Ponyvaregény
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
az király ahogy véletlenül szétlövi a nigger fejét😊))))))))
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
Egyébként fav film nálam. Ha nem láttam 10x angolul, 10x szinkronizáltan, akkor egyszer sem.
-És ha megkérdezik kit szállított ma este, mit mond?
-Az igazat. 3 enyhén részeg mexikóit.
Pedig amikor lukas gyuri ledigitalizálta és feljavította az eredeti trilógiát, akkor komoly sorok kígyóztak a mozik elõtt és sokáig nem lehetett jegyet kapni. Ha lett volna egésznapos maraton vetítés valahol a közelben, tuti beültem volna, hogy egyben megnézzem mozifeelinggel mind a hármat.
ON
Ponyvaregény alapmû. Tényleg a kultfilmek legkultfilmebbike. Csak rajongóknak. 😄
Last night, when I was alone in my room, from out of nowhere, I smelled a fart that wasn\'t mine! -Osaka http://www.spore.com/view/profile/Hmuda XBL: Hmuda Hun
nem nagyon emlékszem rá, hogy azt jó pár év után is levetítették volna a mozikban
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
Kedvenc részem mikor, Vincent fullrészegen bemegy Mia házába és Mia mondja neki hangszórókon, hogy használja a kis beszélõkét oldalt. Erre õ odamegy és beszél, aztán Mia szól neki, hogy nyomja meg a gombot is és akkor - csak angol hanggal jön ki a helyzet komikuma - Vincent beleszól, jó részeges hangon: Haló
Ez így elmondva sem vicces, de a filmben nagyot szakadtam rajta.
A másik fav még mikor a bukkanón átmennek és Vincentnél elsül a pisztoly 😄
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
Kanna, villásdugó, tej, kávé. Ásítás. Átvillan a fején a szó: buldózer. Hogy jön ez ide? A buldózer a konyhaablak túloldalán meglehetõsen hatalmas jószág.
Abit NF7 /SocketA, nFORCE2/ Amd Athlon XP 2500+(Barton, 1833MHz, 2x166,512K) CLUB3D ATI 9250 128MB, DDR 512+256mb PC3200 400MHz + X-Box 360 Hitachi, Gamertag: Adi01
akkor igy pontosan (IMDBrõl):
Vincent: And you know what they call a... a... a Quarter Pounder with Cheese in Paris?
Jules: They don't call it a Quarter Pounder with cheese?
Vincent: No man, they got the metric system. They wouldn't know what the fuck a Quarter Pounder is.
Jules: Then what do they call it?
Vincent: They call it a Royale with cheese.
Jules: A Royale with cheese. What do they call a Big Mac?
Vincent: Well, a Big Mac's a Big Mac, but they call it le Big-Mac.
Jules: Le Big-Mac. Ha ha ha ha. What do they call a Whopper?
Vincent: I dunno, I didn't go into Burger King.
I love this game!
Le Big Mac.
U know why?
Because of the metric system.
<#nyes>#nyes>
I love this game!
nekem megvan feliratosan dvd-n (biztonsági másolat)+ svcd-n szinkronosan. feliratosan jobb szvsz 😊
de Bruce Willis szinkronja télleg jól sikerült 😄
a film meg alap, 1ik kedvencem<#smile>#smile>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
-Jimmy, tudod, hogy...
-LÁTTÁL A GARÁZSOMNÁL OLYAN TÁBLÁT, HOGY "NIGGERHULLA-TÁROLÓ"???????
-Nem...
-Nem. És tudod miért nem? Mert nincs ilyen tábla, mert én nem tárolok nigger hullákat a garázsomban!!!!
...
-...Van fogalmad, mit állt ki, hogy az enyém lehessen? Most nincs idõm belemenni, de sokat állt ki. Ezt a sok szart mind tûzre dobhattad volna, de megmondtam, külön megmondtam, hogy ne felejtsd el az órát, bazd meg!
Gondolkozz! Elhoztad?
-Azt hiszem, el.
-Azt hiszed el?! Most hogy van, bazd meg?! Elhoztad, vagy nem hoztad el?
-Akkor elhoztam.
-Ez biztos?
-Nem.
Bazd meg! Bazd meg, bazd meg!! A kurva anyád, bazd meg!! Tudod, te milyen hülye vagy, bazd meg?! Olyan hülye vagy, te egy hülye picsa vagy!!
<#nyes>#nyes><#worship>#worship>
---GO New England Patriots!--- ...és Pittsburgh Steelers!
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
normális magyar hanggal.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
most veszem észre ezt már mondták!
Bocs!
REAL MADRID
REAL MADRID
de az legenda, mikor V alakban elhuzzák a szemük elõtt a kezüket😊
-< >-
„ … Senki sem tudja, hogy itt vagy, Amíg világ a világ, te már halott vagy …”
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
szerintem nagyon-nagyon jó sokat lehet röhögni rajta stb. egyszóval király 😊
most azt reklámozzák, hogy újra vetíteni fogják a mozikban... azért ez nagyon nagy szó!
mekkora sikert/nézettséget kell elérnie egy filmnek, hogy kb. 10 év után is a moikban játszák? ilyenrõl még nem hallottam soha se 😊
errõl kérnék véleményeket 😊