174
Mit is nevezhetünk csodának? Több rejtélyes csoda és különös jelenség létezik, amit itt kibeszélhettek :)
-
#174 ez a kép tényleg lol xD -
booyaa #173 na ez nagyon kemény.(akkora mint egy hegy és nem vették észre)... -
#172 -
#171 igazad Volt szorí -
#170 piramis? amit benőtt a fű? vagy mi ez?
ez tényleg jópofa :D -
HUmanEmber41st #169 Szerintem ez a világ egyik legújabb csodája -
#168 ehm, nem a Tűzvészben veszett oda? -
#167 Asszem egy földregés lerombolta de nem biztos . -
#166 Az Alexandriai Világítótoronnyal milett? -
#165 az a baj hogy akkor meg elől nem látnánk semmit, mert a szemünk kb 180 fokot lát, és ha oldalt lenne akkor előre fele nehezebben látnánk (szvsz) -
Prank #164 ha oldalt lenne a szemünk, lehet, hogy nagyobb teret látnánk be, de ez a távolság érzékelésének a róvására menne. -
feketeribizli #163 Keresni tud egy koponyát és megnézni?! -
#162 No comment -
#161 WTF? :D
huh, ezt most nem tom nyomon követni, bár egy képpel, talán érteném, kicsit vizuális típus vagyok... -
feketeribizli #160 Az ufok szemét rejtélyesnek gondoltam évekkel ezelőtt, de nem is az.
Az ember koponyáját szemlélve rádöbbentem, hogy a fül és a szem egy koponyán kivüli közös üregben helyezkednek el, melyet a szemöldök csont vesz körül.
Az ufok szeme tulajdonképpen a mi fülünk helyén helyezkedik el oldalt, s ez bizony előny nekünk, mert oldalra hallunk éas előre meg látunk, ez gyakorlatilag 5 dimenziós észlelés a hallásban, de kiegészül egy 3 dimenziós látással. -
#159 nem is gondoltam volna hogy még valaki megtalálja ezt a topicot :)
de érdekes valóban :) -
#158 Érdekes O_o -
Ronny #157 http://index.hu/tech/tudomany/chex0518/
kicsit off:)
valaki el tudná magyarázni, hogy most mi van? Szétváltak, összejöttek hibrid megint szétváltak...magas:) -
#156 nem csoda de nézd meg a photoshopos topikot.
1. helyen van. -
#155 dettó -
#154 úgytűnik...
bár a legnagyobb csoda az lenne ha az apám leszállna rólam egyszer és mindörökké -.- -
#153 na mivan? nincs több csoda? -
#152 lol, új csoda?
hát ami igaz az igaz, rengeteg új csoda van mostanság, de sztem nem új 7 csoda kell, hanem új csoda lista, szal hívják akkor majd úgy jövőben hogy a világ 21 csodája, vagy nem tom mennyit fognak majd megszavazni... -
Teofil #151 Szavazás a modern világ hét csodájáról -
#150 nem!
a legós almát berakom a hűtőbe.
pofon egyszerű mi? -
#149 az túl lukacsos, próbáld meg valami kevésbbé lukasabbal -
#148 kitaláltam hogy tudom legóba rakni az almát hogy ne romoljon meg. -
#147 tök jó, anyámnak rémálmai voltak, de vettem neki egy álomcsapdát és azóta nincsenek rémálmai... ^^
(ez egy csoda :P) -
palack #146 Nem nyert, mert már sokkal régebben kipróbáltam :-) -
#145 ez olyan mint a:
fogadjunk hogy nem tudod megnyalni a könyöködet!
Fogadjunk hogy aki az előbbi szöveget elolvasta az kipróbálta! -
palack #144 Egy kiváló matematikus (bűvész/fejszámoló/filozófus), bizonyos Feynman terjesztette el ezeket az ostobaságokat, mert kiváncsi volt, hogy hány generáción át gyűrűzik át :-)
-
#143 A szobámban egy átépítés történt a nyáron.pedig ezt úgy 2010-re váltam az apám miatt (annyira nem törődik azzal amit mond)[DE hát ez is egy csoda :)]Az eredeti ablakom a szomszédra nézett de hát az átépítés miatt most már a börtönre meg az erőműre (tissztább reggeleken)ébredek. -
#142 jesszus, milyen környéken laksz te :)
egyből letakarnám azt a "csodálatos" kilátást :) -
#141 Nem voltam még ott visszont látom a szobámból.
Szép kilátás:)
Amúgy a Tököli börtönben meg valami papírgyárban dolgoznak. -
#140 voltál már ott? :P
kellemes emlékek tömkelegei? :) -
#139 haver gyere a tököli fiatalkorúak börtönébe és segíts nekem követ fejteni -
#138 az is egy megoldás :P
de honnan fejtsek most követ? :) -
Gézu88 #137 Ja, talán köböl kéne építeni, mint a Kheopsz piramist -
#136 lehet hogy nem lego-ból kell csinálni? -
#135 Bezártam a piramist de 2 nap után bebarnult