137
Pulp Fiction
-
DJviolin #97 A film legnagyobb szemétsége, hogy nem mutatták meg, hogy mi van a táskában. Szerintem arany lehetett, de nem biztos. -
dav1d #96 vincent? VINCENT? örülünk? -
#95 És ha elutazol, el vagy utazva. - the best -
knightbali #94 Én még nem is nagyon láttam ennél jobb filmet -
DJviolin #93 Húú most néztem meg a filmet dvd-n. Nagyon állat! Rég láttam már ilyen jó filmet. -
Dougie #92 a Kutyaszorítóbanban is kb. ennyi fuck volt és az kb. fele ilyen hosszú...
mindenesetre rekordgyanús a dolog... -
knightbali #91 Most láttam a wikipédián hogy ebben a filmben 271 szer hangzik a "fuck" szó -
knightbali #90 Kösz, erre gondoltam. -
#89 :DD
Revels - Comanche, ha minden igaz. -
knightbali #88 Köszi sokat segítettél -
Darkoo #87 Ponyvaregény 30 másodperdben
Kötelező megnézni! -
#86 de -
knightbali #85 Nem tudja valaki hogy mi annak a zenének a címe, ami akkor megy amikor Bruce Willis lekaszabolja a szamurájkarddal a buznyákokat?
-
#84 Na, én először első füves élményeim valamelyikén láttam ezt a filmet, azt hiszem ez elég is ahhoz hogy ne kelljen leírnom az élményt. A fűre nem szoktam rá, a filmre viszont igen, én nagyon szeretem. Más kérdés, hogy sokan a falra küldenek azzal, hogy "és mi volt a táskában, he?", meg a "Vincent meghalt, mit keres itt a film végén?" néztétek volna figyelmesen bal--szok. -
#83 takarodsz innen a gecibe te kis nymott görcs! -
BENDI #82 nagyon király én egy csomószor majd szétröhögtem az agyam
-
#81 Szerintem is. Egyébként nem készült még olyan film, amiben ne lenne 1-2 baki. -
Dougie #80 nembaj, ez a film az apró hibák ellenére is zsenális
simán belefér -
#79 van még pár baki :) -
#78 Érdekes :) -
Dougie #77 a nyitójelenetek alatt a kávéházban, amikor Pumpkin (Tökfej) a pincért hívja: 'Garcon!' felkiáltással, az üres kávéscsészét a bal kezében fogja. A film végén látható egy rövid snitt, ugyanekkor, ugyanezt kiabálja, azonban a csésze már a jobb kezébe került. - szerintem direkt. :)
link -
PBence #76 Már vissza olvastam szóval mind1 -
PBence #75 Szeva!Mi lett a táskába? -
Dougie #74 mondjuk az a hihetetlen, hogy a szövegek kb. 99%-át lehetne idézni, annyira jók... -
Dougie #73 ne féljenek a szappantól, használják...
hogy néznek ki, Jimmie?
mint két hülye...
haha, a te ruháid...
(nem szó szerint, de valami hasonló) -
#72 nem pontos, de valahogy így :
- Nem kétlem fiúk hogy van némi sittes rutinjuk, úgyhogy tudják mi jön most.
- ... ??
- Vetkőzni !!
- Tessék ?
- most le kell mosnunk titeket is. úgyhogy vessék le azokat a göncöket. Vetkőzni !
- ...
-
#71 És milyen, állatul jó ?
HÁzimozin fel lehet jól tekerni,
aztán mélynyomó is hadd szóljon... -
#70 csorog a nyálam :)))))))))))) -
Paparazzi20 #69 na skacok,megvan az újonnan kiadott dvd változat,5.1-es magyar szinkronnal!!! -
#68 ...Nézd meg a Ponyvaregény moziban nem látható részeit is!... -
Dougie #67 elárulom, hogy egyáltalán nem azért nézem meg, mert a hibákat keresem, sőt ezt se én találtam, hanem olvastam valahol, csak aztán megnéztem és tényleg,
egyébként ezzel is az nyer bizonyosságot, hogy még ilyen elementárisnak tűnő hiba is simán belefér egy ilyen filmbe, ugyanis nem figyelsz a táskára abban a pillanatban amikor tök más történik,
én már vagy 10-szer láttam a filmet, de magamtól nem vettem volna észre, az tuti... -
#66 én azt az egyet nem értem, hogy minek nézed meg a filmet, ha csak a hibákat keresed? :) -
Dougie #65 mondjuk a dolgot 2 részletbe lehet csak megnézni igazán...
és ennél a jelenetnél elég sokáig nem lehet látni a kezüket, de tisztán arra lehet következtetni, hogy nem viszik magukkal, mert Travolta otthagyja az asztalon, és nem veszi fel, aztán meg már lőnek, majd sietve távoznak...
azt még lehet látni, hogy Travolta lehajol a niggerhez, akkor nincs nála és többé nem megy hátra a táskáért, Jackson meg egyáltalán nem megy hátra, és a fekete srác se hozza nekik a táskát, tehát otthagyják...
-
#64 Kk, megnézem. -
Dougie #63 bocs, akkor nézd meg majd később - tutira otthagyják, most néztem meg -
#62 Legközelebb azt a részt írd be amivel gondod van. Mostmár nem nézem meg, mert le van foglalva a TV.
Jah, még egy apróság. BMP-ket nagyon hirtelen felejetsd el, mert a legközelebbiért büntetőpont jár. -
Dougie #61 akkor azt a részt nézd meg, amit írtam -
Dougie #60 ja, bocs a végén tényleg náluk, van, összekevertem azzal amikor elmennek a házból, ott viszont tényleg nincs náluk, nézd vissza nyugodtan
és ha itt nem vitték magukkal, akkor nem lehetett volna náluk az étteremben se
szóval ez a rész után otthagyják a táskát:
-
#59 Most néztem meg ebben a szent percben és olyan látványosan nála van a táska, hogy az már-már hihetetlen. -
#58 Pedig ott van. Csak eltakarja a pult, de tisztán látszik a táska fogantyúja.