Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Flamer
én nátudom. énis azé keztem mindkettõ mer majd azt nézem amihez felirat lesz 😄 (elõbb)

http://loal.atw.hu

precision
😛P

akkor leszedem aztis...de gondolom megint ilyen hogy az elején 1 secre egy 2x2 pixel nagyságú elmosódás van v. vmi ilyesmi, megtartom azért a lolt, mert nemtudni melyikhez lesz elõbb felirat

Bazinga!

Flamer
mékse.. :CC

::😞NUKE)::😞House.S03E22.HDTV.XviD-LOL)::😞numerous.glitches_get.XOR.proper):::

mégyóhogy mindketõtt szedtem.. 😄

precision
helyes 😊 akkor jót szedtem

Bazinga!

Flamer
elvilek:
(NUKE)::😞House.S03E22.PROPER.HDTV.XviD-XOR)::😞invalid.proper.reason):::

precision
nemtom mi a különbség én lol -t szedtem, még nem néztem bele szal nemtom van e benne hiba...

Bazinga!

Flamer
proper-xor vagy lol?

Alien
Tv.com-ot nem nagyon szoktam nézni, de majd lehet, hogy ezentúl azt is fogom 😊

Alien
Oh akkor ma frissíthették, mert éjjel még nem volt fenn így 😊)

Calver
imdb ált. nem túl jó sorozatokra, ilyen témában tv.com sokkal pontosabb mindig.

"The trees move. Do you not see it?"

PiszkosFred
Marmint a lista az imdb-rol van ;]

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

PiszkosFred
Season 3, Episode 21: Family
Original Air Date: 1 May 2007

Season 3, Episode 22: Resignation
Original Air Date: 8 May 2007

Season 3, Episode 23: The Jerk
Original Air Date: 15 May 2007

Season 3, Episode 24: Human Error
Original Air Date: 29 May 2007

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Alien
Érdekes, hogy imdb-n is a 22-ik részig írja egyelõre, pedig valóban 24 részes ez az évad is 😊 Fox honlapján ott van, hogy május 15-ig új részek, május 29-én pedig szezonzáró.

Vagyis ma S03E22
15-én S03E23
22-én nem lesz ha minden igaz
29-én pedig Season Finale, S03E24 😊

ProGabe
hm,közepes volt ez az új rész,nem nevettem annyit mint szoktam egy-egy House részen,inkább lelkizõs volt,de nem is ettõl közepes,hanem attól hogy ez a lelkizés sem volt olyan mint szokott lenni,ráadásul túl kiszámítható volt az egész,a mellékszál,tehát a kutya-dolog sem volt annyira ütõs mint ezek a dolgok szoktak lenni,na de majd a köv rész,legalábbis remélem...

mioff volt már itt is???ejjpasszek emberek,minek flamelni?kinek jó ez?neeeem!erre nem kell válaszolni,költõi kérdés volt,mindenki szúúszázzon egy kicsit szerintem

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

precision
nemgyengén 😄

Bazinga!

vegicsek
Meglepõdnél mi, ha egyszer így ébrednél

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

precision
ez a kép is elég jó sztem:

Bazinga!

vegicsek
Attól függetlenül hangulatos

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

precision
így elsõ ránézésre Cameronra meg azt hittem hogy Stacy...fura ez a fekete fehér banner 😊

Bazinga!

vegicsek
Pixelhiba<#hehe>

kas123
A bannerban mi az a fehér négyzet chase nyekkendõjén? nem naon látom értelmét h miért rakta azt oda aki készítette a bannert...

Calver
"mi a bajod a négerekkel"
azt a jelzõt, hogy funkcionális analfabéta hallottad már?
segítek: olyan emberekre szokik használni akik egyáltalán nem/alig értik az általuk olvasott szöveget...
(nem kéne ennyire élveznem, hogy segítek telerakni/telenyomom felesleges üzenetekkel az egyik kedvenc sorozatom fórumát, dehát "ezzel kompenzálom, hogy gyenge vagyok és puhány...")

KillR
bocs, de amúgy (ha már nem tûnt fel) a probléma az, hogy ez a levél nem neked ment, ezért elnézést is kérek, tény, nem neked írtam, h írd le,mi a bajod a négerekkel, bocs mégegyszer...

Calver
"figyelj, remélem leállsz, és nem írsz több tényleg, amolyan szõkenõs butaságot a fórumra, mert egyre lejjebb süllyedsz, látod, megkértelek, h írj vmi normális választ arra, h mért zavarnak téged a fekák, de nem voltál rá képes...szal ennyit rólad, és remélem, ezt a PÜ-t már leszel olyan okos, és nem rakod be fórumba, bár azt csinálsz amit akarsz, csak ezzel is magadat járatod le..."

azt hiszem mégis inkább berakom, okulásul - mikre képes a túl sok szabadidõ kombinálva hatalmas képzelõerõvel.

hány fölösleges hozzászólást akarsz még ide írni?

Azt talán jobban is teszed. Ilyen szerény képességekkel ilyen lelkesen írni fogalomzavarról árulkodó soraid - elismerésem! Még mielõtt megint belelovalod magad, állapodjunk meg abban, hogy megnyugszol és továbbra is mindenki gondol, amit gondol. Ha értenéd is, hogy © Calver mirõl írt eddig, akkor felfognád, hogy az én véleményemet nem fogadta el, mégcsak nem is szimpatizált azzal. De megengedte, hogy ilyen vélemény is van, így kerek a világ.
KillR
és hogy ne csak offoljak, sztem a House egy rohadt jó sorozat, és nem ront rajta semmit, hogy afro-amerikaiak, japánok, kínaiak vagy fehérek játszanak benne, max akkor, ha rossz színészek 😊

KillR
de látom, a butákat nehéz meggyõzni, még arról is amit õk maguk írtak le, arról se látják be, h lehet, h sértõ, és bugyuta, tényleg nagyon buta példákkal dobálóznak, mert mi köze az én PÜ-mnek ehhez úgy, hogy csak 1 mondatot rak be belõle??? semmi...vagy azért nem igaz, h nem veszi észre, h ez kicsit több, mint szõkenõs vagy zsidózós vagy fekázós VICC...mert ez nem VICC, jó lenne felfogni...na mindegy, részemrõl befejeztem a "harcot", butákkat nem lehet beszélni...

KillR
és a rasszizmussal együtt a buta emberek...látod, © Calver is összehozott két teljesen eltérõ mondatot egy kalap alá...sajna, ez van...

KillR
bocsi, de House nem is létezik, a rasszizmus viszont annál inkább....

z0ty
House forogna a sírjában, ha halott lenne. -.-

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

KillR
és most veszem észre, a két mondatodnak köze sincs egymáshoz, a " te gondolsz amit akarsz, én meg tudok amit tudok. mégsem én írogatok a másiknak privátot"-ban van egy tudás meg egy írogatás összehozás 😊 ez szép volt....mégsem én írogatok a másiknak privátot, elõtte meg tudok amit tudok😊 szépen összehoztad

KillR
bakker, most nem azért, de ez kissé röhejes 😄 nem is a kettes pontomra reagáltál, csak írtál vmi maszlagot, meg nagyon okos módon a PÜ-t mutogatod...
és Istenem, nem igaz, h nem látod, h ez kicsit durvább, mint egy zsidós vagy szõkenõs vicc...

Calver
1. ami az adatlapomon van jelen esetben irreleváns, annak megfelelõ helyen van jelentõsége, nem itt. itt inkább a hozzászólások stílusának van jelentõsége, ha érted a finom célzást...

2. te gondolsz amit akarsz, én meg tudok amit tudok. mégsem én írogatok a másiknak privátot... "szóval jobb lenne átgondolni vmit, mielõtt ilyen nagy baromságokat firkálsz, mert csak magadat járatod le..."

3. nos, erre mit mondjak? kegyetlen az élet. vagy ezzel a lendülettel tiltsuk be a vicceket is? hiszen ugye a zsidó viccek "mélyén érinthetik" a zsidókat, a szõke nõs viccek a szöszi hölgyeket... nem is tudom miért koptatom erre a billentyûzetem.

KillR
kultúra...

Flamer
yayy pazmek pofabemostmá.

KillR
csak annyit, h
1. ugyan én vagyok flémkeltõ és ostoba, de a te adatlapodon van írva, h hobbid a kötekedés...
2. a rasszizmus nem csupán elõítéletesség, ugyan igaz, az elõítélet vmennyire mindenkibe benne van (megjegyzem, elég kevés embert ismerhetsz, ha szted MINDENKIBE benne van...), a rasszizmus viszont már nagyon nincs benne mindenkibe, és nem is normális emberi tulajdonság...úgyhogy kérlek, én vagyok ostoba, amikor te kevered össze a rasszismut az elõítélettel?? pff...
3. engem azér tne figyelmeztess, h más majd beleköt politikai szinten ebbe...nekem az a gondom, h nagyon sokan túlságosan rasszista módon viselkedned, figyelmen kívül hagyva másokat, akiket akár mélyen is érinthet a dolog...akár beírják ide, akár nem...

Calver
roppantul ostoba és flémkeltõ vagy, de ez már részletkérdés. politika majd kb ott lesz belekeverve amikor valaki felhoz egy bizonyos pártot, miszerint õ ezeknek a híve, és ezek megmondták neki hogy a rasszizmus csúnya és rossz dolog. az elõítéletesség és a rasszizmus teljesen normális emberi tulajdonság, még ha egyesek el is akarják nyomni - és nem arra gondolok, amikor egy népet a jó beszédkézséggel megáldott vezetõjük valamilyen kisebbség ellen ugraszt, hanem arra, hogy simán van olyan aki nem szeret feketéket a képernyõn látni, így született, neki ez természetes, nem súlykolta bele senki, a saját szubjektív véleménye - és könyörgöm, nem úgy van vele hogy "rohadt niggerek, dögöljön meg mind", nem akar népírtást tartani, simán csak kifejti a véleményét. de úgy néz ki itt már mindenki eljutott arra a szintre hogy erre rögtön ugrani kell, ami roppantul szomorú.

#1179: a warez illegális, a politizálás itt tiltott, a véleményformálás nem... (és baromi nehéz megint ilyen témákat személyeskedés és politika nélkül piszkálgatni)

OFFolás részemrõl befejezve, és öröm lenne hogyha nem is errõl szólna ez a téma, hanem House dokiról...

KillR
nem értem, mitõl jó az, ha mindenki ilyen gyöpösödött agyú, h "köcsög fekák" felüvöltéssel veri a mellét fórumokon...de mindegy, te tudod, mibe szólsz bele és mibe nem...

tnm
"...míg erre senki nem mondta, h talán mégse kéne ilyet benyögni, h sok az afro-american..."

én a magam részérõl jobbnak láttam, ha nem reagálok, és elnézve a topik alakulását, azt hiszem ha mki így tesz, jobb is lett volna.

Zárjuk le a témát.

KillR
ezt arra értettem, h azt mondtad, h "ebbõl politikai vagy világnézeti vitát csiholni baromság ebben a topic-ban", és itt én legalábbis nem kevertem bele a politikát pölö ilyennel, h "jah, te is egy sz*mét rasszista vagy, úgy mint a Gyurcsány" vagy mit tudom én, csak azzal van bajom, h az adminok meg úgy kb. senki nem szól ilyenér a másikra, de a "hûde fontos jogvédelem" miatt mindenhol szólnak...

KillR
ja, és télleg, erre nem is reagáltam, ez csúcs...attól, h pár sorral a rasszistás üzenetem alatt megkérdeztem, h hol mi, még teljesen helytálló az, h nincs warez...mindig megmondják itt is ott is sg-n, hogy no warez, nem válaszolunk bann stb...míg erre senki nem mondta, h talán mégse kéne ilyet benyögni, h sok az afro-american...márpedig ezzel még meg is sérthetsz bizonyos személyeket, akár ezt a fórumot is olvashatja vmi hasonló szülötsségû egyén...

KillR
és nagyon nem politikai dolog a rasszizmus...nem tudom, mirõl beszélsz...egyszerûen egy bugyuta elõítéletalkotás és világkép...

KillR
nem csak a sorozatról alkottál véleményt azzal, h azt állítottad, sok volt a csoki...a fehér mért nem zavar? ha az is zavarna, legalább lenne egyensúly...de egy ilyen benyögés, h "sok a néger szereplõ, és ez engem zavar", nem vall vmi nagy agyra, mért baj az, ha sok a néger? meg tudod mondani, vagy csak úgy rossz? ha tudsz azon kívül értelmes magyarázatot adni erre, h hát azért, mert a fekete bántja a szemed, akkor okés...amúgymeg rasszista benyögés...

Flamer
sry. akkor 24 :|

nincs olyan ami 25 részes. 24 lesz

BUDA > miskolc.

Flamer
ahah :CCCc de most a 3. évadról van szó. hogy az 25 rész lesz.

Casillas
nekem a 2. évad kifért

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Flamer
csakhoty neférjen ki 2 dvdre az egész évad 😄

precision
sztem fejezzük ezt be, te kezdtél el "nigrózni"... amugy még nem találkoztam magas inteligenciával megáldott rasszista emberrel...max elõvigyázatos, de senkit nem ítél meg a bõrszíne alapján... de ha belegondolsz nem kell sok iq hozzá hogy belássuk nincs összefüggés a bõr pigmentartalma és az egyén attitûdje közt
OFF vége.

Bazinga!

#1168-ra: érdekes játék ez - bedob valaki (most én) egy saját elõítéletét magába foglaló szubjektív véleményt, egy színvonalas dialógokra, többnyire jól megírt személyiségekre épülõ tv-sorozatról és lásd milyen reakciók születnek. Teljesen igazad van, ebbõl politikai vagy világnézeti vitát csiholni baromság ebben a topic-ban. #1163-ban egy rajongó azonban már kétélû költõi kérdéssel nyit, miközben néhány sorral lentebb letöltési cím iránt érdeklõdik. Majd érkezik #1165, aki szegény összezagyvál egy párhuzamot a rasszizmus és az IQ között. Önmagában ezzel sincs baj, ilyenek vagyunk.