5975
-
#3254 nem ezt írtam én is!?:D (csak próbáltam úgy h megértse ő is)
macselek: Igen, az egész haluzás volt, de láss a dolgok mögé. :P
-
#3253 Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem végül nem derült ki miért lőtte meg, ha jól tudom amit írtál azt még House haluzta, elvégre csak a rész végén ébredt fel. -
#3252 ha jól rémlik, trombózis (vérrög) volt a lábában, még el is magyarázza -talán éppen house-, hogy ha ilyen a szívben van, akkor gg, ha az agyban akkor szélütés, ha a combban, akkor csak az izmok halnak el, amikhez nem jut friss vér <- ez volt house-nak -
#3251 Most jutottunk el odáig, hogy
1. nézd meg újra az első résztől a sorozatot, és ha még mindig nem érted akkor hagyd abba
2. hagyd abba most
de még most megpróbálom elmagyarázni:
A lábába nem jutott vér, ezért elhaltak a lábizmai, amiket kivettek neki és ezért lett bicebóca. Mivel a műtét miatt a krónikus fájdalmai megmaradt, szednie kellet a vicodint, és mivel túl sokat szedett belőle...függő lett.
Azért lőtték meg az s02e24.-részben, mert a csávókám (aki meglőtte) felesége korábban bent volt (mint beteg), és House rávette a férfit, hogy vallja be, hogy megcsalta a feleségét (mert h lehet h ez fogja megmenteni az életét, de persze a kedves doktorunk csak kíváncsi volt).
Később a nő otthagyta a férfit / felakasztotta magát (erre nem emléxem pontosan, de a vége 1kutya)...és ő ezért berágott House-ra és elhatározta, hogy megmutatja Housenak, hogy milyen szenvedni...és meglőtte.
-
#3250 -
#3249 XD, de mi történt vele, hogy kivették az elhalt izomsejteket ?:)
azt tudom, hogy utána lőtték meg..:D -
#3248 s01e21 -> 28.perctől mondja :D -
#3247 Te melyik sorozatot nézed?:D Nem akkor lett vikodinfüggő mikor meglőtték... -
#3246 House-nak milyen betegsége volt, mikor a b.nője a Stasy kivágatta az elhalt izmokat?
Utána meg még meglőtték, álmodozott, és úgy lett vikodin függő.
köszi :) -
#3245 lehetnéznemkéne az oct?:D ahah! -
#3244 Magyar szinkronnal elég kiábrándító. -
#3243 így van. ő volt az aki nem vette be a gyógyszert (ez volt az a rész amikor House belenyúlt a konnektoba).
A denevéres meg asszem a hajléktalan csaj volt akinek korábban meghalt a gyereke és attól zakkant be. -
#3242 Marissa and ALex OC:ez a legjobb rész :) -
#3241 off:
az elternatív verzió szerint nem hal meg. ürölhetsz, hogy két verziót forgattak le :) -
#3240 és télleg
na mind1 akkor az "elméletem" csődöt mondott... vagyis a memóriám :D -
#3239 Pedig 13 "lelken" is szarad egy ember, meg s4 elejerol. (a kutyas mozgasserult emberke - nem spoiler, mar lement teveben is) -
#3238 szőke volt. övé volt a bár ahová koncertekre meg bulizni jártak a diákok. -
#3237 hu, pedig rá emlékeznem kéne... annál idegesítőbb szereplőt nem sokat láttam :D
a 24et nemrég kezdtem el nézni, az első évadot már megnéztem, most járok a 2. évad elején... a legboldogabb pillanatom az első évad végén az volt:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mikor Teri Bauer meghalt. YES! az az idegesítő bamba pofa, az a kifejezéstelen, unott fapofa, 0 színészi játék, és mint nő is csúnya... :D szóval +1 jópont a sorozat készítőinek hogy kirakták :) -
#3236 második évadban volt, Alex, a Bait Shop-ban a pultos csajszi, csak ott szöszin, de a biszex rész ott is megvolt. elég fontos - és vicces - mellékszereplő volt, aki tudtommal az "aggódó" szülőknek köszönhette eltűnését. ha még mindig nem rémlik, innen tutira be fog ugrani. (+priceless arc amit Adam Brody vág) -
#3235 Leslie Hope játszotta a beteget(Teri Bauer a 24-ből). -
#3234 na és vajon ki lesz a férfi az ágyban? :DDDDD -
#3233 Nem lesz ez hosszú kapcsolat azaz érzésem. -
#3232 Játszott OC-ben? Nem is emlékszem rá, pedig végigdaráltam... -
#3231 -
#3230 ...azért House reakciója is megér egy elgondolkodást, amikor Cuddy közölte, hogy adoptálja a gyerkőcöt. =) -
#3229 Amber is meghalt -
#3228 huhh... lehet újra meg kéne nézni, most hirtelen egyáltalán nem rémlik ez a beteg :) -
#3227 Bizony-bizony, ha jól emlékszem, az első a denevér által megharapott, veszett nő volt még az első évad derekán. -
nagy hős #3226 pedig halt meg, nem is egy :) -
#3225 SZPÓJLER!
én már mikor megmondtam hogy a thirteen és foreman összejönnek :D
a rész maga jó volt, mikor House kedves volt a pácienssel az nagyon fura volt, egyáltalán nem áll neki jól a kedvesség, maradjon csak "rohadt szemétláda", abban ő a legjobb :D
Cuddynak is megvan az öröme végre. Ja és az is tetszett hogy végre nem tudták megmenteni a beteget. Nem igazán rémlik, hogy halt e volna meg vmelyik betegük. -
#3224 Megvolt, kiolvastam, jóvolt :). -
#3223 maradhatott volna leszbi. már a narancsvidékben úgy hozzászoktam. itt meg folytatta :P
ráadásul ott Mischa Bartonnal... -
#3222 De tényleg adta magát, houset meg megszállta a karácsonyi szellem kevesebbet szopatta az embereket :)
Mellesleg vkinek megvan a balek című könyv hugh laurie írta egész jó :) -
#3221 Jó csaj az a 13, pazarlás lenne nem dukni:) -
#3220 pedig e rész elejétől adta magát a dolog :) -
#3219 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na, már kiváncsi voltam, a leszboszi mikor ránt magára egy csávót, de hogy pont a feka lesz az, azt nem gondoltam :) -
#3218 Kedden szokták adni (este USAban, szerda hajnalra kerül ki torrentre).
És tényleg átköltözik hétfő estére, azaz mostantól kedd hajnalban fog megjelenni itthon. #3071 -
#3217 Ne rinyálj már egyfolytában:D Hétfőnként szokott jönni a felirat egyébként is... -
#3216 -
#3215 Mi a rétes van már megin a felirattaL??