5975
-
#2572 Thx! -
Phat Smoker #2571 rágugliztam, ezt az infót találtam róla:
What do we know about the new jacket House started wearing after he got his motorcycle?
On July 26 Carl Hillier emailed us the following:
"I spoke with Kim, a representive of Vanson Leathers. who informed we that they supplied the jacket, which is their Model B with optional stripes (not shown in the photo). It retails for $669.
"The show's wardrobe department added the badges (inc. RTAI/KTAI).
House motoros dzsekije
egy külföldi fórum a témával kapcsolatban -
HolyZoly #2570 Three stories-szal versenyez, nálam legalábbis...
Még jó, hogy erre nem lehet sms-ben szavazni -
#2569 És meilykre gondolsz?
Nekem nem rémlik. -
#2568 melyik?
szerintem is ez volt a legjobb -
#2567 Azért ez túlzás :)
Jó rész volt, de volt már jobb is. -
#2566 Eddigi legjobb rész szerintem. Lenyűgözően jó volt:) -
#2565 Az tuti.
Ott van a szeren az igazgató néni:D -
#2564 nekem a striptiz jobban bejött :) kár hogy nem folytatta tovább :) Azt a vadmacska tekintetet.. vinném is ágyba rögtön! :D -
#2563 A-NYÁD! Mekkora rész volt, szinte végig rázott a hideg. A buszborulós jelenet embertelen zseniális volt. -
#2562 igen -
#2561 Köv rész ugye jövő héten? -
#2560 most láttam a tegnap előtti részt!!! -
#2559 Remélem, hogy kapunk választ :) -
egyebet nemtudok elmondani
-
#2557 Ez egy rohadt jóóóó rész volt.
Ez most azt jelenti hogy a köv. részben kapunk választ? -
#2556 No.1 rész :D -
#2555 nekem az angol felirattal az a gondom hogy az orvosi kifejezéseket nem értem
pl nemtom hogyvan angolul az hogy gennyes agyhártya gyulladás vagy időről időre kiújuló nyombélfekély...stb. :)
a többi sorozatot én is angol felirattal nézem meg, mármint amihez a megjelenés napján még nem szokott lenni magyar felirat (lost -hoz pl szokott lenni még aznap) -
#2554 Szerintem az angol felirat is nagyon jó -
r4pt0r #2553 Ő is azt írta hogy jobb az Earl féle. :P -
#2552 Earl féle jobb hidd el.Múltheti résznél is hamarabb volt opensubtitlén de nem volt bejövős inkább vártam. -
Scooby87 #2551 komoly réssz volt....opensubtitlén van felirat amúgy a 15höz bár nem az earl féle ,de azért nem rossz. -
#2550 Fred Durst -
#2549 nem, nem lesz. House-t alig nézik kint amerikában, és nagyon drága az előállítása. talán majd ey lezáró film, de abban se biztos, hogy Hugh Laurie játsza majd House-t.
utfg -
#2548 Igen lesz 7évadra kötöttek szerződést Hugh Laurie-val szóval ha adidg nem kaszálják el a sorozatot akkor 7.évad biztosan lesz. -
sonka18 #2547 Sziasztok!
Valaki nem tudja véletlen(leht volt már rólla szó) hogy lesz e 5. évad? -
#2546 Ok várjuk. -
#2545 volt 15 is.. na mindegy, majd riasztok akkor ha tölthető is :D -
#2544 Doktor House s04e14 House MD s04e14 (720p-ctu) Fordította: : Earl, Időzítette: pekseg 2008-05-14 magyar
Ez az uccsó :-( -
#2543 érdekes.. hosszupuskara most jött ki a link a 15-ös magyar feliratához.. csak valahogy nem tünik élő linknek.. remélem feltöltés alatt :D -
#2542 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Azt monda ház, hogy még a baleset előtt látott azon a valakin egy tünetet ami miatt haldoklik, tehát elég biztos azért ültek össze. -
#2541 Mindenesetre jó rész volt :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy nem tudom elképzelni minek mentek volna együtt kocsmába.Nem hiszem hogy megcsalós lenne, szóval vmi leszáll Wilsonról dolog lehet és kap cserébe munkát vagy hasonló. -
#2540 [spoiler]Hmm, ő lenne a pultos kocsmában?
Egyébként most hogy visszanéztem esett le, hogy a kocsmában is megjelenik Amber... Szal tuti együtt ittak utánna meg együtt buszoztak...[spoiler] -
#2539 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Itt most az a kérdés, hogy mit csinált Amber egy buszon Houseal? :)
Fred Durst mikor szerepelt? -
#2538 Omg ez a rész
ez embertelenül jó volt:OOO -
#2537 igazi dilemma lenne Wilson-nak, hoyg kit szeressen jobban:) -
#2536 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szvsz kiírják, legalábbis remélem, hogy nem kezd majd őis sántítani. :| -
#2535 hát annak ellenére, hoyg elég misztikus rész volt, nekem nagyon bejött. várom az évadzárót.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kiváncsi vagyok kiírják-e Borostyánt.
Amúgy Fred Durst-nek volt vagy 10mp-nyi szerepe, wow -legalábbis eddig. -
#2534 Tudja valaki hogy House milyen bőrdzsekiben motorozik?
Lehet hogy hülye kérdés de foglalkoztat.
Az tuti hogy Repsol-os Hondával jár de hogy a dzsekije milyen azt nem tom. -
#2533 legutolsó részben: "kis geci"
ez kurva jó volt