Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://loal.atw.hu
akkor leszedem aztis...de gondolom megint ilyen hogy az elején 1 secre egy 2x2 pixel nagyságú elmosódás van v. vmi ilyesmi, megtartom azért a lolt, mert nemtudni melyikhez lesz elõbb felirat
Bazinga!
::😞NUKE)::😞House.S03E22.HDTV.XviD-LOL)::😞numerous.glitches_get.XOR.proper):::
mégyóhogy mindketõtt szedtem.. 😄
(NUKE)::😞House.S03E22.PROPER.HDTV.XviD-XOR)::😞invalid.proper.reason):::
Bazinga!
"The trees move. Do you not see it?"
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Original Air Date: 1 May 2007
Season 3, Episode 22: Resignation
Original Air Date: 8 May 2007
Season 3, Episode 23: The Jerk
Original Air Date: 15 May 2007
Season 3, Episode 24: Human Error
Original Air Date: 29 May 2007
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Vagyis ma S03E22
15-én S03E23
22-én nem lesz ha minden igaz
29-én pedig Season Finale, S03E24 😊
mioff volt már itt is???ejjpasszek emberek,minek flamelni?kinek jó ez?neeeem!erre nem kell válaszolni,költõi kérdés volt,mindenki szúúszázzon egy kicsit szerintem
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Bazinga!
azt a jelzõt, hogy funkcionális analfabéta hallottad már?
segítek: olyan emberekre szokik használni akik egyáltalán nem/alig értik az általuk olvasott szöveget...
(nem kéne ennyire élveznem, hogy segítek telerakni/telenyomom felesleges üzenetekkel az egyik kedvenc sorozatom fórumát, dehát "ezzel kompenzálom, hogy gyenge vagyok és puhány...")
azt hiszem mégis inkább berakom, okulásul - mikre képes a túl sok szabadidõ kombinálva hatalmas képzelõerõvel.
hány fölösleges hozzászólást akarsz még ide írni?
"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]
és Istenem, nem igaz, h nem látod, h ez kicsit durvább, mint egy zsidós vagy szõkenõs vicc...
2. te gondolsz amit akarsz, én meg tudok amit tudok. mégsem én írogatok a másiknak privátot... "szóval jobb lenne átgondolni vmit, mielõtt ilyen nagy baromságokat firkálsz, mert csak magadat járatod le..."
3. nos, erre mit mondjak? kegyetlen az élet. vagy ezzel a lendülettel tiltsuk be a vicceket is? hiszen ugye a zsidó viccek "mélyén érinthetik" a zsidókat, a szõke nõs viccek a szöszi hölgyeket... nem is tudom miért koptatom erre a billentyûzetem.
1. ugyan én vagyok flémkeltõ és ostoba, de a te adatlapodon van írva, h hobbid a kötekedés...
2. a rasszizmus nem csupán elõítéletesség, ugyan igaz, az elõítélet vmennyire mindenkibe benne van (megjegyzem, elég kevés embert ismerhetsz, ha szted MINDENKIBE benne van...), a rasszizmus viszont már nagyon nincs benne mindenkibe, és nem is normális emberi tulajdonság...úgyhogy kérlek, én vagyok ostoba, amikor te kevered össze a rasszismut az elõítélettel?? pff...
3. engem azér tne figyelmeztess, h más majd beleköt politikai szinten ebbe...nekem az a gondom, h nagyon sokan túlságosan rasszista módon viselkedned, figyelmen kívül hagyva másokat, akiket akár mélyen is érinthet a dolog...akár beírják ide, akár nem...
#1179: a warez illegális, a politizálás itt tiltott, a véleményformálás nem... (és baromi nehéz megint ilyen témákat személyeskedés és politika nélkül piszkálgatni)
OFFolás részemrõl befejezve, és öröm lenne hogyha nem is errõl szólna ez a téma, hanem House dokiról...
én a magam részérõl jobbnak láttam, ha nem reagálok, és elnézve a topik alakulását, azt hiszem ha mki így tesz, jobb is lett volna.
Zárjuk le a témát.
BUDA > miskolc.
OFF vége.
Bazinga!