Dr House (TV)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hihetetlen mennyire jól eltalált finálé volt, az igazat megvallva én megkönnyeztem. Úgy látni, hogy az sztrájk igencsak megbojgatta az írók fantáziáját, és ez nemcsak a House-ra igaz! Izgatottan várom az 5. évadot!!<#vigyor3>
jugen
Ez mekkora rész volt gyerekek... nehezen térek magamhoz...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

GregSB
Pl Three Stoties, de nekem a 02x24 - "No reason" is jobban tetszett 😊

Attila8805
Thx!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

rágugliztam, ezt az infót találtam róla:

What do we know about the new jacket House started wearing after he got his motorcycle?

On July 26 Carl Hillier emailed us the following:
"I spoke with Kim, a representive of Vanson Leathers. who informed we that they supplied the jacket, which is their Model B with optional stripes (not shown in the photo). It retails for $669.

"The show's wardrobe department added the badges (inc. RTAI/KTAI).

House motoros dzsekije

egy külföldi fórum a témával kapcsolatban

Three stories-szal versenyez, nálam legalábbis...
Még jó, hogy erre nem lehet sms-ben szavazni <#banplz>
Attila8805
És meilykre gondolsz?
Nekem nem rémlik.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

passatgt
melyik?

szerintem is ez volt a legjobb

GregSB
Azért ez túlzás 😊

Jó rész volt, de volt már jobb is.

macselek
Eddigi legjobb rész szerintem. Lenyûgözõen jó volt😊

Attila8805
Az tuti.
Ott van a szeren az igazgató néni😄

Kmarha
nekem a striptiz jobban bejött 😊 kár hogy nem folytatta tovább 😊 Azt a vadmacska tekintetet.. vinném is ágyba rögtön! 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Szolnokboy1
A-NYÁD! Mekkora rész volt, szinte végig rázott a hideg. A buszborulós jelenet embertelen zseniális volt.

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

precision
igen

Bazinga!

jugen
Köv rész ugye jövõ héten?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

sz4bolcs
most láttam a tegnap elõtti részt!!!<#sir><#sir><#sir><#sir><#szeret><#szeret>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

wordsworth
Remélem, hogy kapunk választ 😊

PSP user n\' soon ps3 user too :)

passatgt
<#wow2>

<#wow2>

egyebet nemtudok elmondani

<#wow2>

Attila8805
Ez egy rohadt jóóóó rész volt.
Ez most azt jelenti hogy a köv. részben kapunk választ?

wordsworth
No.1 rész 😄

PSP user n\' soon ps3 user too :)

precision
nekem az angol felirattal az a gondom hogy az orvosi kifejezéseket nem értem
pl nemtom hogyvan angolul az hogy gennyes agyhártya gyulladás vagy idõrõl idõre kiújuló nyombélfekély...stb. 😊
a többi sorozatot én is angol felirattal nézem meg, mármint amihez a megjelenés napján még nem szokott lenni magyar felirat (lost -hoz pl szokott lenni még aznap)

Bazinga!

GregSB
Szerintem az angol felirat is nagyon jó <#crazya>

Õ is azt írta hogy jobb az Earl féle. 😛

gabi89
Earl féle jobb hidd el.Múltheti résznél is hamarabb volt opensubtitlén de nem volt bejövõs inkább vártam.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

komoly réssz volt....opensubtitlén van felirat amúgy a 15höz bár nem az earl féle ,de azért nem rossz.
macleod2005
tnm
nem, nem lesz. House-t alig nézik kint amerikában, és nagyon drága az elõállítása. talán majd ey lezáró film, de abban se biztos, hogy Hugh Laurie játsza majd House-t.

utfg

gabi89
Igen lesz 7évadra kötöttek szerzõdést Hugh Laurie-val szóval ha adidg nem kaszálják el a sorozatot akkor 7.évad biztosan lesz.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Sziasztok!

Valaki nem tudja véletlen(leht volt már rólla szó) hogy lesz e 5. évad?
Attila8805
Ok várjuk.

Kmarha
volt 15 is.. na mindegy, majd riasztok akkor ha tölthetõ is 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Attila8805
Doktor House s04e14 House MD s04e14 (720p-ctu) Fordította: : Earl, Idõzítette: pekseg 2008-05-14 magyar
Ez az uccsó :-(

Kmarha
érdekes.. hosszupuskara most jött ki a link a 15-ös magyar feliratához.. csak valahogy nem tünik élõ linknek.. remélem feltöltés alatt 😄

Ron Ragm
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Azt monda ház, hogy még a baleset elõtt látott azon a valakin egy tünetet ami miatt haldoklik, tehát elég biztos azért ültek össze.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Fujiryu
Mindenesetre jó rész volt 😊
Amúgy nem tudom elképzelni minek mentek volna együtt kocsmába.Nem hiszem hogy megcsalós lenne, szóval vmi leszáll Wilsonról dolog lehet és kap cserébe munkát vagy hasonló.

Meet_FUJI_Your_Maker A csalók örökös védelmez?je, a lagmentes játékos akinek bead mindent a szerver.

GregSB
Hmm, õ lenne a pultos kocsmában?

Egyébként most hogy visszanéztem esett le, hogy a kocsmában is megjelenik Amber... Szal tuti együtt ittak utánna meg együtt buszoztak...

GregSB
Itt most az a kérdés, hogy mit csinált Amber egy buszon Houseal? 😊

Fred Durst mikor szerepelt?

Count Adyn
Omg ez a rész
ez embertelenül jó volt😮OO

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tnm
igazi dilemma lenne Wilson-nak, hoyg kit szeressen jobban😊

Pyx
Szvsz kiírják, legalábbis remélem, hogy nem kezd majd õis sántítani. :|

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

tnm
hát annak ellenére, hoyg elég misztikus rész volt, nekem nagyon bejött. várom az évadzárót.

Kiváncsi vagyok kiírják-e Borostyánt.

Amúgy Fred Durst-nek volt vagy 10mp-nyi szerepe, wow -legalábbis eddig.

Attila8805
Tudja valaki hogy House milyen bõrdzsekiben motorozik?
Lehet hogy hülye kérdés de foglalkoztat.
Az tuti hogy Repsol-os Hondával jár de hogy a dzsekije milyen azt nem tom.

greg benz
legutolsó részben: "kis geci"

ez kurva jó volt<#hehe>

az -.- <#idiota> csak, hogy ne legyek 1edül
tnm
miért szobatársad?😄

épp arra mondtam <#idiota>
Attila8805
Nem,House😄

az én szobatársam? <#idiota>
Attila8805
Miért most nem sántít?<#idiota>

na nekem lenne ilyen szobatársam, garantáltan sántítana 😛