5975
-
bracsek #2532 az -.- csak, hogy ne legyek 1edül -
#2531 miért szobatársad?:D -
bracsek #2530 épp arra mondtam -
#2529 Nem,House:D -
bracsek #2528 az én szobatársam? -
#2527 Miért most nem sántít? -
bracsek #2526 na nekem lenne ilyen szobatársam, garantáltan sántítana :P -
#2525 halványan dereng valami arról,hogy szobatársak voltak valamelyik iskolájukban -
Nuki #2524 Ha a sorozatnak Tritter lett volna a főszereplője, szerintem House örülne közutálatnak: "drogos, pofátlan, stb...-.-" címmel. -
#2523 ha már így feljött vilszon, én arra vagyok kíváncsi hogy hogyan lett house barátja? merthogy house nem az a barátkozós típus...
remélem csinálnak majd erről egy flashbackes részt (kb mint a 3 stories) -
#2522 Háát ha így fogalmazol már nem hangzik annyira jól...:)
Mindenesetre lehetne olyan, aki pl. House-hoz hasonlóan "nem teljes ember" de a problémáját egészen máshogy kezeli. Legalábbis jobban elbírna a sorozat egy ilyen valakit, mint egy másik szarkasztikus és cinikus magányos borostás fickót. :) Pl. lehetne családja, (szerető feleség, gyerekek stb.)- ezzel ugye Houset már alapból az őrületbe kergetné + rengeteg lehetőség konfliktusokra és poénokra. -
#2521 Tritter ugyanolyan mint House, csak kevésbé karizmatikusan csinálja ezért utálják :D -
bracsek #2520 pedig még most is emlékszem, mikor a nővérnek azt mondta, hogy maga nem szokott úgy járni, hogy olyan érzete van mintha valamit elfelejtett volna... és hát jól tudta, hogy a lázmérőt a rendőrben felejti... -
#2519 :D -
#2518 én special amikor a tritter vagy ki volt benne, nem néztem a sorozatot:P -
bracsek #2517 háde, hogy 'a legnagyobb fasz akit életemben láttam' az is biztos, mindenkit facravesz. és mégis a nézőket a képernyő elé ülteti, :) -
#2516 house-al nincs gond -
bracsek #2515 House után természetesen :P -
#2514 és a legnagyobb fasz akit életemben láttam -
#2513 Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ok így már megvan.
Csak névről nem tudtam hogy ki a halál az:D
Azok izis részek voltak szerintem. -
Nuki #2512 Az a rendőr, aki House illegális gyógyszerkészletére csapott le (többek között), börtönbe vágta, stb... -
#2511 Skacok én láttam az összes részt de dögöljek meg ha tudom ki az a Tritter:D
Meilyk részben volt benne? -
Nuki #2510 Jó lenne, az is jó lenne ha a rendőr kollégája lenne, de lentebb azt írták, hogy "magánnyomozó", az ilyenek meg egyedül járnak-kelnek... Vagy van valami kapcsolatuk a rendőrséggel?
Mellesleg nem olyan egyértelműen utálták, nekem például nem volt Tritterrel semmi bajom, kicsit móresre akarta tanítani a nagyképű főszereplőt, ennyi. :) -
#2509 Pont azért, mert ugyan olyan mint House. ^^ -
#2508 meg senki nem nézné mert trittert mindenki utálja -
#2507 tehát akarsz még egy Wilsont? :D -
#2506 Valószínű ilyesmi lesz, bár én jobban örülnék, ha mondjuk egy House-al teljesen ellentétes személyiséget tennének be, az is jó párbeszédekre/poénokra adna lehetőséget.
Tényleg, nem lehet, hogy Tritter tér vissza? Poén lenne, bár ugye azt írták új szereplő...:) -
Nuki #2505 Lehet valamilyen kulcsszereplőt fognak olyan személyiséggel megáldani, mint ami Housenak van, és ők így sokszor találkozva olyasmi szituációkba keverednek, mint a sakkozós kisfiúval (pont most volt a tévében) -
#2504 Hát ez alapján még irdatlan szar és baromi jó ötlet is lehet, reméljük nem buknak el vele. Igazából nyomozós sorozatból annyi van mint a tarka kutya (hogy csúnyábbat ne mondjak) szóval valami tényleg egyedit kéne összehozniuk ahhoz, hogy működjön különben nehéz lesz eladni még a houset "meglovagolva" is... -
#2503 ja, ez kurvajó volt sztem is
"sátáni kacaj" dettó :) -
#2502 ez csak annyiban sántít, hogy House alapvetően nyomozós sorozat (ha tetszik krimi), és a kórház és annak világa csak körítés, szal a magánnyomozósdi nincs anyira messze. -
#2501 nem lenne rossz:) -
#2500 A TV Guide értesülése szerint a jövő évadban elkészülhet a Doktor House spin-offja, vagyis egy új sorozat, másik főszereplővel.
A TV Guide szerint az NBC csendben készül arra, hogy elkészítse a Doktor House testvérsorozatát. Egy új férfi szereplőt akarnak bemutatni, aki pár rész erejéig szerepelne a sorozatban: ha a nézők megkedvelik, és a színésznek is tetszik a dolog, elindulhat a karakter saját show-ja.
A csavar a történetben az lenne, hogy a friss szereplő nyomán kidolgozott produkció nem a Doktor House hagyományait követné, vagyis nem orvosi sorozattá fejlődne. Az új karakter a tervek szerint magánnyomozó lenne, akinek a kórházban akad némi ügye - a továbbiakban az ő kalandjait, nyomozásait mutatnák be.
Egy másik menő orvosi sorozatnak, a Grace kliniká-nak is létezik spin-offja, a Private Practice, ez azonban a hagyományos vonalat követi, vagyis szintén kórházi környezetben játszódik. Ennek a főszereplője Dr. Addison Montgomery, akit az anyaműsorban Dr. Derek Shepherd feleségeként mutattak be.
forrás: [origo] -
#2499 [spoiler]-Dr House, I don't think we met.
-Dr Jamie Conway. I've heard your name.
-Most people have. It's also a noun.
Ezután kínos csend[spoiler]
-
#2498 s02e14 >) -
pHNxX #2497 ez meik részben van? -
Lyan Kyj #2496 Bocs, ha volt már, szerintem akkor is hatalmas:D -
szando #2495 [neki van] -
#2494 Általában egyszerre csinálnak belőle több ezer darabot ha ilyen ingyenes osztogatás van és azt vmi fesztiválon elosztogatják(pl most ez a parkos cucc cmassen).Ergo nemhiszem hogy azóta nyomtak volna olyat.Amúgy meg sztem www.polomania.hu .Itt kurva egyszerű pólót csináltatni és az ára is korrekt sztem.Remélem ez még nem volt reklám -
#2493 És ilyet amit osztogattak már nem lehet sehol sem szerezni?:(