Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

passatgt
Cameron szõke<#wow1><#wow1><#wow1>

herczeg
itt van egy és még egy s4 trailer. a másodikból nem találtam jobb minõségût, bár az is igaz hogy nem törtem magam össze a nagy keresésben. kb mindent látunk benne amit szando leírt úgyhogy aki nem akar spoilert az ne nézze

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Flamer
nem kicsit bolond. 😄

http://loal.atw.hu

Ó, addig még sok órám lesz, amin nem fogok tudni odafigyelni, fõleg nem valószínûségszámításon, operációsrendszerek tanárunk meg ugyanúgy bottal jár, és ugyanolyan szórakozott mint Greg 😄

Ha vkinek mond valamit:
múlt órán távoli asztali kapcsolatokról volt szó, és vnc-vel meg winxp beépítettjével egy sima xp alól bejelentkezett a solaris szerverre, onnan át egy debianra, és debianból pedig egy másik winxp-re, és elkezdett passziánszozni xD

Nem gyenge a krapek.

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

jövõ kedd, majd meglátjátok 😄

-the invisible-

Flamer
nemhiszem 😄

passatgt

LOL hát ez kész<#eplus2><#eplus2>
Biztos ez lesz? Elég hihetetlen, bár House-tól kitellik:d

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Szóóval az elsõ részben nagyjából kiderül hogy House nem tud meglenni a csapata nélkül, egy takarítót beöltöztet dokinak és vele old meg egy esetet. Cuddy meg Wilson is cseszegeti hogy vegyen fel embereket, úgyhogy végül felvesz 40 embert, akiknek sorszámot ad, hogy ne kelljen a nevüket megjegyezni. Végül kiszelektál belõle elég sokat, és a legvégére, ahogy kivettem, marad 4: két pasi, egy idõsebb ex-plasztikai sebész meg egy arab származású fiatal (24-bõl ismerõs lehet); meg két csaj, egy akinek nem tudni a nevét, mindenki csak 13-nak hívja, a House meg teljesen kész van hogy kiderítsen róla dolgokat (jócsaj), a másik csaj nekem elég átlagos. Közben Cuddy visszaveszi Cameront és Chaset a kórházba, Cameront nemtom hova, Chaset a sürgõsségire. Na asszem nagyjából ennyi 😊

-the invisible-

Flamer
sure. 😄 3. 😄DDd

herczeg
season 4 promóképek

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Magoo
jöhet 😄

fúh mennyi spoilert hallottam 😄 fenn voltak interjúk a szereplõkkel a youtube-on csak már leszedték õket..
ha valaki kíváncsi spoilerben beírom, csak jelezzétek 😊

-the invisible-

passatgt
hétvégén meglesz a 2. évad zenéje is, saját válogatás😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy szomszéd ment haza, a csaj élettársa épp House-szal pókerezett (Wilson).
akyyy
nah most mikor a csaj házába voltak, ugye ott a nõvel lakott valaki aki épp hazaért, most azzal a szállal mi lett?:S

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

precision
nyílt külföldi trackerekrõl
pl mininova.org, thepiratebay.org, isohunt.com...stb., bittorrent.lap.hu

Bazinga!

Sziasztok!
Én teljesen elörrõl szeretném kezdeni a DR House-t angolul 1rész mert imádom másrész meg kell 1 kis nyelvi korrepetálás és ez tökéletes arra!
Segítsetek nekem lécci!!PLS
Honnan tudom letölteni az évadokat angolul??Felirat nékül!
passatgt
hamarosan jön még több is türelem😊

isten vagy, azt tudod-e? 😊

-the invisible-

Magoo
Már láttam azt is eredetiben... 😊
De ilyenkor mikor megy a tv-ben, leülök a családdal és megnézem...

shaba23
a harmadiakt miért nem tudod eredetiben nézni?
Hatalmas nagy thank you! <#worship>

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Magoo
egyébként csak én gondolom, hogy ezúttal Kulka kritikán alul tolja a szerepet? Múltkor (annak ellenére hogy nem szeretem) jobb volt mint most...
Mindegy...jön majd a 4. évad és máris jobb lesz a kedvem mikor eredetiben nézem a sorozatot 😊

Magoo
Bakker...lehet hogy velem van a gond, de én még mindig nem szeretem Kulkát mint House hangja 😞(((
Továbbra is azt vallom, hogy Reviczky sokkal jobb lenne. Fenébe 😞

Azaz! Erõsen htx, bár nem láttam, de így elõre étvágygerjesztõnek kiválló ^^
...és sok ezer hála érte!

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Flamer
szerintem htx. 😛

passatgt
remélem nem gond, ha igen pls töröljétek:

House-MD-Season-3-Unofficial-Soundtrack

éjféltõl kezdve 1 hétig szedhetõ

Ez nem túl legális... torrent, stb...

jó, az világos, szept 25tõl megy amerikában, csak érdeklõdtem, hogy honnan lehet tölteni frissen.. kösz a segítséget...
Flamer
már töltöm is<#hehe><#hehe><#hehe>

Flamer
dehogynem már szinkronosan is megy a tv2n 😄Dddddd

precision
nincs még 4. évad

Bazinga!

Sziasztok. Olyan kérdésem lenne, hogy honnan szedtek dr house-t? privátba jöhet a válasz. Legfõképp olyan oldal érdekelne, ahol frissen vannak fent a részek, mert az elsõ 3 évad meg van. Köszi elõre is!
köszi ^^
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Minek a rövidítése az M.D. az eredeti címben?
passatgt
ja:/
rosszul emlékeztem...

ProGabe
25-én

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

bauer15
pár hzászólással ezelõtt azt olvastam 4.évad kezdete szept 1. de nem nagyn látom😊
mikor lesz az elsõ rész?

\" A következő események hajnali 4 és 5 óra között történnek\"

Általában a képes poénokra nem vagyok fogékony, de most ezen röhögök úgy tíz perce.

Amúgy valóban a 17. a legjobb az évadról. Meg talán az utolsó.
"The chicken is still in Piccadally Square" 😄
Az biztos, hogy nagyon jo resz kovetkezik... meg az is lehet h a s2 legjobbja :-)

Casillas
jövõ heti rész nálam az s2 legjobbja 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

shaba23
az jó poén volt 😄
Gondolkoztam is, hogy fekete tollal betehettek volna még egy poént, de így már megnyugodtam hogy csak a fordítás más egy picit 😊

- Sorry. There's a reason they call it the white board
- You wanna give me that black marker?

Nem is a szoveg a lenyeg, hanem ahogy House hangsulyozott :-)))

Randelz
Tényleg már nemis volt furcsa a hangja.

PLackó
Jó volt a mai rész (is) 😊
Kulkát is kezdem megszokni

Miért, hogy szól eredetileg? Én így is hangosan felröhögtem... 😄

Tv2... felig elcsesztek egy kedvenc poenomat a whiteboard es black marker parost! :-((((