Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nála jobb eye-candy pedig nincs is 😊 remélem jó sokáig marad
köv rész promo
hát ez eszméletlenül ütõsnek ígérkezik
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Ezt meg sem próbálom felirat nélkül a sok szakszó miatt 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
En az eredetibol tudtam meg, hogy nem lumbal funcio, hanem punkcio (LP) :-)))
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Egyébként, nem tudja valaki, a halcyonos hdtv nuked lett?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
én eddig úgy gondoltam, hogy nem töltöm le elõre, majd szépen nézem hétrõl hétre a TV-ben..
de most kéész vége <#duma>#duma>
egyszerûen nem bírom ki, már el is kezdtem szedni a maradék 4 részt és a 3. évadot is <#kuss>#kuss>
Lelõttem. Meghalt <#idiota>#idiota>
Pain is inevitable. Suffering is optional.
egyéként mindig mindent meg lehet érteni House (sport)hasonlatai alapján xD
én 16 éve tanulom a nyelvet,és (most már,mivel nincs sopranos 😞)minden sorit angolul nézek,kivéve ezt.megpróbáltam ezt is,azon kívül hogy mi a baja a betegnek,ill. milyen vizsgálatot csinálnak mindent vágtam,idegesített,megvártam a subot.
amúgy egy ilyen,vagy ehhez hasonló írást itt kéthavonta elejtek 😊
nade a house az orvosi.. ojat nem vállanék felirat nélkül.
http://loal.atw.hu
-the invisible-
Szerintem lazán überelte az elsõt 😊 Nem fogok spoilerkedni, de nagyon ütõs állat szerintem!
alig váárom már hogy lejöjjön 😊
-the invisible-
megjegyzem google rulez
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
aki szereti az angol humor-t (fõleg az olyan 'A Bit of Fry and Laury' -félét) az nagyon nagyokat fog derülni ezen
hmmm... ezt az utóbbit lehet nem kellett volna írnom, mivel Newton III. törvénye szerint az erõk párosával jelenkeznek, szóval, ha azt írom, hogy tetszeni fog, akkor a fejekben az a gondolat is megjelenik, hogy nem fog tetszeni, még pedig pont ezt nem akarom 😊
Ha alszom megéhezem, az evéstől meg elálmosodom! Szép az élet!