Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
halványan dereng valami arról,hogy szobatársak voltak valamelyik iskolájukban

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Ha a sorozatnak Tritter lett volna a fõszereplõje, szerintem House örülne közutálatnak: "drogos, pofátlan, stb...-.-" címmel.

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

herczeg
ha már így feljött vilszon, én arra vagyok kíváncsi hogy hogyan lett house barátja? merthogy house nem az a barátkozós típus...
remélem csinálnak majd errõl egy flashbackes részt (kb mint a 3 stories)

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

Cuchulainn
Háát ha így fogalmazol már nem hangzik annyira jól...😊
Mindenesetre lehetne olyan, aki pl. House-hoz hasonlóan "nem teljes ember" de a problémáját egészen máshogy kezeli. Legalábbis jobban elbírna a sorozat egy ilyen valakit, mint egy másik szarkasztikus és cinikus magányos borostás fickót. 😊 Pl. lehetne családja, (szeretõ feleség, gyerekek stb.)- ezzel ugye Houset már alapból az õrületbe kergetné + rengeteg lehetõség konfliktusokra és poénokra.

Sooner or later all our games turn into Calvinball...

Cuchulainn
Tritter ugyanolyan mint House, csak kevésbé karizmatikusan csinálja ezért utálják 😄

pedig még most is emlékszem, mikor a nõvérnek azt mondta, hogy maga nem szokott úgy járni, hogy olyan érzete van mintha valamit elfelejtett volna... és hát jól tudta, hogy a lázmérõt a rendõrben felejti...
Pyx
😄

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

passatgt
én special amikor a tritter vagy ki volt benne, nem néztem a sorozatot😛

háde, hogy 'a legnagyobb fasz akit életemben láttam' az is biztos, mindenkit facravesz. és mégis a nézõket a képernyõ elé ülteti, 😊
passatgt
house-al nincs gond

House után természetesen 😛
passatgt
és a legnagyobb fasz akit életemben láttam<#smile>

Attila8805
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ok így már megvan.
Csak névrõl nem tudtam hogy ki a halál az😄
Azok izis részek voltak szerintem.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Az a rendõr, aki House illegális gyógyszerkészletére csapott le (többek között), börtönbe vágta, stb...

Attila8805
Skacok én láttam az összes részt de dögöljek meg ha tudom ki az a Tritter😄
Meilyk részben volt benne?

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

Jó lenne, az is jó lenne ha a rendõr kollégája lenne, de lentebb azt írták, hogy "magánnyomozó", az ilyenek meg egyedül járnak-kelnek... Vagy van valami kapcsolatuk a rendõrséggel?

Mellesleg nem olyan egyértelmûen utálták, nekem például nem volt Tritterrel semmi bajom, kicsit móresre akarta tanítani a nagyképû fõszereplõt, ennyi. 😊

[NST]Cifu
Pont azért, mert ugyan olyan mint House. ^^

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

herczeg
meg senki nem nézné mert trittert mindenki utálja

@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!

ProGabe
tehát akarsz még egy Wilsont? 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Cuchulainn
Valószínû ilyesmi lesz, bár én jobban örülnék, ha mondjuk egy House-al teljesen ellentétes személyiséget tennének be, az is jó párbeszédekre/poénokra adna lehetõséget.

Tényleg, nem lehet, hogy Tritter tér vissza? Poén lenne, bár ugye azt írták új szereplõ...😊

Lehet valamilyen kulcsszereplõt fognak olyan személyiséggel megáldani, mint ami Housenak van, és õk így sokszor találkozva olyasmi szituációkba keverednek, mint a sakkozós kisfiúval (pont most volt a tévében)

Cuchulainn
Hát ez alapján még irdatlan szar és baromi jó ötlet is lehet, reméljük nem buknak el vele. Igazából nyomozós sorozatból annyi van mint a tarka kutya (hogy csúnyábbat ne mondjak) szóval valami tényleg egyedit kéne összehozniuk ahhoz, hogy mûködjön különben nehéz lesz eladni még a houset "meglovagolva" is...

Casillas
ja, ez kurvajó volt sztem is <#idiota>
"sátáni kacaj" dettó 😊

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tnm
ez csak annyiban sántít, hogy House alapvetõen nyomozós sorozat (ha tetszik krimi), és a kórház és annak világa csak körítés, szal a magánnyomozósdi nincs anyira messze.

passatgt
nem lenne rossz😊

ProGabe
A TV Guide értesülése szerint a jövõ évadban elkészülhet a Doktor House spin-offja, vagyis egy új sorozat, másik fõszereplõvel.

A TV Guide szerint az NBC csendben készül arra, hogy elkészítse a Doktor House testvérsorozatát. Egy új férfi szereplõt akarnak bemutatni, aki pár rész erejéig szerepelne a sorozatban: ha a nézõk megkedvelik, és a színésznek is tetszik a dolog, elindulhat a karakter saját show-ja.

A csavar a történetben az lenne, hogy a friss szereplõ nyomán kidolgozott produkció nem a Doktor House hagyományait követné, vagyis nem orvosi sorozattá fejlõdne. Az új karakter a tervek szerint magánnyomozó lenne, akinek a kórházban akad némi ügye - a továbbiakban az õ kalandjait, nyomozásait mutatnák be.

Egy másik menõ orvosi sorozatnak, a Grace kliniká-nak is létezik spin-offja, a Private Practice, ez azonban a hagyományos vonalat követi, vagyis szintén kórházi környezetben játszódik. Ennek a fõszereplõje Dr. Addison Montgomery, akit az anyamûsorban Dr. Derek Shepherd feleségeként mutattak be.

forrás:

GregSB
-Dr House, I don't think we met.
-Dr Jamie Conway. I've heard your name.
-Most people have. It's also a noun.

Ezután kínos csend

<#taps><#hehe><#nevetes1><#nyes>

Pyx
s02e14 >😉

ez meik részben van?

-the invisible-

Fujiryu
Általában egyszerre csinálnak belõle több ezer darabot ha ilyen ingyenes osztogatás van és azt vmi fesztiválon elosztogatják(pl most ez a parkos cucc cmassen).Ergo nemhiszem hogy azóta nyomtak volna olyat.Amúgy meg sztem www.polomania.hu .Itt kurva egyszerû pólót csináltatni és az ára is korrekt sztem.Remélem ez még nem volt reklám <#vigyor5>

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

greg benz
És ilyet amit osztogattak már nem lehet sehol sem szerezni?😞<#rolleyes>

ProGabe
tavaly balatonsoundon osztogatták a tv2-sök.ahogy tnm is írta:a legegyszerûbb,ha csináltatsz egyet!

greg benz
Sziasztok!

Csak egy kérdés😊 Láttam ma az utcán egy srácon egy pólót.. Fekete színû volt,hátul nagy narancssárga felirat: ouse ( elõl nemtudom mi volt,nem láttam elõlrõl) A kérdés: ismer valaki ilyen pólót,hol lehetne ilyet szerezni? Köszi!

tnm
azt nem tudom, de sztem bármelyik polónyomóban megcsinálják, kb annyiért, mint amennyit ezek a polók általában kóstálnak ~3000 HUF

Akos 001
valaki nem tudja véletlenül lehet e magyarországon "Everybody lies" felsõt kapni?

...ami a csövön kifér... \"For those who think Life\'s a joke, consider the Punch line\"

csütörtök.

BUDA > miskolc.

kas123
ebben semmi okos húzás nem volt 😄, sztrájkoltak az írók így nem tudták folytatni a sorozatot 😄, ami megvolt írva azt megcsinálták és leadták...ezeket meg a sztrájk után írták a kedves sorozatírók 😊

Fujiryu
Akkor csak én akartam beleérteni a 4 new episodes in a row-ba az egy napot 😊 Mindenesetre lényegesennagyobb felhajtást kapott így ezzel a csúsztatással a video.Okos húzás a foxtól 😊

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

Pyx
úgyérti egymást követõ heteken adják le, nem konkrétan egymás után :|

szal következõ rész jövõhéten, sígytovább

Fujiryu
http://www.freevlog.hu/video/12224.html
Itt amúgy 4 részrõl van szó, hogy leadják egymás után.Nem tudja valaki mi történt a másik 3-mal?Csak mert sehol nem találni 😊

Hali,nem tudjátok mikorra várható az új részhez felirat?
Fujiryu
Bithun fennvan.Csorog is lefele😊 Kicsit késõn keltem de nembaj.10 perc és lennvan 😊

még 4:30
már csak earl hiányzik 😊
Pyx
reggel öt körül lesz belõle rilíz.

Nah még hány óra? Kezdek visszaszámolni 😊
PrasCo
Nem, amíg nem állsz neki elolvasni a topicot, innen fentrõl kezdve.
precision
LiNK

(lassan tényleg mehetne banner alá)

Bazinga!

hellosztok!

tudnátok segíteni,hogy az elsõ évadd
14 része végén a zene kinek a zenéje?

elõre is köszi aki megtudja mondani!!!!