5975
  • kas123
    nem ezt írtam én is!?:D (csak próbáltam úgy h megértse ő is)

macselek: Igen, az egész haluzás volt, de láss a dolgok mögé. :P
  • macselek #3253
    Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem végül nem derült ki miért lőtte meg, ha jól tudom amit írtál azt még House haluzta, elvégre csak a rész végén ébredt fel.
  • tnm #3252
    ha jól rémlik, trombózis (vérrög) volt a lábában, még el is magyarázza -talán éppen house-, hogy ha ilyen a szívben van, akkor gg, ha az agyban akkor szélütés, ha a combban, akkor csak az izmok halnak el, amikhez nem jut friss vér <- ez volt house-nak
  • kas123
    Most jutottunk el odáig, hogy
    1. nézd meg újra az első résztől a sorozatot, és ha még mindig nem érted akkor hagyd abba
    2. hagyd abba most

de még most megpróbálom elmagyarázni:

A lábába nem jutott vér, ezért elhaltak a lábizmai, amiket kivettek neki és ezért lett bicebóca. Mivel a műtét miatt a krónikus fájdalmai megmaradt, szednie kellet a vicodint, és mivel túl sokat szedett belőle...függő lett.

Azért lőtték meg az s02e24.-részben, mert a csávókám (aki meglőtte) felesége korábban bent volt (mint beteg), és House rávette a férfit, hogy vallja be, hogy megcsalta a feleségét (mert h lehet h ez fogja megmenteni az életét, de persze a kedves doktorunk csak kíváncsi volt).
    Később a nő otthagyta a férfit / felakasztotta magát (erre nem emléxem pontosan, de a vége 1kutya)...és ő ezért berágott House-ra és elhatározta, hogy megmutatja Housenak, hogy milyen szenvedni...és meglőtte.
  • passatgt
  • dragon11
    XD, de mi történt vele, hogy kivették az elhalt izomsejteket ?:)

azt tudom, hogy utána lőtték meg..:D
  • kas123
    s01e21 -> 28.perctől mondja :D
  • [HUN]FaTaL
    Te melyik sorozatot nézed?:D Nem akkor lett vikodinfüggő mikor meglőtték...
  • dragon11
    House-nak milyen betegsége volt, mikor a b.nője a Stasy kivágatta az elhalt izmokat?

Utána meg még meglőtték, álmodozott, és úgy lett vikodin függő.

köszi :)
  • Flamer
    lehetnéznemkéne az oct?:D ahah!
  • p15t1
    Magyar szinkronnal elég kiábrándító.
  • banok
    így van. ő volt az aki nem vette be a gyógyszert (ez volt az a rész amikor House belenyúlt a konnektoba).
    A denevéres meg asszem a hajléktalan csaj volt akinek korábban meghalt a gyereke és attól zakkant be.
  • N3TuddKi
    Marissa and ALex OC:ez a legjobb rész :)
  • ProGabe #3241
    off:

az elternatív verzió szerint nem hal meg. ürölhetsz, hogy két verziót forgattak le :)
  • precision
    és télleg
    na mind1 akkor az "elméletem" csődöt mondott... vagyis a memóriám :D
  • PiszkosFred
    Pedig 13 "lelken" is szarad egy ember, meg s4 elejerol. (a kutyas mozgasserult emberke - nem spoiler, mar lement teveben is)
  • N3TuddKi
    szőke volt. övé volt a bár ahová koncertekre meg bulizni jártak a diákok.
  • precision
    hu, pedig rá emlékeznem kéne... annál idegesítőbb szereplőt nem sokat láttam :D
    a 24et nemrég kezdtem el nézni, az első évadot már megnéztem, most járok a 2. évad elején... a legboldogabb pillanatom az első évad végén az volt:

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mikor Teri Bauer meghalt. YES! az az idegesítő bamba pofa, az a kifejezéstelen, unott fapofa, 0 színészi játék, és mint nő is csúnya... :D szóval +1 jópont a sorozat készítőinek hogy kirakták :)
  • Calver
    második évadban volt, Alex, a Bait Shop-ban a pultos csajszi, csak ott szöszin, de a biszex rész ott is megvolt. elég fontos - és vicces - mellékszereplő volt, aki tudtommal az "aggódó" szülőknek köszönhette eltűnését. ha még mindig nem rémlik, innen tutira be fog ugrani. (+priceless arc amit Adam Brody vág)
  • kisdead99
    Leslie Hope játszotta a beteget(Teri Bauer a 24-ből).
  • GregSB
    na és vajon ki lesz a férfi az ágyban? :DDDDD
  • gabi89
    Nem lesz ez hosszú kapcsolat azaz érzésem.
  • MerlinW
    Játszott OC-ben? Nem is emlékszem rá, pedig végigdaráltam...
  • precision
  • PrasCo
    ...azért House reakciója is megér egy elgondolkodást, amikor Cuddy közölte, hogy adoptálja a gyerkőcöt. =)
  • MEdievil
    Amber is meghalt
  • precision
    huhh... lehet újra meg kéne nézni, most hirtelen egyáltalán nem rémlik ez a beteg :)
  • kisdead99
    Bizony-bizony, ha jól emlékszem, az első a denevér által megharapott, veszett nő volt még az első évad derekán.
  • nagy hős
    pedig halt meg, nem is egy :)
  • precision
    SZPÓJLER!

én már mikor megmondtam hogy a thirteen és foreman összejönnek :D
    a rész maga jó volt, mikor House kedves volt a pácienssel az nagyon fura volt, egyáltalán nem áll neki jól a kedvesség, maradjon csak "rohadt szemétláda", abban ő a legjobb :D
    Cuddynak is megvan az öröme végre. Ja és az is tetszett hogy végre nem tudták megmenteni a beteget. Nem igazán rémlik, hogy halt e volna meg vmelyik betegük.
  • kas123
    Megvolt, kiolvastam, jóvolt :).
  • N3TuddKi
    maradhatott volna leszbi. már a narancsvidékben úgy hozzászoktam. itt meg folytatta :P
    ráadásul ott Mischa Bartonnal...
  • wordsworth
    De tényleg adta magát, houset meg megszállta a karácsonyi szellem kevesebbet szopatta az embereket :)
    Mellesleg vkinek megvan a balek című könyv hugh laurie írta egész jó :)
  • MerlinW
    Jó csaj az a 13, pazarlás lenne nem dukni:)
  • Kmarha
    pedig e rész elejétől adta magát a dolog :)
  • sb1
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na, már kiváncsi voltam, a leszboszi mikor ránt magára egy csávót, de hogy pont a feka lesz az, azt nem gondoltam :)
  • GregSB
    Kedden szokták adni (este USAban, szerda hajnalra kerül ki torrentre).

És tényleg átköltözik hétfő estére, azaz mostantól kedd hajnalban fog megjelenni itthon. #3071
  • [HUN]FaTaL
    Ne rinyálj már egyfolytában:D Hétfőnként szokott jönni a felirat egyébként is...
  • passatgt
  • SötétBarom
    Mi a rétes van már megin a felirattaL??