Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

UnknownAsshole
kajak belenyul késsel õ is a konnektorba ? <#idiota>
ProGabe
fúú de jó rész volt.igaz,a betegség egy nagy nulla volt,de House-ismból kaptunk egy extra nagy adagot

nála jobb eye-candy pedig nincs is 😊 remélem jó sokáig marad

köv rész promo
hát ez eszméletlenül ütõsnek ígérkezik

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kas123
és ezt legközelebb spoilerbe ha lehetne 😊

passatgt
igen azt akartam írni😊

Nem, nem köpte be, és megmondta iért.

passatgt
beköpte a nasa-nal a beteget house, és a szõke megmondta miért

wordsworth
megnéztem én is a mait, de nem értettem, szal ujra meg kell néznem 😄 mármint a végét nem vágtam, hogy mirol beszél a szõkével (nem spjlerezek) aki latja tudja mire gondolok 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

nagy rész volt minden tekintetben...!
köszi, én is innen szoktam 😊
kas123
<#eljen>hatalmas rész volt 😊 pár jeleneten hangosan felnevettem 😊

kas123
respect a fordítoknak.
Ezt meg sem próbálom felirat nélkül a sok szakszó miatt 😊
Ahogy olvastam még 1-2 óra és fel lesz téve.

kas123
oksi (csak itt mondták h már másnap szokott lenni :S)

ProGabe
3-ik évadot alapul véve vasárnap környékén már lesz.késõn szokott eng sub lenni,nem egyszerû a fordítás,és gondolom earl-nek nem ez a fõ tevékenységi köre...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kas123
még mindig nincs felirat vagy csak én vagyok béna és nem találom? 😞

Earl tenyleg remek munkat vegez, koszonet erte.

En az eredetibol tudtam meg, hogy nem lumbal funcio, hanem punkcio (LP) :-)))

PiszkosFred
forom.com-n van a XOR-hoz idozitett angol sub.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

herczeg

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

passatgt
legutóbbi résznél csütörtök reggel már volt magyar sub, remélem most is így lesz😊

Angol subot hol láttál? Ismerek pár külföldi oldalt, de úgy látszik egy fontosat nem. 😊
Egyébként, nem tudja valaki, a halcyonos hdtv nuked lett?
PiszkosFred
Az angol sub meg csak most erkezett nem oly' regen, anelkul meg nehez 😊 (marmint hallas utan forditani meg csakcsak, de egy subot megheggeszteni, idoziteni, stb - hat nem kis melo) Turelem, lesz sub hamarosan, mint ahogy eddig mindig.

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

UnknownAsshole
hú bakker.. nemtudom így nem érdekelt még semilyen sorozat következõ része <#idiota>
én eddig úgy gondoltam, hogy nem töltöm le elõre, majd szépen nézem hétrõl hétre a TV-ben..
de most kéész vége <#duma>
egyszerûen nem bírom ki, már el is kezdtem szedni a maradék 4 részt és a 3. évadot is <#kuss>
kas123
24 részes volt a második évad

szerk: jah értem 😄 a mostani rész volt e a 20dik rész 😄, igen 😊

UnknownAsshole
visszavonni már nemtdudok, de közben utánanéztem és rájöttem hogy jól tudom <#zavart1>
UnknownAsshole
hali
ez a 2. évad 20. része volt ? nagyon örülnék egy gyors váálasznak <#vigyor> köszi
PJack
Nem hallott valaki egy-?
Lelõttem. Meghalt <#idiota>

Pain is inevitable. Suffering is optional.

Én is azok táborához tartozom, akik hálát rebegnek earl-nek a munkájáért. Alapos és gondos munka, amiért csak köszönet illeti. A 4. évad elsõ része kellemes nyitás, a House contra Wilson évõdése sem volt rossz. Én nem bánnám, ha Wilsonra jobban építenének az írók, Laurie mellett õt is remek színésznek tartom (Holt költõk társasága, Sok hûhó semmiért).
tnm
illetve az LP-t meg lehet tanulni angolul is
egyéként mindig mindent meg lehet érteni House (sport)hasonlatai alapján xD

ProGabe
nem egészen!nagyon sok betegség,kifejezés van,amit az amcsik másként mondanak(pontosabban ismernek) mint mi.earl pedig mindig a magyart írja,sõt,a hétköznapi nevét(ilyenkor amcsik csak sasolnak a sorit nézve hogy mi az amit mondtak,mi meg tudjuk mert van egy jó fordítónk 😊 tehát kell az a felirat

én 16 éve tanulom a nyelvet,és (most már,mivel nincs sopranos 😞)minden sorit angolul nézek,kivéve ezt.megpróbáltam ezt is,azon kívül hogy mi a baja a betegnek,ill. milyen vizsgálatot csinálnak mindent vágtam,idegesített,megvártam a subot.
amúgy egy ilyen,vagy ehhez hasonló írást itt kéthavonta elejtek 😊

Amit angolul nem ertesz az orvosi blablba-bol azt jo esellyel magyarul sem... nem? :-)

Keves?! :-) Ne mar... nagyon szellemes volt, sok kicsi-kicsi fricska mellett nehany igazan utos. Amugy meg ez tovabbra is drama, nem vigjatek. Szerintem.

Flamer
😄 hát.. azaz igazság hogy ezt már beszéltük itt de .. a house az egy ojan sorozat hogy oda az én 6 éves angoltudásom nem elég oda.. márcsa kazért is mert trelivan orvosi dolgokkal.. szóval más sorozatot megértenék, meg sokszor a feliratot is nézem hogy mit fordított amikor már van mer én máshogy fordítottam volna.. szóval.. 😄
nade a house az orvosi.. ojat nem vállanék felirat nélkül.

http://loal.atw.hu

kas123
én nembírtam 😄 megnéztem 😄 és szinte semmit nem értettem 😄(1 éve tanulok angolt 😄) de jóvolt 😄, és még mindig nagyon várom a feliratot 😊

Flamer
miva" nem birsz várni. nézdmegakkor angolul 😄

kajak csak holnap lessz felirat?....nemlehet,hogy esetlegmár estére meglesz?
hát nekem nem tetszett annyira.. kevés volt benne a humor, a betegség sem volt nagy szám.. jobban is szivathatta volna az embereket szerintem 😊

-the invisible-

Magoo
De Qrva nagy rész volt! 😄
Szerintem lazán überelte az elsõt 😊 Nem fogok spoilerkedni, de nagyon ütõs állat szerintem!

someone named seventeen... :-)))))))))) you're fired! :-)

Flamer
hát az még 1 nap biztos. 😄

kas123
nah mostmár csak 1 feliratot kell mevárnom 😊

kas123
nekem is jön már 😊 2 óra és lennvan 😊

második rész betárazva 😊
alig váárom már hogy lejöjjön 😊

-the invisible-

herczeg
keddenként
megjegyzem google rulez

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

shaba23
melyik napn adják az új részeket?
tnm
én is ajánlom, bár még csak a 4. fejezeten rágom át magam (nagy vagányan neki vágtam angolul )

aki szereti az angol humor-t (fõleg az olyan 'A Bit of Fry and Laury' -félét) az nagyon nagyokat fog derülni ezen

hmmm... ezt az utóbbit lehet nem kellett volna írnom, mivel Newton III. törvénye szerint az erõk párosával jelenkeznek, szóval, ha azt írom, hogy tetszeni fog, akkor a fejekben az a gondolat is megjelenik, hogy nem fog tetszeni, még pedig pont ezt nem akarom 😊

Mindenkinek ajánlom Hugh Laurie: A Balek c. könyvét, érdemes kiadni érte azt a 2EvmennyiHUF-ot.

Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!

Shenlong
Elküldtem e-mailben.

http://gamer-planet.freeblog.hu

Koszi! Esetleg kaphatnek egyet? Hirtelen csak fizetoset lattam...

3/21 27. perc kornyeke... bitchy-re emlekeztem, de bitching-et mond :-)