5975
  • bracsek #2532
    az -.- csak, hogy ne legyek 1edül
  • tnm #2531
    miért szobatársad?:D
  • bracsek #2530
    épp arra mondtam
  • Attila8805
    Nem,House:D
  • bracsek #2528
    az én szobatársam?
  • Attila8805
    Miért most nem sántít?
  • bracsek #2526
    na nekem lenne ilyen szobatársam, garantáltan sántítana :P
  • ProGabe #2525
    halványan dereng valami arról,hogy szobatársak voltak valamelyik iskolájukban
  • Nuki
    Ha a sorozatnak Tritter lett volna a főszereplője, szerintem House örülne közutálatnak: "drogos, pofátlan, stb...-.-" címmel.
  • herczeg
    ha már így feljött vilszon, én arra vagyok kíváncsi hogy hogyan lett house barátja? merthogy house nem az a barátkozós típus...
    remélem csinálnak majd erről egy flashbackes részt (kb mint a 3 stories)
  • Cuchulainn
    Háát ha így fogalmazol már nem hangzik annyira jól...:)
    Mindenesetre lehetne olyan, aki pl. House-hoz hasonlóan "nem teljes ember" de a problémáját egészen máshogy kezeli. Legalábbis jobban elbírna a sorozat egy ilyen valakit, mint egy másik szarkasztikus és cinikus magányos borostás fickót. :) Pl. lehetne családja, (szerető feleség, gyerekek stb.)- ezzel ugye Houset már alapból az őrületbe kergetné + rengeteg lehetőség konfliktusokra és poénokra.
  • Cuchulainn
    Tritter ugyanolyan mint House, csak kevésbé karizmatikusan csinálja ezért utálják :D
  • bracsek #2520
    pedig még most is emlékszem, mikor a nővérnek azt mondta, hogy maga nem szokott úgy járni, hogy olyan érzete van mintha valamit elfelejtett volna... és hát jól tudta, hogy a lázmérőt a rendőrben felejti...
  • Pyx #2519
    :D
  • passatgt
    én special amikor a tritter vagy ki volt benne, nem néztem a sorozatot:P
  • bracsek #2517
    háde, hogy 'a legnagyobb fasz akit életemben láttam' az is biztos, mindenkit facravesz. és mégis a nézőket a képernyő elé ülteti, :)
  • passatgt
    house-al nincs gond
  • bracsek #2515
    House után természetesen :P
  • passatgt
    és a legnagyobb fasz akit életemben láttam
  • Attila8805
    Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ok így már megvan.
    Csak névről nem tudtam hogy ki a halál az:D
    Azok izis részek voltak szerintem.
  • Nuki
    Az a rendőr, aki House illegális gyógyszerkészletére csapott le (többek között), börtönbe vágta, stb...
  • Attila8805
    Skacok én láttam az összes részt de dögöljek meg ha tudom ki az a Tritter:D
    Meilyk részben volt benne?
  • Nuki
    Jó lenne, az is jó lenne ha a rendőr kollégája lenne, de lentebb azt írták, hogy "magánnyomozó", az ilyenek meg egyedül járnak-kelnek... Vagy van valami kapcsolatuk a rendőrséggel?

Mellesleg nem olyan egyértelműen utálták, nekem például nem volt Tritterrel semmi bajom, kicsit móresre akarta tanítani a nagyképű főszereplőt, ennyi. :)
  • [NST]Cifu
    Pont azért, mert ugyan olyan mint House. ^^
  • herczeg
    meg senki nem nézné mert trittert mindenki utálja
  • ProGabe #2507
    tehát akarsz még egy Wilsont? :D
  • Cuchulainn
    Valószínű ilyesmi lesz, bár én jobban örülnék, ha mondjuk egy House-al teljesen ellentétes személyiséget tennének be, az is jó párbeszédekre/poénokra adna lehetőséget.

Tényleg, nem lehet, hogy Tritter tér vissza? Poén lenne, bár ugye azt írták új szereplő...:)
  • Nuki
    Lehet valamilyen kulcsszereplőt fognak olyan személyiséggel megáldani, mint ami Housenak van, és ők így sokszor találkozva olyasmi szituációkba keverednek, mint a sakkozós kisfiúval (pont most volt a tévében)
  • Cuchulainn
    Hát ez alapján még irdatlan szar és baromi jó ötlet is lehet, reméljük nem buknak el vele. Igazából nyomozós sorozatból annyi van mint a tarka kutya (hogy csúnyábbat ne mondjak) szóval valami tényleg egyedit kéne összehozniuk ahhoz, hogy működjön különben nehéz lesz eladni még a houset "meglovagolva" is...
  • Casillas
    ja, ez kurvajó volt sztem is
    "sátáni kacaj" dettó :)
  • tnm #2502
    ez csak annyiban sántít, hogy House alapvetően nyomozós sorozat (ha tetszik krimi), és a kórház és annak világa csak körítés, szal a magánnyomozósdi nincs anyira messze.
  • passatgt
    nem lenne rossz:)
  • ProGabe #2500
    A TV Guide értesülése szerint a jövő évadban elkészülhet a Doktor House spin-offja, vagyis egy új sorozat, másik főszereplővel.

A TV Guide szerint az NBC csendben készül arra, hogy elkészítse a Doktor House testvérsorozatát. Egy új férfi szereplőt akarnak bemutatni, aki pár rész erejéig szerepelne a sorozatban: ha a nézők megkedvelik, és a színésznek is tetszik a dolog, elindulhat a karakter saját show-ja.

A csavar a történetben az lenne, hogy a friss szereplő nyomán kidolgozott produkció nem a Doktor House hagyományait követné, vagyis nem orvosi sorozattá fejlődne. Az új karakter a tervek szerint magánnyomozó lenne, akinek a kórházban akad némi ügye - a továbbiakban az ő kalandjait, nyomozásait mutatnák be.

Egy másik menő orvosi sorozatnak, a Grace kliniká-nak is létezik spin-offja, a Private Practice, ez azonban a hagyományos vonalat követi, vagyis szintén kórházi környezetben játszódik. Ennek a főszereplője Dr. Addison Montgomery, akit az anyaműsorban Dr. Derek Shepherd feleségeként mutattak be.

forrás: [origo]
  • GregSB
    [spoiler]-Dr House, I don't think we met.
    -Dr Jamie Conway. I've heard your name.
    -Most people have. It's also a noun.

Ezután kínos csend[spoiler]

• Pyx #2498
    s02e14 >)
  • pHNxX
    ez meik részben van?
  • Lyan Kyj
    Bocs, ha volt már, szerintem akkor is hatalmas:D
  • szando
    [neki van]
  • Fujiryu
    Általában egyszerre csinálnak belőle több ezer darabot ha ilyen ingyenes osztogatás van és azt vmi fesztiválon elosztogatják(pl most ez a parkos cucc cmassen).Ergo nemhiszem hogy azóta nyomtak volna olyat.Amúgy meg sztem www.polomania.hu .Itt kurva egyszerű pólót csináltatni és az ára is korrekt sztem.Remélem ez még nem volt reklám
  • greg benz
    És ilyet amit osztogattak már nem lehet sehol sem szerezni?:(