5975
-
#2128 DOktor house 4. évad 9. résznél leragadt? vagy csak magyar felírat nincs? :( -
Miguel125 #2127 szó szerint:"Szívkoszorúér trombózis, mert ő úgy mondta." -
#2126 mit jelent? -
#2125 nah mostmár jólesz (valaki tudja törölni ez előző kettőt?)
-
#2124 mégegyszer
-
#2123 -
#2122 ennek a zenéjét nem tudjátok micsoda? -
#2121 :-)) Amúgy nekem tetszik, hogy magázódnak. -
#2120 ugyebár az angolban nincs tegeződés,ill. magázódás,hanem hivatalos és nem hivatalos beszédstílus,és ezt fordíjták magázódásra,ill. tegeződésre.így nyugodtan elmondható,hogy House még Istent és a királyt is tegezné :)
amúgy tényleg gáz a magázás,biztos a fordítók úgy érezték hogy ezek nagyon komoly doktorbácsik/nénik,ezért nem tegezik egymást -
#2119 Ezt pár hónapja hallottam:
"Az angolban alapjáraton magázódnak, a tegezés kiváltsága a királynak, és az Istennek van fenntartva." :-) -
#2118 Igen ez jó volt szerencsére angolul is így volt a poén na jó majdnem így de végülis csak rokonértelmű szavakkal cserélték fel az eredetit...
Amúgy az a vicc,hogy néha nagyon elcseszik a poénokat a magyar szinkronnál :(
2. évadban volt egy olyan jelenet,hogy Forman írni akart a táblára és House azt mondta,hogy nem írhat a táblára mert nem véletlen fehér :D
Aztán ennek a visszavágása az lett volna Forman részéről 1perc múlva,hogy ide adná a fekete tollat ki is hangsúlyozta,hogy fekete erre ezt a magyar szinkronból képesek voltak kihagyni és csak annyit mondott,hogy ide adná a tollat de ez még egy enyhe példa volt.
Na meg az,hogy magázzák egymást eléggé idegesít mert eleinte oké de 3éve eggyüt dolgoznak azért talán nem kellene már...főleg mondjuk Cuddy-val.Mert angolul tegezik egymást.
Na kicsit elkalandoztam az adott témától :D -
#2117 Ma néztem a 3x03-at.
Sztem tök jó rész volt, volt benne pár jó poén, pl. ez a párbeszéd:
"-folyadékkal teli tüdővel futkorászni fájdalmas dolog.
-Ezért terheléses a vizsgálat. Ismételjék meg!
-De fuldoklik!
-Akkor húzzák ki a medencéből, és ismételjék meg!"
xDDD -
#2116 így van.de így most nagyon szétszedik az évadot,mert a superbowl után House lesz.az pedig február 3 -
#2115 Ketsegtelen, viszont nem lenne ketseges az evad epizodszama :) -
#2114 Szünet akkor is lenne ha nem sztárjkolnának az írok. -
#2113 Hát ez szívás. Igazából teljesen meg tudom érteni az írokat amiért sztrájkolnak. Bár jobban örültem volna ha azután kezdenek bele hogy a House íroja befejezi a 4. évadot -
#2112 -
#2111 -
Easy Rider #2110 -
#2109 már csak 3 epizód van megírva úgyhogy ha a sztrájk nem fejeződik be nagyonhamar (nemfog) akkor nem lesz több rész ebben az évadban (nincsen sírós smiley... mérnincsen sírós smiley?) -
#2108 Kár :( -
#2107 -
#2106 Nem vaksag kerdese :) Januarban jon a kovetkezo resz, addig ismetlesek maximum. -
#2105 lehet én vagyok a vak de tényleg nem jött új rész :| -
#2104 pedig mondta:) -
#2103 akkó' szar volt a szinkron és/vagy elaludtál :) -
#2102 De nem is mutatták vagy vmi jelre nem utalták volna. nehéz rájönnie a nézőnek :) -
szando #2101 az őr. -
#2100 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!3x10
Amikor House rehabra kerül, kiderült, higy vki csempészett neki Vicodint. Ki volt az? -
szando #2099 a második linken van ez az infó: pussy galore - knocked out (album: dial 'm' for motherfucker). kerestem kicsit, nem nagyon találtam helyet ahol hallgatható lenne. -
#2098 Jobb oldalt azt írja 28 perc van még a következő részig -
#2097 a konkrét problémát is leírod hogy okuljak? léci? ha nem gond persze? -
#2096 De, jauárban indul újra -
#2095 hey, eztv -n ez van a house -hoz írva:
"House: Pending"
Ugye nem? -
#2094 ne haragudj , de ezután a "tud [...] könyvet írni" után én egy rólad szóló
hasonló 'Tud'-dal kezdődő mondatba, nem írnám bele, hogy "fogalmazni" :)
még egyszer, ne haragudj! -
#2093 rákerestem
tud vitorlázni könyvet írni rappelni és olyan képet vágni mint egy ovis -
#2092 tud sakkozni :P -
#2091 Jeeves & Woosterben énekelt is párszor, azt sem csinálta rosszul :) -
#2090 És ne feledd hogy egy OLTÁRI jó színész!!!! -
#2089 feltudja dobni a vicodint és a szájával elkapni