Egy éven belül ígéri holografikus tárolóját a Maxell
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Errol annyit hogy nekem a 120GB szal nem ferek el
Egyszeru Dal
nekem elég :)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
mondhatnám a mobilrackes winyóknak leáldozott, amit egyébként óvni kellett ütéstõl és mágneses tértõl (Metro).... szal nem igazán volt hordozásra kitalálva
adatmentésre tökéletes
nade annak már jó 10 éve, számítástechnikában 10 év egy fényévnek számít :))
emlékszem 96-ben még 300eFt egy 2x DVD író akkora dobozban mint egy mostani erõsítõ, és 2500 Ft volt egy TDK lemez
olcsóbb úgy sem lesz sokkal
a többit nem idézem, de pont magadat cáfoltad meg...
igenis fontos az ár, pl mint amit írtál 30ezerért kevesen vennék meg ('hasraütött' ár)
ha legalább érintõlegesen tanultál volna piacgazdaságot, akkor tudhatnád, hogy az eladás/gyártás/ár grafikon parabolikus és lehet sokkal nagyobb profitja a gyárnak, ha 10-ed annyiért is adja el, mert sokkal többet tud eladni... mellesleg nem az alapanyag a drága, hanem a technológia, amit egyszer kell csak kifizetni és az jó amíg el nem avul
jelen esetben 50 évet tippelnek
minden függ az ártól
pénz-pénz-pénz
ha ez sem elég, akkor jöhet még 1 kis pénz is, más nem kell
Gondolj bele, egy nap mennyi jön ki a gyárból, és mennyi lehet akkor 1 lemezen?
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
1. Hülyék lennének olcsón eladni, amugymeg a technologia gyártása, sokszorositása sem egy olcsó dolog sztem. elvégre nem egy müanyag korongrol beszélünk már mint régebben, szal nem tudják 100 ft-on elöállitani.
2. Nem az alényeg hogy olcso, hanem hogy világszerte el tudják e terjeszteni. Az egyik ilyen legjobb eszköz, hogy a Mozi filmeket ezeken terjesztenék. De nem fogják tudni! Mert a HD-DVD és BLurayben fog eldölni a vita. Miért? a Sorozatgyártás (olcso, és a dvd gyártásra alapszik) + Lejátszás (sok embernek van már dvd-lejátszoja).
Összefoglalva, lehetetlen lenne egykét éven belül Piacképessé tenni egy olyan terméket, amire nincs megfelelõ piaci Igény. Mert szted az emberek ezrével fogják venni??? Hidd el nem lesz ez olcsóbb sokkal egy vinyónál. 300 Gbyte sztem olyan 20.000 körül fog mozogni. Vagy akkor legyen 15.
De akkor gondolj bele. TE MEGVENNÉL 1 DVD-t 15-20.000 ÉRT??? (+artisjus +adó +kiadó haszna stb.)
mint mondtam lejjebb...másodlagos vinyoként fog elterjedni max, tuti hogy nem lesz szorakoztato elektronikai hordozo egység. semmilyen téren. Túl drága lesz a médium.
Majd jönnek a rootkites filmek, aztán leshettek :D
Szerintem nagyon is jó dolog ez a holografikus lemez és szerintem simán lenne rá kereslet. 300GB-os lemeznél már nem kéne tömöríteni a filmeket, vagy ha kéne az is minimális lenne :) (de 1,6TB-on már 100% hogy elfér)
Igazság szerint attól félek, hogy amint megjelenik, az Artisjus rávág egy 15-20E Ft-os holomatricát aztán csak pisloghatunk :)
Eladó tablet PC http://hardverapro.hu/apro/hp_tx2590eo_2/hsz_1-50.html
hol látsz te árat a cikkben? amíg nincs ár megadva, addíg nem beszélhetünk piacképességrõl!
Valószinü a Holografikus lemezek inkább mint másodlagos vincsik fognak elterjedni, szoval nem filmeket fognak kiadni rajta.
Hogy miért? Mert a HD-DVD bluray vita egyik központi témája is pont ez. Hogy Lehet hogy a másik nagyobb tárhelyet ad, de a másik sorozatgyártása viszont (HD-DVD) a DVD gyártáshoz alkalmaszkodik, igy egy 5 perces ujrakalibrálás után már lehet is ugyanolyan tempoban kidobni a HD-DVD-ket. A Bluray ugy igazi nagy esélye a PS3, mert ugye az is Bluray-es lesz...
Lejjebb jol mondták. Nem piacképes a holografikus adattároló. egyelöre nem.
xbox360+komputer
vajon milyen minõségû lemezek lesznek a 300gigásak? olyanok mint a mai dvd-k? írok valamit és örülök, ha rögtön utána visszaolvassa a dvd író..
\"The voices are back... Excellent.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
[allstars™] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]
Nem a lényeg, hanem a fontos!
aztán max tévedek.
~1 500 000 Ft az író
és ~25 000-30 000 Ft/lemez
ilyen feltételek mellett nem éri meg... ez az egész nem tetszik.. ..-ohh.. már látom a fényt az alagút végén!.. -te h*lye.. az csak a vonat!...
\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP
majd a nagy gyártók pl: sony meg a töbiek semijen életeret nem engednek majd az ijeneknek
csakis a saját hddvd meg blueray nek lesz piac
a pénz diktál ugyhogy eséjük sem lesz
tök mindegy ha még meg 2*-nék is a gyorsaságot vagy a táróló kapacitást nem lesz rá piaci igény
hülyék lennének nem minden kis centibõl profitot csinálni
már 92-ben 1 köbcentiben 20 terabyte-t tudtak tárolni