137
Pulp Fiction
-
Dougie #57 hát akkor nézd meg mégegyszer, mert nem tartja, amikor kimennek az ajtón akkor a gatyájába dugja a fegyverét és nincs nála a táska -
#56 Ezt te honnan vetted? Most néztem meg és Jules ott tartja a kezében a táskát, mikor kimennek az ajtón. -
#55 igaz-igaz, de nem 100%-ig ugyanaz ;D
[nem kötekszik, jó fiú] -
#54 Szvsz az aktus után fejlövés, és elásás. Esetleg ők is Bénák lettek volna.
-Te csinálod baszdmeg. Majd ha én viszek hozzád egy bebaszott picsát, annak én adom be az injekciót -
Quantumleap #53 Szevasztok!
Laky: Hogy érted azt, hogy nagyon-nagyon régi film? Hiszen '94-es. Én visszafelé haladva minimum hatvanas évek első felében készült filmeket jellemzek így. Mindegy, nézőpont kérdése.
CodeRed: Csak javításképpen mondom, Tarantino az Aliasban nem rendezett epizódot, hanem szerepelt eddig háromban. Az első évadban egy duplaepizódot, és még egyet a harmadikban. Az első évadbeli szereplése nagyon ütős. Nekem a kedvencem a sorozatból.
A Ponyvaregény nekem is a kedvencem Tarantinótól. Én a magam részéről szinkronizálva szeretem jobban. Azt nem tudom, vajon moziba megnézem e, ki tudja, lehet, a feeling miatt.
Amin már többször fantáziáltam a tartalmat illetően:
Vajon mi lett volna Marsellus-szal és Butch-csal, ha utóbbinak nem sikerül kiszabadulnia?
- Pontosan kell?
- Naná, bazmeg, szívinjekciónál pontosan!
-
Dougie #52 egyszer QT mondta egy interjúban, hogy Marsellus Wallace lelke van benne, de később meg azt mondta hogy nem, mert az van benne amit odaképzel mindenki, (vagy valami ilyesmi) mindenki úgy értelmezi ahogy akarja (már-már Stanley Kubrick-os...) - úgy tudom, hogy eredetileg gyémántok lettek volna benne, de QT jobbnak látta, ha inkább nem derül ki a filmből - és milyen jól tette... -
#51 1 hónapja olvastam a forgatókönyvet, abban nem említik hogy az lenne. Ha nagyon akarjátok kiírom mit írnak ott róla. De szvsz a film szempontjából lényegtelen. Mint a balladai homály eszköze az irodalomban. Mindenki azt képzel mögé, amit szeretne. -
Dougie #50 mondjuk oldalakat lehetett olvasni arról, hogy mi lehetett a táskában:
pl. a Kutyaszorítóban-ban elrabolt aranyékszerek... hogy csak a legextrémebbet mondjam
mindenképpen van kapcsolat a két film között, Tarantino így is írta eredetileg, hogy majd egy nagy történetnek ezek a részei csak...
pl. Michael Madsen - Vic Vega
John Travolta - Vincent Vega
konkrétan testvérek lennének... -
Dougie #49 Továbbá azt észrevettétek, hogy a táskát (amiben nem lehet tudni hogy mi van), amit az étteremben ki is nyitnak, azt végül otthagyják!
A végén mikor elhagyják az éttermet, a bőrönd nélkül mennek el, csak szinte senki nem veszi észre, mert annyira cool az az egész jelenet... -
Dougie #48 azt számoltátok hogy a wc-motívum hányszor jelenik meg a filmben?
pl. Travolta ott leli halálát, Travolta a rablás közben a wc-n van, Travolta kimegy a wc-re Mia-éknál, Mia kimegy a mosdóba az étteremben...
(egyébként a Kutyaszorítóbanban és a Jackie Brownban is fellelhető a wc szerepeltetése...) -
#47 - Philip Morrist KERESIK !!!! Philip Morrist kéretik!!! -
#46 Közben meg szól a:
Pulp Fiction - Urge Overkill - Girl, You'll Be A Woman Soon
nagyon jó szám -
#45 Jah ez is jó :D -
#44 Az a legjobb még amikor Travolta visszaviszi Mia -t
a házba, és Travolta kimegy a WC -re.
- Merre van a Wc ?
- Arra.
- Kimegyek pisálni a WC -be.
- Ez azért kicsivel több információ a kelleténél...de csak tessék.
Már tervezgeti hogy mit csinál,
miközben Mia beszívja az "agydurrantó" anyagot.
(valahogy így volt:)
- Csak nyugi öregem, csak nyugi.....kimész...elköszönsz...
de nem durván....csak finoman....hazamész......kivered...és semmi több... -
#43 én is ezt olvastam valahol anno. -
#42 Én úgy tudom, hogy ez nem teória hanem a forgatókönyv szerint is így van. -
#41 Én úgy konrétan nem gondolkodtam annyit rajta, de a táska sárga fényt áraszt magából, mondhatni aranyszínűt. -
#40 Pedig tényleg ez a legnépszerűbb teóriák egyike, hogy mi van a táskában. :D -
#39 O_O ! -
#38 Ezért van ragtapasz Wallace tarkóján.Az ördög ott "szívta" ki belőle a lelkét amit Marcellus eladott neki. -
#37 szinkronosan sokkal jobb:)
az király ahogy véletlenül szétlövi a nigger fejét:))))))))) -
#36 :DD -
#35 Hát Wallace lelke. :D -
#34 Nade mivan a bőröndben? :o -
Csoder #33 Filmet láttam, és nagyon tetszett, egyik kedvencem. Azt hiszem ideje mégegyszer megnéznem -
#32 Én láttam...nem kellett benne csalódni...véres és humoros volt (abból a feketéből) Nekem nagyon bejött.De az általa rendezett ALIAS egyik része sem volt gyenge! -
#31 Ez kiba nagy :D:D
Egyébként fav film nálam. Ha nem láttam 10x angolul, 10x szinkronizáltan, akkor egyszer sem.
-És ha megkérdezik kit szállított ma este, mit mond?
-Az igazat. 3 enyhén részeg mexikóit.
-
#30 1ik legjobb jelenet mikor táncolnak travoltáék :) -
#29 OFF
Pedig amikor lukas gyuri ledigitalizálta és feljavította az eredeti trilógiát, akkor komoly sorok kígyóztak a mozik előtt és sokáig nem lehetett jegyet kapni. Ha lett volna egésznapos maraton vetítés valahol a közelben, tuti beültem volna, hogy egyben megnézzem mozifeelinggel mind a hármat.
ON
Ponyvaregény alapmű. Tényleg a kultfilmek legkultfilmebbike. Csak rajongóknak. :D -
#28 ?
nem nagyon emlékszem rá, hogy azt jó pár év után is levetítették volna a mozikban -
#27 Még nem volt topikja???? Alapfilm. Mint ahogy Tarantino összes filmje az. Azt, a Vészhelyzet epizódot, amit ő rendezett, látta valaki? Én sajnos nem :C -
#26 Hatalmas Quentin film, John Travolta, Bruce Willis, és a többiek. :)
Kedvenc részem mikor, Vincent fullrészegen bemegy Mia házába és Mia mondja neki hangszórókon, hogy használja a kis beszélőkét oldalt. Erre ő odamegy és beszél, aztán Mia szól neki, hogy nyomja meg a gombot is és akkor - csak angol hanggal jön ki a helyzet komikuma - Vincent beleszól, jó részeges hangon: Haló
Ez így elmondva sem vicces, de a filmben nagyot szakadtam rajta.
A másik fav még mikor a bukkanón átmennek és Vincentnél elsül a pisztoly :D -
#25 pff... -
#24 miért kérsz bocsánatot a véleményedért? :P -
#23 és a Csillagok Háborúja? -
#22 Hát, ezt tuti, h megnézzem moziba! -
#21 az is geci nagy film! -
#20 most olvasom hogy ez nem is igy volt :D
akkor igy pontosan (IMDBről):
Vincent: And you know what they call a... a... a Quarter Pounder with Cheese in Paris?
Jules: They don't call it a Quarter Pounder with cheese?
Vincent: No man, they got the metric system. They wouldn't know what the fuck a Quarter Pounder is.
Jules: Then what do they call it?
Vincent: They call it a Royale with cheese.
Jules: A Royale with cheese. What do they call a Big Mac?
Vincent: Well, a Big Mac's a Big Mac, but they call it le Big-Mac.
Jules: Le Big-Mac. Ha ha ha ha. What do they call a Whopper?
Vincent: I dunno, I didn't go into Burger King. -
#19 Do u know how they call quater pound with cheese in France?
Le Big Mac.
U know why?
Because of the metric system.
-
#18 :DDD
nekem megvan feliratosan dvd-n (biztonsági másolat)+ svcd-n szinkronosan. feliratosan jobb szvsz :)
de Bruce Willis szinkronja télleg jól sikerült :D
a film meg alap, 1ik kedvencem