5975
-
#2208 Ha nem fake, akkor valahogy küld már át, mert már régóta keresem. Köcce:). -
#2207 még tölti.. csunya gonosz torrent oldalon erőszakolta rám magát a dolog, én nem tehettem róla, le kellett töltenem :D (majd nyilatkozok hogy komoly e a dolog) -
#2206 Hol????? Kell nekem:DXD. -
#2205 Hogy mit láttam! H.L. - A balek, hangoskönyvként, Kulka János felmondásában :D (ha nem fake volt) :D -
winnie #2204 nyilván. napi adásokkal hamar elfogy. -
#2203 Néztem a tvr hétbe,és azt láttam, hogy az AXN-en már nincs kiírva hogy lesz:'(. Miért? Levetítették az első évadot? Vgay mi? -
#2202 nekem nem sikerült elfelejtenem. xDDD -
#2201 örülök, hogy örülsz, de megtennéd, hogy rányomsz egyszer a caps lock-ra?? (ahogy nézem, ezt rendszeresen megtehetnéd, mielőtt ide írsz:) -
Nuki #2200 Spoiler, banplzhtxvm
Én is a tévével nézem, de úgyis elfelejtem (remélem) ezt az információt... -
#2199 ő kérdezte :D -
#2198 degecivagy -
#2197 Még 3részen keresztül. -
#2196 Úristen, azért... azért.. -
Vicodin függö #2195 HALI!MA LESZ VÉGRE!!!!!A SULI MÁSNAP CSAK A HOUSE-RÓL ZENG!!!!!!ALAP KÉRDÉS AZNAP!!NA LÁTTAD?
NAGYON KEMÉNY!!!!A MÚLTKORI JÓ VOLT!!!MEDDIG SZADIZZA MÉG A KIS KÖCSÖG ZSARUKÁM?
-
#2194 Imádom a Houset:D. Megvan a teljes 1. évad és most azt nézem egyfolytában. Amúgy én az AXN-en szoktam nézni, mert ott minden nap van, nem úgy mint a tv2-őn. -
#2193 house és lauri is megkapta már a maga elismerését. nem nyerhetnek minden évben ők (de minden évben jelölve vannak...) -
#2192 Se a sorozat se a színész!?
Ez szemétség!!!! -
szando #2191 hát sajnos nem, de akik kaptak azok is mind nagyon megérdemelték.. -
Nuki #2190 Szegény. -
Vicodin függö #2189 megtaláltam már és beszéltünk is miután elküldtem 3 percre!!!!
HUGH LAURIE NEM KAPOTT GOLDEN GLOBOT!!!!! -
#2188 tessék -
Vicodin függö #2187 hali!!Nem találom az említett ileletőt akit írtataok!!!sírok:)) -
#2186 Mennyit kamuzik Dr. House? -
#2185 az ismétlésekre is visszaszámol!most éppen speciel event-ként újra leadják a pilot-ot :\
nem mellesleg:hivatalos soundtrackek -
#2184 Ismétlés miatt számol gondolom mert biztos nem indul újra.Január végén kezdik el vetíteni a megmarad (új) részeket.
#2164 -
#2183 A fox honlapján stabilan megy a visszaámlálás, mely szerint egy nap múlva elindul újra a sorozat -
#2182 #2150
talán a bannerba is ki lehetne rakni... -
#2181 kis szerk:az első évadra.2-t,3-t már megcsinálta -
#2180 egy jólelkű fórumozótársunk :),Passatgt összegyűjtötte az első és a második évad zenéit - amiért megint csak óriási köszönet! - keresd meg egy privivel ezügyben!és ha már írsz neki rákérdezhetnél a 3-ik évadra :)
nem emlékszem,hogy lett volna,én legalábbis ezt a verziót eddig még nem láttam.S04E10 promo
Vicodin függő nehogy megnézd! :)
még 29-ig várni kell :( -
Vicodin függö #2179 az jóó!a House-ban lejátszott számokat nem tudjátok hol tudnám leszedni? -
#2178 gyorsan elő is vettem a gitárom, leszedni ezt a cuccot. :D -
#2177 az eredetibe is így van vége -
zorden #2176 Emlekeim szerint egy pengetesnel az eredetinek is hopp, vege -
#2175 de ezt akkor is elvágták.
még az a k&h-s reklámot se adták le...
gondolom túlcsordult már nagyon a müsoridő a sok társadalmi célú hirdetéssel. -
#2174 gitározást amúgy is "elvágják" hamar. -
#2173 vagy hüyleséget mondok, és az eredetiben is igy vane? valaki erősitse meg, thx:) -
#2172 hmm, szerintem a tv2 most jól levágta a végét :S
a kövéres volt most. a végén house elkezd gitározni, egyszer csak hirtelen vége.
pedig gondolom a végén két készítő nevét még ki szokták irni ahol még ez a gitározós vagy ami éppen szóló zene szólna, majd a végefőcimnél kellene "éevágnia" a tv2nek, erre gitározásközbe levágják...pff..
-
Vicodin függö #2171 a nagyon jó lesz!Már csak pár óra és húúú!!!! -
szando #2170 azt Laurie játszotta fel -
#2169 Nem, a folky zenére...