Ponyvaregény

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ponyvaregény 30 másodperdben
Kötelezõ megnézni!<#hehe><#eljen><#idiota>

http://fimuniverzum.avpuniverzum.hu

sapkafej
de

György

Nem tudja valaki hogy mi annak a zenének a címe, ami akkor megy amikor Bruce Willis lekaszabolja a szamurájkarddal a buznyákokat?

hnoemi
Na, én elõször elsõ füves élményeim valamelyikén láttam ezt a filmet, azt hiszem ez elég is ahhoz hogy ne kelljen leírnom az élményt. A fûre nem szoktam rá, a filmre viszont igen, én nagyon szeretem. Más kérdés, hogy sokan a falra küldenek azzal, hogy "és mi volt a táskában, he?", meg a "Vincent meghalt, mit keres itt a film végén?" néztétek volna figyelmesen bal--szok.

&#8222;Szeresd úgy felebarátodat, mint saját magad.&#8221; Ez azt jelenti, hogy ki is kell vernem neki?

k8bal
takarodsz innen a gecibe te kis nymott görcs!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

nagyon király én egy csomószor majd szétröhögtem az agyam
Dichter
Szerintem is. Egyébként nem készült még olyan film, amiben ne lenne 1-2 baki.

nembaj, ez a film az apró hibák ellenére is zsenális
simán belefér

Dichter
Dying Soul
Érdekes 😊

a nyitójelenetek alatt a kávéházban, amikor Pumpkin (Tökfej) a pincért hívja: 'Garcon!' felkiáltással, az üres kávéscsészét a bal kezében fogja. A film végén látható egy rövid snitt, ugyanekkor, ugyanezt kiabálja, azonban a csésze már a jobb kezébe került. - szerintem direkt. 😊
link

Már vissza olvastam szóval mind1

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

Szeva!Mi lett a táskába?

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

mondjuk az a hihetetlen, hogy a szövegek kb. 99%-át lehetne idézni, annyira jók...

ne féljenek a szappantól, használják...

hogy néznek ki, Jimmie?
mint két hülye...
haha, a te ruháid...

(nem szó szerint, de valami hasonló)

LittleL
nem pontos, de valahogy így :

- Nem kétlem fiúk hogy van némi sittes rutinjuk, úgyhogy tudják mi jön most.
- ... ??
- Vetkõzni !!
- Tessék ?
- most le kell mosnunk titeket is. úgyhogy vessék le azokat a göncöket. Vetkõzni !
- ...

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
És milyen, állatul jó ?

HÁzimozin fel lehet jól tekerni,
aztán mélynyomó is hadd szóljon...

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Laky
csorog a nyálam 😊)))))))))))

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

na skacok,megvan az újonnan kiadott dvd változat,5.1-es magyar szinkronnal!!!

Gorvik

---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!

elárulom, hogy egyáltalán nem azért nézem meg, mert a hibákat keresem, sõt ezt se én találtam, hanem olvastam valahol, csak aztán megnéztem és tényleg,
egyébként ezzel is az nyer bizonyosságot, hogy még ilyen elementárisnak tûnõ hiba is simán belefér egy ilyen filmbe, ugyanis nem figyelsz a táskára abban a pillanatban amikor tök más történik,
én már vagy 10-szer láttam a filmet, de magamtól nem vettem volna észre, az tuti...

Laky
én azt az egyet nem értem, hogy minek nézed meg a filmet, ha csak a hibákat keresed? 😊

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

mondjuk a dolgot 2 részletbe lehet csak megnézni igazán...

és ennél a jelenetnél elég sokáig nem lehet látni a kezüket, de tisztán arra lehet következtetni, hogy nem viszik magukkal, mert Travolta otthagyja az asztalon, és nem veszi fel, aztán meg már lõnek, majd sietve távoznak...
azt még lehet látni, hogy Travolta lehajol a niggerhez, akkor nincs nála és többé nem megy hátra a táskáért, Jackson meg egyáltalán nem megy hátra, és a fekete srác se hozza nekik a táskát, tehát otthagyják...

Hmuda
Kk, megnézem.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

bocs, akkor nézd meg majd késõbb - tutira otthagyják, most néztem meg

Hmuda
Legközelebb azt a részt írd be amivel gondod van. Mostmár nem nézem meg, mert le van foglalva a TV.

Jah, még egy apróság. BMP-ket nagyon hirtelen felejetsd el, mert a legközelebbiért büntetõpont jár.

Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun

akkor azt a részt nézd meg, amit írtam

ja, bocs a végén tényleg náluk, van, összekevertem azzal amikor elmennek a házból, ott viszont tényleg nincs náluk, nézd vissza nyugodtan
és ha itt nem vitték magukkal, akkor nem lehetett volna náluk az étteremben se

szóval ez a rész után otthagyják a táskát:

Hmuda
Most néztem meg ebben a szent percben és olyan látványosan nála van a táska, hogy az már-már hihetetlen.

Hmuda
Pedig ott van. Csak eltakarja a pult, de tisztán látszik a táska fogantyúja.

hát akkor nézd meg mégegyszer, mert nem tartja, amikor kimennek az ajtón akkor a gatyájába dugja a fegyverét és nincs nála a táska

Hmuda
Ezt te honnan vetted? Most néztem meg és Jules ott tartja a kezében a táskát, mikor kimennek az ajtón.

Laky
igaz-igaz, de nem 100%-ig ugyanaz ;D

Dichter
Szvsz az aktus után fejlövés, és elásás. Esetleg õk is Bénák lettek volna.

-Te csinálod baszdmeg. Majd ha én viszek hozzád egy bebaszott picsát, annak én adom be az injekciót

Szevasztok!

Laky: Hogy érted azt, hogy nagyon-nagyon régi film? Hiszen '94-es. Én visszafelé haladva minimum hatvanas évek elsõ felében készült filmeket jellemzek így. Mindegy, nézõpont kérdése.

CodeRed: Csak javításképpen mondom, Tarantino az Aliasban nem rendezett epizódot, hanem szerepelt eddig háromban. Az elsõ évadban egy duplaepizódot, és még egyet a harmadikban. Az elsõ évadbeli szereplése nagyon ütõs. Nekem a kedvencem a sorozatból.

A Ponyvaregény nekem is a kedvencem Tarantinótól. Én a magam részérõl szinkronizálva szeretem jobban. Azt nem tudom, vajon moziba megnézem e, ki tudja, lehet, a feeling miatt.
Amin már többször fantáziáltam a tartalmat illetõen:
Vajon mi lett volna Marsellus-szal és Butch-csal, ha utóbbinak nem sikerül kiszabadulnia?

- Pontosan kell?
- Naná, bazmeg, szívinjekciónál pontosan!

egyszer QT mondta egy interjúban, hogy Marsellus Wallace lelke van benne, de késõbb meg azt mondta hogy nem, mert az van benne amit odaképzel mindenki, (vagy valami ilyesmi) mindenki úgy értelmezi ahogy akarja (már-már Stanley Kubrick-os...) - úgy tudom, hogy eredetileg gyémántok lettek volna benne, de QT jobbnak látta, ha inkább nem derül ki a filmbõl - és milyen jól tette...

Dichter
1 hónapja olvastam a forgatókönyvet, abban nem említik hogy az lenne. Ha nagyon akarjátok kiírom mit írnak ott róla. De szvsz a film szempontjából lényegtelen. Mint a balladai homály eszköze az irodalomban. Mindenki azt képzel mögé, amit szeretne.

mondjuk oldalakat lehetett olvasni arról, hogy mi lehetett a táskában:
pl. a Kutyaszorítóban-ban elrabolt aranyékszerek... hogy csak a legextrémebbet mondjam

mindenképpen van kapcsolat a két film között, Tarantino így is írta eredetileg, hogy majd egy nagy történetnek ezek a részei csak...

pl. Michael Madsen - Vic Vega
John Travolta - Vincent Vega
konkrétan testvérek lennének...

Továbbá azt észrevettétek, hogy a táskát (amiben nem lehet tudni hogy mi van), amit az étteremben ki is nyitnak, azt végül otthagyják!
A végén mikor elhagyják az éttermet, a bõrönd nélkül mennek el, csak szinte senki nem veszi észre, mert annyira cool az az egész jelenet...

azt számoltátok hogy a wc-motívum hányszor jelenik meg a filmben?

pl. Travolta ott leli halálát, Travolta a rablás közben a wc-n van, Travolta kimegy a wc-re Mia-éknál, Mia kimegy a mosdóba az étteremben...

(egyébként a Kutyaszorítóbanban és a Jackie Brownban is fellelhetõ a wc szerepeltetése...)

LittleL
- Philip Morrist KERESIK !!!! Philip Morrist kéretik!!!

LittleL
Közben meg szól a:

Pulp Fiction - Urge Overkill - Girl, You'll Be A Woman Soon

nagyon jó szám

Dying Soul
Jah ez is jó 😄

LittleL
Az a legjobb még amikor Travolta visszaviszi Mia -t
a házba, és Travolta kimegy a WC -re.

- Merre van a Wc ?
- Arra.
- Kimegyek pisálni a WC -be.
- <#wow1>Ez azért kicsivel több információ a kelleténél...de csak tessék.

Már tervezgeti hogy mit csinál,
miközben Mia beszívja az "agydurrantó" anyagot.<#hawaii>

(valahogy így volt😊
- Csak nyugi öregem, csak nyugi.....kimész...elköszönsz...
de nem durván....csak finoman....hazamész......kivered...és semmi több...

Punker
én is ezt olvastam valahol anno.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CodeRed
Én úgy tudom, hogy ez nem teória hanem a forgatókönyv szerint is így van.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured

Dying Soul
Én úgy konrétan nem gondolkodtam annyit rajta, de a táska sárga fényt áraszt magából, mondhatni aranyszínût.

Hmuda
Pedig tényleg ez a legnépszerûbb teóriák egyike, hogy mi van a táskában. 😄

Dying Soul
O_O !

CodeRed
Ezért van ragtapasz Wallace tarkóján.Az ördög ott "szívta" ki belõle a lelkét amit Marcellus eladott neki.

https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured