5975
-
szando #3214 és a 24 smafu? :P -
nagy hős #3213 eddig. -
#3212 jövőre váltanak. így - nekem - nagyon durva lesz a kedd. House, Heores, How I Met :) nem feltétlenül ebben a sorrendben :D -
#3211 Január 19 az egy Hétfői napra esik és a Dr House-t Szerdánként szokták adni. -
#3210 jan 19-én lesz csak új rész :( -
#3209 bizony nagyon drámai volt.
Azt figyeltétek, hogy Cuddy ott aludt House ágya mellett? ... -
sYnTaxMD #3208 Hello.
Meik reszbe mondja azt House nem is tudom kinek.
Mindenki haldoklik, a srac tobb sajnalatot erdemel ?
Ha mindenki a haldoklo emberekkel foglalkozna megalna az elet.
Vagy valami hasonlo, pls pls.
Koszi.
Kellemes estet. -
#3207 htx -
#3206 Link. -
#3205 az utód az anya klonnya? link valami?:O [érdekli] -
#3204 jogos. ott a pont. -
#3203 House valószínűleg azért nem lőtt el vele poént, mert Jézus nem születhetett volna szűznemzéssel - partenogenetikusan csakis női utód, születhet, mert az utód lényegében az anya klónja.
Ha emlékeztek a kézrátétellel gyógyítós csávónál volt jópár keresztényes poén. -
#3202 szerintem is elég sok dráma szorult bele -
Nuki #3201 Ez a 4. évad utolsó része nagyon durva volt! o: -
#3200 elnézést az utolsó félmondat csak a magánvéleményem és csupán a vallásokkal szembeni antipátiámat fejezi ki, nem a vallásos embereket akarom megsérteni -
#3199 de van sok minden, amit nem szabad. ami nálunk az ORTT az amcsiban az FCC és sajnos a keresztény egyházaknak túl sok befolyása van ott (nem nagyon sok, de így is több, mint kéne: semmi) -
szando #3198 na, picit túlhasználtam a poén szót, sry :D -
szando #3197 igen, ezen én is csodálkoztam hogy nem lőtt el house egy jézusos poént sem... tilosnak semmi nem tilos egyébként, max a csatorna nem akart ilyen poént bevállalni.
azért a mormonokkal volt poén bőven előző évadban, szal én sem értem... -
#3196 nekem az tetszett, ahogy spóroltak egy poént az asztmás nővel.
amúgy azon gondolkodom, hogy valamilyen vallási okokból tilos jézusra utalni a szűznemzés kapcsán? ha valaki emlékszik csillagkapuban is a példa darth vader volt (by teal'c), itt meg a katonás történet -
#3195 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Naggyon jó volt a s5e11 :D
House rendelős szivatásain beszartam. Azon amikor bejött a párhoz, aggódó tekintettel meredt a lapokra, majd kiment és otthagyta őket 6 órára majdnem könnyesre röhögtem magamat :)) -
#3194 katt
Dean Winchester #3193 üdv.
hanyadik évad és hanyadik résznél tart a sorozat?az évadok hány részesek?
szinkron vagy eredetivel a jobb?
bocs ,hogy nem olvasok vissza de nem akarok spoilerbe furni!
-
#3192 kérj meg egy modit -
#3191 Nem volt szándékos csak elfelejtettem aztán szerkeszteni meg nem tudok. :S -
#3190 Tényleg jó rész volt :) -
#3189 Csupán a csattanót... -
#3188 szerintem is ő intézte :p -
#3187 Tudom hogy van de még nem volt időm megnézni :) -
#3186 Hupsz a spoiler ,de talán sok dolgot nem lőttem le meg már van egy ideje felirat. -
#3185 SPOILER! -
#3184 Van benne valami.
Amúgy nagyon jó rész volt. A végén a "halott" nő feltámadt hát az hatalmas volt :D
Na meg Cuddy kontra House az egész rész alatt
Még az eset is tetszett
-
#3183 Oké már meg is van, Harry Nilsson-coconut -
#3182 10. rész végén mi a szám címe? -
Scooby87 #3181 spoiler 5*10
szerintem wilson intézte az asztalt(amit mondot,hogy nagyon kedves tőle,hogy az asztalt intézte meg minden,bár ne lenne igazam).....és nagyon jó rész volt.... -
#3180 valaki, akinek van hozzá joga, tegye már ki tényleg banner alá:
itt a lista
Yppah - "It's Not The Same" -
doch #3179 mi az a zene, amivel az 5. évad 9. része kezdődik? -
Scooby87 #3178 így is úgy is bachatód :D -
#3177 fyi: azaz idiota csávó aki a legucso részbe volt a fegyverrel.. az szereplet a die hard 4 be. -
#3176 erre gondoltam de kösz. Megint előbb kérdeztem mint kerestem, bocs a lámázásért. -
#3175 Bon Iver - Stacks