5975
-
szando #2652 5-ik évad amcsi premier viszont van: szept. 19. -
#2651 Nyáron biztos nem mivel semmi értelme nem lenne.Gondolom ősztől.Hivatalos időpont viszont nincs még. -
#2650 Mikor adják le a 4-dik évadot a tv-ben?? -
#2649 jó kis befejezés bár arra azért kiváncsi lennék, hogy mivel tudnak még folytatni .. remélem még lesz belőle sok !! :) -
#2648 Durva volt az évadzáró :o -
#2647 oké nem fogom de azért kösz -
#2646 rohadt jó, főleg angolul
kijavítottalak :), nem kell megköszönni :) -
#2645 Olvass vissza. (Amúgy angolul jobb mint magyarul...) -
#2644 nc -.- -
#2643 sziasztok
Lenne 1 kérdésem lesz e Dr House 5-dik évadja én most nézzem a 4-dik évadot rohadt jó lesz főleg magyarul. -
#2642 Van dual audió(angol+magyar hang egy avi fájlon+angol és magyar felirat) is az a király.
Szakácsi tényleg nagyon jó volt ő a best annak ellenére,hogy azért a harmadik évadra Kulka és elég jól belejött.Mondjuk az eredeti Hugh Laurie hang is ott van :) -
#2641 Megszokod Kulkát is majd.
A végére elég jól belejön de szerintem is jobb volt Szakácsi Sándor hangja(RIP). -
#2640 Ja azt tudom, csak az asszony nem beszéli az englist (nur dajcs), ezér ameddig szinkronos, addig azt szedem.. De mondom, a váltásig annyira el volt találva a hang (RIP), talán a legszínvonalasabb szinkron volt a sorozatok közt.. -
#2639 Igen érdemes lett volna feliratosan nézni mert a 4. szezont már úgyis úgy fogod:D -
#2638 Vááá elkezdtem nézni, jópofa cucc ez :D
Viszont rendkívül kiakasztott a második éved egyik epizódjának felénél történő szinkronváltás :SSS (Jójó, tudom miért történt, de szidtam magam, hogy miért nem eredeti nyelven néztem eleve..). Nagy kár érte, hihetetlenül illett a hang :( -
#2637 1. tanulj meg viselkedni
2. mire való 1 fórum ha nem kérdéseket tesznek fel benne?
3. úgy ír ahogy akar
4. sztem semmi kivetni való nincs a hüyébe, a yön-be meg társaikba -.- -
TomDantes #2636 Egy: olvass vissza a fóruomon.
Kettő: google
Három: írj normálisan
Négy: hüye...XD
-
#2635 itiz.
amúgy htx.
amúgynem azé érdekelt hogy mikor hanem hogy vége a 4.-nek. ennyi. lehet ugatni megin :|
htxbeyl -
TomDantes #2634 Ez hülye...yön???? Vagyis:ez hüye -
#2633 dátum kikerülhetne bannerba. hogy ne legyen több ilyen kérdés (vagy hogy ha mégis valaki felteszi, akkor joggal ugathassuk le, hogy nem csak, hogy nem google-özött rá, hanem még csak a bannert se nézte meg;) ) -
#2632 Kicsit "szebben is írhatnál" :D Igen nem lesz több rész a sztrájk miatt ez csonka évad volt.Nyáron a nagy sorozatok piennek,de ez mindig így van.
Az 5.évad jön szept. 16-án. -
#2631 S04E16 volt a legucso rész? nemis lesz több 4.-ből? 5.yön?:o -
#2630 köszi, majd átadom neki, valszeg idén is együtt tartjuk xD -
#2629 boldog születésnapot! :)
és Hugh-nak is,biztos megsértődne,ha nem kívánnék neki -
#2628 jah, legnagyobb embereknek ilyenkor van szülinapja:D -
#2627 senki egy boldog születésnapot sem kíván kedvenc színészünknek? -
#2626 bsz -
#2625 -
#2624 amcsi: szept. 16 -
#2623 Amerikában biztosan 2008 szeptember vége (utolsó két hét) itt nálunk pedig csak tippelni lehet ,de szerintem augusztus vége szept. eleje. -
#2622 Mikor folytatódik a sorozat? Van már pontos dátum? -
#2621 Hát ez igaz mondjuk meg is lepődtem mert májusban elkezdeni az új évadot marhaság mert nyáron veszít a nézetségéből.Ezért tartottak tavaly is szünetet a második évadban a House-nál. -
CsepeLee fiú #2620 Pedig a Született feleségek negyedik évadja már megy.
Viszont június 11-től House helyett Agy-kontroll lesz. -
#2619 Igen valószínű
Negyedik évad szerintem szeptember elején jön csak. -
#2618 Most már a nyáriszünetig csak ismétlést fognak adni, ugye? -
#2617 cover -
#2616 tavalyi albumon már rajta van -
zorden #2615 Ok. Nekem mindketto tetszik :-) -
Kanál #2614 az a feldolgozás volt a részben amit én linkeltem...
nem ugyanaz a kettő. amit te linkeltél az newton faulkner. a részben pedig josé gonzalez féle volt. -
zorden #2613 Hmm? Cover?