Dr House (TV)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
What do we know about the new jacket House started wearing after he got his motorcycle?
On July 26 Carl Hillier emailed us the following:
"I spoke with Kim, a representive of Vanson Leathers. who informed we that they supplied the jacket, which is their Model B with optional stripes (not shown in the photo). It retails for $669.
"The show's wardrobe department added the badges (inc. RTAI/KTAI).
House motoros dzsekije
egy külföldi fórum a témával kapcsolatban
Még jó, hogy erre nem lehet sms-ben szavazni <#banplz>#banplz>
Nekem nem rémlik.
Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Ott van a szeren az igazgató néni😄
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ez most azt jelenti hogy a köv. részben kapunk választ?
pl nemtom hogyvan angolul az hogy gennyes agyhártya gyulladás vagy idõrõl idõre kiújuló nyombélfekély...stb. 😊
a többi sorozatot én is angol felirattal nézem meg, mármint amihez a megjelenés napján még nem szokott lenni magyar felirat (lost -hoz pl szokott lenni még aznap)
Bazinga!
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
utfg
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Valaki nem tudja véletlen(leht volt már rólla szó) hogy lesz e 5. évad?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Ez az uccsó :-(
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.
Egyébként most hogy visszanéztem esett le, hogy a kocsmában is megjelenik Amber... Szal tuti együtt ittak utánna meg együtt buszoztak...
Fred Durst mikor szerepelt?
ez embertelenül jó volt😮OO
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
Kiváncsi vagyok kiírják-e Borostyánt.
Amúgy Fred Durst-nek volt vagy 10mp-nyi szerepe, wow -legalábbis eddig.
Lehet hogy hülye kérdés de foglalkoztat.
Az tuti hogy Repsol-os Hondával jár de hogy a dzsekije milyen azt nem tom.