5975
-
Vicodin függö #2168 Hát nem tom nem tok betelni evvel a sorozattal!Úgy vagyok a szinkronnal hogy amikor hirtelen váltás volt akkor szar volt!de utánna ahogy az elöttemszólók is mondták belerázodott!amúgy télleg jobban hasonlít az eredeti hangra!Viszont Szakácsi jobban beleélte magát szerintem!de majd Kulka is belerázódik! -
#2167 kedvencsem. :D -
HolyZoly #2166 Ha a vigyorgás alatti zenére gondolsz akkor Norman Greenbaum - Spirit in the sky. -
#2165 Lehet, hogy a régi hang jobb volt, de a mostani is jó. Az új hang sokkal jobban hasonlít Hugh Laurie hangjához, csak a régit szoktuk meg. -
#2164 Csak jól emlékeztem:
"a sorozat 4. évada január 29-én tér vissza, a karácsonyi epizóddal,"
http://www.sorozatjunkie.hu/2007/12/18/house-a-sztrajkra/ -
#2163 hát én ugy láttan hogy a naptár volt za utolsó kép amit láttunk és vége. amin sok sok piros x volt! -
#2162 Még mindig sztráj van csak annyit tudunk,hogy a maradék részeket leadják legalábbis a karácsonyi részt biztosan január 29.-én ha jól rémlik. -
#2161 Van bármi hír a köv részről? Vagy még mindig sztrájk van? -
#2160 tudtam az okát a váltásnak de akkorse....
nem illik hozzá mágenhejm:D -
#2159 Én csak annyit mondok,hogy Tritter barátunk még 5részben benne lesz. (6,7,8,9,10) -
#2158 Szakácsi Sándor konkrétan tavaly tavasszal meghalt, azért volt az egyik rész felénél még neki a szinkronja, de utána már Kulkának. Amúgy Kulkáé egyáltalán nem rossz, pár rész után simán belerázódik abba a hangszínbe. -
#2157 szinkronnal hogy álltok?
első hangja sztem jobb volt neki sokkal mint kulkáé...
nincs magenheimmel semmi bajom de olyan szomszédokos:D
nem illik hozzá sztem -
Nuki #2156 Szerintem megérdemelte, rohadtul nem sajnálom.
#2155: például én NEM tudom. -
#2155 Itt sztem mindenki tudja :D -
#2154 de, egy csomóan xD -
Vicodin függö #2153 Hali! A tegnapi rész nagyon durva volt!Érdekes és House is adta a szokásos formáját! az a köcsög meg lecsukta!szakadna meg!Valaki nem tudja mi lesz a kövi részben mert szétszakít a kiváncsiság! -
#2152 Éppen most akartam visszakereseni a linket, nem kell már. :)
Sajnos a 4x09 végén levő zenéről még mindig semmi.. -
#2151 Kösz, kösz -
#2150 még csak úgyis 50x lett beszúrva :)
katt -
#2149 elvileg Michael Penn - Walter Reed
(TV.com-on tudod megnézni) -
#2148 Valaki tudja annak a számnak a címét ami a s3 e5 rész végén hallatszik? (ez a rész fog menni majd most a TV2tőn is)
Esetleg nincs leírva valahol az hogy mien számok mentek a részekben? (szokot lenni ilyen) -
#2147 Véleményem szerint eddig a 3/4 volt a legjobb, szinte végigröhögtem a részt mert olyan beszólásai voltak House-nak :)
Nah meg az a fej amit vágott miközben szívta be az altatót :D -
#2146 s2/7 -
Szuperkaraj #2145 ajaj :D -
#2144 loál :D -
Vicodin függö #2143 NEM AZT MONDTAM ÖRÖKKÉ HANEM AZ ELŐRE LÁTHATÓ HETEKBEN LESZ! -
#2142 "minen héten lesz House"
persze, hiszen egy évben pont 24 hét van, mint ahogy House rész is... -
Vicodin függö #2141 Hát nagyon remélem!Mostmár Frei dosszié sincs szóval minen héten lesz House!Amúgy kinek melyik a kedvenc része??????? -
#2140 szándék szerződés, illetve vétel későbbi további vétel opciókkal, de biztos, hogy nincs még megvéve a 4. évad, de biztos hogy meg lesz -
#2139 nem úgy megy a sorozatok megvétele,hogy "akkor megvesszük az első évad első felét,megnézzük,hogy nézik-e,jó?ha nem,akkor le vagy szarva te hülye kis stúdió,nem kell a terméked"
természetesen csomagokat vesznek.ez jó a stúdiónak és jó a tv-nek is.inkább írnak olyan szerződést,hogy megveszik előre még a 10-ik évadot is,ha részenként elengednek mondjuk fél milliót (ez egy tök véletlenül jött összeg,de kb ilyen számokról lehet szó),a stúdió meg bebiztosítja magát -
#2138 én letöltöttem angolul, nekem nagyon tetszik, csak annyi rengeteg dolgom, van, hogy a 2. részt (Mármint a könyvön belül a Part II-t) még nem volt időm elkezdeni.
Egy ürgéről szól, akit folyamatosan el akarnak kapni, meg meg akarnak ölni, meg minden lány le akar vele feküdni (na jó, ez nem teljesen igaz).
Ő pedig mindeközben elmélázik minden hülyeségen. Ha szereted az angol humort, akkor nagyon tetszeni fog, ha nem, nos...
A House -hoz semmi köze, évekkel korábban íródott. (Írta Hugh Laurie.) -
Vicodin függö #2137 Biztos megveszik vagyis nagyon remélem!!!!!a balk külömben nem tudjátok miről szól?sajnos még nem vettem meg,mert könyvesboltban ahol jártam, már elkapkodták szóval marad az internetes megrendelés!!!! -
#2136 Biztos lesz negyedik évad mert sikere van a sorozatnak de még NEM VETTÉK MEG.Csak a harmadik évadot amit úgye már adnak is a negyedik még nincs megvéve. -
#2135 azért nem írunk,mert usa-ban szünetel a sorozat...
mivel a legnézettebb TV2-s műsorok egyike,ezért minden bizonnyal megvették az összes évadot.szinkron meg gondolom folyamatosan megy,ahogy kapják a részeket -
Vicodin függö #2134 Sziasztok!Látom nem nagyon szoktatok ide írni!Nem tudja valaki,mikor kezdik el szinkronizálni/leadni a 4.évadod!És nem tudjátok lesznek további évadok is? -
#2133 Most fejeztem be A balek-et, nagyszerű könyv volt, csak ajánlani tudom. -
#2132 most volt Hugh Laurie a bugyuta egeres filmben, Jennifer Morrison meg egyidőben vele a másik csatornán a Ben Affleck-esben :-) Kiváncsi vagyok House hogy vélekedne az egeres marhaságról :-) -
#2131 Hát akkor nálad az kimaradt mert benne volt,hogy nem kapott el semmit (mint az várható volt szerintem) House adta oda neki a levelet már felbontva. -
#2130 tv2-őn nézem, de azt szertném megkérdezni, hogy 2. évadba volt asszem mikor a csajt levérezte egy aidses beteg, majd a sori végén mutttk ahogy számolja a napokat, amikor kiderül hogy aidses e. azóta erről nem volt semmi, várható a jövöben hogy megtudunk valamit? elkapta e? -
Easy Rider #2129 szünet van