5975
-
Renegade #5735 ott van az is humiariban már :-)
-
#5734 na ebből valaki egy gifet pls :D
mármint a 0:14 -es jelenetről... :D
-
#5733 Park, Dominika, House mami... áztámindenit ma a női ág húzott keményen:D:D -
#5732 Humorosból ->
0:14
-
#5731 Ez bombasztikus rész volt!!! :D -
#5730 10/10 rész :D:D:D:D:
szakadtam végig, de a dráma is ütött -
#5729 "Lisa Edelstein (Cuddy) nem tér vissza a House sorozatzáróra. Egyelőre nem tudni, hogy azért nem, mert a kutya sem hívta, vagy azért, mert hívták, de nem dafke jött, esetleg nem ért rá." -
hugopareiros #5728 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A ribanc anyukára kíváncsi leszek még :D
A parkos LSD is ütött. Na meg a "ki kér desszertet"-nél is röhögtem a tétova kézemelésen :D -
#5727 mekkora jó rész volt ez is :DDD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor Park hallucinál az mindent visz :DDDDDD -
#5726 -
#5725 Húú, Leslie Mann micsoda milf -
-
#5723 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!rosszul emlékszel :D csak hasa látszik ki egy kicsit, és kurva távol van :/, mikor fényképezkednek akkor van lengébb öltözetben -
#5722 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ha jól emlékszem a rész végén lengébb öltözetben van :DD -
#5721 tess :D
mondjuk elég fos így 10fps-el de a goe vid progim nem enged többel készíteni :/ -
#5720 egy gif jöhetne arról amikor táncol :DDD :) -
paly90 #5719 hát ez valami fantasztikusan jó rész volt:)
imádom
-
#5718 Brutáljó rész volt, House élete végérvényesen megváltozik! -
Renegade #5717 csak egy szimla érdekesség:
megnéztem újra az első két évadot, persze közben az új részeket is, és nagyon dúrva különbség van a szűrők terén. Négy-öt régi rész után egy-egy új olyan hatást kelt, mintha egy kiöregedő CRT monitoron nézném. -
#5716 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hatalmas ötlet volt visszahozni az ukránt:D:D nagyon tetszős karakter:D:D -
#5715 Ismét egy fasza rész :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az évad vége az lesz, hogy House idegrohamot kap a Dance Aerobictól, lemészárolja a kamu feleségét és aztán öngyilkos lesz. -
#5714 :D:D:D
mekkora rész volt ez megint :D:D:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szövegeken besírtam, fekvőtámaszos gyíkoson meg a :D lottó nyerésen :D:D
"aki nem versenyzik nem is veszíthet" :D:D:D
végén mikor hazaért house -
#5713 "Úgy vélem, a tesztoszteron szintje éppen Bieber alatt van"
xDDDDDD -
#5712 Vagy akár olyasmi is lehet a vége mint a Harmadik Műszakban. Mondjuk leég a kórház és emiatt máshová kerül Wilson, House és a csapat többi tagja. -
#5711 :SDDDD -
hugopareiros #5710 abszolút jogos :D:DD nem is jutott eszembe hogy volt a Jóbarátokban :) -
TDantes #5709 Az agyátültetés? Hm. Mint Dr. Drake Ramoray esetében? -
Renegade #5708 ritkán szivarozi, a tüdeje még lehet jó :-)
tény, hogy más belső szerve nem igazán -
hugopareiros #5707 részleges agyátültetés ;) house wilsonban él tovább :D -
TDantes #5706 Azért valószínűtlen mert House nem túl jó donor. Drog függő. A szervezete tropa. Szerintem. -
Cike #5705 Mint a vészhelyzetnél, alapvetően az se egy vidám kórházsorozat volt. -
Cike #5704 Persze és nagyon sok ehhez hasonló elképzelés lesz még a befejezésről májusig, a lényeg,hogy ezt egyenlőre még csak a sorozat írói tudják,de szerintem bízzuk is rájuk. Az elmúlt 8 évad után bizton merem állítani,hogy nem fogunk csalódni. Az én saját elképzelt befejezésem pedig pont lezáratlan.Benn ülnek a szokásos asztalnál ahol egy frissen beérkezett beteget diagnosztizálnak és elkezd távolodni a kép,alatta pedig a sorozat főcím zenéje fut, így van vége. -
#5703 Egy picit se halgass semmi hasonló pletykára. Mint ahogy a neve is mondja PLETYKA -
hugopareiros #5702 konkrétan én semmilyen happy endes befejezést nem tudok elképzelni
az csak akkor lett volna ha Cuddyval összeházasodnak, de ez ugye nem lesz meg -
#5701 egyébként, én haveromtól egy ilyen pletykát (szigoruan pletykát) hallottam, valahol olvasta a neten. azért spoilert teszek.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval Wilson megbetegszik, donor kell. Na és ki lesz a donor? House. És igy hal meg.
Eléggé valószinütlennek tartom ezt a befejezést, de végülis én mindenképpen valami ilyesmire gondoltam, ehhez valami tragikusabb befejezés illik szerintem. -
#5700 jaja az nagyon nagy volt xD -
#5699 Megbaszta a villany. -
Borg #5698 Szerintem is valószínűbb, hogy valami durva eseményt hagynak a végére nyitva. Nem fogják egyértelműen elvarrni a szálakat. -
#5697 tényleg, gondolkoztam is h mi volt a hetedik évadban, hol jártak a Trauma Conga Line-ban éppen az írók
[apro]mentségemre szóljon, fejből írtam -
#5696 +1:
amikor a kísérleti gyógyszert lopta és használta magán kiműtött a combjából apró daganatokat a saját fürdőkádjában
szóval ja... az erősorrend az kb így nézhet ki:
Chuck Norris > House > mindenki más a világon