valami ps3-as dragonball játszottál? Érdekelne mennyit léptek előre történetmesélés terén, miféle fejlesztések voltak a harcrendszerben, hasonlók.